а зачем играть в поеё1 если есть второая часть которая намного лучше?
Останні статті і огляди
Новини
Path of Exile
-
Vlaad13
Member
-
Геральт
Member
Vlaad13
А нащо платити за он-лайн гру та ще й з передчасним доступом?
До лютого треба чимось перебитись, а там кілька цікавих для мене сінглів вийде.
А PoE2 може спробую, коли релізнеться.
Раптом редактор фільтру дороблять, ги.
-
Vlaad13
Member
вы то платите но там совсем мало 600 грн и на эти деньги вам дают монеты которые вы бы все равно донатили чтоб купить себе норм сундук и норм трейд - без них вы все равно не сможете норм игратьГеральт: ↑ 09.01.2025 16:56 Vlaad13
фильтра не будет
-
Геральт
Member
Vlaad13
Звідки впевненість, що все одно задонатив би? В PoE1 валяється перс 70рівня, якому років 5, якщо не більше. І тепер іншим почав. Нічого не донатив.
Звідки впевненість, що все одно задонатив би? В PoE1 валяється перс 70рівня, якому років 5, якщо не більше. І тепер іншим почав. Нічого не донатив.
-
Vlaad13
Member
как вы играете без донат сундука для меня большая загадка если честно - либо особый вид мазохизмаГеральт: ↑ 09.01.2025 17:22 Vlaad13
-
Геральт
Member
Vlaad13
Та відгадка проста: 1 вкладка для валюти, 2 - для камінчиків скілів. Хоча, для чого вони мені, сам не знаю. Може потім збагрю торговцям. 3 - для якихось уніків, які, за великим рахунком, також не дуже треба, якщо їх не ношу. 4 - тимчасова для рецептів на якість. За кампанію ту скриню взагалі не реально забити. А енд-гейм то таке, ще чи вистарчить терпіння.
Вони там правда роблять все, щоб скрині хотілось побільше: і спільна скриня для різних персонажів (ну як же не зберегти класний шмот для лучника, а раптом колись лучником захочу грати) і 100500 типів валюти і постійно якісь нові механіка. Шахти оті всі, ферми..
Ну, але то не перша моя он-лайн гра, методи боротьби вже напрацьовані )
SSF ліга, ні тобі торгівлі, ні тобі чату. Красота
Та відгадка проста: 1 вкладка для валюти, 2 - для камінчиків скілів. Хоча, для чого вони мені, сам не знаю. Може потім збагрю торговцям. 3 - для якихось уніків, які, за великим рахунком, також не дуже треба, якщо їх не ношу. 4 - тимчасова для рецептів на якість. За кампанію ту скриню взагалі не реально забити. А енд-гейм то таке, ще чи вистарчить терпіння.
Вони там правда роблять все, щоб скрині хотілось побільше: і спільна скриня для різних персонажів (ну як же не зберегти класний шмот для лучника, а раптом колись лучником захочу грати) і 100500 типів валюти і постійно якісь нові механіка. Шахти оті всі, ферми..
-
Graveworm
Member
ССФ наприкладVlaad13: ↑ 09.01.2025 17:36без донат сундука
-
Vlaad13
Member
что ссф?
Відправлено через 52 секунди:
кстати да если нет общего сундука для всех персов это вообще жепаГеральт: ↑ 09.01.2025 17:50 Vlaad13
короче моя вас непонимать
почему вы не играете в пое 2 тоже не понимаю
-
Геральт
Member
Vlaad13
Solo Self-Found (SSF) is a feature that marks a character to be unable to interact with other characters, which disables features like trading or partying.
Solo Self-Found (SSF) is a feature that marks a character to be unable to interact with other characters, which disables features like trading or partying.
-
Vlaad13
Member
это издевательствоГеральт: ↑ 09.01.2025 18:48 Vlaad13
лично я вот бегаю в пое 2 200+ часов
у меня ровно одна шмотка которую я выбил - все остальное купил у других людей
-
Геральт
Member
Чому? Мабуть будь-який білд буде грабельний на купленому шмоті. А побігати на тому, що випало? Тим більше, якщо дамаг незалежно прокачується, на камінчику.Vlaad13: ↑ 09.01.2025 18:54 это издевательство
Але в ruthless ще цікавіше. Купити можна лише 3 gem за всю кампанію. І там вже треба подумати, що ж брати. А решта - як повезе. Може випасти норм сапорт, а може й шлак якийсь. Ну і по сюжету щось там підкидати будуть.
