Я тільки рейл бавлюсь, мб попробуй aether gazer, коли ПК клієнт вийде, ну й власне чекаю на arknights:endfield, всеPolaris: ↑ 12.11.2023 20:03 Як Ви умудряєтесь грати відразу в декілька гача ігор. Мене ледь на одну вистачає
Справа зверху, після кожного ходу є сумарний дамаг який персонаж за свій хід наніс.Kirakishou: ↑ 12.11.2023 19:37 А де тут подивитися, хто жука нагинає? В геншині є статка, хто наніс найбільше дамага, а тут наче немає. Або я не там шукаю. Бо у мене пачки одні і ті ж самі, я їх сам підібрав, без гайдів. Не знаю, хто там на скільки дамажить, але вони автобоєм проходять уже дві чи три ротації.
Я хочу всіх 3 яких не вистачає з стандартних (Велт/Броня/Клара), якщо 3 команди правда - то Велта візьму, якщо ні - то напевно Клару в команду до ТопазKirakishou: ↑ 12.11.2023 19:37 Я ось думаю, кого за 300 круток в стандарт забирати. Хочу жінку Зеле ще зі старта гри, мені і її конус випав, але тепер от не знаю, куди її потім приткнути. До Зеле? Але там моноквант вже. До Кафки теж не хочу, бо там Тіньюнь нагинає. Просто в гарем забрати хіба що. Чи може взяти Клару? Її сінга теж є.
Велт - то місцевий Ерен Єгер у вселенній хонкая