Останні статті і огляди
Новини
Танки онлайн
-
viperest1
Member
Теж саме можу сказати про WoT 

-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
viperest1
ну там графика по лучше будут, физика

-
kachetkar
Member
прикольно
-
viperest1
Member
я в ВОТ є під таким же ніком як тут,правда ну не пішла мені ця гра-нуб я в ній,ну і + поки кіндери малі буде ноут а ноут це слайдшоуprosha_evolist:viperest1

А ця гра дитяча(порівняно),но мені подобаеться

-
Wonderboy
Member
Вспомнился известный прикол с бабулей: "Взнала, що внук замість WoT грає в Танки онлайн. Переписала хату на кота"

-
viperest1
Member

-
Adamantium
Ghost
Пипец,сплошные танки.
Раза 4 пробовал играть в ВоТ,больше чем на 3-4 боя не хватает,слишком нудно.
Что все в них нашли?

Раза 4 пробовал играть в ВоТ,больше чем на 3-4 боя не хватает,слишком нудно.
Что все в них нашли?

-
viperest1
Member
Adamantium
я на цьому не зациклююсь , хоч і до кінця гри залишилося взяти 5 звань,ну і вже десь 25 пройшов
. Граю в задоволення,бо бувають в грі і такі шизіки що страшне
.
я на цьому не зациклююсь , хоч і до кінця гри залишилося взяти 5 звань,ну і вже десь 25 пройшов

-
viperest1
Member
-
viperest1
Member
Ці дауни що створили гру випустили оновлення сьогодні дякуючи якому я вже нормально не можу грати на улюбленій гарматі
,зробили нічний режим карт-10хв.гри на такій і очі болять ніби всю ніч сидів,ох скільки дітей втратять нормальний зір. Ну і взагалі випустили багато "пакращень"за які я б їм із сраки ноги повиривав. Модери вибачте , що так написав,но дістали вони. Написав їм що і як а мені дали бан ті індійці 
Добавлено через 4 минуты 4 секунды:
В ВоТ не хочу грати якось не цікаво там,хоч графіка і все інше крутіше . Можливо якщо доконають танки онлайн перейду в ці

Добавлено через 4 минуты 4 секунды:
В ВоТ не хочу грати якось не цікаво там,хоч графіка і все інше крутіше . Можливо якщо доконають танки онлайн перейду в ці

-
viperest1
Member
-
viperest1
Member
-
viperest1
Member
-
Prescott
Member
Выглядит убого до безобразия, глаза вытекают....
-
viperest1
Member