Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Dreamwalk3r
Junior
"Людина у високому замку" їх не тіпає а гфл їх тіпає. А здавалось би...
-
ramm
Member
Donate
І інші фамілії будь ласкавий.
І інші фамілії будь ласкавий.
-
Kirakishou
Member
ramm
Я не граю в цю гру, але тобі взагалі нормально бути таким огидним лицеміром? Сидіти з аватаркою бітарда, а цей образ з паперовим пакетом це продукт саме російських іміджборд, а не американського форчана чи японської футаби. І писати про свої образи на китайців з китайського смартфона через китайський роутер, який в свою чергу працює через китайський маршрутизатор? Цікаво, яке твоє ставлення до волонтерів, які купують китайські дрони та інше китайське обладнання на кшталт зарядних станцій та планшетних комп’ютерів?
Я не граю в цю гру, але тобі взагалі нормально бути таким огидним лицеміром? Сидіти з аватаркою бітарда, а цей образ з паперовим пакетом це продукт саме російських іміджборд, а не американського форчана чи японської футаби. І писати про свої образи на китайців з китайського смартфона через китайський роутер, який в свою чергу працює через китайський маршрутизатор? Цікаво, яке твоє ставлення до волонтерів, які купують китайські дрони та інше китайське обладнання на кшталт зарядних станцій та планшетних комп’ютерів?
-
ramm
Member
Kirakishou
Огидні лицеміри це ваш кружок пожирателів китайського калу. З софтом і залізом також не вгадав, немічний. Вбивати ворога всіма доступними засобами це закон війни, ще краще вбивати його ж зброєю. Задовольняти свої девіантні потреби відверто ворожим продуктом це і є те саме лицемірство.
Огидні лицеміри це ваш кружок пожирателів китайського калу. З софтом і залізом також не вгадав, немічний. Вбивати ворога всіма доступними засобами це закон війни, ще краще вбивати його ж зброєю. Задовольняти свої девіантні потреби відверто ворожим продуктом це і є те саме лицемірство.
-
Donate
Member
А взагалі на рахунок совка в китайських іграшках і його аналогах....
Тут ще треба подумати де він взагалі хоча б був в нейральному варіанті. Ну типу я би хотів тут жити, чи не так погано тут жити хоча б...
В Аркнайтсі напевно одне з найгірших місць...
В старрейлі "Белобог" теж не найкраще місце в світі, де місцевий "вождь" трішки двинувся кукухою, ще й пришлось трішки змінити його в історії щоб не було великого фейспалму...
В гашні до 7.0 поки нам там не покажуть хоч щось важко щось говорити, хоча в цілому на перший погляд там бігають місцеві посланці "доброї волі" і займаються підкупом, але там сюжет для 8+ і вони напевно вже тричі переписали те що планували...
Тут ще треба подумати де він взагалі хоча б був в нейральному варіанті. Ну типу я би хотів тут жити, чи не так погано тут жити хоча б...
В Аркнайтсі напевно одне з найгірших місць...
В старрейлі "Белобог" теж не найкраще місце в світі, де місцевий "вождь" трішки двинувся кукухою, ще й пришлось трішки змінити його в історії щоб не було великого фейспалму...
В гашні до 7.0 поки нам там не покажуть хоч щось важко щось говорити, хоча в цілому на перший погляд там бігають місцеві посланці "доброї волі" і займаються підкупом, але там сюжет для 8+ і вони напевно вже тричі переписали те що планували...
Востаннє редагувалось 25.12.2024 12:49 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
Kirakishou
Member
ramm
Ти — огидний лицемір та пожирач російського лайна. Чекаю твоїх виправдань щодо російської аватарки, якою ти користуєшся, а також нотаріально завірену копію документів, які підтверджують, що у твого ISP немає китайського обладнання. Відповіді на питання щодо волонтерів ти показово уникнув, що і не дивно, адже ти огидний позер та лицемір.
Ти — огидний лицемір та пожирач російського лайна. Чекаю твоїх виправдань щодо російської аватарки, якою ти користуєшся, а також нотаріально завірену копію документів, які підтверджують, що у твого ISP немає китайського обладнання. Відповіді на питання щодо волонтерів ти показово уникнув, що і не дивно, адже ти огидний позер та лицемір.
