Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
daesz
"Трішки" не те, про що я казав. Річ про механіку, а не демедж. Кріобрейк по суті дає додатковий тік усім дотам на цілі. Доти спрацьовують, і коли ціль розмерзається, і коли вона ходить.
"Трішки" не те, про що я казав. Річ про механіку, а не демедж. Кріобрейк по суті дає додатковий тік усім дотам на цілі. Доти спрацьовують, і коли ціль розмерзається, і коли вона ходить.
-
daesz
Member
Сенс в цьому є, але то всерівно не повноцінна синергія
-
Kirakishou
Member
Може вкинути 11 круток в стандарт за джейд і забрати Броню? А то щось мені не хочеться ще півтора-два місяці чекати поки ті 11 круток в стандарт наберуться.
Алсо кіцуне таки затащила в пачці з Зеле. Ну що за пухнасте чудо.
Загалом мабуть десь разів 10 спробував пройти. Поки що це для мене найскладніша ротація з усіх, до цього проходив або на авто, або 10 поверх вручну з 1-3 спроби. Якби ляо не вкрав у нас цикли, взагалі без проблем.
Алсо кіцуне таки затащила в пачці з Зеле. Ну що за пухнасте чудо.
Загалом мабуть десь разів 10 спробував пройти. Поки що це для мене найскладніша ротація з усіх, до цього проходив або на авто, або 10 поверх вручну з 1-3 спроби. Якби ляо не вкрав у нас цикли, взагалі без проблем.
- спойлер
-
daesz
Member
У вас вже 289/300?
Піті, здається, 51 або 52, тому надіють що отримаючи або Клару, або Броню, або Велтаперед тим як до 300 дійду
- спойлер
Піті, здається, 51 або 52, тому надіють що отримаючи або Клару, або Броню, або Велтаперед тим як до 300 дійду
-
Kirakishou
Member
Щодо Руан Мей подивлюся, яка у неї буде зовнішність. Якось уже плювати на кіт. Бо якщо забирати до Кафки Блек Свон, то куди мені Руан Мей присунути? До Зеле? Кафка, Лисиця, Блек Свон і Гепард (тимчасово). Інша пачка Зеле, Сільвер Вульф, Фу Сюань і Броня.
Не те щоб не треба, просто хотілось би інших персонажів також, а не ейдолони до існуючих. Щодо самого персонажа у мене нуль претензій, це топ-вайфа. До речі моя перша п’ятірка в цій грі і квиток я з нею обрав. Мені її сейю дуже подобається.lewerlin: ↑ 11.12.2023 13:50 Як вам не треба, мені дайте .
-
daesz
Member
Kirakishou,
Кафка/Руан/Блек Свон + састейн - це те що я буду використовувати, зараз ця команда в мене виглядає як Кафка/Семпо/Аста/ХуоХуо
Кафка/Руан/Блек Свон + састейн - це те що я буду використовувати, зараз ця команда в мене виглядає як Кафка/Семпо/Аста/ХуоХуо
-
Kirakishou
Member
Ага. Правда я 1 крутку зробив за гліттер, отримав Гепарда. А так всі крутки з віртуального всесвіту і прокачки персонажів.daesz: ↑ 11.12.2023 14:48У вас вже 289/300?
- спойлер
Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Можна і так, але мені не хотілося б забирати кіцуне від Кафки. Вона у мене прокачана в стелю, в тому числі і сігна.daesz: ↑ 11.12.2023 14:52Кафка/Руан/Блек Свон + састейн
- спойлер
-
daesz
Member
Якщо вже взяли 30 зірок на цьому ресеті - то який зміст
Через 3 тижні буде і новий апдейт, тобто і новий батл пас, також ресет місячного магазину, а ще в 1.6 обіцяють фрі Лінкс, з якої також можна 3 крутки на стандарт отримати (якщо у вас її, звісно, немає, як ото в мене ).
Відправлено через 47 секунд:
Джинлю/Пела/Тіньюн + састейн (в мене або Гепард, або Байлу, але частіше саме Гепард) - то дуже сильна команда
Через 3 тижні буде і новий апдейт, тобто і новий батл пас, також ресет місячного магазину, а ще в 1.6 обіцяють фрі Лінкс, з якої також можна 3 крутки на стандарт отримати (якщо у вас її, звісно, немає, як ото в мене ).
