Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2023 14:42Думаю, що якщо брати таки ефективну гео команду, то Жонлі+Альбедо+Навія(?)+1
Ну так дефолтний гео набір Дід+Альбедо+Горо для гео кора.
daesz: 19.12.2023 14:42Ми говорили про гео персонажів в ціолому,
Те що діда забули таки не дивно. В голові все ж більше вайфу тримаються.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Я просто завжди на всіх сайтах та конференціях зустрічаю, що сплеш то саме ота картинка в гачі. Навіть на всяких вікі ця картинка так називається. Тому і подумав, що ви маєте на увазі саме її.
На діда мені пофіг, тому і не згадав. Я тільки дівчат запам’ятовую. Хоча колись думав забрати його, щоб Нінка могла нагинати в безодні. Але забив, бо знову ж таки витрачені на нього крутки ніколи не окупляться.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.12.2023 14:48 Ну так дефолтний гео набір Дід+Альбедо+Горо для гео кора.
Якийсь кун овердрайв намальовується :D
Kirakishou
Member

Повідомлення

Чим ближче банер Руан Мей, тим сильніше дилема – кого забирати. Забрати Руан Мей, а Блек Свон скіпнути. Чи навпаки. Чи не ризикувати та скіпнути обох, щоб потім впевнено забрати Ахерон без купівлі паків з джейдом. І чи варто продовжувати купувати БП? В геншині я забрав звідти всю зброю, яку давали з перших БП і я нею взагалі не користуюся. В хонкаї сигнатурок менше, тому конуси з БП поки що цікавлять.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.12.2023 16:38І чи варто продовжувати купувати БП?
БП має сенс, або заради ресурсів, або заради якогось конуса. П'ять БП мені, наприклад, закрили питання ресурсів і я забрав п'яту пробуду для ерудиції. Більше мені там нічого не цікаво з конусів, тому, при достатку ресурсів, далі він уже сенсу не має. Крім одного але - курс круток в ньому все одно вигідніший за паки.
Так, що якщо вже донатити в паки, то БП відразу стає другим "мастхев" після пропуску.
Kirakishou: 19.12.2023 16:38Чим ближче банер Руан Мей, тим сильніше дилема – кого забирати. Забрати Руан Мей, а Блек Свон скіпнути. Чи навпаки. Чи не ризикувати та скіпнути обох, щоб потім впевнено забрати Ахерон без купівлі паків з джейдом.
Дивлячись ,скільки зараз є круток. Бо мені, наприклад, зараз вже вистачає забрати Мей навіть з програшем(два патчі скіпу), а за два наступні патчі на Ахерон я знову назбираю. От якщо хочеться сігни і конст - то вже питання.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.12.2023 16:38 Чим ближче банер Руан Мей, тим сильніше дилема – кого забирати. Забрати Руан Мей, а Блек Свон скіпнути. Чи навпаки. Чи не ризикувати та скіпнути обох, щоб потім впевнено забрати Ахерон без купівлі паків з джейдом. І чи варто продовжувати купувати БП? В геншині я забрав звідти всю зброю, яку давали з перших БП і я нею взагалі не користуюся. В хонкаї сигнатурок менше, тому конуси з БП поки що цікавлять.
Я БП не купляв бо граю гача ігри виключно ф2п. Але от конус Марч дуже б хотів, щоб зібрати й потестити той білд що я собі "намалював" на неї (ака ульт контроль/дпс).
Мб конус адвенчуріна буде мати щось схоже до БП конуса, то буду крутити його конус тоді, а як ні - то мб й занесу на 1 БП :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Та от і я думаю забрати конус для Хімеко. Конус для Тіньюнь вже забрав з максимальною пробудую. Я теж так вважаю, що його вигідно брати саме заради круток. Я і в геншині продовжував його купувати тільки заради круток, бо ресурсів у мене в геншині вже до Інадзуми було як сміття, а пушками звідти я майже не користувався. Але в хонкаї в плані конусів поки що інша ситуація і конуси БП виглядають доволі цікавими.
Круток у мене є, щоб забрати одного персонажа по гаранту. 125 круток та 40 відкручено на банері. Тобто я можу забрати по гаранту або Руан Мей, або Блек Свон і потім назбирати на Ахерон. Питання кого із цих двох забирати. Зовнішність у Блек Свон наче більше подобається і вона зайде в пачку до Кафки. Але і Руан Мей теж хочеться. От і думай, кого забирати. Якби був лакерком, як тут деякі люди в темі, то за 120 круток забрав би всіх трьох з конусами.

