Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Polaris: 12.11.2023 20:03 Як Ви умудряєтесь грати відразу в декілька гача ігор. Мене ледь на одну вистачає :laugh:
Я тільки рейл бавлюсь, мб попробуй aether gazer, коли ПК клієнт вийде, ну й власне чекаю на arknights:endfield, все :shuffle:
Kirakishou: 12.11.2023 19:37 А де тут подивитися, хто жука нагинає? В геншині є статка, хто наніс найбільше дамага, а тут наче немає. Або я не там шукаю. Бо у мене пачки одні і ті ж самі, я їх сам підібрав, без гайдів. Не знаю, хто там на скільки дамажить, але вони автобоєм проходять уже дві чи три ротації.
Справа зверху, після кожного ходу є сумарний дамаг який персонаж за свій хід наніс.
Kirakishou: 12.11.2023 19:37 Я ось думаю, кого за 300 круток в стандарт забирати. Хочу жінку Зеле ще зі старта гри, мені і її конус випав, але тепер от не знаю, куди її потім приткнути. До Зеле? Але там моноквант вже. До Кафки теж не хочу, бо там Тіньюнь нагинає. Просто в гарем забрати хіба що. Чи може взяти Клару? Її сінга теж є.
Я хочу всіх 3 яких не вистачає з стандартних (Велт/Броня/Клара), якщо 3 команди правда - то Велта візьму, якщо ні - то напевно Клару в команду до Топаз :rotate:
Велт - то місцевий Ерен Єгер у вселенній хонкая :D
lewerlin
Member

Повідомлення

Polaris: 12.11.2023 20:03 Як Ви умудряєтесь грати відразу в декілька гача ігор. Мене ледь на одну вистачає :laugh:
ХСР забирає ну дуже мало часу. Буквально кілька хвилин+автогрінд в альтабі. А генш я підзакинув, хоча побігати є коли. У хойо гачі, в плані часу, достатньо скромні. Згадую ажур лейн, так там треба по кілька годин на день - ото точно не напасешся.
Kirakishou: 12.11.2023 17:47а купувати крутки — це дати ляо знати, що тебе можна розвести на гроші. Після того, як почав купувати крутки, ляо тільки більше скамити почав.
подібне на редіті
От тут скоріш за все, рандом у хойо чесний, тобто без підкруток. Занадто велика аудиторія, і занадто буде бобо, якщо хтось доведе подібне. Там ще драконівські китайські закони зверху. З семи 50/50 в генші, я виграв тільки перше :laugh:, хоча і без купівлі паків, а в зброярці я в топ 4% лакерків, по версії паймон.мое. У всіх знайомих, і донатерів, і ФТП, рандом з донатом ніяк не корелюється.
daesz: 12.11.2023 18:04А якже челендж? :D
В мене зараз мулька мінмаксу Зельки :gigi: . Живу в квант данжі.
Поки так
спойлер
Зображення
Це під Е1 Фу і трьома кілями(от хто ще два буде носити, поки не вирішив).
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Ну, можливо це просто співпадіння, але коли почалась повномасштабна війна, я перестав витрачати гроші на геншин, навіть не брав підписку. Бо у мене закінчився термін дії карточки, а відділення банку було закрите, а потім у них не було пластику. Тобто картка працювала в магазинах, але розрахунок в інтернеті не працював. Я почав грати ф2п, крутити всі банери підряд і виграв п’ять 50/50 підряд на банері персонажа і два 50/50 на банері зброї. Потім вийшло Сумеру, мені воно дуже сподобалось і я вирішив взяти підписку, бойовий пропуск, і купити примогемів на Нахіду. Одразу ж програв 50/50 на баннері Нахіди і після неї програв всі 50/50 на банері персонажа та на банері зброї.
спойлер
2023-11-13_090930.jpg
В рельсі ситуація ще гірша. Я виграв 50/50 на банері Зельки на 76 крутці, потім на банері Цзін Юаня я купив нефрит, бо дуже хотів собі кіцуне Тіньюнь, а круток не було. Та і була думка залутати самого генерала, щоб мати два дд і почати проходити Хаос. Після покупки нефриту одразу ж програв 50/50 і не захотів витрачати гарант на Цзін Юаня. На банері Сільвер Вульф забрав її по гаранту, і після її банеру я просто збирав крутки на Кафку, нікого не крутив. Виграю перший 50/50 на Кафці, потім виграю другий. Закінчуються крутки, а хочу Е2 і сігну. Купую нефрит – прилітає Гепард на 77 і Кафка вже по гаранту на 76. На баннері її конуса теж програю 50/50 і забираю конус по гаранту.
Як тільки купую крутки, одразу ж програю 50/50. Співпадіння? Можливо це і співпадіння. Зараз в геншині я нікого не кручу тому не можу сказати, яка ситуація буде зараз. Але один мій знайомий довго не грав в геншин, він навіть пропонував мені свій акаунт подарувати, але я відмовився. У нього там були накопичені крутки. І ось недавно він знову повернувся в гру на банері Єлань, бо вона йому подобається, і він за накопичені крутки отримав С6 Єлань.
спойлер
2023-11-13_090327.jpg
На С6 Єлань він витратив приблизно стільки ж круток, скільки я витратив на С0 Дехію з сігною. І це не поодинокий випадок, що якщо довго не грати, то ляо підкручує в гачі.