Відправлено через 47 секунд:
Так будете її використовувати із Зілою, поки не наролите ДжинлюKirakishou: ↑ 11.12.2023 14:57Можна і так, але мені не хотілося б забирати кіцуне від Кафки. Вона у мене прокачана в стелю, в тому числі і сігна.daesz: ↑ 11.12.2023 14:52Кафка/Руан/Блек Свон + састейн
- спойлер
- 2023-12-11_145615.jpg
Джинлю/Пела/Тіньюн + састейн (в мене або Гепард, або Байлу, але частіше саме Гепард) - то дуже сильна команда
-
Kirakishou
Member
Та Лінкс вже є. Ну добре, не буду гнати коней, почекаю наступного ресету. Просто я б до нього Броню вже прокачав би.
З іншої сторони ці 11 круток це 30 непройдених 10 поверхів. Тобто можна просто плюнути на цей 10 поверх і нікого не крутити і нічого не міняти.
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Плюнути на все, замаксити топ-вайфу Кафку та і забити на цей хаос і на все інше, чисто по сюжету грати.
З іншої сторони ці 11 круток це 30 непройдених 10 поверхів. Тобто можна просто плюнути на цей 10 поверх і нікого не крутити і нічого не міняти.
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Питається, навіщо я тоді ролив Сільвер Вульф, Попаз? Навіщо я їх прокачував? Знову на одні і ті ж граблі. Наролю повний гарем вайф, а граю тільки кількома.daesz: ↑ 11.12.2023 14:58Джинлю/Пела/Тіньюн + састейн (в мене або Гепард, або Байлу, але частіше саме Гепард) - то дуже сильна команда
Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Плюнути на все, замаксити топ-вайфу Кафку та і забити на цей хаос і на все інше, чисто по сюжету грати.
-
daesz
Member
Kirakishou,
а що заважає зараз фармити матеріали на Броню в майбутньому? А як тільки отримаєте - зразу й прокачаєте
Хоча в мене от є флешбеки трохи
Думаю, здогадаєтесь на кого це призначалось. Матеріали найгіліті потратив на лвл80 трейси кафки/семпо/пели, але спочатку було достатньо на 4/10/10/7 і всі стат трейси..
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
а що заважає зараз фармити матеріали на Броню в майбутньому? А як тільки отримаєте - зразу й прокачаєте
Хоча в мене от є флешбеки трохи
Думаю, здогадаєтесь на кого це призначалось. Матеріали найгіліті потратив на лвл80 трейси кафки/семпо/пели, але спочатку було достатньо на 4/10/10/7 і всі стат трейси..
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Бити свинок в сім юніверсіKirakishou: ↑ 11.12.2023 15:10 Питається, навіщо я тоді ролив Попаз?
-
lewerlin
Member
Як навіщо? Сенс гри в колекціонуванні Вайф. Чи ми в різні ігри граємо? Я от Руан Мей беру під Хімеко. Буде пачка Руан/Хімеко/Вельт. Ні разу не ефективно, але прикольно+вайфи)Kirakishou: ↑ 11.12.2023 15:10Питається, навіщо я тоді ролив Сільвер Вульф, Попаз? Навіщо я їх прокачував? Знову на одні і ті ж граблі. Наролю повний гарем вайф, а граю тільки кількома.
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
Якби сама Мей дає і АТК, і аффікси, і швидкість, і брейк - це все дотерам корисно. Навіть її власний брейк трохи корисний.daesz: ↑ 11.12.2023 14:37Сенс в цьому є, але то всерівно не повноцінна синергія
-
Kirakishou
Member
Ляо вирішив сьогодні познущатися, в гашні також буквально три секунди не вистачило, щоб повністю закрити.
- спойлер
Та то я так. Хоча Вовка можна було і не крутити, мені в першу чергу дорослі жінки подобаються. Вовк мені чисто цією хакерською романтикою запав.lewerlin: ↑ 11.12.2023 15:30Як навіщо? Сенс гри в колекціонуванні Вайф. Чи ми в різні ігри граємо?
-
daesz
Member
Я спочатку хотів СВ з геймплейних роздумів, раз 30 крутанув, а потім такий : в мене ж є Е4 Пела і англомовна ВА в неї жахлива. І більше не крутив її
-
geka3250
Member
А що за пачки? Може є гідропаті з Фуріною у першу половину і Рейден нешенал у другу?Kirakishou: ↑ 11.12.2023 15:53в гашні також буквально три секунди не вистачило, щоб повністю закрити.
-
daesz
Member
Кафка першу сторону за 2 цикла винесла, Аста - це тупо імба
2 сторона вийшла дуже затягнута, Джинлю з своїй трансшосьтам форми так і не вийшла
2 сторона вийшла дуже затягнута, Джинлю з своїй трансшосьтам форми так і не вийшла
- спойлер
-
Kirakishou
Member
geka3250
Перша половина - Яе Міко, Нахіда, Фуріна, Кокомі. Друга - Райден, Кадзуха, Беннет і Сян Лін. Буквально секунди три не хватило, але я не захотів перепроходити. Може, потім. Можна буде спробувати замість Сян Лін поставити Е Лань.
