Загалом треба дочекатися нормально перекладу цього закону. Можливо дійсно нічого не поміняється, бо у міхойо є гарант в гачі і ти можеш отримати персонажа безкоштовно, тобі дають безплатні крутки. Ніхто ж не каже, що ти всіх персонажів будеш отримувати безкоштовно. Думаю, що точно поміняють винагороду за дейліки. Щодо всього решта – не впевнений. Та і не факт, що це зачепить глобал. Вони ж не будуть робити для глобала версію гри з дейліками, а для Китаю без дейліків?
Kirakishou: ↑
24.12.2023 19:39
Загалом треба дочекатися нормально перекладу цього закону. Можливо дійсно нічого не поміняється, бо у міхойо є гарант в гачі і ти можеш отримати персонажа безкоштовно, тобі дають безплатні крутки.
Вони дають в середньому 90 круток за апдейт, а це не гарант, оскільки існує 5050
24.12.2023 19:39
Думаю, що точно поміняють винагороду за дейліки. Щодо всього решта – не впевнений.
Я б хотів щоб вони трохи поправили ті дейлики. Деякі є типу погорив, випив чай "нє атхадя ат каси" і отримав реворд. А деякі - злітай туди, поговори там, виріши кросворд, потім полети в іншу систему і отримай нагороду (ну прямо епопея з старфілда ), які от реально бісять .
Дуже багато доведеться прописувати. Хіба що розробити чіткий "ГОСТ" і всіх на нього посадити(що по суті миттєво вб'є індустрію)
24.12.2023 17:11Для будь-якої країни це неадекватні гроші за персонажа в грі. На реддіті часто зустрічаю людей з різних країн і ніхто не казав, що для них це нормальна сума грошей. Компанії просто користуються слабкістю людей.
Чесно? Якщо людина повнолітня - її проблеми. Ніхто ж не силує. І це закон направлений на захист неповнолітніх. Дорослі мають бути дорослими.
24.12.2023 17:11 по 4500 гривень за 50 круток. Для будь-якої країни це неадекватні гроші за персонажа в грі.
Неадекватна. Тому я їх не купував. Пропуск і БП - ок, на рівні інших ігор, не тільки гач. І то в мене є чітка сума "на фігню", більше якої не витрачається(я якось на ігри довго не витрачався і купив собі Фокали ).
Хойо в цьому плані як НЛПшники - вони не дурять людину прямо, лише дають їй усе, аби вона сама себе обдурила. В цю гру мають грати обидва, аби щось вигоріло.
Так івентових ДД те ж треба збирати. Більшість людей ледве Аргенті на 100к з ульти витягують, бо ставлять пачки в три ДД з "рекомендованими" реліками.
Можете підтримкою погратися, подивитися, як реально люди збирають персонажів.
Без нагороди вони стають необов’язковими, тобто можна сказати, що їх прибирають. І це також стосується і не китайських гача-ігор, для Китаю вони повинні будуть переробити свою гру, а також розмістити сервери гри в Китаї.
Те, що міхойо буде міняти свої ігри для китайців, якщо цей закон буде прийнятий – в цьому я вже майже не сумніваюсь. Наприклад, вони можуть додати івентових персонажів в магазин, щоб їх можна було одразу купувати.
Але мене зараз цікавить інше. Чи вплине цей закон на нас? Чи вони зроблять ці зміни тільки на китайському сервері? Якщо для китайців будуть кращі умови – впевнений, спільноту це розізлить.
І ви так говорите про обвал індустрії. Якої індустрії? Ігрової? Чи гача-смітників? Та і плювати на неї, натомість почнуть робити нормальні ігри. Або просто будуть продавати вайфу в магазині і тоді у всіх будуть однакові умови, а не так, що хтось забирає всіх з десяти круток, а хтось мусить купували три великі паки по 120 доларів. Комп’ютерні ігри нікуди не дінуться. І вайфи нікуди не дінуться, просто їх почнуть додавати в інші ігри і зроблять це нормально, коли ти просто купуєш її, без всяких лотерей. Як в японських файтингах. Ти просто купуєш вайфу і купуєш їй той одяг, яких хочеш. Причому ціни смішні в порівнянні з гача-смітниками.
