S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Cirax
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.01.2025 15:14 Такс, в мене почалось таке саме як тут писали - зависає на шейдерах і висне вся система, або через вінду рестарт або кнопкою :lol: . Піду обновлюсь до самого останнього патчу може поможе :lol:
Потерпи недельку, оно попустит.
3 дня выносило мозги, потом стало запускаться, даже шейдеры стали компилироваться.

Отправлено спустя 2 минуты 49 секунд:
Барбарис: 03.01.2025 22:19 Sashkotem, а Стрілець далеко від Дуги? Бо поки за 150 годин далі не добрався.
Hotspur, у мене в 2077 єдиний баг - в кожному дроні білий лут, який не підбирався і хрестик з трупом не зникав. Стріляла б поліція з під асфальту - хоч поржав би.
Нет, не очень. Часов за 15 дошёл.
Там з дуги долго лут выносить.
Бегать далеко, вес большой.

В Припяти вообще один лут.
Пока доставал артефакт между аномалиями, штук 30 монолитовцев набил.
Этот ихний крик: "браття, шукаю укриття", уже глаз дёргается.
Всех перебил, за стену зашёл, на крышу вылез, а они уже на месте.
Hotspur
Member

Повідомлення

Cirax: 04.01.2025 18:03Пока доставал артефакт между аномалиями, штук 30 монолитовцев набил.
ой да :lol: вони гади ще в броні, убивати складно :weep:
nutman
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.01.2025 18:20
Cirax: 04.01.2025 18:03Пока доставал артефакт между аномалиями, штук 30 монолитовцев набил.
ой да :lol: вони гади ще в броні, убивати складно :weep:
Тяжело убивать монолитовцев? :lol: :lol: :lol: :lol:
Cirax
Member

Повідомлення

nutman: 04.01.2025 18:22
Hotspur: 04.01.2025 18:20 ой да :lol: вони гади ще в броні, убивати складно :weep:
Тяжело убивать монолитовцев? :lol: :lol: :lol: :lol:
Нет, патронов только мало.
Убиваются с одного выстрела.
Скупил все патроны 7.62.

Но и они,если снайпер, убивает с одного попадания.
И это с 4мя артефактами на макс. физ.защиту.
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 04.01.2025 18:22Тяжело убивать монолитовцев?
так. вони в броні і ховаються :weep:

Відправлено через 52 секунди:
Cirax: 04.01.2025 18:27Убиваются с одного выстрела.
Скупил все патроны 7.62.
ти з чим бігаєш і які пулі ?
nutman
Member

Повідомлення

Проблем с монолитовцами не было даже близко, вырезал стадами, лут выносил тоннами, не знаю о чем вы вообще, какое сложно :spy:
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 04.01.2025 19:21Проблем с монолитовцами не было даже близко
а ти з чим бігаєш ?
Sashkotem
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.01.2025 15:14 Такс, в мене почалось таке саме як тут писали - зависає на шейдерах і висне вся система, або через вінду рестарт або кнопкою :lol: . Піду обновлюсь до самого останнього патчу може поможе :lol:
На нексусі є мод no shaders warmup, і заодно скіп лого постав, я різниці не відчув.
Cirax
Member

Повідомлення

nutman: 04.01.2025 19:21 Проблем с монолитовцами не было даже близко, вырезал стадами, лут выносил тоннами, не знаю о чем вы вообще, какое сложно :spy:
На какой сложности?
У меня максимальная, и они очень быстро убивают.
Достаточно неудачно пробежаться, и уже труп.

Отправлено спустя 39 секунд:
Hotspur
Батіг - снайперка.

Дробовик тоже убивает с одного попадания в голову - бронебойными.
Главное к ним добраться.
Hotspur
Member

Повідомлення

Sashkotem: 04.01.2025 19:32На нексусі є мод no shaders warmup, і заодно скіп лого постав, я різниці не відчув.
з 8 разу зайшло :lol: шось попередні патчі краще працювали :lol:

Відправлено через 35 секунд:
Cirax: 04.01.2025 19:56Батіг - снайперка.