Чесно кажучи я граю просто на пофіг, часто навіть не дивлюся, які противники будуть. І ніколи не заморочувався метою - ну типу я знаю, що таке націоналка, але просто не заморочуюся цим. Закрив на 33, а не на 36 - ну і пофіг на ті 50 примогемів, вони погоди не зроблять.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
daesz
У мене також Кафка виносить за два цикла, а ось кімната з Аргенті доволі складна. Хоча вам простіше, бо у вас є Цзінлю.
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
У мене все на авто з першого заходу дійшли до Аргенті. Навіть ті перші два боса, що перед Аргенті нормально проходяться. А далі вручну, бо вайфи починають бити не Аргенті, а його щити і витрачають цикли на ці щити, які він тупо безкінечно спамить.
Перша половина - Яе Міко, Нахіда, Фуріна, Кокомі. Друга - Райден, Кадзуха, Беннет і Сян Лін. Буквально секунди три не хватило, але я не захотів перепроходити. Може, потім. Можна буде спробувати замість Сян Лін поставити Е Лань.
Чесно кажучи я граю просто на пофіг, часто навіть не дивлюся, які противники будуть. І ніколи не заморочувався метою - ну типу я знаю, що таке націоналка, але просто не заморочуюся цим. Закрив на 33, а не на 36 - ну і пофіг на ті 50 примогемів, вони погоди не зроблять.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
daesz
У мене також Кафка виносить за два цикла, а ось кімната з Аргенті доволі складна. Хоча вам простіше, бо у вас є Цзінлю.
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
У мене все на авто з першого заходу дійшли до Аргенті. Навіть ті перші два боса, що перед Аргенті нормально проходяться. А далі вручну, бо вайфи починають бити не Аргенті, а його щити і витрачають цикли на ці щити, які він тупо безкінечно спамить.
-
geka3250
Member
Kirakishou
А спробуйте так, бачу у вас є такі ж персонажі. Брав моногідро по-приколу, а виявилося - це якась імба! Перси обмежені 45 рангом. Замість Мони краще Єлань, але нема(
А спробуйте так, бачу у вас є такі ж персонажі. Брав моногідро по-приколу, а виявилося - це якась імба! Перси обмежені 45 рангом. Замість Мони краще Єлань, але нема(
- спойлер
-
lewerlin
Member
ЕЛань замість Кадзухи. Який сенс так ігнорити націоналку?Kirakishou: ↑ 11.12.2023 18:13Друга - Райден, Кадзуха, Беннет і Сян Лін. Буквально секунди три не хватило, але я не захотів перепроходити. Може, потім. Можна буде спробувати замість Сян Лін поставити Е Лань.
-
Kirakishou
Member
geka3250
У мене Сінцю не дуже прокачаний. Хоч я і купив йому с6 за глітер ще на початку гри, але потім він мені не дуже сподобався, тому у нього таланти 6/6/6.
Мона трохи краще, таланти 8/8/8, але я теж нею майже не грав, тому не знаю яка механіка гри за неї і які ротації треба робити.
Ось, хто в мене є.
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
По сігнам ось що є.
У мене Сінцю не дуже прокачаний. Хоч я і купив йому с6 за глітер ще на початку гри, але потім він мені не дуже сподобався, тому у нього таланти 6/6/6.
Мона трохи краще, таланти 8/8/8, але я теж нею майже не грав, тому не знаю яка механіка гри за неї і які ротації треба робити.
Ось, хто в мене є.
- спойлер
Бо я збираю гарем вайф, на безодню дуже довго мені було взагалі пофіг. Я її, здається, тільки в минулому році почав проходити.lewerlin: ↑ 11.12.2023 18:17ЕЛань замість Кадзухи. Який сенс так ігнорити націоналку?
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
По сігнам ось що є.
- спойлер
-
daesz
Member
Я минулий ресет 5 раз перезапускав авто на 9 поверсі і вічно хтось вмирав, цей раз вирішив не марнувати час і запотітиKirakishou: ↑ 11.12.2023 18:13 У мене все на авто з першого заходу дійшли до Аргенті. Навіть ті перші два боса, що перед Аргенті нормально проходяться. А далі вручну, бо вайфи починають бити не Аргенті, а його щити і витрачають цикли на ці щити, які він тупо безкінечно спамить.