S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Zealoth
Тобто якщо мені захочеться в 2025 якісної гри у відкритому світі, то треба дочекатись виходу дум/Gears of War, або й взагалі циви і забути за сталкер :rotate:
nutman
Member

Повідомлення

Sashkotem: 03.01.2025 13:31 Hotspur
у відьмаку 3 уже все було, шо можна нове робити сюжетно і геймплейно шоб було не гірше, а буде гірше і ше плюс баги ауе енжіна, буде завал похлєще кіберпанка
Согласен, хоть и киберпанк это, с технической стороны, кусок какашки но, всё же, это игра и разок пройти её довольно интересно. Сталкер же вообще не игра, прогрев технодемка с непонятным назначением, хоть и спавнящихся монолитовцев у детского сада было забавно отстреливать. Но люди прогрелись и нормально, многим даже нравится такое. Лично я пожалел, что столько времени потратил на неё, не стоило оно того, выписывать координаты в блокнотик бл :lol:
А вот киберпанк нет, да и не было такого ощущения прогрева, даже когда бесплатно скачал как сталкер. Лучше бы город перекопал на зиму, чем в Припять за хатой шёл :weep:
Вывод такой - цените время, деньги далеко не самое ценное, на что можно прогреть человека. Так что, кто деньги заплатил, а у него не запустилось/забагалось - вам повезло, можно сэкономить время :shuffle:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

nutman
"даже когда бесплатно скачал как сталкер" - Занавєс! :facepalm:
Люди купили гру і їм нормас, з розумінням ставляться а тут безкоштовно і все не то :lol:
Але народ...
Але потужний...
:banan:
Zealoth
Member

Повідомлення

ramm: 03.01.2025 10:03 Zealoth
ККД буде в такому ж технічному стані як і Сталкер2, без варіантів. Цікаво чи буде стільки нахрюків тут на форумі, чи це вендета проти сталкеру у місцевих хейтерів.
Даже если там будут технические проблемы, там механик,квестов и вариативности будет в разы больше чем сталкере. Тут скорее вопрос будет ли у него столько же защитников, как у игры в которой не могут привести в порядок ПРОСТЕЙШИЙ квест по защите лагеря.

Отправлено спустя 43 минуты 24 секунды:
Геральт: 03.01.2025 14:24 Zealoth
Тобто якщо мені захочеться в 2025 якісної гри у відкритому світі, то треба дочекатись виходу дум/Gears of War, або й взагалі циви і забути за сталкер :rotate:
Можно вообще другие игры не запускать. У нас же есть только ведьмак и сталкер из открытых миров, и только они достойны внимания. Моя мысль заключается в том что пока Сталкер 2 будут доводить до ума и наполнять контентом, выйдет достаточное количество проектов которые оттянут от него аудиторию и её внимание. Конкретно Вы о нем не забудете. А среднестатистический игрок, который упрется сотфлок не будет курить форумы, искать видосы, ставить консоль или ждать 10 патча (для которого еще придется десятки гигабайт перекачивать). Он просто пойдет играть во что-то другое. И будет ли после этого у Сердца Чернобыля хорошая выдержка и шлейф продаж как у того же КП2077 большой вопрос. Я игру прошел полностью и мне было интересно, потому что игра подкидывала мне новые ситуации. После того как попытался начать новое прохождение за другую фракцию, я понял что мне скучно, потому что нового за пределами сюжетных развилок я ничего не встречу. Мир открытый и бесшовный, только заниматься в нем особо нечем если в первое прохождение нашел что хотел. Я могу назвать игру интересной, но не качественной. Залесье я 2 часа проходил с консолью, дверь к Лодочке у меня не открывалась, я проходил насквозь. Это мне еще повезло не получить ошейник до сюжетного момента и Рихтер своей смертью не блокировал мне прохождение. Боссфайт с полковником и с финальным противником на арене это худшие перестрелки за всю игру,и наверное даже вне ее. Я даже могу понять отсутсвие возможности вернутся в зону после любой концовки, для меня смысла в этом не было, ведь к этому моменту облазил ее всю. Заданий на поздних этапах кроме сюжетных почти нету, интересных ситуаций тоже. Все чем можно себя развлечь это пробежка от одной аномалии к другой в процессе которой скрипт заспавнитт рядом с тобой отряд или два. Группировок в игре нет, есть статисты для запонения локаций, как следствие нет и взаимодействия с ними. Игру надо не только чинить технически но и наполнять разнообразными заданиями, случайными втречами и тому подобным. И да, я лучше посмотрю на экран загрузки, чем будут шлепать два километра по безжизненному открытому миру от дуги или с болот.
Hotspur
Member