То свій фан, з плануванням, пробами, помилками, рестартами...
-
Graveworm
Member
Кому якVlaad13: ↑ 09.01.2025 18:02почему вы не играете в пое 2
Мені, з побаченого, поки що цей "ремейк на тему" не сподобався і зовсім не зацікавив
Пограв в пое1 ще до кінця грудня, потрібну мені шмотку так і не зміг дочекатись на трейді, переключився на інший тайм-кіллер
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Знову ж таки, кожен д розважається, як хоче, через що пое і стала знаковоюVlaad13: ↑ 09.01.2025 18:54это издевательство
-
Vlaad13
Member
любой билд играбелен если купить дорогие вещи - это такГеральт: ↑ 09.01.2025 19:18Чому? Мабуть будь-який білд буде грабельний на купленому шмоті. А побігати на тому, що випало? Тим більше, якщо дамаг незалежно прокачується, на камінчику.Vlaad13: ↑ 09.01.2025 18:54 это издевательство
Але в ruthless ще цікавіше. Купити можна лише 3 gem за всю кампанію. І там вже треба подумати, що ж брати. А решта - як повезе. Може випасти норм сапорт, а може й шлак якийсь. Ну і по сюжету щось там підкидати будуть.
То свій фан, з плануванням, пробами, помилками, рестартами...
вот только не каждый сможет нафармить на дорогие вещи
поэтому любой билд играбелен только теоретически
-
Геральт
Member
Угу. Фармити на кращий обвіс, щоб з кращим обвісом був швидший фарм.Vlaad13: ↑ 09.01.2025 19:43 вот только не каждый сможет нафармить на дорогие вещи
В самурая немає мети, лише шлях
-
Vlaad13
Member
ну вы на самом деле очень точно сказали - и в целом это цитата подходит под эту игру как нельзя лучшеГеральт: ↑ 10.01.2025 22:05Угу. Фармити на кращий обвіс, щоб з кращим обвісом був швидший фарм.Vlaad13: ↑ 09.01.2025 19:43 вот только не каждый сможет нафармить на дорогие вещи
В самурая немає мети, лише шлях
вы фармите шмот чтоб ходить на более сильных босов чтоб выбивать более сильный шмот чтоб убить более сильных босов ну и под конец чтоб вы смогли пройти испытание Сехем с 1 очком чести и убить 3х босов
не знаю есть ли у вас там испытания Сехема в пое 1
-
Геральт
Member
Vlaad13
В PoE1 є лабіринт, не знаю, наскільки воно на ті Сехема подібне. Нічого особливого.
Хех, нарешті здається добився робочого фільтру, який не показує:
- предмети тільки з тегом "броня" (AR)
- предмети тільки з тегом "ухиляння" (EV)
- предмети тільки з тегом "енергетичний щит" (ES)
- предмети з AR+EV
- EV+ES
Натомість показує AR+ES.
В PoE1 є лабіринт, не знаю, наскільки воно на ті Сехема подібне. Нічого особливого.
Хех, нарешті здається добився робочого фільтру, який не показує:
- предмети тільки з тегом "броня" (AR)
- предмети тільки з тегом "ухиляння" (EV)
- предмети тільки з тегом "енергетичний щит" (ES)
- предмети з AR+EV
- EV+ES
Натомість показує AR+ES.
Востаннє редагувалось 10.01.2025 23:00 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
-
Graveworm
Member
Геральт
Те випробування то більше на санктум схоже
Те випробування то більше на санктум схоже
-
Геральт
Member
Автосортування рюкзака, я так розумію, також нема?
-
ramm
Member
Ні, таке навіть за гроші не продадуть. QoL це не про GGG.
Мені іноді здається, що їх основну "фішку" - дерево пасивок, зробили випадково. Або та людина одразу звільнилася.
Мені іноді здається, що їх основну "фішку" - дерево пасивок, зробили випадково. Або та людина одразу звільнилася.
-
Геральт
Member
З коробки гра тільки в мене статерить?