От, до речі поки не впевнений в сігні. Там навалено звісно багато, але головне питання - ротація по енергії. Якщо "Спогади-5" принципово зможуть дати 100% аптайм ульти, а сігна ні - то буде Мей носити їх.daesz: ↑ 20.12.2023 15:55надіюсь, що виграю 5050 Руан рано - бо дуже б хотів її сигнатурку.
Це, доречі, буде перша сигнатурка яку я буду крутити
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
-
daesz
Member
В неї енерджікост 140?lewerlin: ↑ 20.12.2023 16:10От, до речі поки не впевнений в сігні. Там навалено звісно багато, але головне питання - ротація по енергії. Якщо "Спогади-5" принципово зможуть дати 100% аптайм ульти, а сігна ні - то буде Мей носити їх.daesz: ↑ 20.12.2023 15:55надіюсь, що виграю 5050 Руан рано - бо дуже б хотів її сигнатурку.
Це, доречі, буде перша сигнатурка яку я буду крутити
Знайшов, 130
Але в любому випадку :
-
Kirakishou
Member
Я зарікатися не буду, але швидше всього Руан я скіпну. Можливо, якщо будуть крутки на два гаранта, то заберу Блек Свон. Конуси я тепер також крутити не буду. Прикро, звісно, що вкотре програв 50/50, але нічого не поробиш. Я зробив помилку, коли при реєстрації хойоверс аккаунту, а потім і на всіх опитуваннях вказую свій справжній вік і скільки я витрачаю на ігри. Просто я хочу, щоб вони бачили, які персонажі мені подобаються, тому завжди відповідаю честно. Я думаю, саме ця інформацію і також те, скільки ти витрачаєш грошей, прямо впливає на удачу в іграх віх міхойо.
Сьогодні весь день не покидає думка, що може варто взагалі нікого не крутити, а просто забирати ейдолони для Кафки.
Сьогодні весь день не покидає думка, що може варто взагалі нікого не крутити, а просто забирати ейдолони для Кафки.
-
daesz
Member
От, доречі, "причини і наслідки" кручення Гвінавьє (помимо того, що ще й е1 Топаз отримав) :
Почав сьогодні "префарм" ассеншн матеріалів Руан, матеріали на скіли вже вифармив
Почав сьогодні "префарм" ассеншн матеріалів Руан, матеріали на скіли вже вифармив
-
Kirakishou
Member
daesz
А скільки у вас зараз круток? Ви Блек Свон і Ахерон також будете забирати? Чи спробуєте забрати сігну для Руан Мей?
А скільки у вас зараз круток? Ви Блек Свон і Ахерон також будете забирати? Чи спробуєте забрати сігну для Руан Мей?
-
daesz
Member
Kirakishou
зараз от так
Руан точно буду брати, сигнатурку тільки якщо виграю 5050.
Свон - також. Без сигнатурки. До того часу буде +90х2=180 (джейд з 1.6 + 2.0, беру середнє значення в 90 круток за апдейт).
Ахерон - також, 2.1 = 90 круток і її в 2.1 немає, тобто не раніше 2.2, а до того часу буде ще 90 круток, виходить гарант
зараз от так
- спойлер
Руан точно буду брати, сигнатурку тільки якщо виграю 5050.
Свон - також. Без сигнатурки. До того часу буде +90х2=180 (джейд з 1.6 + 2.0, беру середнє значення в 90 круток за апдейт).
Ахерон - також, 2.1 = 90 круток і її в 2.1 немає, тобто не раніше 2.2, а до того часу буде ще 90 круток, виходить гарант
-
Kirakishou
Member
daesz
Якби точно знати, що її не буде в 2.1, то я б теж спробував забрати Руан Мей. Але там один невідомий персонаж поряд с Семом. Хто це, якщо не Ахерон?
Якби точно знати, що її не буде в 2.1, то я б теж спробував забрати Руан Мей. Але там один невідомий персонаж поряд с Семом. Хто це, якщо не Ахерон?
-
daesz
Member
Kirakishou
Як варіань - галагер / адвенчурін / дюк / світдячок
І ще Робін, вона в скрін не попала
Як варіань - галагер / адвенчурін / дюк / світдячок
І ще Робін, вона в скрін не попала
-
lewerlin
Member
В 2.1 вона буде дуже доволі дивно виглядати. Це філер-патч. А от в 2.2 на річницю - саме те. Витоки поки говорять те саме.Kirakishou: ↑ 20.12.2023 19:43Якби точно знати, що її не буде в 2.1, то я б теж спробував забрати Руан Мей. Але там один невідомий персонаж поряд с Семом. Хто це, якщо не Ахерон?