daesz
Тоді треба на п’ять БП заносити, щоб прокачати його до п’ятої пробуди. Ну і якщо буде скінчик на Міцкі, то все одно треба буде заносити гроші. Хіба що він буде безкоштовним, як в геншині для 4* персонажів.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou,
мені той скін (плаття) з івенту - не дуже сподобалось, тому якщо буде безплатним - то вотева, можна поставити на трохи для різноманіття, а якщо платний - то утримаюсь :)
А от з суперімпоужинами то трохи сумно, звичайно. Думаю, "на провірити" достатньо було б і с1, а потім вже в залежності від результату..
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2023 17:21Думаю, "на провірити" достатньо було б і с1, а потім вже в залежності від результату..
Зразу скажу, тільки "на перевірити" - не варто. БП конуси без пробуд програють четвіркам на пробудах.
І в саб-ДД білд він таке собі - в Март скейли від АТК, відповідно і збирати її будеш в АТК. От для Піро ГГ БПшник як влитий.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.12.2023 18:58 Зразу скажу, тільки "на перевірити" - не варто. БП конуси без пробуд програють четвіркам на пробудах.
Так суть в тім, що цей білд що я собі затеорікрафтив - побудований на тому конусі і без нього не буде функціонувати :)
Це саме суппорт, який контролить фрізом + саб стати в кріт, щоб був дамаг.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2023 19:29Так суть в тім, що цей білд що я собі затеорікрафтив - побудований на тому конусі і без нього не буде функціонувати :)
І що за білд такий? :gigi:
daesz: 19.12.2023 16:58Мб конус адвенчуріна
Авантюрин в нас, судячи по зливам, активно юзає бонуски. Логічно припустити, що в сігну щось для них та пропишуть.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.12.2023 19:33
daesz: 19.12.2023 19:29Так суть в тім, що цей білд що я собі затеорікрафтив - побудований на тому конусі і без нього не буде функціонувати :)
І що за білд такий? :gigi:
2p айс, 2p деф
2p деф планар
бп конус
шнурок на енергію, сфера на айс (можна і деф%), тапки на спід
і от тут бачу 2 шляхи : (1) болю, де на арморі кріт, а вторинні - спд/кріт/ефект хіт/деф%, але з вищим сілінгом по дамагу; (2) менше сілінгу по дамаги, але лекше зробити так щоб працював - броня на ефект хіт, а з вторичок - спд/кріт/деф%, і більше контролю, бо більше ефект хіта можна зібрати
Суть білда - спамити ультом, щоб накидувати фріз, дамаг скейлиться від дефа% (конус), якого я буду брати багато, щоб не профідав і щит, багато швидкості, щоб частіше брати хід і контратаки регенити, а контр атаки відповідно регенять більше енергії з шнурком. Можна, в принципі, в команду до Джинлю - і кидати щит, власне, на неї, тоді в неї регениться норм енергія і Марч відновідно також, але можна й в будь-яку іншу команду і кидати щит на себе й прост оспамити ультом, якщо проходять фріди - то ще й додаткова енергія з фрізів/додаткової абілки :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2023 19:432p айс, 2p деф
2p деф планар
бп конус
шнурок на енергію, сфера на айс, тапки на спід
Я ГГшку так збирав( за винятком конусу, ставив тренд). Навіть враховуючи скейли від Дефу і реально круті реліки(щоб мені на дд так везло) - вийшло таке собі.
Перезібрав в фулл Деф - і воно чогось не сильно гірше по дамажці, зате сильно краще по сустейну.
В Март скейли від АТК. Набирати деф з сет бонусів на флет-аффікс(там у БП конусу він не повноцінний) від непрофільної характеристики... Ну якщо дуже вайфу.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.12.2023 19:55 В Март скейли від АТК.
Суть в тому, що якщо зібрати в атк - не суппортиш ні щитами, ні фрізами, бо не регениш енергію (немає щитів = немає контр атак = немає енергії, ультів меньше = меньше фрізів = меньше енергії).
Т = теорікрафтинг :rotate: Я обдумував той білд уже доволі давно, без конуса - він не буде працювати :/
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2023 19:59Суть в тому, що якщо зібрати в атк - не суппортиш ні щитами, ні фрізами, бо не регениш енергію (немає щитів = немає контр атак = немає енергії, ультів меньше = меньше фрізів = меньше енергії).
Т = теорікрафтинг :rotate: Я обдумував той білд уже доволі давно, без конуса - він не буде працювати :/
Це вже дуже вайфу. :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.12.2023 20:46
daesz: 19.12.2023 19:59Суть в тому, що якщо зібрати в атк - не суппортиш ні щитами, ні фрізами, бо не регениш енергію (немає щитів = немає контр атак = немає енергії, ультів меньше = меньше фрізів = меньше енергії).
Це вже дуже вайфу. :gigi:
:shuffle:
спойлер
:rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Господи, як же я втомився від цього скаму. Програв 50/50, по четвіркам теж повне лайно. Звичайно і мови немає про дві четвірки в тенпулі або ранній дроп п’ятірки. Все на хардпіті. Були крутки на те, щоб забрати для Яе Міко остані два сузір’я, тепер круток нема. І нема бажання більше витрачати гроші на цей смітник, навіть на підписку.

