Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Азазелло
Junior
Дійшов до цього їхнього інституту НДІЧАЗ,там все крсиво,дорого-багато..ну і знову навантажили квестами,локація-лабораторія в цьому ж інституті.І тепер застряг в їхньому відділі для випробувань:панель з чотирма кнопками які можна натиснути,двері позакривались і нічого не відбувається...сидів в тій кімнаті з півгодини і так і не зрозумів:що далі робити?Хтось стикався вже з таким?
-
ramm
Member
Азазелло
Треба в правильному порядку натискати, щоб всі лампочки загорілись.
Треба в правильному порядку натискати, щоб всі лампочки загорілись.
- спойлер
- 1-3-4-2 наче
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
https://steamcommunity.com/app/1643320/ ... 516606102/prosha_evolist: ↑ 26.11.2024 13:41 А хтось знає, чи можна прогресс (досягнення) перенести з мс\хбокс на стім?
Працює без проблем.
-
Robostyle
Member
А кому можно артефакті за фуллпрайс сбагрить? Или нужны "отношения" и связи?
-
ramm
Member
Robostyle
Нікому, за третину ціни, і ніби репутація (коли іконка продавця зелена) ще накидує трохи відсотків. Найвигідніше збирати арти в скриню і потім по квесту здавати за 50%.
Від тутешньої економіки горить дупа - після вилазки в кращому випадку залишиться 20% навару.
Нікому, за третину ціни, і ніби репутація (коли іконка продавця зелена) ще накидує трохи відсотків. Найвигідніше збирати арти в скриню і потім по квесту здавати за 50%.
Від тутешньої економіки горить дупа - після вилазки в кращому випадку залишиться 20% навару.
-
Robostyle
Member
-
ramm
Member
Robostyle
Сталкер не альфа і не бета, сира гра - так. Дивлячись не без перебільшення гігантську безшовну мапу, заповнену точками інтересу з вручну розставленими нагородами, декораціями та ворогами, я бачу такі ж самі гігантські амбіції розробників, як в тих самих ЦД Проджект, і це дуже добре, бо відрізняється від конвеєрного вилизаного лайна від юбісофт, ЕА, котрі забуваються через день після проходження.
Сталкер не альфа і не бета, сира гра - так. Дивлячись не без перебільшення гігантську безшовну мапу, заповнену точками інтересу з вручну розставленими нагородами, декораціями та ворогами, я бачу такі ж самі гігантські амбіції розробників, як в тих самих ЦД Проджект, і це дуже добре, бо відрізняється від конвеєрного вилизаного лайна від юбісофт, ЕА, котрі забуваються через день після проходження.
-
Varzek
Member
Точно, уже нашёл и тоже убил одного. СпасибоBoJIbHbIu: ↑ 26.11.2024 14:34 так можна, вбивав 2.
пошукай його він десь неподалік є.
дуже часто за контейнерами чи вагонами.
А была ли у кого-то проблема, что Навчання в КПК не открывается на протяжении игры?
-
YumaX
Member
Дикий острів, лока з камінням, стою на місці артефакту, його нема, наче має бути "золота рибка", на цьому острові було схоже місце але там печера була під землею, той артефакт я забрав, а тут не зрозуміло!?
- спойлер
Востаннє редагувалось 26.11.2024 22:36 користувачем YumaX, всього редагувалось 1 раз.