І навіть якщо гача-смітники по п’ять доларів на місяць з 10% гравців зароблятимуть, це все одно буде більше, ніж заробляють всякі західні ААА-проекти, на розробку яких витрачають значно більші суми грошей. Гача-смітники це примітивного рівня ігри. Фактично є максимум десяток важких для розробки та підтримки ігор, все решта просто сміття з пнг-картинками. Просто вони тепер не будуть отримувати надприбутки, продаючи картинки з намальованими вайфу, користуючись тим, що в сучасному світі, а особливо в азійських країнах є багато одиноких людей. Як на мене, цей закон прекрасний. А якщо він приб’є гача-смітники, то це теж буде прекрасно. В будь-якому разі сумно не буде, запасаємось попкорном.
Відправлено через 28 хвилин 38 секунд:
Просто для прикладу, Ньотенгу коштує 79 гривень. Це без всяких скидок, просто її ціна. Скінчики для неї по 40 гривень.
Вам плювати, а Китаю - ні разу. Для їхніх амбіцій, культурна експансія архіважлива, а наразі, особливо в Азії, саме індустрія подібних ігор є її локомотивом.
Даремно впевнені. Всі вже звикли, що у китайців "своя атмосфера". В них там тупо своя версія Стіму, з блекджеком і путанами, і Стім тільки верхівка айсбергу.
Вони непогано японську аніме-культуру поширюють. Адже всі ці вайфу придумані японцями. Як типажі, так і чардізи. Всі ці цундере, кудере, янгіре, яндере, дандере, оне-сами, ямато-надесіко, кіцуне, куноічі, камі-сами, міко, японські ельфійки, суккубки, баканеко і так далі.
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Якби в цих смітниках не було японських аніме-дівчат, в них би грало набагато менше людей.
Відправлено через 16 хвилин 42 секунди:
Але я погоджуюся, що вони використовують японських аніме-дівчат для поширення в тому числі і своєї культури.
Мається на увазі не культура як така, а культурні продукти. Голлівуд може зняти автентичне кіно про Японію з Томом Крузом, але як культурний продукт це кіно все одно буде американське.
lewerlin: ↑
25.12.2023 07:41
Так івентових ДД те ж треба збирати. Більшість людей ледве Аргенті на 100к з ульти витягують, бо ставлять пачки в три ДД з "рекомендованими" реліками.
Можете підтримкою погратися, подивитися, як реально люди збирають персонажів.
Довго прийшлось гортати пошук в діскорді, це з доволі посередніми реліками на 10 поверсі
Лол, тільки помітив, що то навіть не ульта, а Е
daesz: ↑
25.12.2023 13:31Щось слабо віриться, він якийсь дуже нещасний був перші апдейти, ще й соло таргет
3/4 імпакту, якщо не більше, роблять саппорти, реліки і конус. На лабі хтось взагалі робив по фану пачку гармоній (дві лисиці+Броня+Аста). Юйкун там дикі числа вибивала, задовго до рогатого Деня.
Отправлено спустя 1 час 13 минут : Мувсет Ханабі
ІМХО - так собі.
По скілсету - якась хрінь. Багато КД, трохи аффіксів(більше для монокванту) і зайві ОД. АТК - 0. Навіть в ейдолонах немає.
daesz: ↑
25.12.2023 16:50Мило виглядає, але мені її скілсет щось не дуже, якщо він не змінився.
Вона з одного боку дозволить будувати принципово нові пачки, ОД можна тупо не рахувати. А з іншого... кількість КД - перебір, аффіксу, поза моноквантом мало, а більше нічого нема. І можливо її навіть переробляти особливо не будуть, враховуючи загальне "вау!" на кількість КД(всі на крітах помішались ніби), хіба поріжуть.