-
ramm
Member
Kirakishou
Давай виправдовуй себе, гадалка по аватаркам
Давай виправдовуй себе, гадалка по аватаркам
-
daesz
Member
Ох ці поцреоти, пачітатєлі величної зеленої соплі, з ними ніколи не сумно
Мені одне цікаво - скільки ти раз взяв за щоку у адміністрації сайту, щоб уникнути банан за відверте порушення правил конференції, бо я тебе особисто тричі репортив, але всі 3 коменти просто потерли, а адміністрація мені так і не відповіла чому ти не в бані, при тому попередні рази за схоже відлітали в РО на місяць після першого ж репорту.
Првила для всіх, але для деяких більше ніж для інших.
Мені одне цікаво - скільки ти раз взяв за щоку у адміністрації сайту, щоб уникнути банан за відверте порушення правил конференції, бо я тебе особисто тричі репортив, але всі 3 коменти просто потерли, а адміністрація мені так і не відповіла чому ти не в бані, при тому попередні рази за схоже відлітали в РО на місяць після першого ж репорту.
Првила для всіх, але для деяких більше ніж для інших.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Прилетіла Е3 Хімеко. Забрав за тікет Е4 для Хімеко, а заодно забрав сігну Фуги і до кінця банеру заберу Е1 для Фуги.
Тільки шкода, що все на хардпіті, витратив сотні три круток, тому пролітаю з Аглаєю та Гертою.
Не хочеться мені, щоб кіцуне була просто черговою тянкою в гаремі, хочеться грати нею. А щоб нею грати, треба інвестувати. Тому скористався вайфу-фактором: Тіньюнь -> Герта -> Аглая.
А ви мабуть всі крутки на Герту кинете?
Прилетіла Е3 Хімеко. Забрав за тікет Е4 для Хімеко, а заодно забрав сігну Фуги і до кінця банеру заберу Е1 для Фуги.
Тільки шкода, що все на хардпіті, витратив сотні три круток, тому пролітаю з Аглаєю та Гертою.
Не хочеться мені, щоб кіцуне була просто черговою тянкою в гаремі, хочеться грати нею. А щоб нею грати, треба інвестувати. Тому скористався вайфу-фактором: Тіньюнь -> Герта -> Аглая.
А ви мабуть всі крутки на Герту кинете?
- спойлер
-
ramm
Member
daesz
Бо я по фактам розписав, що ви захищаєте китайське лайно, яке пропагує русню, з піною у рота. Вживати "патріот" в негативному ключі, ще й в даному контексті вказує що ти гнилий малорос, постав вже зетку чи аквафреш на автарку. Ну і промахнувся з моїм політиком, немічний.
Бо я по фактам розписав, що ви захищаєте китайське лайно, яке пропагує русню, з піною у рота. Вживати "патріот" в негативному ключі, ще й в даному контексті вказує що ти гнилий малорос, постав вже зетку чи аквафреш на автарку. Ну і промахнувся з моїм політиком, немічний.
-
daesz
Member
"факти"ramm: ↑ 25.12.2024 18:40 daesz
Дальше чергові переходи на особистості, бо у діда з методичкою від соплі немає що сказати. Ти то свій аквафреш з аватарки коли змімеш, поцреот?
-
ramm
Member
daesz
З п'яти стартових персонажів - три русні. Захищає до останнього подиху.
-
daesz
Member
Захожу на вікі https://iopwiki.com/wiki/OTs-14 і читаюramm: ↑ 25.12.2024 18:52 daesz
The OTs-14 'Groza' ("Thunderstorm") is a bullpup-configured, modular assault rifle system developed during the early 1990s by V. Telesh and Ju
Захожу на вікі https://iopwiki.com/wiki/Griffin_%26_Kryuger і читаюFaction - Griffin & Kryuger
Захожу на вікі один https://iopwiki.com/wiki/Berezovich_Kryuger і вікі 2 https://iopwiki.com/wiki/Griffin_LyonsGriffin and Kryuger Private Military Company and Security Consultant Company[Note 1] (克鲁格和格里芬军事承包与安全顾问服务公司)[1] or Грифон & Крюгер (Grifon & Kryuger) in Cyrillic,[2][3] usually called Griffin (格里芬) or G&K (“GK”),[Note 2] is a private military company founded in 2053 by former Ministry of Internal Affairs officer Berezovich Kryuger and Rossartrist agent Griffin Lyons, and is the main protagonist faction of Girls' Frontline.