Відправлено через 1 годину 5 хвилин 16 секунд:
Ось статка рельси, банер персонажа.
спойлер
2023-11-13_102907.jpg
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 13.11.2023 03:59 Згадую ажур лейн, так там треба по кілька годин на день - ото точно не напасешся.
Теж саме з аркнайтом - дуже багато часу займає денна рутина через те що все робить в реальному часі. Подобалась гра, але закинув десь після першого року ще :с
lewerlin: 13.11.2023 03:59 Живу в квант данжі.
Я щасливий, що мені вдалось з нього втікти, коли за весь день зі всіх ранів паде 1 квантум реліка, та ще й та лайно - підгорає знатно :D
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 13.11.2023 03:59Згадую ажур лейн
Там всі на софті сидять :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Моноквант затащили жука. Так що Зеле ще нагинає.
спойлер
2023-11-13_124525.jpg
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.11.2023 10:31що якщо довго не грати, то ляо підкручує в гачі.
Щось у мене воно не працює :gigi: . В генші чітко всі програші 50/50 без нонгаранта. І два лакерки в друзях, з Фурінами С2+сігна і С3+сігна з пари макспаків у кожного. В цілому на дистанції видно, як у знайомих статистика вирівнюється до 50/50. Хоча по ПаймонМОЕ, глобально десь 51,5% виграного.
Я в цілому рахую 180круток на персонажа і 240(геншин) на сігну. Прайс хойо поставили такий. Решта - лотерея.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 12.11.2023 20:26 Polaris
Я в дві граю. Взагалі у мене перша гача-гра це геншин, вже потім я почав в інші грати. Хоча про гача-ігри знаю давно, бо з ними повно контенту та мемів на анімешних ресурсах, але я і в звичайні ігри мало граю, не кажучи вже про гача-смітники. Але геншин затягнув, бо гра зроблена якісно і вони не пожалкували грошей на топових сейю. Вже після геншина почав в решту гача-смітників грати, але недовго і закинув майже всі, постійно граю тільки в геншин. В цьому році вийшов стар рейл, а в ньому є Кафка з однією з моїх найулюбленіших сейю, то я почав і в стар рейл грати. Крім цих двох в більше гача-ігор грати поки що не планую. Принаймні, донатити в ще більше смітників точно не буду, пограти в ще щось може спробую.
А потім ми розуміємо що потянути коштами сейю ГГ вони не змогли тому для уніфікації знайшли що подешевше і з нами спілкується як з відсталими паймон :laugh: Ось так не пожалкували. Знайшли би краще третього сорту сейю краще, чим те що в нас на CV Yuuki Aoi яка там за 100 годин сюжетки говорить десь 3-4 рази взагалі :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 13.11.2023 13:38
Kirakishou: 12.11.2023 20:26 Polaris
Я в дві граю. Взагалі у мене перша гача-гра це геншин, вже потім я почав в інші грати. Хоча про гача-ігри знаю давно, бо з ними повно контенту та мемів на анімешних ресурсах, але я і в звичайні ігри мало граю, не кажучи вже про гача-смітники. Але геншин затягнув, бо гра зроблена якісно і вони не пожалкували грошей на топових сейю. Вже після геншина почав в решту гача-смітників грати, але недовго і закинув майже всі, постійно граю тільки в геншин. В цьому році вийшов стар рейл, а в ньому є Кафка з однією з моїх найулюбленіших сейю, то я почав і в стар рейл грати. Крім цих двох в більше гача-ігор грати поки що не планую. Принаймні, донатити в ще більше смітників точно не буду, пограти в ще щось може спробую.
А потім ми розуміємо що потянути коштами сейю ГГ вони не змогли тому для уніфікації знайшли що подешевше і з нами спілкується як з відсталими паймон :laugh: Ось так не пожалкували. Знайшли би краще третього сорту сейю краще, чим те що в нас на CV Yuuki Aoi яка там за 100 годин сюжетки говорить десь 3-4 рази взагалі :laugh:
Коли персонаж роздумує/спілкується "в голові" озвучка все ж є, при тмоу як в геншині так і в хонкаї :gigi:
2023 на дворі, а багато девів досі практикує німих ГГ :с
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 13.11.2023 13:47 Коли персонаж роздумує/спілкується "в голові" озвучка все ж є, при тмоу як в геншині так і в хонкаї :gigi:
Ну є це коли персонаж говорить стабільно, а не розводить руками, або взагалі за тебе практично відповідає інший.

