Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 18.12.2023 13:30та йо, народ реально, через пупок, срачі влаштовує?
Не тільки через пупок. На реддіті та твіттері багато таких срачів. Просто модератори міхойо активно їх видаляють. Деяким людям на це пофіг, а деякі в цих іграх збирають гарем вайфу. Власне в цьому і полягає суть гача-ігор. І коли у твоїх вайфу крадуть пупки, то це не дуже приємно. Якби його не було взагалі, то це одне. Але в рекламі він є, на беті він є, а на релізі його немає. Це обман, а людям не подобається, коли великі компанії, які збагатилися на людських грошах, потім їх обманюють.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 13:39Через нього є срач?
Пройдіться по пабліках. Усі відтінки. Рев'ю-бомбінг ХСРа додається.

А, ще хто не бачив
https://www.hoyolab.com/article/23673852
Нового Адепта заанонсили.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin,
а що це так? я щось не дуже "доганяю", дають безплатного 5ти зіркового персонажа, в чім проблема? :gigi:
Чи ті, хто хотів його пуляти образились, що він тепер безплатний і всім? :insane:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 13:42Дивно тоді, що Арлан та Дейя/Дехья (незнаю як правильно) вийшли в реліз :)
Можливо, це якраз і є вимога від соні, щоб міхойо додали темношкірих персонажів. Просто на плейстейшн грає багато людей що в Азії, що в Америці і умови тут диктує соні. Заборони показувати темношкірих людей немає, просто вони не продадуться. Власне тому Дехія і вийшла сміттям, вона с6 на рівні с0 Ху Тао. Міхойо навіть не намагалися зробити з неї щось путнє. Як і Арлан. Він теж просто сміття.

Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
daesz: 18.12.2023 14:09а що це так? я щось не дуже "доганяю", дають безплатного 5ти зіркового персонажа, в чім проблема? :gigi:
Дивився якийсь стрім Тектона, як я зрозумів, одна із причин, що ком'юніті образилося на те, що геншин за три роки не дав жодного п’ятизіркового персонажа. А ще якісь претензії, що в геншині немає чоловічих пахв, а в др. Раціо вони є.
Особисто я хотів б, щоб вони дали на вибір або чоловічого персонажа, або жіночого.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.12.2023 14:19 Дивився якийсь стрім Тектона, як я зрозумів, одна із причин, що ком'юніті образилося на те, що геншин за три роки не дав жодного п’ятизіркового персонажа.
Так всі ж знають уже, що Хонкай то улюблене "дитя" хойо, дивні претензії :gigi:
Kirakishou: 18.12.2023 14:19 А ще якісь претензії, що в геншині немає чоловічих пахв, а в др. Раціо вони є.
Непотребство..
Зображення
Kirakishou: 18.12.2023 14:19 Особисто я хотів б, щоб вони дали на вибір або чоловічого персонажа, або жіночого.
База, але хойо знає це, тому не дає :(
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 14:09Чи ті, хто хотів його пуляти образились, що він тепер безплатний і всім? :insane:
Образились гравці Геншина. Дуже. Їх і так тикали всіма QoL фічами ХСРу, а тут прямо контрольний.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 18.12.2023 14:31
daesz: 18.12.2023 14:09Чи ті, хто хотів його пуляти образились, що він тепер безплатний і всім? :insane:
Образились гравці Геншина. Дуже. Їх і так тикали всіма QoL фічами ХСРу, а тут прямо контрольний.
:lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

В геншині знову та ж сама ситуація - два піро чорта стоять в кілометрі один від одного. Я проходжу за хвилину перших чотирьох мобів, а на двох піро-чортів витрачаю дві хвилини, щоб збити їм щити, бо мені приходиться збивати їх по черзі. Щось мені набридла ця гра. На горизонті ніяких нормальних вайфу немає. Забирати гео-сміття Навію тільки для того, щоб витратити на неї крутки та ресурси і поставити в ростер, як і 99% інших персонажів, якими не граю. Клоріда теж судячи з усього буде сміттям. Арлекіно мені не подобається зовнішністю. В трейлері вона була крута, а в грі це просто якийсь шут.
В хонкаї тупо немає чого робити, крім дейліків. Там контенту тупо немає.
Треба шукати якусь іншу гру. Придбати Separate Ways для Resident Evil 4 чи що. Або NieR Replicant, на неї якраз зараз скидка і я її не проходив, а NieR:Automata мені сподобалася. Ну або почати грати в Persona 5 Royal, яку я вже не перший рік відкладую в довгий ящик, ще з її релізу на плейстейшн. Відштовхує те, що на неї треба дуже багато часу.

