S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

Eduard1980: 13.02.2025 20:04 Патч 2.1
А тут шось усі мовчать. Вже награлись? Якшо шо, то дякую бетатестерам, які тут слюнями бризжали :gigi:
Поки награв 90+ годин. До кінця, мабуть, ще далеко. Годин 10 тому захистив Залісся. Квести не ламались. Сейви не крашились. До пари вильотів додалось ще парочка під час взаємодії з торговцем на базарі. Граю в задоволення, іноді заходжу, щоб тільки за якимсь хабаром збігати :D
Взагалі, отримав те, що очікував. А якщо взяти до уваги просто бомбезний звук, то і більше :up:
Патч візуально наче нічого не затронув тому і, щось побачити нереально. Бій з Фауйстом і до патчу на 3090 норм був, після патчу баги теж залишились, якщо під час битви з "кровосісєю" потрібний НПС залізе на камінь то банально не стартує діалов видаючи "не зараз" замість потрібної скриптової репліки.
Азазелло: 13.02.2025 21:26Ну,я сьогодні закінчив...п"ятий раз пройшов Але ще до цього патчу-я його тільки що побачив.Було кілька вильотів-зазвичай коли в аномалію попадаєш-зразу виліт,але не критично.Трохи бісить швидке зношування броні-здається тільки що полагодив за пристойну суму купонів,а поки дійдеш до локації основного квесту-костюм вже червоний,і не ясно що з ним робити-в ремонт дорого,а викидувати шкода.
70-т годин, я не робив сильний акцент на другорядних квестах, ще навіть на дузі не забирав схованок журналіста та як зрозумів кінець можливо скоро, але явно не ось-ось, а люди по 5-ть разів поперепроходили, спідранери блін :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Alligator: 14.02.2025 00:02люди по 5-ть разів поперепроходили, спідранери блін
і не кажи. я тільки до рудого лісу по сюжету дійшов
Азазелло
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.02.2025 00:05
Alligator: 14.02.2025 00:02люди по 5-ть разів поперепроходили, спідранери блін
і не кажи. я тільки до рудого лісу по сюжету дійшов
Ну я на 5 разів витратив 390 годин-в середньому по 78 на одне проходження,на другорядні квести робив акцент тільки в останньому проходженні.Просто в мене вільного часу багато-особливо нічим зайнятись.
Hotspur
Member

Повідомлення

Пограв з новим патчем 1.2 - все стало краще :beer: . Не вілітало жодного разу. Глюків немає. Чудово
maxn
Member

Повідомлення

Подскажите шо делать с компиляцией шейдеров.
Если в кратце -первый запуск процентов 20 компилируется и вылетает с ошибкой о не хватке видео памяти и глубоким переживанием разрабов по этому поводу. Второй запуск -все ок запускается и играется без компиляции шейдеров.
КурткаБейн
Junior

Повідомлення

після останнього патчу з'явився дуже бісячий баг: кладеш (або знімаєш) артефакт в комірку, а його властивості не застосовуються, і наче дія інших артефактів зкидається дія (але не завжди, не відслідкував залежність). Артефакти на вагу ще можна якось відслідити, а от інші які не мають числової індикації - ні. Забембелили мляха.
Хоча, може це якісь моди не сумістні з новою версією, не знаю
Азазелло
Member

Повідомлення

Вітаю,камради треба допомога,хоча не знаю чи в потрібній темі питання задаю.В мене ось така клавіатура Razer Ornata V3 X UKR USB Black,підключена через razer Synapse.В звичайному режимі підсвітка працює норм,статичний колір. Після вчорашнього патчу сталкера коли тільки заходжу в гру підсвітка починає блимати різними кольорами,потім взагалі гасне,потім включається-тобто веде себе непередбачувано...
Підкажіть,де шукати причину такої фігні?
AFU_power
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.02.2025 19:32Пограв з новим патчем 1.2 - все стало краще :beer: . Не вілітало жодного разу. Глюків немає. Чудово
Нарешті 5700 та ртх3050 повернулись в стан топ карт, вітаю :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Азазелло: 15.02.2025 13:28Після вчорашнього патчу сталкера коли тільки заходжу в гру підсвітка починає блимати різними кольорами,потім взагалі гасне,потім включається-тобто веде себе непередбачувано...
Підкажіть,де шукати причину такої фігні?
пиши в саппорт сталкера
Eduard1980
Member