Німі ГГ тому що грошей шкода, а щоб хайпанути беруть в CV якусь дуже імениту особу, у міхойо взагалі дуже тупе розподілення коштів. Коли в тебе 99% доходу йдуть від двох проектів, а більше всього контенту отримує взагалі третій хонкай :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 13.11.2023 14:04
daesz: 13.11.2023 13:47 Коли персонаж роздумує/спілкується "в голові" озвучка все ж є, при тмоу як в геншині так і в хонкаї :gigi:
Ну є це коли персонаж говорить стабільно, а не розводить руками, або взагалі за тебе практично відповідає інший.

Німі ГГ тому що грошей шкода, а щоб хайпанути беруть в CV якусь дуже імениту особу, у міхойо взагалі дуже тупе розподілення коштів. Коли в тебе 99% доходу йдуть від двох проектів, а більше всього контенту отримує взагалі третій хонкай :lol:
Хонкай - то золоте дитя хойо. Вони його леліють і дають йому все найкраще :D

Наприклад : кнопка повторити експедицію/асайнмент, обмін матеріалів одного призначення між собою, ф2п 5ти зіркова зброя/кони/конуси, телепорт на калікси/лейлайни, безплатний стандарт 5* на 300 пулів, тім селектор, алхім/крафт меню з доступом будь де, 240 стаміна кап, стаміна резервиться ще вище, аж до 2400(?) (але з рейтом 1 за 3 після 240), діалог скіп, в 1.5 можна буде за-асайнити їду щоб її автоматично їло перед кожною битвою в "оупен ворлді" і тд :gigi:
Ласт бат но ліст - 10 безплатних пулів на початку кожного апдейту :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Якщо не помиляюся, то ГГшка в жодній із озвучок не озвучена і справа тут точно не в грошах на сейю. Бо якщо просто взяти увесь акторський склад, які сейю задіяні в іграх міхойо, то там просто топові сейю з величезним досвідом озвучування та багажем ролей. Якби не це, я б в цю гру грати навіть не почав. Тому справа точно не в грошах.

