Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Kirakishou
варіант з цензурою тільки для Китаю вже давно використовують у всяких дотах і лолах, де банально китайська версія клієнту немає черепів, крові і тд. Незнаю чому це досі не стало правилом і для гачі, мб не хочуть щоб китайська аудиторія "бурлила".
А от це все про вимоги від китайської парції - це якісь казки. В міки з цим чомусь проблем немає.
Kirakishou
Member

daesz
Так, але Дота 2 і ЛоЛ це не китайські ігри, а ВуВа та Геншин - китайські. Щодо Міки, то Ви самі казали, що вона не дуже популярна в Китаї та заробляє гроші на глобалі, тому і старається для глобала. Ну або у них гра має 16+ чи просто не достатньо популярна щоб китайська партія звертала на неї увагу, вона ж мабуть не все підряд перевіряє, а тільки те, на що приходить велика кількість скарг від громадян. Тут я не скажу, бо не цікавився цим. Мене навіть не сам факт цензури дивує, адже зрозуміло, що такі ігри в Китаї мають бути 16+, а це вже мінус аудиторія, бо діти в Китаї не зможуть їх завантажити, ці ігри не потрапляють в рекомендації і тому подібне. Зрозуміло, чому вони її зацензурили. Мене дивує відвертий скам, коли Куро місяць назад цензурили дівчат в ПГР, а потім випустили дуже сексуального персонажа, в промо-відео робили на цьому акцент, продали його, а потім зацензурили.
daesz
Member

Kirakishou
так діло не в тому, що вона старається для глобала, а в тому що для Китаю скіни взагалі без цензури і в них при тому немає проблем із ККП.
https://play.google.com/store/apps/deta ... m&hl=en_US
Гра 12+
Зі скінами типу цього
спойлер
чи
спойлер
Взагалі, таких "гунерських" скінів там повно, тому я слабо вірю в те, що у партії є якісь там вимоги до цензури :D
Kirakishou
Member

daesz
В Китаї ця гра також 12+? Бо Нікке і Браун Даст 2 також 12+ в гугл плей чи в апп сторі, але в Китаї вони заборонені. В будь-якому разі факт цензури в ВуВі є, це вже навіть модератори на реддіті визнали і повернули видалений тред. Хойо також в свій час дуже сильно цензурила ХІ3. Якщо партія пропускає такі скіни, на які Ви дали посилання, тоді у мене немає версій, чому такі відверті скіни дозволені, а більш скромні скіни в іграх Хойо та Куро – ні. Це дійсно цікаво.
daesz
Member

Kirakishou: 11.04.2025 21:44 daesz
В Китаї ця гра також 12+? Бо Нікке і Браун Даст 2 також 12+ в гугл плей чи в апп сторі, але в Китаї вони заборонені. В будь-якому разі факт цензури в ВуВі є, це вже навіть модератори на реддіті визнали і повернули видалений тред. Хойо також в свій час дуже сильно цензурила ХІ3. Якщо партія пропускає такі скіни, на які Ви дали посилання, тоді у мене немає версій, чому такі відверті скіни дозволені, а більш скромні скіни в іграх Хойо та Куро – ні. Це дійсно цікаво.
От на рахунок цього незнаю, але в Китаї вона точно не заборонена, бо на попадала в кінець топ50 тептеп (чи як там їхній варіант гуглстору називається) :shuffle:
Ось, для прикладу, "постери" для цих скінів, коли він вийшов в Китаї
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Самі постери вибірково "зацензурені", але в грі цензури не було/немає жодної.
Свімсют Шаркрі вийшов на глобалі чи то в цьому, чи то в попередньому оновленні також.
lewerlin
Member

Kirakishou: 11.04.2025 20:51Чи для китайських комуністів це не аргумент?
Для будь-якого рейтингового бюрократа важливий сам факт наявності в грі. Що логічно - тато купить, а син гратиме(рейтинг же дозволяє).
Kirakishou: 11.04.2025 20:51Куро зацікавлені знову повернути 12+ рейтинг
ІМХО - дуже велика помилка. ГТА, з М-рейтингом, всі рекорди била не просто так. І з 12+ ти відразу потрапляєш на "дитячі" ризики, пережувати може до повного "енд оф сервіс".
Kirakishou: 11.04.2025 20:51Надіюся, Зенлесс не постраждає від зворотної реакції фанатів Куро.
Я б швидше надіявся, що не набіжать ті ж персонажі вже на хейт Зенлессу. Їм там хоч хлопців навезли, так що надіятись є на що.
daesz: 11.04.2025 21:01А от це все про вимоги від китайської парції - це якісь казки. В міки з цим чомусь проблем немає.
Kirakishou: 11.04.2025 21:18Мене дивує відвертий скам, коли Куро місяць назад цензурили дівчат в ПГР, а потім випустили дуже сексуального персонажа, в промо-відео робили на цьому акцент, продали його, а потім зацензурили.
Припущу, що деви взагалі не паряться, поки їм не "постукають". І грають в лотерею "помітять/не помітять".
daesz
Member