Дробовик тоже убивает с одного попадания в голову - бронебойными.
Главное к ним добраться.
дякую. я бігаю з пп 19 і сайгой
Dremjke
Member

Повідомлення

Монолітівці в Прип'яті і далі по сюжету небезпечні тим, що їх багато і вони постійно респавняться за спиною. Найбільшу небезпеку представляє їх спецзагін, вже під самий кінець, вони ще ваншотають і з ними дісно складно боротися. Доводилось із-за кутів визирати та пострілювати + гранатами закидувати. Луту буде дуже багато при цьому - патрони, аптечки, гранати...
1A343
Member

Повідомлення

Незнаю, це так задумано, чи ні. Наприклад: біля градирень напали на мене найманці, перестріляв їх. Трохи далі сидять найманці нейтральні до мене, можна говорити/ торгувати. Почався викид, біжу до найближчої схованки. Це приміщення, куди позбігалися найманці з усієї округи. Всі до мене нейтральні. Після викиду всі розійшлися, частина їх почала в мене стріляти, ну і як годиться тронеш одного, потім кидаються всі. І так з бандюками було у них на базі, і з Вартою, на Хімзаводі, і з "військовими". Що за рандом такий? Ні з того ні з сього хтось на тебе кидається. Про Моноліт, який під кінець гри спавниться за спиною у глухій кімнаті нічого й говорити. Вище один писав про кровосісю, який здох злякавшись свого ж гарчання. Так у мене сьогодні, під базою Долга, таке ж було. :lol:
Dremjke
Member

Повідомлення

1A343: 04.01.2025 22:38Що за рандом такий? Ні з того ні з сього хтось на тебе кидається.
Можу припустити, що це наслідки непрацюючого "A-Life".
Hotspur
Member

Повідомлення

Такс сталкери. Після патчу, фікса і фікса на фікс шейдери загружається :lol: але з часом кліент висне наглухо і допомагає тільки ресет кнопкою :lol: . це угар товариші :beer:
Dremjke
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.01.2025 23:08але з часом кліент висне наглухо і допомагає тільки ресет кнопкою
не фартануло :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Dremjke: 04.01.2025 23:09не фартануло
пацанииии я масліну поймав :lol:. ну 40-60 хвилин граєш а потім резет
Cirax
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.01.2025 23:12
Dremjke: 04.01.2025 23:09не фартануло
пацанииии я масліну поймав :lol:. ну 40-60 хвилин граєш а потім резет
Такое же было. Попустило само, сейчас работает.
Аномальная зона.
Diablique
Member

Повідомлення

Hotspur
Попробуй игру в оконном без рамок, у меня только в таком случае получается, зайти в Стим и закрыть через Стим, игра закрывается на ура, второй запуск после зависания компиляции игра сама пропускает этот момент, только окно о том, что шейдеры не компилировались и т.д....
nutman
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.01.2025 19:22
nutman: 04.01.2025 19:21Проблем с монолитовцами не было даже близко
а ти з чим бігаєш ?
Бегал. Игру удалил после того как
спойлер
выстрелил в деда-фауста, пропал интерес к игре, сюжет такого же качества как и тех. сторона.
Украинский АК "Малюк" под 7.62 и Сайга. Правильные артефакты на пояс и никакие монолитовцы ничего не делают, разве что если стать стоять фоткать. Сложность максимальная, только игра на детей рассчитана, поэтому максимальная = примитивная. В Аномали всё намного комплекснее было :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

Diablique: 05.01.2025 07:16Попробуй игру в оконном без рамок, у меня только в таком случае получается, зайти в Стим и закрыть через Стим, игра закрывается на ура, второй запуск после зависания компиляции игра сама пропускает этот момент, только окно о том, что шейдеры не компилировались и т.д....
в мене те саме про 2 раз
Відповісти