Я на Фу Е1 крутив цілеспрямовано. А так у мене пунктик, що ДД повинні мати сігну.daesz: ↑ 10.12.2023 14:18Топаз вийшла е1 бо дуже хотів Гуйнайфень, Джинлю вийшла е1, бо там класний е1, хоча зараз вже розумію, що то не вартувало 80ти круток, краще б на конусі пороляв
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
-
daesz
Member
Ну от я цілеспрямовано крутив е1 на Джинлю, тепер трохи жалію, треба було краще сігну крутити.
Хоч не програв 5050 на хард піті
Хоч не програв 5050 на хард піті
-
lewerlin
Member
А я програв. Формально.daesz: ↑ 10.12.2023 14:53Хоч не програв 5050 на хард піті
-
Kirakishou
Member
Тут ситуація і хочеться, і колеться. Якби грав повністю ф2п, я б мабуть взагалі б не крутив нікому ні ейдолони, ні сузір’я в геншині. Скоріш всього, що і сігни не крутив би. Хоча з іншої сторони, коли багато персонажів, то ти все одно граєш тільки улюбленими, а решта просто стоїть в ростері. Може навпаки краще обрати декілька персонажів та тупо на реранах забирати їм ейдолони. Але мабуть одним і тим самим персонажем швидше набридне грати, ніж декількома улюбленими.daesz: ↑ 10.12.2023 14:18Джинлю вийшла е1, бо там класний е1, хоча зараз вже розумію, що то не вартувало 80ти круток, краще б на конусі пороляв
Я для себе так і не зміг вирішити це питання. Чи крутити всіх, але без ейдолонів. Чи крутити улюбленим сігни та ейдолони, а 99% персонажів скіпати. В підсумку кручу все сміття підряд. Наприклад Попаз я мабуть разів три доставав з ростера та і то тільки у світі нею бігав. Навіщо я її крутив – не знаю.
Мабуть єдине про що не жалкую, що витратив на Кафку та, можливо, Тіньюнь. Про всіх решта персонажів доволі сумнівні почуття. Про геншин взагалі мовчу, там купа персонажів, якими я не граю, але навіщось крутив їм сігни, купував скінчики і т.д.
-
daesz
Member
Kirakishou,
мені здалось на той момент, що то чи не найкращий е1 (а саме 24% кріт дмг + 100% дамаги від сусідніх таргетів іде основному таргету, якщо сусідніх немає; це от в ульти на лвл10 150% КОЖНІЙ сусідній цілі, тобто +300% дмг в мейн таргет; в скіла це 125% КОЖНІЙ сусідній, тобто +250% мейн таргету. А хойо, падлюки, на релізі змінили опис, і тепер це "If only one enemy target is attacked, the target will additionally be dealt Ice DMG equal to 100% of Jingliu's ATK."). Якби прочитав опис релізного ейдолону - 100% не крутив би.
Тепер вартує перечитувати релізний кіт перед тим як пуляти, бо хойо роблять стелснерфи :с
Я в першу чергу "complitionist" і хочу мати всіх персонажів відкритиму, хоча от 5 зіркових мейлів точно скіпатиму, навіть на реранах.
мені здалось на той момент, що то чи не найкращий е1 (а саме 24% кріт дмг + 100% дамаги від сусідніх таргетів іде основному таргету, якщо сусідніх немає; це от в ульти на лвл10 150% КОЖНІЙ сусідній цілі, тобто +300% дмг в мейн таргет; в скіла це 125% КОЖНІЙ сусідній, тобто +250% мейн таргету. А хойо, падлюки, на релізі змінили опис, і тепер це "If only one enemy target is attacked, the target will additionally be dealt Ice DMG equal to 100% of Jingliu's ATK."). Якби прочитав опис релізного ейдолону - 100% не крутив би.
Тепер вартує перечитувати релізний кіт перед тим як пуляти, бо хойо роблять стелснерфи :с
Я в першу чергу "complitionist" і хочу мати всіх персонажів відкритиму, хоча от 5 зіркових мейлів точно скіпатиму, навіть на реранах.
-
lewerlin
Member
В Генші, я прямо збирав на персонажа до потрібної консти+сігну, з урахуванням максскаму.Kirakishou: ↑ 10.12.2023 14:57Чи крутити улюбленим сігни та ейдолони, а 99% персонажів скіпати. В підсумку кручу все сміття підряд. Наприклад Попаз я мабуть разів три доставав з ростера та і то тільки у світі нею бігав. Навіщо я її крутив – не знаю.
