S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Kib
Розумію що відеокарта тиква, але як я казав - іншої немає поки що. Ну тече раз через раз буває, перезапустив рівень і далі побіг ;)
Маю надію що пофіксять люмен і він перестане дропати фпс до 1 кадра в хвилину :D
inzer
Member

Повідомлення

Удруге зіткнувся з багом повʼязаним з сейвами. Гра куплена в Epic store, усі апдейти встановлено. Бігаю я затяжну сесію і в якийсь момент гра висне наглухо. Сама вінда наяе ок, можу маніпулювати, але навіть через диспетчер задач закрити «Сталкер 2» примусово неможливо, тільки ребут. І при такому розкладі усі сейви за +- 4 години гра не бачить. У папці за сейвами маються дві папки: backups та data. Так от, в backups усе заповнено згідно з тим як я робив сейви, а от папка data порожня. І вимушен усі ці 4 години починати спочатку з надією ща цього разу на заглючить. Колеги-сталкери, в когось таке траплялось?
Hotspur
Member

Повідомлення

inzer: 27.12.2024 14:46Удруге зіткнувся з багом повʼязаним з сейвами. Гра куплена в Epic store, усі апдейти встановлено. Бігаю я затяжну сесію і в якийсь момент гра висне наглухо. Сама вінда наяе ок, можу маніпулювати, але навіть через диспетчер задач закрити «Сталкер 2» примусово неможливо, тільки ребут.
було в мене таке

Відправлено через 24 секунди:
inzer: 27.12.2024 14:46І при такому розкладі усі сейви за +- 4 години гра не бачить.
в мене бачило
Kib
Member

Повідомлення

inzer: 27.12.2024 14:46і в якийсь момент гра висне наглухо.
А скільки ви почекали після зависання, до моменту коли почали процес вбивати. Бо в мене також були підвисання, навіть до 15 сек, правда дуже рідко, але гра відвисала і далі все норм було. :dontknow:
inzer
Member

Повідомлення

Kib: 27.12.2024 18:13
inzer: 27.12.2024 14:46і в якийсь момент гра висне наглухо.
А скільки ви почекали після зависання, до моменту коли почали процес вбивати. Бо в мене також були підвисання, навіть до 15 сек, правда дуже рідко, але гра відвисала і далі все норм було. :dontknow:
Хвилин до 10 чекав. Ні, це не той допатчевий глітч коли траплялось що гра завмирає на кілька секунд, а потім бігає як нічого й не було.
Відповісти