Повідомлення

Zealoth: 03.01.2025 15:31У нас же есть только ведьмак и сталкер из открытых миров, и только они достойны внимания.
і кіберпанк. все правильно
nutman
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 03.01.2025 14:45 nutman
"даже когда бесплатно скачал как сталкер" - Занавєс! :facepalm:
Люди купили гру і їм нормас, з розумінням ставляться а тут безкоштовно і все не то :lol:
Але народ...
Але потужний...
:banan:
Сам запутался? Можешь не отвечать :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Zealoth
Пф-ф. Так якщо в умовному відьмаку абсолютно все облазити, то сенсу знову грати також не багато. За межами сюжетних розвилок нічого нового.

От тому я й не обшукавав кожний кущ а залишив дещо на потім. А інтерес через рік-два запросто повернуть якимось DLC. Ну і а-лайф багато хто чекає. А ще один фаркрай з купою непотребу "піди, подай, принеси, не заважай" мені особисто не потрібний. Взагалі, підхід в сталкері до квестів сподобався: на локації є мейн, кілька сайдів і якась рутина в бармена. Ну і випадкові зустрічі. Сайди виконав і вільний, можеш зі спокійною совістю переходити до наст. локи, по дорозі виконуючи випадкові. А можеш полазити по околицях в своє задоволення. Але на почуття перфекціоніста не тиснуть знаки питання на карті.

Пройшов і Залісся і Лодочку. Консоль в грі не використовував взагалі.
Eduard1980
Member

Повідомлення

nutman: 03.01.2025 14:39 Лично я пожалел, что столько времени потратил на неё, не стоило оно того
...
Лучше бы город перекопал на зиму
...
Вывод такой - цените время
В тебе точно якийсь непорядок з головою :insane:
Сталкер же вообще не игра
Чув у відосах про кацапський бомбіж від сталкера, шо кацапи платять за пости хейту сталкера, цікаво - скільки за висер?
Sashkotem
Member

Повідомлення

Ви розумієте шо поговорити із стрільцем має 15% аудиторії стім, це вирок грі, народ в неї не грає і не проходить. Люди просто до багів навіть не дійшли бо не проходять гру, тепер усі проекти мають перші години геймплею вилизані шоб народ не робив рефанд а далі починається біда.
Hotspur
Member

Повідомлення

Sashkotem: 03.01.2025 17:22Ви розумієте шо поговорити із стрільцем має 15% аудиторії стім, це вирок грі, народ в неї не грає і не проходить.
або проходить довго. або їх не цікавить сюжет або 100500 причин
ramm
Member

Повідомлення

Sashkotem
В БГ3, яку описують як найкращу рпг всіх часів, пролог пройшла лише половина гравців. Закінчило гру 22.6%. Це погано чи добре?
Zealoth
Member

Повідомлення

Sashkotem: 03.01.2025 17:22 Ви розумієте шо поговорити із стрільцем має 15% аудиторії стім, це вирок грі, народ в неї не грає і не проходить. Люди просто до багів навіть не дійшли бо не проходять гру, тепер усі проекти мають перші години геймплею вилизані шоб народ не робив рефанд а далі починається біда.
Возможно открою Америку, но так в любой игре. Например Цири нашла только четверть аудитории стима. А насчет вступления, его и до политики рефандов пытались сделать максимально интересным, что бы сходу привлечь потребителя, сейчас ситуация усугубилась. Естественно если бы уже в прологе ломались скрипты и, к примеру, не открывалась дверь в бункер ученых, это был бы приговор.
Donate
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.01.2025 14:19
Sashkotem: 03.01.2025 13:31у відьмаку 3 уже все було, шо можна нове робити сюжетно і геймплейно шоб було не гірше, а буде гірше і ше плюс баги ауе енжіна, буде завал похлєще кіберпанка
пройшли кіберпанк 2077 ? в чому завал ? там були великі баги на початку, їх виправили через 6-9 місяців. гра зараз дуже гарна
Нічого там не було, там було 20 годин гарного сюжету та 60 годин лайна з побічних квестів. Ось і все... Я коли проходив DLC в цілому зрозумів що гра в цілому така ж сама залишилась навідь ФПС той самий...