В ХСРі сігни не мають моделей, тому не так принципово(от Руан Мей я навіть не планую сігну), хіба що для ДД.
Наразі все достатньо чітко:
1 Є бажані персонажі.
2 Є персонажі потрібні.
3 Є персонажі "типу ок".
4 Є небажані персонажі(для мене поки Кафка і Топаз).
Якщо попереду бажаний персонаж - збирається на нього потрібна кількість круток, з урахуванням скаму і потреби в сігні/ейдолонах.
Нема попереду бажаного персонажа - цілеспрямовано крутиться потрібний акку(якщо вони тільки не потрапляють в список небажаних).
Не видно нікого - стратегія: 50/50 - 30 круток в першій половині, 20 в наступній, далі обираю кого докручувати(ну або 20-20-10, в різному порядку). Висить 100% гарант 10 круток і сейвим на потрібного/бажаного.
-
daesz
Member
Я просто не кручу, так в мене й назбиралось 40к до Кафки. Мені просто не подобались персонажі і я все скіпавНе видно нікого - стратегія: 50/50 - 30 круток в першій половині, 20 в наступній
Відправлено через 2 години 10 хвилин 30 секунд:
Дивився лорне відео по аркнайтсу і прийшла така думка в голову : він набагато краще реалізований за всі інші гача ігри, в плані використання персонажів, в команду можна добавити одночасно до 12 персонажів, і поки я ще грав - там не завжди були потрібні одні й ті самі персонажі, деколи робив ротації конкретно під те, що було потрібно на кожному окремому левелі.
В цьому випадку не граєш одними й тими з 8ма персонажами абсолютно все, в той час як всі інші просто є в колекції для "галочки" :с
-
Kirakishou
Member
Зробило мені настрій на вечір. Розробники шарять.
- спойлер
-
geka3250
Member
Kirakishou
Прикольно, теж помітив цю пасхалку раніше
А хто проходить боксерський івент? Там є нагорода за бої в 5 циклів. Комусь вдалося? Сиджу на низькому ранзі, наче прості противники 60лв, але нижче 6 циклів ні один етап не вийшло.
Прикольно, теж помітив цю пасхалку раніше
А хто проходить боксерський івент? Там є нагорода за бої в 5 циклів. Комусь вдалося? Сиджу на низькому ранзі, наче прості противники 60лв, але нижче 6 циклів ні один етап не вийшло.
-
Kirakishou
Member
geka3250
Мені важко дався другий бій, я ніяк не міг його пройти на 6 циклів. Разів десять пробував. Але потім просто додав до пробних персонажів Кафку і Зеле замість сапортів і пройшов його за 5 циклів. Загалом я його тільки сьогодні почав і в цілому години за дві-три пройшов все, що доступно на даний момент. Два з них на 5 циклів, решта на 6. Можна спробувати пройти решту на 5, але зараз ліниво. На цей раз вони доволі складний івент зробили, минулий я просто на смартфоні пройшов за вечір.
Мені важко дався другий бій, я ніяк не міг його пройти на 6 циклів. Разів десять пробував. Але потім просто додав до пробних персонажів Кафку і Зеле замість сапортів і пройшов його за 5 циклів. Загалом я його тільки сьогодні почав і в цілому години за дві-три пройшов все, що доступно на даний момент. Два з них на 5 циклів, решта на 6. Можна спробувати пройти решту на 5, але зараз ліниво. На цей раз вони доволі складний івент зробили, минулий я просто на смартфоні пройшов за вечір.
-
daesz
Member
geka3250,
поки ось так
Добавлю, що хілери/танки в цьому івенті - марта трата спота, я на перший день пробував з ХуоХуо (+Кафта+Аста+ івентовий Лука) - і в мене вийшло 7 циклів чи щось таке, я після того спробував івентового Аргенті+Тіньюн+Пела+Аста = і 5 циклів на першій же спробі
Олсо, Руан же має бути першою в наступному патчі, правда?
Якщо так, то івент буде давати матеріали для хармоні.
Поки нафармив ось так
а треба ось так
(це 4/7/10/10, 7 в даному випадку пасивка + всі статові трейси)
Думаю, чи варто зупинитись і щось інше пофармити, чи продовжувати, бо все лишнє всерівно на Ханю зможу використати
поки ось так
- спойлер
Добавлю, що хілери/танки в цьому івенті - марта трата спота, я на перший день пробував з ХуоХуо (+Кафта+Аста+ івентовий Лука) - і в мене вийшло 7 циклів чи щось таке, я після того спробував івентового Аргенті+Тіньюн+Пела+Аста = і 5 циклів на першій же спробі
Олсо, Руан же має бути першою в наступному патчі, правда?