lewerlin: 11.04.2025 22:13 Припущу, що деви взагалі не паряться, поки їм не "постукають". І грають в лотерею "помітять/не помітять".
ГФЛ1 була дуже популярна в Китаї в свій час (а ще більше в Кореї) і навіть були ось такі скіни
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Весь список можна глянути тут https://iopwiki.com/wiki/T-Doll_Costume_Index
Сам я в ГФЛ1 не грав, нажаль, але точно знаю що жодних пробьлем за 10 чи скільки там років у міки із цим не було. Саме тому от ця відмазка з ККП для мене звучить не правдоподібно.

Цікавий факт, цей fiveseven скін з бананом (з під спойлера вище) є й в КСі, незнаю де був першим щоправда :D
https://steamcommunity.com/market/listi ... ld-Tested)
Kirakishou
Member

До речі, інколи зустрічаю інформацію, що Хойо і Куро начебто неофіційно дозволяють використовувати моди для зміни зовнішності персонажів. Інформація сумнівна, але на ютубі багато відео з демонстрацією різних модів, а також гайди, як їх встановити. Сам не перевіряв, бо якщо скажімо аккаунт ВуВи мені не шкода, то аккаунти Хойо шкода. А там програма для модінгу одна і на ігри Хойо, і на ігри Куро. Тобто теоретично античіт Хойо може спрацювати навіть якщо ти гру Куро модиш. Але автори відео, а також люди на реддіті кажуть, що це безпечно поки ти не почнеш викладати скріншоти зі своїм ідентифікатором користувача та демонструвати ці моди.
lewerlin
Member

Kirakishou: 11.04.2025 22:22До речі, інколи зустрічаю інформацію, що Хойо і Куро начебто неофіційно дозволяють використовувати моди для зміни зовнішності персонажів. Інформація сумнівна, але на ютубі багато відео з демонстрацією різних модів, а також гайди, як їх встановити. Сам не перевіряв, бо якщо скажімо аккаунт ВуВи мені не шкода, то аккаунти Хойо шкода. А там програма для модінгу одна і на ігри Хойо, і на ігри Куро. Тобто теоретично античіт Хойо може спрацювати навіть якщо ти гру Куро модиш. Але автори відео, а також люди на реддіті кажуть, що це безпечно поки ти не почнеш викладати скріншоти зі своїм ідентифікатором користувача та демонструвати ці моди.
Лончер Хойо періодично перевіряє хеш ігор. На редіті зустрічав випадки, коли людей за биті файли банили. Мені якось вилізло попередження за запущений ЧітЕнджин(я колупав балдурс і хотів на фоні дейліки в ХСР зробити), лончер не дав запустити гру, поки не закрив софтину.
Kirakishou
Member

lewerlin: 11.04.2025 22:32Лончер Хойо періодично перевіряє хеш ігор. На редіті зустрічав випадки, коли людей за биті файли банили. Мені якось вилізло попередження за запущений ЧітЕнджин(я колупав балдурс і хотів на фоні дейліки в ХСР зробити), лончер не дав запустити гру, поки не закрив софтину.
Я також думаю, що це може бути троллінгом, щоб люди втрачали свої аккаунти. Я знаю, що раніше в Геншині можна було прибрати цензуру камери, коли персонаж під певним кутом починає ставати прозорим, для цього треба було видалити якийсь текстовий файлик, але потім лаунчер почав перевіряти наявність цього файлика при кожному запуску гри і докачувати його.

Гарним варіантом було б зробити скіни без цензури для глобала, як вони зробили для Punishing: Gray Raven, або зробити як розробники Snowbreak: Containment Zone. Їх також заставили зацензурити персонажів, але саме відверті скіни врятували цю гру, вона почала приносити доходи. Тому вони просто почали робити дві версії персонажів – з цензурою та без. Щоб отримати персонажів без цензури, потрібно прописати одиничку в файлі конфігурації.
lewerlin
Member