Відправлено через 7 хвилин 34 секунди:
З 2022-08-18 я виграв тільки одну 50/50, все решта програші. Раніше такого не було. Я впевнений, що це із-за того, що я пройшов якусь межу по донатам. Типу якщо витратив певну суму грошей, то у тебе зменшуються виграші 50/50. В стар рейл ситуація така ж сама. Я програю всі 50/50 підряд, все на хардпіті.

Відправлено через 12 хвилин 23 секунди:
Ще і третю копію непотрібного мені небесного меча витягнув зі стандарту. Лука Амоса для Гань Юй і досі немає, зате весь небесний сет є, ще й по кілька екземплярів. Просто супер. Все, скіпаю і Руан Мей, і Блек Свон. З моєю вдачею я не назбираю на Ахерона, якщо їх крутитиму. Донатити в ці смітники більше не буду – ні на БП, ні на підписку. Принаймні, поки не почну хоча б інколи вигравати 50/50.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou,
бачив 1 оком Навію сьогодні, класний персонаж. Мені подобається як вона в англомовній озвучці оре "етеееееек" на ульті :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Та я її забрав, бо планував її забрати ще коли сюжет проходив місяців два чи три назад. Тим більше що це Б'янка із хонкай імпакт і вона мені подобається. І Клорінду заберу. Просто дістало, що знову програв 50/50. Загалом 213 круток кинув. Отримав Мону і Навію, а потім кинув ще 50, щоб забрати останнє сузір’я для четвірки.
Добре, що цей раз без донатів обійшлось, бо давно не крутив і зміг зібрати 300 круток. На банері Дехії я кинув 450 (!) круток, половину з яких купив, щоб забрати її та її сігну.
І в рельсі точно так же, тупо програю всі 50/50. Тому мабуть не буду крутити ні Руан Мей, ні Блек Свон. Бо зараз не хочу навіть підписку купувати, дістало.

Відправлено через 21 хвилину 43 секунди:
По-хорошому ці аккаунти треба було б замінити, це прокляті аккаунти. Але я в них вже вкинув багато грошей, там багато персонажів і до того ж вони зі старту гри, з всякими плюшками з івентів типу конусів та 4* зброї в геншині. Тому нічого не зробиш – або грати як є, або видалити ці ігри. Але грати немає в що, тому останнє не варіант.
daesz
Member

Повідомлення

Мені трохи легше жити ніж вам - бо я не кручу сигнатурки, тільки е0 персонажів. Джинлю наміренно крутив е1 (про що трохи жалію - треба було сигнатурку крутити замість е1), забрав на хард піті, але хоч виграв обидва 5050. Топаз вийшла також е1, але це через те що дуже хотів Гвінавьє, а е1 Топаз вилізли на 30 чи 40 піті.. Програв на Топаз обидва 5050 (але то були і ранні 5050, і рання Топаз, тому - ноу комплейнс вотсоева :D ).
надіюсь, що виграю 5050 Руан рано - бо дуже б хотів її сигнатурку.
Це, доречі, буде перша сигнатурка яку я буду крутити :rotate:

Я на днях дослідив, що я реролив в АК - 9 раз :gigi:
Зображення
Я цього навіть не запам'ятав, як і те, що треба було перенести акаунт йостар з гугла на протон, коли переніс все інше. На гуглі залишилось буквально декілкьа акаунтів, типу розетки, яка з протоном не дружить, газкантора/рес - бо там взагалі змінити неможливо і труба :/
Відповісти