Ханабі nрохи схожа на Тіорі, яка в геншині в новому івенті з’явилась і в майбутньому має бути на банері. Алсо судячи зі зливів, пупок у Блек Свон не прибрали, в грі він є. Правда не такий виразний, як на постері. Анімації єшки і ульти у Блек Свон дуже круті. Фізики погойдування або немає, або наближена до немає. Раніше те, що я вважав фізикою погойдування у Руан Мей насправді просто анімація бігу/ходьби, вона є і у персонажів, які вже є в грі. Тієї фізики немає, яка була у Кафки в патчі 1.0.
Чисто по зовнішності Блек Свон мені більше подобається, ніж Руан Мей. Але мабуть крутитиму обох, а на Ахерон занесу гроші.
Відправлено через 30 хвилин 35 секунд:
Загалом по дизайну персонажі в ХСР зараз більше радують, ніж персонажі в Геншині.
МоС хіба не мав оновитись сьогодні (понеділок)?
Я перепровірив календар на ПК/телефоні, думав мб в мене неправильна дата і сьогодні неділя
Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
Коротко про типовий понеділок : -320 стаміни, отримав апдейт на Кафку, а стара реліка з Кафки тепер буде на Семпо (Свон). Все інше - тупо сміття релік експа.
Найгірше те, що я фармлю СЮ, бо хочу сет пенаконії на Пелу/Тіньюн/Асту/Ханю/Руан, а мені дає тільки дпс сет
lewerlin
Я просто не пам’ятаю, яка у них раніше була фізика. Я тільки Кафку пам’ятаю, бо я по ній сходив з розуму поки її не отримав. Те, що у Кафки вони її понерфили – це факт. У решти то вона наче є, то наче її і немає. Наприклад, у Попаз вона дуже помітна, щоб ти не робив – чи біжиш, чи йдеш, чи в бою перемикаєш E і Q. У Ханю коли перемикаєш E і Q її помітно, а коли просто нею ходиш – ні. Коли вони ходять це схоже просто на анімацію, а не на фізику. Ось у Попаз видно що груди колихаються самі по собі. А у Наташі наприклад вони разом з тулубом колихаються. Просто подивіться, яка фізика в геншині. Або наберіть на ютубі "kafka jiggle physics". Наприклад. Такої фізики зараз в жодної жінки в ХСР немає. Тут фізика рівня DEAD OR ALIVE — а у цієї франшизи jiggle physics це головна фішка.
Відправлено через 36 хвилин 59 секунд:
Я пам’ятаю, ще до банера Кафки були витоки її старого конуса і при порівнянні з цим, що у неї зараз, на старому груди були більш підкреслені тінями. Вже тоді спільнота відчула, що її будуть цензурити. Просто на фоні останніх новин про корейських радикальних феміністок з 4В, які працюють в міхойо, вже і не знаєш що думати. Таке враження, що ці феміністки цензурять тих, до кого можуть дібратися. А решта персонажів залишається нормальними, бо їх дизайном та анімацією займаються інші люди. Наприклад, зараз в Кореї скандал щодо Фуріни, люди навіть зібрати гроші і запустили дирижабль перед офісом міхойо з вимогою звільнити радикальну феміністку із 4В, яка розробляла дизайн Фуріни і Фарузан. Перед цим був скандал, коли ще одна феміністка, яка працює в студії PPURI, додавала щипаючий жест в купу різних відео-вставок для різних гача-ігор. Ще перед цим був скандал, коли ще одна корейська феміністка робила дівчат в гачі Limbus Company максимально зацензуреними, а хлопців навпаки дуже привабливими. В ХСР ми також маємо одних персонажів зацензуреними, інші навпаки з пупком та фізикою колихання. І вже доведено, що в міхойо працюють феміністки, в тому числі і з радикальної корейської 4В. Особисто мені неприємно коли вайфу, за яких я ще й заплатив гроші, цензурять. Не те, щоб я був сильно залежний від цього, все одно китайським гачам далеко до аніме чи японських файтингів, але все одно ця ситуація не подобається.