Kirakishou: 11.04.2025 22:45Я також думаю, що це може бути троллінгом, щоб люди втрачали свої аккаунти.
Та ні. В Хойо дуже жорстко в цьому плані. Піймають на порушенні - бан без амністії.
Kirakishou
Member

lewerlin
Я маю на увазі троллінг з боку авторів цих відео про моди. Довірливий користувач встановить мод і отримає бан, піде скаржитися про це автору відео, а той отримає лулзи. Мабуть там ще якісь нюанси є, які вони не згадують в своїх відео. Якийсь модифікований лаунчер або навіть свій сервер. Для Геншина точно є сервер, можна встановити та гратися.
lewerlin
Member

Kirakishou: 11.04.2025 23:43Якийсь модифікований лаунчер або навіть свій сервер. Для Геншина точно є сервер, можна встановити та гратися.
Для всіх ігор Хойо є можливість поставити "Приватку". "Мінмакс" спільнота цим постійно користується, аби точно налаштовувати ті чи інші тестові білди, та перевіряти результати.

Отправлено спустя 3 часа 42 минуты 37 секунд:
Шукав мідь... :laugh:
Ділюсь
спойлер
https://nyaa.si/user/TonyYu?p=1
Лозлесс - справжній, хайрез - не весь, частина апскейл з 16/44.1, але 24/48 часто теж справжній.
Ну і бонусом для Kirakishou якісь ріпи аніме лежать, я в них не шарю.
daesz
Member

lewerlin: 12.04.2025 04:33 Шукав мідь... :laugh:
Ділюсь
спойлер
https://nyaa.si/user/TonyYu?p=1
Лозлесс - справжній, хайрез - не весь, частина апскейл з 16/44.1, але 24/48 часто теж справжній.
Ну і бонусом для Kirakishou якісь ріпи аніме лежать, я в них не шарю.
Мені Donate підкинув цей трекер минулого року, тільки звідтіля й качаю анімешки тепер :D
lewerlin
Member

daesz: 12.04.2025 04:37Мені Donate підкинув цей трекер минулого року, тільки звідтіля й качаю анімешки тепер :D
Я не за сам трекер, а за конкретного релізера. Там прямо все.
daesz
Member

lewerlin: 12.04.2025 04:38
daesz: 12.04.2025 04:37Мені Donate підкинув цей трекер минулого року, тільки звідтіля й качаю анімешки тепер :D
Я не за сам трекер, а за конкретного релізера. Там прямо все.
TonyYu? Я без поняття хто це :shuffle:
lewerlin
Member

:lol: :lol: Вува тепер 16+. :laugh: Ну типові Куро, без набитого лоба ніяк.
Kirakishou
Member

lewerlin
Вже кілька днів як. Я так розумію, що їм зробили 16+ і вони зацензурили Кантареллу та Фльорделіс, щоб повернутися назад на 12+.
До речі, а що за "мідь"? Якийсь саундтрек із ВуВи?
lewerlin
Member

Kirakishou: 13.04.2025 10:59 Якийсь саундтрек із ВуВи?
Угу)
Kirakishou: 13.04.2025 10:59Я так розумію, що їм зробили 16+ і вони зацензурили Кантареллу та Фльорделіс, щоб повернутися назад на 12+.
Там складніше і все в купі. Спершу був наїзд "китаянок", потім 16+ і цензура десь одночасно. 16+ Куро, судячи зі всього, втулили самі. А потім виявилось, що все одно мало. Вони ж в Стім зібрались з некст апдейту і там вже світив тег NSFW.
Загалом вони тупо "пролюбили" питання рейтингів, і як "грякнуло" - пішли хаотичні рішення. А стосовно "лістенед" - в Китаї трапився флешмоб хейту Кантарелли, буквально всі топіки заспамили. От Куро і "лістенед". Тільки не розібралися, що флешмобило ком'юніті Хойо :lol: .
Я би на їх місці, дропнув мобілки до дідька. Левову частку грошей все рівно приносять ПК і ПС5, бо ВуВа не те щоб гарно для мобілок підходить(ніяк). А мобілки - єдиний ринок з відкритою статою, навколо якої крутиться увага токсичної аудиторії. Більше проблем, ніж профіту.
daesz
Member

lewerlin: 13.04.2025 23:09 Я би на їх місці, дропнув мобілки до дідька. Левову частку грошей все рівно приносять ПК і ПС5, бо ВуВа не те щоб гарно для мобілок підходить(ніяк). А мобілки - єдиний ринок з відкритою статою, навколо якої крутиться увага токсичної аудиторії. Більше проблем, ніж профіту.
В ПдСхідній Азії останнім часом набирають популярність ПК, в Китаї в часності, тмоу мобілки й справді відходять на другий план :)
Довгий час спілкувався із американцем який кожного місяця витрачав по 300-500$ на гачі при тому ПК у нього вдома не було лол. Схожа ситуація й з країнами ПдСхідної Азії.
Ответить