Якщо так, то івент буде давати матеріали для хармоні.
Поки нафармив ось так
а треба ось так
(це 4/7/10/10, 7 в даному випадку пасивка + всі статові трейси)
Думаю, чи варто зупинитись і щось інше пофармити, чи продовжувати, бо все лишнє всерівно на Ханю зможу використати
-
geka3250
Member
Ага, тільки витрачають потрібну Ешку. Все одно за стільки циклів не вмерти. Що ж, поздоровляю) У вас якого рівня моби там?daesz: ↑ 10.12.2023 21:53Добавлю, що хілери/танки в цьому івенті - марта трата спота
-
daesz
Member
Чесно кажучи не звертав увагу, зараз загружу й подивлюсьgeka3250: ↑ 10.12.2023 22:07Ага, тільки витрачають потрібну Ешку. Все одно за стільки циклів не вмерти. Що ж, поздоровляю) У вас якого рівня моби там?daesz: ↑ 10.12.2023 21:53Добавлю, що хілери/танки в цьому івенті - марта трата спота
82
- спойлер
Востаннє редагувалось 10.12.2023 22:12 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
geka3250
Member
От що бісить у хонкаї - це напівзаряджені ульти в івентах і бездні. Чому у генші завжди вони є, а тут ще думати як наколупати за якісь 1-2 цикли...
Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
А зрозуміло, дякую. Сиджу на 50 ранзі з 60 мобами і далі
-
daesz
Member
Ну от другий бій уже 84 лвл
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
Kirakishou
Member
Якщо вайфа, то треба максити. Я так вважаю. Все одно резину або на сліди зливати, або на реліквії. Але на відміну від реліквій, сліди хоча б гарантований результат дають.daesz: ↑ 10.12.2023 21:53Думаю, чи варто зупинитись і щось інше пофармити, чи продовжувати, бо все лишнє всерівно на Ханю зможу використати
-
geka3250
Member
Ну добре вони хоч від рангу залежать.
- спойлер
-
daesz
Member
Там просто приріст від тієї пасивки - ну таке, вона асістить однією атакою, коли союзник ламає тафнес у ворога на демедж 97.5% від брейк ефекту Руан (лвл7) чи 120% від брейк ефекту (лвл10). В любому випадку це буде траплятись на настільки часто, та й дмг там буде whatever. Тому думав краще іншим, можливо, попідфармлювати щось. Ну або реліки. Я відколи 1.5 релізнули взагалі не отримав жоднох пристойної реліки з нових сетів, і фармив їх по 3-4 дні в тижденьKirakishou: ↑ 10.12.2023 22:24Якщо вайфа, то треба максити. Я так вважаю. Все одно резину або на сліди зливати, або на реліквії. Але на відміну від реліквій, сліди хоча б гарантований результат дають.daesz: ↑ 10.12.2023 21:53Думаю, чи варто зупинитись і щось інше пофармити, чи продовжувати, бо все лишнє всерівно на Ханю зможу використати
Круто зароляла, але не на тому сеті :
- спойлер
- спойлер
- спойлер
Це так, було б набагато гірше, якщо б вони завжди були максимального. Хоча хойо в цьому плані компетентні, бо вже не перша граgeka3250: ↑ 10.12.2023 22:26 Ну добре вони хоч від рангу залежать.
- спойлер
- StarRail_2023_12_10_22_22_49_854.jpg
StarRail_2023_12_10_22_24_41_046.jpg
-
geka3250
Member
Ха-ха, особливо їх сусідня гра з 90-95лв ворогами в івентах на будь-якому ранзі Хоча там за вибір на експертному рівні тільки рудою платять.daesz: ↑ 10.12.2023 22:36Хоча хойо в цьому плані компетентні, бо вже не перша гра
-
daesz
Member
Вороги в меморі на лвл70 акаунті - лвл90. Чув, що в наступному ресеті, на 11 та 12 поверсі мають бути лвл93 і 95 відповідноgeka3250: ↑ 10.12.2023 22:40Ха-ха, особливо їх сусідня гра з 90-95лв ворогами в івентах на будь-якому ранзі Хоча там за вибір на експертному рівні тільки рудою платять.daesz: ↑ 10.12.2023 22:36Хоча хойо в цьому плані компетентні, бо вже не перша гра
Завтра побачимо..