Останні статті і огляди
Новини
Battlefield 3
-
Admiral
Member
Ar2r
28 в нет виложили...
28 в нет виложили...
-
Ar2r
Advanced Member
Admiral А, то воно вже інтегровано було в дистрибутив на Origin. А то я думав, може щось пропустив.
-
SERGBILL
Member
сингл не плох, но смешных багов немало... хотя я прошел только до миссии на самолёте... в сингле можно играть с более низким фпс, чем у мультиплеера.
-
Yaroslav
Member
Для ультра 1,25ГБ замало буде. 1,5-2 в самий раз. На гігових 460-560Ті взагалі грати неможливо.Eurofighter:Schumi F1:Eurofighter
Не знаю что у тебя там за фризы. Вчера до ночи сидел играл, никаких траблов не было. Памяти выедает около 1300метров, может у тебя все в видеопамять уперлось.Різні відеокарти, різна потреба в відеопамяті, 1280мб для ультра з головою повинно вистачити. Проблеми не тільки у мене http://getsatisfaction.com/battlefield3 ... freezes_pc" target="_blank
- спойлер
Ar2r
можна і без "Г"
-
-GEKTOR-
Member
1280*1024 на Ультра ФПС 65-80, но в некоторых сценах видеопамять выгребает под ноль и привет фризы, понизил на высокие, а фиг вам, аналогично.
В среднем на ультра при 19" средняя загрузка видеопамяти - 800-950Мб
Лаги - рукопашка с невидимкой)
В целом шпиля зашла, но коротковата.
Эхххх, 6950 2Гб
В среднем на ультра при 19" средняя загрузка видеопамяти - 800-950Мб
Лаги - рукопашка с невидимкой)
В целом шпиля зашла, но коротковата.
Эхххх, 6950 2Гб
-
Shoei
Member
GTX580 900Mhz 1920x1080,ультра, максимально видел 1350 видеопамяти. Нагрузка на видео всегда 100% (скачков нету).
ФПС 60-85 (multiplayer)
ФПС 60-85 (multiplayer)
-
Eurofighter
Member
Для кожного гпу потрібно різна кількість відеопамяті, на ультра 1280мб вистачає з головою. 560Ті ультру не витягує просто+гра з багом його вже виправляють. Для 460-ї потолок це хай налаштування, з 560Ті ще можна пограти на ультра налаштуваннях , але доведеться виключити згладжування та декілька пунктів ще.Yaroslav: Для ультра 1,25ГБ замало буде. 1,5-2 в самий раз. На гігових 460-560Ті взагалі грати неможливо.
-
Schumi F1
Advanced Member
у меня тоже максимум 1330 метров выедает, ФуллХД, все на ультра, АА4, АФ16Shoei:GTX580 900Mhz 1920x1080,ультра, максимально видел 1350 видеопамяти. Нагрузка на видео всегда 100% (скачков нету).
ФПС 60-85 (multiplayer)
-
segal
Junior
А в чем посмотреть загрузку видеопамяти?
-
Schumi F1
Advanced Member
segal
MSI Afterburner
MSI Afterburner
-
Yaroslav
Member
Ви-ж самі вище написали, що на ультрі, порівняно з "хай" налаштуваннями "фрізило".Eurofighter:Для кожного гпу потрібно різна кількість відеопамяті, на ультра 1280мб вистачає з головою. 560Ті ультру не витягує просто+гра з багом його вже виправляють. Для 460-ї потолок це хай налаштування, з 560Ті ще можна пограти на ультра налаштуваннях , але доведеться виключити згладжування та декілька пунктів ще.Yaroslav: Для ультра 1,25ГБ замало буде. 1,5-2 в самий раз. На гігових 460-560Ті взагалі грати неможливо.
Все залежить від того, який фпс вважати комфортним, я граю зараз взагалі на добре розігнанній 460SE (288sp), на ультрі з 2ХАА (1920*1080). Потужності чіпа цілком достатньо для такого режиму (20-30фпс), а от вже 4АА кладе її на лопатки - провали й підвисання. Можливо не останню роль грає повільна PCI-E 1.1 та ДДР2 у ролі нелокальної відеопам'яті.
ПС: на деяких скрінах тут http://***.ru/Action-/-FPS-/-TPS/Ba ... t-GPU.html" target="_blank видно, що задіяно було 1515МБ
-
Eurofighter
Member
Yaroslav
Ще раз, ДАЙС визнало баг і працює над виправленням, нвідія теж визнала кривий драйвер, що вся проблема з памятю відеокарти в неправильному використанні її і новий длрайвер вийде ось ось в листопаді(вони начебто з ДАЙСом спільно працюють над цим багом). Фрізи були при нормальному фпс-і(коли реально не вистачає памяті фпс падає до не можу) можеш передивитися відео ще раз, доречі в ютубі цих відео вже безліч.
Ще раз, ДАЙС визнало баг і працює над виправленням, нвідія теж визнала кривий драйвер, що вся проблема з памятю відеокарти в неправильному використанні її і новий длрайвер вийде ось ось в листопаді(вони начебто з ДАЙСом спільно працюють над цим багом). Фрізи були при нормальному фпс-і(коли реально не вистачає памяті фпс падає до не можу) можеш передивитися відео ще раз, доречі в ютубі цих відео вже безліч.
-
Schumi F1
Advanced Member
играть с таким ФПС нереальноYaroslav:(20-30фпс)
-
_FYA_EXel
Member
Помоему вам на фулл хд действительно памяти не хватает, поскольку у меня при 1600х900 - что на гтс450, что на гтх460 - по 60фпс на высоких. (с VS).
-
Livsi
Member
Ну не знаю парни, на 1920х1080 на высоких, с максимальным сглаживанием, на моем конфиге фпс 35-53, вполне играбельно......
-
Yaroslav
Member
Колись подібна фігня з пам'яттю була на картках 8800ГТС-320 у Сталкері. З часом той баг пофіксили.Eurofighter:Yaroslav
Будемо сподіватися, що й тут схожа ситуація.
Добавлено через 4 минуты 19 секунд:
Меня вполне устраивает, даже 15 и то нормалSchumi F1:играть с таким ФПС нереальноYaroslav:(20-30фпс)
В свое время, помнится, играл в первый Blood на карте S3 Virge. Все на минимуме, 4-5фпс, зато с Direct3D, а не Software renderer
-
Eurofighter
Member
-
StalkerAnarhist
Member
Від саме, де графік завантаження пам'яті?Eurofighter:Це фрізи на хай налаштуваннях, память їсть 1024мб, де тут не вистачає памяті?
-
Eurofighter
Member
Кхм, написав же що 1020-60мб(хай налаштування) фрізи є , але не такі жахливі як на ультра. Доречі дивився на завантаження озу в caspian border(кажуть найважча карта) їло 3.56гб.StalkerAnarhist:Від саме, де графік завантаження пам'яті?Eurofighter:Це фрізи на хай налаштуваннях, память їсть 1024мб, де тут не вистачає памяті?
Востаннє редагувалось 31.10.2011 00:06 користувачем Eurofighter, всього редагувалось 1 раз.
-
_FYA_EXel
Member
а ты судишь по загрузке гпу гомнопрограмкиEurofighter:_FYA_EXel Yaroslav
Це фрізи на хай налаштуваннях, память їсть 1024мб, де тут не вистачає памяті?!?
В ней-же есть фпс каунтер - включи с фильтрацией + график памяти - и сравниш эти 3 графика, тогда может будет ясно.
ЗЫ. При моем разрешении съедает до 1Гб памяти, а у вас фулл хд...