Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 13.12.2023 01:25
У НІ3д увесь саунд такий. І вайлдфайр на фоні третьої хонки просто губиться.
Було б дивно, якщо б ви заходили в Белобог чи Станцію Герти і там грав такий ОСТ.
Мені, до речі, подобається ОСТ локацій, під нього норм працювати :gigi:
А так вийшло, що маємо Вілдфаєр на Коколії та ГітС Іносенс на Фантилії, знакові і запам'ятовуються. А все інше ембієнт для чілу. Трек з дестроєра взагалі неможу згадати..
на випадок якщо не всі бачили ГітС іносенс
Востаннє редагувалось 13.12.2023 01:41 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 13.12.2023 01:25 У НІ3д увесь саунд такий. І вайлдфайр на фоні третьої хонки просто губиться.
Ну... Ні... Десь як раз після арки з фухою єпічний саундртрек як вітром здуло... Всі ми здогадуємося чому в цілому тому що арку з селе і бронею було напевно важко протягнути ще трішки вони з аркою фухуа помучались і на цьому все :laugh: Тепер під ковпаком ляо вони можуть тільки контент для паймонів робити, так як ляо буде з кожним роком наглішим :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Який же гітс всетаки охyєнний. І сцена, і трек вкарбувались в пам'ять на майже 20 років..
Donate
Member

Повідомлення

В хойо там взагалі цікаво...

Ось в H3rd в нас там нерфи кожен патч, причому до таких собі таких собі речей вже дійшло...
спойлер
а ось друга хонка
ГГ-ня сохне по мей вже в головному меню
спойлер
Зображення
а матеріал для прогрессії в нас панцу
спойлер
Зображення
І це там таке тільки на поверхні :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 13.12.2023 01:47
спойлер
Зображення
Зображення

Чомусь згадав ось це :D
спойлер
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 13.12.2023 01:53 Чомусь згадав ось це :D
спойлер
генії загадити музикою такий момент :laugh:
спойлер
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 13.12.2023 01:37ГітС іносенс
Цей хор був і в першому мувіку 1995 року.

Щодо пупків. Такий прикритий одягом пупок як у Зеле вони можуть залишити, так. Він і у Попаз є. І у Сільвер Вульф, тільки треба під певним кутом дивитися. Просто я не можу зрозуміти логіку міхойо. Наприклад, в геншині вже були пупки у Беннета, Рейзора та Діони. У Шень Хе пупок на рекламних артах був, потім в грі вона виходить без пупка. Цим провокує скандал та купу мемів. І це доросла жінка, а не дитина типу Діони. До того ж він у Шень Хе має бути прикритий одягом. Потім виходить Кокомі та Сінобу, обидві з голими пупками. Це модельки підлітків. Також виходить хлопець, Горо, теж з пупком. Потім Нілу, без пупка. Що знову провокує скандал в ігровому ком'юніті. Потім виходить Дорі з пупком, у неї моделька дитини в грі, як і у Діони. Потім виходять дорослі жінки Кандакія і Дехія, у яких просто шикарний пупок.
спойлер
2023-12-13_081536.jpg
2023-12-13_080433.jpg
Потім виходить Кірара, знову без пупка. Де логіка? Можна було б списати на те, що типу у адептів чи йокаїв пупка немає. Але ж Нілу не йокай.
Не те, щоб він був прямо дуже необхідний, просто це приємний фансервісний бонус. Якщо плануєте випускати модельку без пупка, тоді не малюйте його на офіційних рекламних постерах, якщо в грі його не буде. Бо це виглядає як обман та замануха.

Відправлено через 11 хвилин 33 секунди:
Kirakishou: 13.12.2023 08:26Цей хор був і в першому мувіку 1995 року.
Ось він. Хоча він там разім три в різних варіаціях повторюється.
спойлер
2023-12-13_083627.jpg
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou,
в іносенсі він запам'ятався саме через сцену з парадом :)

Це якась комедія з цими пупками і хойо :lol:

Відправлено через 2 години 2 хвилини 32 секунди:
Неможу зрозуміти, чи це в мене настільки англійська погана стала що я неможу зрозуміти що малось на увазі під тим "should" чи то перекладали якимось гугл транслейтом :gigi:
Зображення
Олсо, із іт джаст мі чи це не найкращий сіг конус який поки був релізнутий? 10 енергії всій команді - це просто 🔥
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 13.12.2023 14:15Неможу зрозуміти, чи це в мене настільки англійська погана стала що я неможу зрозуміти що малось на увазі під тим "should" чи то перекладали якимось гугл транслейтом :gigi:
Изображение
Олсо, із іт джаст мі чи це не найкращий сіг конус який поки був релізнутий? 10 енергії всій команді - це просто 🔥
На скріні якась імба. Це функціонал повноцінного 4*персонажа.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 13.12.2023 15:33
daesz: 13.12.2023 14:15Неможу зрозуміти, чи це в мене настільки англійська погана стала що я неможу зрозуміти що малось на увазі під тим "should" чи то перекладали якимось гугл транслейтом :gigi:
Изображение
На скріні якась імба. Це функціонал повноцінного 4*персонажа.
Це конус Руан Мей :gigi:
Ще б зрозуміти як от ті 150%+ БЕ і 1 СП працюють. чи це раз на початку битви (як 4Р хіл сет), чи то кожну хвилю, чи що воно таке :puzzle:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 13.12.2023 15:34Це конус Руан Мей :gigi:
Ще б зрозуміти як от ті 150%+ БЕ і 1 СП працюють. чи це раз на початку битви (як 4Р хіл сет), чи то кожну хвилю, чи що воно таке :puzzle:
Я так зрозумів, що при жмаканні ульти :gigi: .
Kirakishou
Member