-
daesz
Member
Мені взагалі здається, що вона під кінець апдейту (2.х). Саме через те що вона з якихось "космічних ренджерів", і це виглядає саме як матеріал філерного апдейту по типу аргенті. Хоча можу помилятисьlewerlin: ↑ 20.12.2023 21:11В 2.1 вона буде дуже доволі дивно виглядати. Це філер-патч. А от в 2.2 на річницю - саме те. Витоки поки говорять те саме.Kirakishou: ↑ 20.12.2023 19:43Якби точно знати, що її не буде в 2.1, то я б теж спробував забрати Руан Мей. Але там один невідомий персонаж поряд с Семом. Хто це, якщо не Ахерон?
-
lewerlin
Member
Прямо на стрімі ж було сказано, що вона - один із запрошених на великий шухер. Як представник цих самих рейнджерів. І були витоки, ніби Експрес там у щось встряне, а вона впишеться.daesz: ↑ 20.12.2023 21:17Мені взагалі здається, що вона під кінець апдейту (2.х). Саме через те що вона з якихось "космічних ренджерів", і це виглядає саме як матеріал філерного апдейту по типу аргенті. Хоча можу помилятись
-
daesz
Member
Я мабуть прослухав цеlewerlin: ↑ 20.12.2023 21:44Прямо на стрімі ж було сказано, що вона - один із запрошених на великий шухер. Як представник цих самих рейнджерів. І були витоки, ніби Експрес там у щось встряне, а вона впишеться.daesz: ↑ 20.12.2023 21:17Мені взагалі здається, що вона під кінець апдейту (2.х). Саме через те що вона з якихось "космічних ренджерів", і це виглядає саме як матеріал філерного апдейту по типу аргенті. Хоча можу помилятись
Відправлено через 45 хвилин 55 секунд:
Ні, там нічого такого не казали, тому й не запам'ятав. Просто згадали в списку запрошених на святкування
49:52
-
lewerlin
Member
Я ж і казав - в стрімі прямо було сказано про запрошення. А це основний сюжет. Даліdaesz: ↑ 20.12.2023 22:35Ні, там нічого такого не казали, тому й не запам'ятав. Просто згадали в списку запрошених на святкування
lewerlin: ↑ 20.12.2023 21:44І були витоки, ніби Експрес там у щось встряне, а вона впишеться.
-
daesz
Member
На рахунок зливів незнаю, але всерівно не значить, що вона буде в 2.1
-
lewerlin
Member
Ну так а я про що?daesz: ↑ 20.12.2023 22:47На рахунок зливів незнаю, але всерівно не значить, що вона буде в 2.1
-
daesz
Member
Думав ви стверджуєте що вона точно буде
Відправлено через 5 хвилин 25 секунд:
Взагалі я уникаю будь-яких зливів стосовно сюжетки, дивлюсь тільки кіти персонажів/конуси, деколи текстурки персонажів, анімації дивився тільки для Марч 8, всіх інших щось не дуже було цікаво
Відправлено через 5 хвилин 25 секунд:
Взагалі я уникаю будь-яких зливів стосовно сюжетки, дивлюсь тільки кіти персонажів/конуси, деколи текстурки персонажів, анімації дивився тільки для Марч 8, всіх інших щось не дуже було цікаво
-
lewerlin
Member
daesz: ↑ 20.12.2023 23:11 Марч 8
Діліться.
-
daesz
Member
https://www.reddit.com/r/HonkaiStarRail ... nimations/
Першу тему щось знайти неможу, мб хойо приклали руку щоб потерли, там разом було десь 5 різних відео з анімаціями :с
-
lewerlin
Member
Щось підозріло схоже на Каслану(флешбеки з Хімеко ).daesz: ↑ 21.12.2023 12:47
https://www.reddit.com/r/HonkaiStarRail ... nimations/
Першу тему щось знайти неможу, мб хойо приклали руку щоб потерли, там разом було десь 5 різних відео з анімаціями :с
-
Kirakishou
Member
Хтось може пояснити навіщо вони прибрали breast physics у Кафки, але у Руан Мей, судячи по відео, вона є? У Кафки теж була, а потім прибрали. Де логіка?