Якісь двоякі почуття від нового трейлеру Руан Мей. З одного боку, мені подобаються навіжені янгіре або просто маніпулятивні жінки в аніме, які спочатку використовують ГГ, а потім закохуються в нього. З іншого боку, зараз чи не вперше від початку гри з'явилося почуття, що Руан Мей тебе використовує. Це було зрозуміло і раніше, що всі вони використовують ГГ для своїх експериментів у віртуальному всесвіті, але після перегляду двох її трейлерів, з’явились якісь неприємні почуття до Руан Мей. Подивимося, що там буде в сюжеті, як міхойо розкриють особистість цього персонажа.
Відправлено через 2 години 23 хвилини 21 секунду:
Знову Тіньюнь на банері. Вона ж недавно вже була. Якби знав, що її так часто будуть ставити на банери, то не витрачав би на неї гроші на банері Цзінь Юаня.
До речі, у Тіньюнь фізику залишили. На автоатаці це особливо помітно. Загалом, у Medium Female персонажів фізика виразніша, ніж у Tall Female. І у Кафки фізику не зовсім прибрали, а просто зменшили до рівня теперішніх Хімеко, Наташі та інших Tall Female. Наприклад, в бою, якщо перемикатися між навиками, то фізика є. Але просто в світі при автоатаці її сильно понерфили. І під час ривку при ходьбі також сильно понерфили, майже прибрали. Щодо решти Tall Female не можу сказати, я або не звертав на це увагу, бо сходив з розуму по Кафці, або не пам’ятаю. Зараз у Хімеко при автоатаці фізики майже немає. І судячи по інформації на ютубі, вона була такою від самого початку гри. Тобто гарантовано понерфили тільки Кафку.
Кляті міхойо спочатку дали пограти Кафкою з крутою фізикою, а потім на банері підсунули Кафку майже без фізики. Не здивуюсь, якщо це якась клята феміністка просто знущається над людьми. Майже чи не вся спільнота сходить з розуму по Кафкі, а міхойо беруть і нерфлять їй фізику, а на додачу ще й роблять найкоротшу місію персонажа в грі. Інакше як троллінгом я це назвати не можу.
Відправлено через 41 хвилину 4 секунди:
Хочте прикол? Зайшов з іншого аккаунту, який я колись створив, щоб спробувати грати на ньому ф2п, і там у пробної Кафки фізика залишилась. Тобто у пробної Кафки фізика і зараз є, а у Кафки з банера фізику понерфили. І я наче пригадую, що у Хімеко вона була така ж сама, як і зараз. Значить, вони нікого не чіпали, окрім ігрової Кафки.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Я знаю, що мені немає чим зайнятися у свій вихідний.
Вона виглядає симпатично і має хороший кіт = для мене достатня причина щоб пулити
Чесно кажучи, після аніме шорта Джин Юаня - всі ці трейлери виглядають дешево і вотева :с
Відправлено через 17 хвилин 18 секунд:
Ну хоча ладно, у Дан Хеня також норм аніме шорт був (в основнмоу через те що там була Марч офк )
Відправлено через 1 годину 22 хвилини 53 секунди:
Взагалі кіт у неї непоганий вийшов, трохи кращий ніж був коли перший раз злили, точно заберу на рерані, бо симпатичненька. Але в мене навіть немає із ким її юзати Вона суто "заточена" під використання в моно кванті із Зілою та СВ, і в цьмоу випадку СВ можна збирати в діпіес (по типу Велта, коли ефект хіт до 67% і далі все в кріти/атк/спд, але реліки в цьому випадку мають бути ідеальними, по типу мейн стат > 4 стати на +0 і ці стати спд/атк%/ефект хіт/кріт - і все інше має ролити в кріт виключно, можна разок в спід).