S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

Cirax: 27.12.2024 13:31Нет, в том то и дело.
Началось после последнего патча.
Тоді в мене ще два варіанти:
1) Чи Вінда часом не оновлювалась в цей час(у нас на роботі було, що навіть на друк не пускало, поки вінду не оновиш. — Це не через глюк друку, а просто деякі користувачі мали такий рівень знань ПК, що відмовлялись запустити оновлення коли іх Вінда просила, аж поки набиралась "критична маса", і Вінда починала оновлюватись не питаючись.)
2) Чи не запускались(чи не були вивантажені перед запуском гри) в цей час якісь специфічні програми?(може якийсь графічний редактор, чи ще щось що могло якось впливати на роботу відеокарти?)
Sashkotem
Member

Повідомлення

Гра перестала стартувати, безкінечно гріє шейдери, якщо перезапустити то усе одно на діалозі з Коршуновим після моноліту висить і на кнопки не реагує. Продавати гру із поламаним мейнквестом це вони молодці, ігра года.
Hotspur
Member

Повідомлення

Sashkotem: 30.12.2024 17:53 Гра перестала стартувати, безкінечно гріє шейдери, якщо перезапустити то усе одно на діалозі з Коршуновим після моноліту висить і на кнопки не реагує. Продавати гру із поламаним мейнквестом це вони молодці, ігра года.
вже було в чистому небі :D :beer:
КурткаБейн
Junior

Повідомлення

слухайте, вже не перший раз ловлю такий баг (чи баг взагалі?) локація рендомне поселення: ходять пару сталкерів в темно-зелених костюмах (якщо навести приціл, то приціл стає зеленим. я тільки так і відрізняю ворогів) і поряд труться 5-6 монолітовців, які реагують тільки на мене. Навіть якщо стати впритул до тих сталкерів, в них будут попадати кулі монолітовців - і ніхера :-/ Як декорації! Але не дай боже я зачеплю їх в цій перестрілці :gigi:
Kib
Member

Повідомлення

Hotspur: 30.12.2024 18:04
Sashkotem: 30.12.2024 17:53 Гра перестала стартувати, безкінечно гріє шейдери, якщо перезапустити то усе одно на діалозі з Коршуновим після моноліту висить і на кнопки не реагує. Продавати гру із поламаним мейнквестом це вони молодці, ігра года.
вже було в чистому небі :D :beer:
Чисте небо ще бралось на петрівці записане на компакт диск, там нічого швидким апдейтом не поправиш, та і гру здається злили до релізу.
Тим не менш, не зважаючи на всі проблеми моя найулюбленіша частина. Бо вона не намагалась в масштаб, навіть по міркам того часу. Компактна стисла історія, адекватна економіка не велика кількість артефактів та аномалій в яких їх можна знайти, аномалії регенять арти відносно повільно. Таким чином знайдене відчувається ціннішим. В поклику прип'яті це похєрили, зате зробили набагато кращу варіативність в квестах. В сталкер 2 похєрили те що було хороше в ЧН, і навіть трохи гірше реалізували варіативність по квестам ніж в поклику.
Все рівно гра в базі працює, за рахунок атмосфери, але її допилювати і допилювати, додавати вирізане і тп. Загалом перший сталкер з якого будуть робити Лост Альфу, я надіюсь. :dontknow:
Robostyle
Member

Повідомлення

По ходу странная вода - лучший антирад артефакт. Научаптеки и анитрад можно выбрасывать
Diablique
Member

Повідомлення

Robostyle
Походу да, я офигел когда увидел как радиация уходит... Думал, что даёт только вес
Eduard1980
Member

Повідомлення

Kib: 30.12.2024 18:22 її допилювати і допилювати, додавати вирізане і тп
Можливо інвестори теж задовбались чекати, і гру видали як є, бо інакше вона могла б взагалі не вийти. І в цьому випадку добре що вона вийшла взагалі :jump:
Robostyle
Member