Berezovich Kryuger (tentatively from Belorussian “Березович Крюгер”; name related to 'береза' - birch tree) is a retired military officer, former commander of the Ministry of Internal Affairs, and the co-founder of Griffin & Kryuger along with Griffin Lyons, as well as its CEO until 2064.
Тобто жоден з них відношення до місцевого совка під час подій першої гри вже немає, другий взагалі навіть кацапом не був.Griffin Lyons (格里芬•莱恩),[1] also called “The Earl”, is a British Rossartrist agent active in the European secret service community, and the co-founder of Griffin & Kryuger along with Berezovich Kryuger. He makes his first appearance in Mirror Stage.
Захожу на вікі грози з 2 частини гри https://iopwiki.com/wiki/Groza
Groza's whereabouts in the years after leaving Griffin & Kryuger are a mystery.
Тобто баунті хантер і до ПВК немає відношення взагалі.Affiliation - Elmo MCV
Мб таки варто вже перестати тут слюною бризгати, поцрєот?
Востаннє редагувалось 25.12.2024 19:10 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
ramm
Member
daesz
Кожен персонаж репрезентує зброю і країну в якій ця зброя зроблена. Всі форуми, всі гравці кажуть "russian" і тільки малоросу заліпило чимось очі і вин не бачить очевидного.
Кожен персонаж репрезентує зброю і країну в якій ця зброя зроблена. Всі форуми, всі гравці кажуть "russian" і тільки малоросу заліпило чимось очі і вин не бачить очевидного.
-
daesz
Member
Малорос - твого батька син. Йди бебру нюхай, аквафреш.ramm: ↑ 25.12.2024 19:10 daesz
-
ramm
Member
daesz
ти тут кидаєшся на мене через русню, вважаєш слово "патріот" лайкою, то ж дай собі характеристику одним-двома словами, хто ти? Що ти за людина і які в тебе погляди.
ти тут кидаєшся на мене через русню, вважаєш слово "патріот" лайкою, то ж дай собі характеристику одним-двома словами, хто ти? Що ти за людина і які в тебе погляди.
-
daesz
Member
Між патріотом та поцреотом є різниця, і ти не той випадок, коли перший термін із двох.ramm: ↑ 25.12.2024 19:13 daesz
-
ramm
Member
daesz
Не займайся софістикою, ти себе ще з першого свого огляду гри спалив - сподобалась Україна(Одеса) в неосовку, красіва вєдь. Відмазуєшся виправданнями що там національності ніякої, це ж андроїди (хоча персонажі - уособлення зброї, і це буквально "фішка гри", у фінської суомі є національність, а у грози та іншої русні - нема, містика.). І чому в твоїй коханій грі, цей не-неосовок, не-російська імперія просто забита не-русньою? З усієї Європи не змогли по одній зброї хоча б назбирати? Гарно грається з Krolik'ами і Papasha'ми? Нічого очі не ріже?
І все ж напиши, ким ти себе вважаєш з такими поглядами.
Не займайся софістикою, ти себе ще з першого свого огляду гри спалив - сподобалась Україна(Одеса) в неосовку, красіва вєдь. Відмазуєшся виправданнями що там національності ніякої, це ж андроїди (хоча персонажі - уособлення зброї, і це буквально "фішка гри", у фінської суомі є національність, а у грози та іншої русні - нема, містика.). І чому в твоїй коханій грі, цей не-неосовок, не-російська імперія просто забита не-русньою? З усієї Європи не змогли по одній зброї хоча б назбирати? Гарно грається з Krolik'ами і Papasha'ми? Нічого очі не ріже?
І все ж напиши, ким ти себе вважаєш з такими поглядами.