Added in 1 minute 18 seconds:
Hotspur: 03.01.2025 12:40
Donate: 03.01.2025 00:55Напевно в тої якості що б і не треба Я взагалі не розумію як вони зможуть хоча б на рівні третьої частини зробити гру
Відьмака 2-3 зробили значить і 4 зроблять. Оновити графіку-фізику, додати квестів і готово.
Відьмака 2 та 3 і відьмака 4 роблять різні люди на різних рушіях... Перехід на У.Е. 5 це розписка в тому що в тебі немає кодерів щоб робити свій рушій :rotate:

Added in 4 minutes 7 seconds:
Sashkotem: 03.01.2025 17:22 Ви розумієте шо поговорити із стрільцем має 15% аудиторії стім, це вирок грі, народ в неї не грає і не проходить. Люди просто до багів навіть не дійшли бо не проходять гру, тепер усі проекти мають перші години геймплею вилизані шоб народ не робив рефанд а далі починається біда.
Зображення

86,6% зрубили перше дерево а 60,9% з нього зробили верстак, а це перша хвилина гри. Розумієш? :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Donate: 03.01.2025 19:42Нічого там не було, там було 20 годин гарного сюжету та 60 годин лайна з побічних квестів. Ось і все...
я запускав кіберпанк 2077 навіть не на перших патчах і там був треш і угар
Donate
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.01.2025 20:05
Donate: 03.01.2025 19:42Нічого там не було, там було 20 годин гарного сюжету та 60 годин лайна з побічних квестів. Ось і все...
я запускав кіберпанк 2077 навіть не на перших патчах і там був треш і угар
Трэш там був на сосолях, але якщо в тебе був ПК вище середнього там ніяких проблем не було. Трішки Т поз, трішки опен ворлд багів і це в цілому все :shuffle:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 03.01.2025 20:29 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
nutman
Member

Повідомлення

Donate: 03.01.2025 20:28
Hotspur: 03.01.2025 20:05 я запускав кіберпанк 2077 навіть не на перших патчах і там був треш і угар
Трэш там був на сосолях, але якщо в тебе був ПК вище середнього там ніяких проблем не було. Трішки Т поз, трішки опен ворлд багів і це в цілому все :shuffle:

Зображення
Именно, подтверждаю
Alligator
Member

Повідомлення

nutman: 03.01.2025 20:28
Donate: 03.01.2025 20:28 Трэш там був на сосолях, але якщо в тебе був ПК вище середнього там ніяких проблем не було. Трішки Т поз, трішки опен ворлд багів і це в цілому все :shuffle:
Зображення
Именно, подтверждаю
На 3080 на виході гри грати було нереально у 4к, на рік забив на гру, зараз нормально навіть з 3060.

Відправлено через 13 хвилин 54 секунди:
А мають отримати в день релізу ато не зарахують? :spy:
16 годин геймплею, пройдено пролог, Засілля та частина сусідньої зони з якої аномалії телепортувала знову у Засілля.
Поки я дозбираю всі відмічені схрони та обійду усі знаки питання то годин 50 пройде, а вашого Стрільця ще не побачу :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Donate: 03.01.2025 20:28Трэш там був на сосолях, але якщо в тебе був ПК вище середнього там ніяких проблем не було. Трішки Т поз, трішки опен ворлд багів і це в цілому все
в мене поліція стріляла з під асфальту :lol: я так розумію для тебе це ок
Барбарис
Member

Повідомлення

Sashkotem, а Стрілець далеко від Дуги? Бо поки за 150 годин далі не добрався.
Hotspur, у мене в 2077 єдиний баг - в кожному дроні білий лут, який не підбирався і хрестик з трупом не зникав. Стріляла б поліція з під асфальту - хоч поржав би.
Hotspur
Member

Повідомлення

Такс, в мене почалось таке саме як тут писали - зависає на шейдерах і висне вся система, або через вінду рестарт або кнопкою :lol: . Піду обновлюсь до самого останнього патчу може поможе :lol:
Відповісти