Повідомлення

Азазелло: 15.02.2025 13:28 Підкажіть,де шукати причину такої фігні?
В Зоні :gigi:
ya98
Member

Повідомлення

Пострелял зомбаков, а тут внезапно подлетают "друзья-сталкеры" и давай шмонать моих жмуров... Нежданчик. Допилили таки что-то в последнем патче ;) .
shnok
Member

Повідомлення

Пройшов гру, ближче до фіналу гра почала дратувати великою кількістю ворогів, та дистанцією туди-сюди збігай, просто затягуючи час проходження на рівному місці. Не жалкую що витратив час, рекомендую зіграти, все таки своє рідне ...Я розумію що це шутер, але напевно коли тобі за 35+ вже не хочеться наприкінці гри просто бігати туди-сюди. Присутні деякі нелогічні ляпи, які прослідковуються в сюжеті, це моя особиста думка, ніякого негативу. Взагалі якщо об'єктивно гру є за що критикувати, але то вже довго писати та і кому це потрібно) зіграти потрібно самому), але не розумію людей які проходять по декілька разів, витрачаючи скільки часу.
Барбарис
Member

Повідомлення

shnok, просто намагались додати Чистого Неба до Тіней Чорнобилю, а відключений а-лайф це доломав.
mult
Member

Повідомлення

shnok
Я тільки качаю :)
На релізі був скачав, почались сипатись патчі один краще іншого, купа скарг, то я видалив гру і вирішив почекати :)
Думаю пора спробувать, а то граю в dying light 2 то задовбався вже на тому параплані літати :)

Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
До речі попередні сталкери ж теж в кінці скатувались в якийсь шутер без зупинки.
Це мабуть така фішка розробників :)
На сталкер 2 могли і щось новеньке придумать.
0kie
Member

Повідомлення

Азазелло: 15.02.2025 13:28де шукати причину такої фігні?
В Винде: Настройки - Персонализация - Динамическое освещение. Там снимаешь настройку использования динамического освещения на своих устройствах. Применительно к 11-й Винде, за 10-ку не в курсе. Может софт от производителя мышки и клавиатуры шалит и видя игру, пытается менять подсветку?
Азазелло
Member

Повідомлення

0kie: 15.02.2025 21:49
Азазелло: 15.02.2025 13:28де шукати причину такої фігні?
В Винде: Настройки - Персонализация - Динамическое освещение. Там снимаешь настройку использования динамического освещения на своих устройствах. Применительно к 11-й Винде, за 10-ку не в курсе. Может софт от производителя мышки и клавиатуры шалит и видя игру, пытается менять подсветку?
Зробив так як ви порадили,ну і на всякий випадок переустановив софт від виробника=допомгло,проблема пропала.Дякую за пораду!
AFU_power
Member

Повідомлення

Азазелло
В Razer Synapse обрати режим хто контролює підсвітку, вінда чи сінапс, щоб прибрати реакцію периферії на ігри треба вимкнути модуль Razer chroma, в сталкера є підтримка хрома і він міняє підсвітку. При завантаженні на клаві з'являється статус, як отримуєш дамаг, при кровотечі та впливу ефектів клава починає тоже реагувати миганнями та зміною кольорів
0kie
Member

Повідомлення

Опять патч вышел, обновивший игру до версии 1.2_(79936)_to_1.0.998_(79975) - 7.28Гб? :eek:
fuksa
Member

Повідомлення

maxn: 14.02.2025 21:15 Подскажите шо делать с компиляцией шейдеров.
Если в кратце -первый запуск процентов 20 компилируется и вылетает с ошибкой о не хватке видео памяти и глубоким переживанием разрабов по этому поводу. Второй запуск -все ок запускается и играется без компиляции шейдеров.
обновить биос с правками для 13-14 интел
maxn
Member

Повідомлення

fuksa
Я биос менял месяца два назад клjгда приехал 13700k.
Сегодня уже почему-то шейдеры нормально компилируются. Но иногда начала вылетать критикал ерор. :think:
Відповісти