-
daesz
Member
Там немає жодного слова про те, що Одеса входить в склад неосовка, який на момент 2074 року вже не існує взагалі.ramm: ↑ 25.12.2024 19:22 daesz
Не займайся софістикою, ти себе ще з першого свого огляду гри спалив - сподобалась Україна(Одеса) в неосовку, красіва вєдь. Відмазуєшся виправданнями що там національності ніякої, це ж андроїди (хоча персонажі - уособлення зброї, і це буквально "фішка гри"). І чому в твоїй коханій грі, цей не-неосовок, не-російська імперія просто забита не-русньою? З усієї Європи не змогли по одній зброї хоча б назбирати? Гарно грається з Krolik'ами і Papasha'ми? Нічого очі не ріже?
Тобі видніше, що там красіва
Але ж ти в ока любишся і те що тобі тут троє різних людей написали - не в змозі прочитати.
Списоок доступної "зброї" на момент релізу :
Suomi KP-31 - фінська СМГ
WA2000 - німецька напівавтоматична снайперська гвинтівка
QBZ 191 - китайська штурмова гвинтівка
Model Alpha - американська штурмова гвинтівка
M1 Super 90 - італійський дробовик
Robinson Modular Rifle - американська штурмова гвинтівка
Stechkin - російський пістолет
Sportivo Calibro 12 - італійський дробовик
Three-line Rifle M1891 - російсько-бельгійська гвинтівка
.50 Nemesis - швейцарська гвинтівка
PPSh-41 - російський СМГ
MP7H1 - німецька СМГ
Vepr-12 - російський дробовик
.380 Curva - американський пістолет
OTs-14 - російська штурмова гвинтівка
Pecheng-SP - російський ЛМГ
Nagant 1895 - бельгійський пістолет
Тобто з 17 зброй - 4.5 російські. З усієї Європи і не тільки й назбирали. Але ж причина точно не в тому, що країна яка за останні 100 років випустила чи не найбільше різновидів зброї, більшість якої ще й на АК47 базується, якою до твого відома і українці в окопах навіть зараз русню відстрілюють.
Ульрід і Кролика не рахував, бо у повністю видуманої холодної зброї (в обох мечі : Feathered Blade та Haze) - немає принадлежності в принципі.
Можна ще добавити "персонажів" із китайської версії гри, яка на рік впереді, але тоді різниця буде десь 40 до 7-8
Рекомендую зарегати собі ще декілкьа аків і піти промінусити повідомлення, поцреот нащасний. І то щоб в кожній темі, ходи як на роботу з цим тепер, тут вже одного такого фаната маю, безплатно на мене працює, ходить з теми в тему мінуси ліпить
І от ще цікавий момент, а чого це в український сталкер напхали кацапської зброї більше, ніж будь-якої іншої, невже неможна було з Європи/світу позбирати?
Відчуваю зараз залитись черговий лицемірний комент
-
ramm
Member
daesz
Знову води налив, хоча й тут не зміг - перчислив зброю, але забув маленьку деталь, вказати що в не-неосовку чогось русні зовсім випадково третина. І одразу виправдання - ну русня зробила багато зброї (а бельгійці, німці, чехи, британці та французи - ні?). Ах, ще й "не рахував" незручну русню, бо не видумав відмазку переконливу. Ви нє панімаєтє, ета другоє.
І все ж напиши, ким ти себе вважаєш з такими поглядами. Так морозишся, аж смішно.
P.S. Якщо в тебе є "фанат", то це прекрасна характеристика тебе як особистості. Негативна, якщо не дійшло.
Знову води налив, хоча й тут не зміг - перчислив зброю, але забув маленьку деталь, вказати що в не-неосовку чогось русні зовсім випадково третина. І одразу виправдання - ну русня зробила багато зброї (а бельгійці, німці, чехи, британці та французи - ні?). Ах, ще й "не рахував" незручну русню, бо не видумав відмазку переконливу. Ви нє панімаєтє, ета другоє.
І все ж напиши, ким ти себе вважаєш з такими поглядами. Так морозишся, аж смішно.
P.S. Якщо в тебе є "фанат", то це прекрасна характеристика тебе як особистості. Негативна, якщо не дійшло.