Відправлено через 6 хвилин 44 секунди:
NieR:Automata зараз коштує 186 гривень, а я її колись за фулпрайс купував.
daesz
Member

Повідомлення

Через місяць глобал альфа ендфілда :rotate:
А до того часу маю ще shadow gambit закінчити, встановив shadow tactics (захотілось перепройти з новим діелсі) :shuffle:
Та й в наступному апдейті хонкая буде більше контенту, як мінімум тому що 2 нових івента замість одного.
Ще на ссд маю встановслені дізоноред 1 / алан вейк 1 / контрол - які б дуже хотілось всі перепройти, але все часу немаю, а нових ігор все добавляється :с
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я не хочу грати в ігри без анімешних дівчат, зараз у мене немає настрою на такі ігри. Я тоді краще просто щось почитаю чи подивлюся замість ігор. Надіюсь, що вони більше контенту в хонкай додадуть. Бо із всіх ігор міхойо ця гра зараз для мене найцікавіша в плані сюжету та геймплею. Zenless Zone Zero багато стрімерів забракувало, але я її спробую. Wuthering Waves також спробую. Щодо Arknights: Endfield не знаю, бо я не грав в Arknights.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.12.2023 17:07 Zenless Zone Zero багато стрімерів забракувало, але я її спробую.
Мені ні геймплейно (я чомусь думав що там буде повноцінний оупен ворлд, або хоча би поділений на локації як в рельсі, а там просто мейн меню скрін вирішили хабом зробити :-/ ), ні візуально (хад це просто :facepalm: )
Kirakishou: 18.12.2023 17:07 Щодо Arknights: Endfield не знаю, бо я не грав в Arknights.
Не думаю, що це буде критично.
Я ніколи не грав ні в хі3, ні в хонкай 2 (ганшосьтам гьорлс), хонкай 1 бачив тільки 1 раз на відео, то взагалі якась ізометрів :gigi:
Максимум якихось декілька відсилок не зрозумієте.
Лор в АК дуже крутий на мою думку, правда :)
Kirakishou: 18.12.2023 17:07 Wuthering Waves також спробую.
Ну от вона має якесь відношення до PGR (її я також не грав, то щось типу хонкай3/ізер гейзер/тд), іншої гри того ж розробника. І нічого ж? :)
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 16:58 Через місяць глобал альфа ендфілда :rotate:
Через 3 дні GFL2, а на ендфілд в цілому немає надії це гра яка не має якось прям цікавої задумки. Типу фармити 1-7 ще в ендфілді 5 років? :lol:
Буде така же помийка як і аркнайтс в яку грати без бота нереально взагалі :facepalm:
Востаннє редагувалось 18.12.2023 17:37 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
PGR я трохи грав. Якби був нормальний ПК клієнт, мабуть грав би і зараз.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.12.2023 17:36 daesz
PGR я трохи грав. Якби був нормальний ПК клієнт, мабуть грав би і зараз.
ПК клієнт вийшов десь літом. Я тому й хотів спробувати, думав то нова гра, але як виявилось їй вже 2 роки, а це просто ПК клієнт. Так і не спробував, та й не планую :D
+ мені арт стайл в ній не дуже, але то таке :)
Donate: 18.12.2023 17:36 Через 3 дні GFL2
Я, чесно кажучи, думав що нейрал клауд і є ГФЛ2; то, наскільки я знаю, якийсь сиквел до ГФЛ1.
Оце вигладає цікаво, бо і геймплей по типу archeland (ну чи xcom), і графіка на рівні.
Це глобал реліз через 3 дні, чи бетка?
Donate: 18.12.2023 17:36 а на ендфілд в цілому немає надії це гра яка не має якось прям цікавої задумки. Типу фармити 1-7 ще в ендфілді 5 років? :lol:
Буде така же помийка як і аркнайтс в яку грати без бота нереально взагалі :facepalm:
Я б грав АК й досі, якби не потреба грати всі ті стейджі з ресурсами/матеріалами в ріл таймі. Для цього треба реально ну дуже багато часу в день тратити.
Я через те й dislyte дропнув, хоча мені він і геймплейтно, і концептуально подобався/подобається..
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.12.2023 16:49На горизонті ніяких нормальних вайфу немає.
Хранительку ж анонсували.
daesz
Member

Повідомлення

Погуглив
GFL2 will be releasing Q1 2024 for Global/JP/KR.
Нє, це я в бетці пробувати не буду, тут вже можна зачекати декілька тижнів/місяць/місяців і пограти нормально на релізі :shuffle:
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 17:44 Я б грав АК й досі, якби не потреба грати всі ті стейджі з ресурсами/матеріалами в ріл таймі. Для цього треба реально ну дуже багато часу в день тратити.
Можеш вкатуватися знов. Весь грінд автоматизовано... :laugh:
https://github.com/MaaAssistantArknight ... tArknights

Так як ось такі параметри можна тільки ботом пояснити. Ну не буде навідь китайці кидати півмільйона репортів в 1-7 кожного дня :lol:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 18.12.2023 17:53 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Витоки вже давно з нею були, зовнішність так собі. З цих всіх для мене Клорінлда мабуть найсимпатичніша.
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.12.2023 17:50
daesz: 18.12.2023 17:44 Я б грав АК й досі, якби не потреба грати всі ті стейджі з ресурсами/матеріалами в ріл таймі. Для цього треба реально ну дуже багато часу в день тратити.
Утримаюсь, з тих же міркувань що й геншином :shuffle:
Грати в гачу 3-4 роки після релізу, коли пропустив купу контенту - це не найліпший експірієнс :gigi:
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 17:53
Donate: 18.12.2023 17:50
Утримаюсь, з тих же міркувань що й геншином :shuffle:
Грати в гачу 3-4 роки після релізу, коли пропустив купу контенту - це не найліпший експірієнс :gigi:
Ну так в аркнайтсі нічого не змінилось в плані мети :lol: Всі одній той самі ще частина зі стартового банеру :lol: Голденглов, сузуран, млинар якщо прямо так те що вилізло за останній рік і тісно сидить в меті :rotate: Сузуран сугубо сидить в майнінговій вежі так як деякі карти практично в соло витягує :laugh:
Відповісти