S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Cirax
Member

Повідомлення

nutman: 05.01.2025 08:54
Hotspur: 04.01.2025 19:22 а ти з чим бігаєш ?
Бегал. Игру удалил после того как
спойлер
выстрелил в деда-фауста, пропал интерес к игре, сюжет такого же качества как и тех. сторона.
Украинский АК "Малюк" под 7.62 и Сайга. Правильные артефакты на пояс и никакие монолитовцы ничего не делают, разве что если стать стоять фоткать. Сложность максимальная, только игра на детей рассчитана, поэтому максимальная = примитивная. В Аномали всё намного комплекснее было :shuffle:
Патронов 7.62 не хватает даже для снайперки.
Где ты их наберёшь для автомата?
Paner
Junior

Повідомлення

В мене гра тупо вилітає на дузі при битві з фаустом. Це вже в ніякі рамки не лізе, просто кожного разу - одна битва, програв, загрузка і виліт, два рази пройшов його і теж виліт при телепортації, а потім ще один виліт вже коли обираєшь в діалозі час доби при якому хочешь продовжувати з фаустом розмову. Це капець, уже терпець увірвався. Настільки глючної гри я взагалі ще не бачів в житті. Перші патчі були набагато стабільніші ніж останій, цей зламав гру взагалі.
Hotspur
Member

Повідомлення

Paner: 05.01.2025 17:44Перші патчі були набагато стабільніші ніж останій, цей зламав гру взагалі.
на перших ти б до того Фауста не дійшов взагалі ніяк :lol: :lol: :lol:
Барбарис
Member

Повідомлення

Paner, тільки недавно його пройшов і нормально, лише впав фпс, коли десятки трупів Фауста були, але недовго - бо завалили Скіфа :lol: А далі нормально.
nutman
Member

Повідомлення

Cirax: 05.01.2025 17:14
nutman: 05.01.2025 08:54
Бегал. Игру удалил после того как
спойлер
выстрелил в деда-фауста, пропал интерес к игре, сюжет такого же качества как и тех. сторона.
Украинский АК "Малюк" под 7.62 и Сайга. Правильные артефакты на пояс и никакие монолитовцы ничего не делают, разве что если стать стоять фоткать. Сложность максимальная, только игра на детей рассчитана, поэтому максимальная = примитивная. В Аномали всё намного комплекснее было :shuffle:
Разные 7.62 бывают. Тех, что тебе не хватает у меня под конец игры было около 2000, а тех что на АК надо - вагон. Ни разу не купил патроны :D
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 05.01.2025 19:09 Ни разу не купил патроны
в мене лайфхак - тримаю всю моджену зброю на всі патрони в ящику. коли закінчились 1 патрони просто беру інший ствол і ходжу з ним :gigi: купляв тільки дробь але і її зараз 500+ :lol: і склад патронів в ящику на 100500 штук всіх видів що можна найти
Востаннє редагувалось 05.01.2025 19:15 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Sashkotem
Member

Повідомлення

Можу сказати що фінальна стадія гри все як я люблю, коридорне мочилово і сюжетні катсцени, без усяких гулянок зоною, все зроблено дуже добротно. Мені подобаються модельки, деталізація, текстури як зроблені, це дійсно сильна сторона гри.
Diablique
Member

Повідомлення

Барбарис
С Фаустом битва шлаком оказалась, просто сокротить дистанцию и наваливать в излучатель у него на поясе, всё, сразу заставка.
Cirax
Member

Повідомлення

nutman: 05.01.2025 19:09
Cirax: 05.01.2025 17:14

Разные 7.62 бывают. Тех, что тебе не хватает у меня под конец игры было около 2000, а тех что на АК надо - вагон. Ни разу не купил патроны :D
Действительно - разные.
К твоему автомату используются 5.45х39.
Таких у меня сейчас 8 тысяч.
Не так и много.

7.62х54 только для снайперок.
Барбарис
Member

Повідомлення

Бляшанка випала мабуть на 10 екзі, а найстрашніший хижак на 3 псевдогіганті - 2 останніх підряд на Дузі були і заважали лутатись. А за втечу від Химери - нічого, мабуть ще раз доведеться.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Який же це шматіще лайна, а не гра, це просто...простіше сказати, що у ній не забаговано, аніж те, що працює. Немає ні одного аспекту, який реалізований якісно.
nutman
Member

Повідомлення

Cirax: 05.01.2025 20:30
nutman: 05.01.2025 19:09
Действительно - разные.
К твоему автомату используются 5.45х39.
Таких у меня сейчас 8 тысяч.
Не так и много.

7.62х54 только для снайперок.
Этот АК переделывается под 7.62. Мастхэв, потому что урон подымает и ваншотит в голову твоих суперкрутых монолитовцев :lol:
Челендж в резне монолтовцев заключается только в том, что бы найти тайник и перенести весь лут с трупаков в него :gigi:

Отправлено спустя 6 минут 59 секунд:
VolandInferno: 05.01.2025 21:59 Який же це шматіще лайна, а не гра, це просто...простіше сказати, що у ній не забаговано, аніж те, що працює. Немає ні одного аспекту, який реалізований якісно.
Её, похоже, индусы за год сделали :lol:
А ты посмотри первые страницы темы, в каком экзальтическом припадке все были, как у них всё круто и какая игра чудесная и ни 1 бага :D :D :D :D
Попробуй только сказать, что плохо пахнет, сразу накидают минусов зо три десяткы, обозвут руснявым ботом и призовут забанить новорега :idea:
VolandInferno
Member

Повідомлення

nutman
Зі мною саме так і було. Тут упоротих турбопатріотів кожен третій
Торба лиха
Junior

Повідомлення

Доброго дня .
Залісся - хімзавод -смітник : 1 виліт, 3 зависання при завантаженні .
Хотілося би дня більше .
Трохи бісить , багато прольотів по герою! Спавн .
В цілому гра подобається . :super:
Dremjke
Member

Повідомлення

nutman: 06.01.2025 10:02Попробуй только сказать, что плохо пахнет, сразу накидают минусов зо три десяткы, обозвут руснявым ботом и призовут забанить новорега
Та не в цьому справа, а в тому, що ти - руснявий троль-балабол з ерефії, який плодить акаунти і намагається в тролинг замість того, щоб справою зайнятися. Все елементарно.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Sashkotem: 05.01.2025 19:15 Можу сказати що фінальна стадія гри все як я люблю, коридорне мочилово і сюжетні катсцени, без усяких гулянок зоною
Мабуть я полізу туди якомога пізніше, бо коридорність і катсцени, це те, що я люблю найменше в іграх :rotate:
Nutbar
Member

Повідомлення

Фінал сподобався найменше. По сюжету все +/- ясно, жодних рішень на цьому етапі приймати вже не треба, інтриги нема, відчуття поспіху нема, просто йдеш на чілі по рейкам бездумно стріляєш. В залежності від вибраного шляху, пару босфайтів. Не дуже цікаво.
Sashkotem
Member

Повідомлення

Nutbar
Як на мене фінальний бос - це загін граніт
Stanley
Member

Повідомлення

Sashkotem: 06.01.2025 16:06 Nutbar
Як на мене фінальний бос - це загін граніт
По сути так и есть. Хотя если к ним не спрыгивать, то они несложно выносятся по одному из укрытия.
Hotspur
Member

Повідомлення

Прочитав останній на сьогодні патч для Cyberpunk 2077. Правка квестів :lol: :lol: :lol: . Грі 5 років скоро :lol: . Так що Сталкер не такий поганий :beer:
Відповісти