lewerlin
Ну не знаю. Як тоді пояснити, що коли я грав ф2п, то почав вигравати 50/50 підряд? А як тільки задонатив на Нахіду – одразу ж програв? Після Нахіди я ще на банері Дехії купив 250 чи 300 круток, можу підняти інвойси і подивитися, скільки я паків купив тоді. Програв взагалі всі 50/50. Але я Дехію чекав з самого початку Сумеру, тому задонатив на неї. Після неї ще закинув на пак чи два на банері Яе Міко, також програв. Зараз ось придбаю ще один БП в рельсі, щоб отримати п’яту сігну Тіньюнь і спробую пограти ф2п. В геншині також зараз дропаю всіх, крім можливо дорослих жінок типу Навії і Клорінди, забираю с6 Яе Міко і також мабуть перейду в режим ф2п. Подивимось, які будуть крутки і чи це справді лотарея і я так і буду програвати 50/50, чи навпаки почну вигравати 50/50.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
daesz
Donate мав на увазі Honkai Impact 3rd, там найбільше контенту.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.11.2023 14:23 Donate
Якщо не помиляюся, то ГГшка в жодній із озвучок не озвучена і справа тут точно не в грошах на сейю. Бо якщо просто взяти увесь акторський склад, які сейю задіяні в іграх міхойо, то там просто топові сейю з величезним досвідом озвучування та багажем ролей. Якби не це, я б в цю гру грати навіть не почав. Тому справа точно не в грошах.
Нема Ханазави :dontknow: Нававіщо в цю гру грати взагалі? :learn: А Аой озвучила 4 репліки за 100 годин геймплею :laugh: За сейю тільки в аніме :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Гра ще виходить, Каночка має бути. Вона колись Броню озвучувала в якомусь із перших Хонкаїв.

Відправлено через 27 хвилин 26 секунд:
Ну і до речі, якщо так сильно хочеться послухати ГГшку, то спробуй ось сюди зайти. Тут явно не чотири репліки. Тому справа точно не в грошах.
спойлер
2023-11-13_145653.jpg
geka3250
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.11.2023 14:23Як тоді пояснити, що коли я грав ф2п, то почав вигравати 50/50 підряд?
Скоріше так рандом склався. Ф2П з початку. 6 підряд виграшів 50/50, думав було, що аккаунт якийсь зламаний, і програти на ньому не можна. Але з початку цього року стабільно програю 50%. І що дивно: за 2 роки ні одної ранньої легендарки на івент баннері, завжди 75+, однак на стандарті буває десь на 50 крутці падає.
Kirakishou
Member

Повідомлення

geka3250
Я також саме в цьому році почав програвати одна за одною, до цього якось було, що то програвав, то вигравав. Вже думаю, може китайці для України підкрутили. Ціни ж вони нам підняли на 20%. Ну, будем надіятися, що дійсно рандом. Можна було б спробувати Фуріну крутонути, але вона мені зовнішністю не дуже подобається, а сюжетку її я ще не пройшов. Кажуть, що після її сюжетки захочеться її забрати, то може пізніше її крутону і подивимось, чи виграю 50/50. Але імовірніше, що я Навію крутону.
Взагалі це теж вибір доволі складний для мене. Чи крутити дівчат всіх підряд, як я до цього робив, чи краще крутити сузір’я тим, хто подобається. З однієї сторони хочеться когось нового, а з іншої все одно постійно граєш одними і тими ж, а 90% персонажів навіть не дістаєш.
geka3250
Member

Повідомлення

Так, Фуріна дуже цікава. Як персонаж по сюжету, так і своїми механіками. Міняє зовнішність у двох режимах, бігає по воді, може бути як саб дпс так і хіллером. Прикольно в коопі з нею грати.
Забрав по гаранту, може після збросу спробую в новій спіралі, якщо вистачить 8-6 талантів, бо новий недільний босс щось не хоче давати штучки для неї.
Kirakishou
Member

Повідомлення

geka3250: 13.11.2023 15:37бо новий недільний босс щось не хоче давати штучки для неї.
А оцих приколів у Вас немає? Я буває їх використовую, якщо хочу одразу замаксити персонажа.
спойлер
2023-11-13_155318.jpg
geka3250
Member

Повідомлення

Є такі, вони ж конвертять у межах одного босса. Босс з'явився у 4.2, вдалося отримати тільки 2 штучки
Kirakishou
Member

Повідомлення

geka3250
А, зрозумів. Я упустив цей момент, бо ще не проходив сюжетку і весь тиждень після патча заходив тільки щоб зробити дейліки та злити смолу. Завтра вихідний, може трохи попоходжу.
Відповісти