-
Grava
Member
А не рандом? Я там теж щось довго шукав, точно не рибка була.YumaX: ↑ 26.11.2024 22:23наче моє бути "золота рибка"
-
Dremjke
Member
В некоторых моментах багует, как здесь, например. Артефакт или спрятан в текстуре, но подсветиться кнопка F, чтобы забрать или не будет вовсе, при этом медведь показывает, что стоишь прямо на арте.YumaX: ↑ 26.11.2024 22:23стою на місці артефакту, його нема
Оглянитесь в этой точке вокруг и "под себя", может быть такое, что появится подсказка F. Почти как Press F
-
YumaX
Member
Та поки не було з артефактами приколів, було як я описав вище, теж показувало під ноги але там збоку був вхід до печери, тут ніби немаDremjke: ↑ 26.11.2024 22:36В некоторых моментах багует, как здесь, например. Артефакт или спрятан в текстуре, но под
-
Grava
Member
YumaX
В мене один раз артефакт вистрибнув та провалився під тестури так що не дістати, можливо те саме
В мене один раз артефакт вистрибнув та провалився під тестури так що не дістати, можливо те саме
-
Donate
Member
Пройшов до кінця... 4 повноцінних кінцівки, 2 більш менш різні рути на проходження (сталкери/варта да вони десь на 50% різні) до певного квесту... І сотні кілометрів які потрібно пробігти з одного місця на інше...
В цілому сюжет ближе до кінця стає цікавішим (але бігати треба більше і всі бігають в екзоскелетах), і повторне проходження теж досить цікаве так як проливає інфу на деякі аспекти, прямо як якусь VN читаєш...
Побічні квести в цілому такої собі якості так як зачасту вони досить локальні і не мають продовження ніякого, і зроблені більшість на відвали
P.S: А ще хтось фанатіє від "Наруто" так як тут є 1 в 1 - Мадара Виросло покоління анімешників з аніме сюжетами та аніме злодіями...
P.S2: А ще версія стіму при другому проходженні вилітіла лише раз без ніяких фіксів і т.п. На відмову від хбоксу, який за годин 15-20 давав по 1-2 вильоти на годину зі ще зниженним фпс
В цілому сюжет ближе до кінця стає цікавішим (але бігати треба більше і всі бігають в екзоскелетах), і повторне проходження теж досить цікаве так як проливає інфу на деякі аспекти, прямо як якусь VN читаєш...
Побічні квести в цілому такої собі якості так як зачасту вони досить локальні і не мають продовження ніякого, і зроблені більшість на відвали
P.S: А ще хтось фанатіє від "Наруто" так як тут є 1 в 1 - Мадара Виросло покоління анімешників з аніме сюжетами та аніме злодіями...
P.S2: А ще версія стіму при другому проходженні вилітіла лише раз без ніяких фіксів і т.п. На відмову від хбоксу, який за годин 15-20 давав по 1-2 вильоти на годину зі ще зниженним фпс
-
byaka
Member
Може буде кому корисно,не ставте лазерний прицiл на револьвер ,а то отримаете двi мiтки прицiла стандартну та лазерну i вони не будуть збiгатися.Револьвер все рiвно буде стрiляти по стандартнiй мiтцi.Хоч тепер точно знаю що гру нiхто не тестував.
-
phobosse
Member
А хтось знайшов куди можна сплавити нашийник псевдокота ?) якось дивно, коли у тебе є квестові предмети, які майже всю гру лежать в інвентарі, а толку нуль. Ще пара КПК також мертвим грузом лежать.
-
Donate
Member
Він потрібен буде тобі пізніше по мейн квестуphobosse: ↑ 27.11.2024 01:02 А хтось знайшов куди можна сплавити нашийник псевдокота ?) якось дивно, коли у тебе є квестові предмети, які майже всю гру лежать в інвентарі, а толку нуль. Ще пара КПК також мертвим грузом лежать.
-
Rhizone
Member
Така ж сама ситуація в цьому місці. Подумав, що артефакт під землею, але ніяких входів поблизу не знайшовYumaX: ↑ 26.11.2024 22:23Дикий острів, лока з камінням, стою на місці артефакту, його нема, наче має бути "золота рибка", на цьому острові було схоже місце але там печера була під землею, той артефакт я забрав, а тут не зрозуміло!?
-
John Doe
Member
Там еще криво работает снятие модулей с оружия у техника(с потерей денег). Невнятно подтверждение операции сделано, потом еще на место снятого модуля местами ничего не ставится.