В мене щось багануло і в зруйнованій фортеці (вже перед самим мозком) Карлак за один хід вистріляла >10 стріл з порохом. І то не під зіллями. Знав би, закупився б краще

Карга відносно проста (є гарний спел для знищення копій).Геральт: ↑ 24.08.2023 15:34Ох мені Рафаель дав прочуханки. Карга і він поки що найважчі боси.
Тут крафт вирізали повністю. Зачатки до нього є всі але його немаYumaX: ↑ 05.09.2023 12:31 Хтось знає з чим поєднується перстень без каменя, звичайні дорогоцінні не підходять!?
Навіть є пару верстатів з активним курсором при наведенні але нічого не відбувається.Donate: ↑ 05.09.2023 12:59Тут крафт вирізали повністю. Зачатки до нього є всі але його немаYumaX: ↑ 05.09.2023 12:31 Хтось знає з чим поєднується перстень без каменя, звичайні дорогоцінні не підходять!?![]()
Так це добре, що його нема, ну майже, кілька одиниць зброї і броні і все, зілля - майже автоматом крафтяться, це не враховуємо, в тих же dos-ах, крафт займав багато часу, а по факту знайдені шмотки всерівно кращі були!Donate: ↑ 05.09.2023 12:59Зачатки до нього є всі але його нема
Ну напевноГеральт: ↑ 07.09.2023 11:25 Draqoon
Спірно. Скрафтив дворучний меч, який накладав німоту. Досить корисна штука, особливо проти босів. Навіть якщо він там на кілька хітпойнтів менше дамажить ніж більш пізні мечі.
Так. Всього наче 2 кузні і пару місць. А верстат є де щесь, зараз не пригадаю.Геральт: ↑ 05.09.2023 15:42 Pathfinder
В 3му акті на фабриці є верстат з купкою слотів. Пробував йому підпихати все що мав, але щось нічого він не випустив.
Єдиний успішний "крафт" в мене був в кузні. Зробив якусь броню, і здається шолом, які нівелювали критичне попадання. Так і пробігав з ними до кінця гри.
так самі важкі ті з катсценами або з балачками. Окремі моби і так падають.Геральт: ↑ 07.09.2023 13:33 Pathfinder
Дамажать сильніше, але то не завжди краще.
Грав від маскування. В лучника з інвізу крит, і з початком бою має ще хід. І там якщо не помиляюсь були ще луки на крит. Ітого, до початку бою крит і досить висока ймовірніть повтороного після початаку бою. А з врахуванням шмоток на маскування то доходило до смішного. Моб отримує крит, починається бій, лучник ще йому прописує, моб не бачить і біжить в напрямку лучника. Добігає практично впритул (кілька метрів), п'є зілля чи кастує "виявлення невидимості", не бачить і припиняє хід. Так можна по одному мобу висмикувати і шотити. Але при умові що бій не починається кат-сценою (як от з Рафаелем)
З тією так. По одному черепа треба коцати і тоді її туша буде тонка.Геральт: ↑ 07.09.2023 13:59 Pathfinder
Ну біс його знає. З тою збирачкою податків на ачівку щось інакше навіть не знаю як бій провести, крім як по одному повиносити черепа