Повідомлення

Я догадываюсь кто инвесторы, и догадываюсь почему они торопили релиз :laugh:
Zealoth
Member

Повідомлення

Есть одно большое НО. Первые три части разработчики делали с помощью своего собственного движка, который проектировали под свои конкретные нужды. Именно блогадаря этому сообщество потом смогло довести до ума многие вещи, ибо у них было от чего отталкиваться. Многие локации/фишки/механики УЖЕ были там, просто их не стали развивать сами GSC. В случае с UE я сильно сомневаюсь в таких перспективах. Либо студия сама научится с ним работать/перейдет на более новую версию(с которой будет меньше мороки), либо нас ждет пара аддонов сопоставимых по качеству с Чистым Небом и кабздец, моддеры столько не залатают. Уровень Зова Припяти пока выглядит недостижимым.
Hotspur
Member

Повідомлення

Zealoth: 31.12.2024 16:28Есть одно большое НО. Первые три части разработчики делали с помощью своего собственного движка, который проектировали под свои конкретные нужды. Именно блогадаря этому сообщество потом смогло довести до ума многие вещи, ибо у них было от чего отталкиваться. Многие локации/фишки/механики УЖЕ были там, просто их не стали развивать сами GSC. В случае с UE я сильно сомневаюсь в таких перспективах.
Анриал досить простий і стандартизований. Він загалом непоганий і точно кращий старих. На всі обіцянки шо були по сталкеру 2 треба в 3-8 разів більше часу або людей :lol: або і того і того. Через рік буде гра десятиліття
Zealoth
Member

Повідомлення

Через год выйдет уйма более дорогих и качественных проектов и про Сталкер уже мало кто будет вспоминать. Одна только ГТА6 сметет львиную долю мимокрокодилов.
Cirax
Member

Повідомлення

Мне вот интересно, а как подразумевалось достать экзоскелет на лабаратории?
Ящик припихать за 200м - это одно, а как вообще на неё залазить без ящика?
Stanley
Member

Повідомлення

Cirax: 01.01.2025 17:39 Мне вот интересно, а как подразумевалось достать экзоскелет на лабаратории?
Ящик припихать за 200м - это одно, а как вообще на неё залазить без ящика?
По сюжету в процессе получения доступа к Припяти ты также получишь и ключ-карту от лабы. Там внутри лестница наверх.
Торба лиха
Junior

Повідомлення

Закачав сталкер . 1.1.3
Монітор 22 самсунг IPS
Блок. Материнка гігабайт в450 геймінг х
Оперативна 24 гіга кінгстон фюрі.
Карта гігабайт 4060 ігл.
Проц амд 5500.гра.
Гра записана на сата ссд гігабайт. 250 гіг.
Гра сталкер виставила автоматом ВИСОКІ ! Налаштування. Дякую за гру , далі буде :)
Все працює в стоці !!
Alligator
Member

Повідомлення

А що за аномалія у Залісся відбувається? До нього на ультрах 5120x1440 було все шикарно, а у ньому падіння FPS у 2-3 рази :spy:
Eduard1980
Member

Повідомлення

Alligator: 02.01.2025 10:54 А що за аномалія у Залісся відбувається? До нього на ультрах 5120x1440 було все шикарно, а у ньому падіння FPS у 2-3 рази :spy:
Може ось ці аномалії?:
Intel Xeon E5-2678v3
Intel Xeon E5-1650v2
:shuffle:
Alligator
Member

Повідомлення

Eduard1980 у інших теж такі приколи були
спойлер
Зображення
Eduard1980
Member

Повідомлення

Alligator: 02.01.2025 13:30 Eduard1980 у інших теж такі приколи були
спойлер
Зображення
Є падіння фпс в Заліссі у всіх, як і в деяких інших локаціях, але якшо в 2-3 рази, то може це старі проци не тягнуть? :puzzle:
спойлер
[img]тут повина бути якась остроумна гоунокартинка[ /img]
:gigi:
Відповісти