Повідомлення

Подивився я нарешті трейлер The Game Awards 2023, пупок у Блек Свон наче є, але його ледь помітно. А ось у Ахерон шикарний пупок. Якщо з’явиться інфа, що вона буде в лютому місяці, то я мабуть скіпаю і Руан Мей, і Блек Свон. Якщо не зможу пройти 10-12 поверх без цих персонажів, то і пофіг на те дзеркало. Просто я не хочу потім вкинути купу грошей на сігну і хоча б одну копію Мей. Типу якщо взагалі не буде круток, то це треба буде кидати 300 доларів тільки на те, щоб гарантовано отримати персонажа. І на сігну 200 доларів. У мене ще й день народження в лютому, я на першому банері Яе вкинув доволі чималу суму. Її банер припав якраз на моє день народження. Мене ще підштовхнуло до цього те, що я братові про це сказав, а він схвалив моє рішення ще й грошей подарував. Типу якщо тобі це приносить задоволення, то чому ні. От я і вкинув на с3р1. До цього таке ж було з Райден. Також заніс на с3р1. А ще я дивлюся на Сампо, якого я вкачав в стелю, і що мені потім з ним робити, коли я матиму Блек Свон? А Кафка, Сакура і Мей це для мене мастхев вайфи в цій грі. Треба гарно це все обдумати. Щось вони забагато вайфу підряд релізять, не дають можливості накопити крутки.
Kirakishou
Member

Повідомлення

В 2.0 буде Блек Свон і Спаркл.

Відправлено через 1 годину 28 хвилин 44 секунди:
Ні, я здаюсь. Я не знаю, як ви його проходите. У мене перші дві кімнати проходяться надзвичайно швидко, як і 12-3-2. А от на тих двох піро-лекторів в 12-3-1 у мене йде тонна часу, щоб збити їм щити. Кокомі і Фуріна в пачці, ще й Кадзухою роздуваю. Мені не вистачає тупо три секунди. Більше всього злить, що мені ще й по всій арені треба за ними бігати. Я тупо на спрінтах ще купу часу втрачаю. Ляо тупо краде час, як в рельсі вкрав цикли. Кончена практика.
спойлер
2023-12-14_082450.jpg
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou,
розраховуйте на те, що 1 апдейт - це в середньому 90 круток, якщо Ахерон буде в 2.1 - то ви до того часу отримаєте як мінімум 1 гарант :)
Дуже хотів би конус Вовка, але якщо отримаю ранню Руан - то обов'язково треба її конус крутити, тому доведеться цей раз пропустити..

Семпо відправите на пенсію. Мій Доволі добре вкачаний, але він вже й відпрацював всі вкладення :shuffle:

Відправлено через 1 годину 10 хвилин 48 секунд:
Зображення
Зображення

Підозрюю, що Міша буде прибиральницею з готеля Герта :gigi:
geka3250
Member

Повідомлення

Kirakishou: 14.12.2023 08:32А от на тих двох піро-лекторів в 12-3-1 у мене йде тонна часу, щоб збити їм щити. Кокомі і Фуріна в пачці, ще й Кадзухою роздуваю. Мені не вистачає тупо три секунди. Більше всього злить, що мені ще й по всій арені треба за ними бігати.
Та нашо бігати за ними? Ідете назад, стягуєте двох фатуї, вони швидко вмирають, два кайрагі вбити одночасно, щоб другий не встиг відхілятись. Далі спавняться два лектори. Треба стати справа або зліва від них, почекати сек 5 - тоді крайній підійде до першого.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я звичайно зарікатися не буду, якщо вони мені по зовнішності та характеру сподобаються, то спробую їх забрати, а на Ахерон тоді занесу. Щоб потім не жалкувати та не накручувати себе, як у випадку з Цзінлю, коли я пожалів грошей на середній пак.
daesz
Member

Повідомлення

Спаркл симпатичніша, ніж була в зливах. Але мені всерівно її кіт не дуже подобається - він "заточений" під Зілу/"рогатого" Хеня :/
Востаннє редагувалось 14.12.2023 14:15 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

geka3250
Приїду додому, спробую. Бо на роботі зараз трохи незручно, відволікають.

Відправлено через 4 години 12 хвилин 19 секунд:
geka3250: 14.12.2023 14:08Треба стати справа або зліва від них, почекати сек 5 - тоді крайній підійде до першого.
Ні, що б я не робив, вони стоять далеко один від іншого. Можливо це тому, що у мне Яе Міко в команді і вона атакує одразу обох на відстані, тому інший не рухається. Зараз спробую ще без Яе. Але я замахався, чесно кажучи. Я вже разів 50 перезапускав. Я втрачаю час саме коли збиваю їм щити по черзі.

Відправлено через 27 хвилин 38 секунд:
Подивився на ютубі, дійсно, вони підходять один до одного. Це у мене із-за Яе Міко не виходить пройти, бо вона починає їх атакувати і вони стоять на місці.
geka3250
Member

Повідомлення

Kirakishou
На якому часі закриваєте першу половину 12-3?
Відповісти