Что я бы записал в трэш:
- Ведьмак 2;
- Дрэгон эдж 2 - вообще не пойму как в эту голубятню играть то можно

- TDU 2
От дирт3 ждал большего, после хитового 2-го, что то перемудрили они с этими дрифтами и т.д. игра стала скучной

Достатньо грав щоб судити цей шедевр. До чого тут "видел танки"? є проекти(чертежи) танків, моделі танків, а ні розмірами(масштабом), а ні формами не відповідають справжнім зразкам.Совсем не согласен с тобой,если ты такого мнения про WoT,то назови хотя бы одну игру с правельными моделями чего либо,видимо ты или же мало играл в танки ,или же мало видел танки (например в музеях).
P.S. Думаю 250к онлайна игра собрала не спроста.
+100500well:чет никто Duke Nukem Forever не вспоминает
Ага так працювали, що майже кожній танк не правильного розміру. СпецИ(с).Над танками працювало багато людей, э спеціалісти по танкам. Все більш-менш по умовній шкалі. Спробуй сам розроби методику, порівняй методику прослідкуй за прототипами, які тільки були у одиничних версіях... хоча тут також багато умовностей.
Да ну, а в мв3 прям таки сама зручність та цікавість? В мв3 навіть звуки не відповідають сучасним вимогам ігрової індустрії(з мв1 нічого не змінилося казалося хоча б в цьому переробили, так ні:facepalm: ).Графіка у БФ3 не має значення, оскільки гра незручна та не дуже цікава.
Там взагалі сінглу то не було...версія БФ2 набагато краща і цікавіша за БФ3
Достатьньо<это сколько?посвливался немного и вышел?.,є проекти(чертежи) < пример?.,а ні розмірами(масштабом)< в чем не соответствует?а ні формами не відповідають справжнім зразкам< пример?Eurofighter:Достатньо грав щоб судити цей шедевр. До чого тут "видел танки"? є проекти(чертежи) танків, моделі танків, а ні розмірами(масштабом), а ні формами не відповідають справжнім зразкам.Совсем не согласен с тобой,если ты такого мнения про WoT,то назови хотя бы одну игру с правельными моделями чего либо,видимо ты или же мало играл в танки ,или же мало видел танки (например в музеях).
P.S. Думаю 250к онлайна игра собрала не спроста.
П.С. 250тис. це не показник, в Європі 40 тис. всього на всього, в США і того меньше 20тис.
Тема о чем?Ссылку в студию!Eurofighter:Евгений Ujin
На сайті гри є спеціальна тема, шукай..