Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
nutman
Member
700кг лута я вынес с монолитовцев из Припяти. за 275 000 продал, 75 стоила починка снаряги
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Если бы не юзал фаст тп, эти 700кг лута из тайника в Припяти на Росток я бы таскал двое суток, думаю, но я был забил - ну нафиг
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Если бы не юзал фаст тп, эти 700кг лута из тайника в Припяти на Росток я бы таскал двое суток, думаю, но я был забил - ну нафиг
-
Vovuk
Junior
Привіт, стикнувся з проблемою після приблизно години-півтора або заходу на навантажену локацію типу бара гра починає фрізити фпс падає з 75/85 до 7/13. Перезаходиш і все знову гуд. Хто з таким стикався і як боровся? Залізо в профілі - налаштування високі.
-
VovaII
Member
Vovuk
А споживання ОЗП в цей час не дивилися?
А споживання ОЗП в цей час не дивилися?
-
Vovuk
Junior
20/22 гб з 32гб
-
Panasi
Member
Vovuk
Спробуй з середніми текстурами
Спробуй з середніми текстурами
-
destructX
Member
Стандартний виток пам'яті який тагнеться з релізу та на протязі усих патчів. Це пофіксили частково по патчноутам, але по факту все залишилосьVovuk: ↑ 26.12.2024 23:55 Привіт, стикнувся з проблемою після приблизно години-півтора або заходу на навантажену локацію типу бара гра починає фрізити фпс падає з 75/85 до 7/13. Перезаходиш і все знову гуд. Хто з таким стикався і як боровся? Залізо в профілі - налаштування високі.
Трошки пофіксити можна зниженням налаштувань і чекати ще купу патчів.
-
Vovuk
Junior
я роблю зміну налаштувань а низькі прям під час гри і так ще петляю певний час потім знову ставлю високі і ще граю, але після 2-х змін гра висне і на низьких. Короче я зрозумів в чім справа будемо чекати фіксів, дякую за пояснення!destructX: ↑ 27.12.2024 02:02Стандартний виток пам'яті який тагнеться з релізу та на протязі усих патчів. Це пофіксили частково по патчноутам, але по факту все залишилосьVovuk: ↑ 26.12.2024 23:55 Привіт, стикнувся з проблемою після приблизно години-півтора або заходу на навантажену локацію типу бара гра починає фрізити фпс падає з 75/85 до 7/13. Перезаходиш і все знову гуд. Хто з таким стикався і як боровся? Залізо в профілі - налаштування високі.
Трошки пофіксити можна зниженням налаштувань і чекати ще купу патчів.
-
VovaII
Member
Так він пише що гра займаєdestructX: ↑ 27.12.2024 02:02Стандартний виток пам'яті
при вильоті. Не схоже на витік. У людей на релізі до 111Гб займала. — Ото витік!Vovuk: ↑ 27.12.2024 00:1020/22 гб з 32гб
-
Геральт
Member
В тих людей щось або з компом або з руками. Як було на релізі +/- 20гіг так і після кожного з патчів лишилось.VovaII: ↑ 27.12.2024 08:57 Не схоже на витік. У людей на релізі до 111Гб займала. — Ото витік!
-
Kib
Member
Якщо у вас і в мене нема проблеми, то не значить що її не існує.Геральт: ↑ 27.12.2024 10:38В тих людей щось або з компом або з руками. Як було на релізі +/- 20гіг так і після кожного з патчів лишилось.VovaII: ↑ 27.12.2024 08:57 Не схоже на витік. У людей на релізі до 111Гб займала. — Ото витік!
-
AntonyKandaurov
Member
Витоки пам'яті бісять, так. Нормально, нормально потім - бах і 7-9 фпс. Приходиться виходити в головне меню і завантажуватись- попускає до чергового витоку.
-
Kib
Member
А який конфіг? В ж не граєте на тому що в профілі?AntonyKandaurov: ↑ 27.12.2024 10:52 Витоки пам'яті бісять, так. Нормально, нормально потім - бах і 7-9 фпс. Приходиться виходити в головне меню і завантажуватись- попускає до чергового витоку.
-
Геральт
Member
Я не писав, що її не існує. Але причини треба шукати в конфізі.Kib: ↑ 27.12.2024 10:42 Якщо у вас і в мене нема проблеми, то не значить що її не існує.
-
nutman
Member
Он этого не понимает, хотя казалось быKib: ↑ 27.12.2024 10:42Якщо у вас і в мене нема проблеми, то не значить що її не існує.Геральт: ↑ 27.12.2024 10:38
В тих людей щось або з компом або з руками. Як було на релізі +/- 20гіг так і після кожного з патчів лишилось.
-
Cirax
Member
Смешно. Причины нужно искать в самой игре.Геральт: ↑ 27.12.2024 11:01Я не писав, що її не існує. Але причини треба шукати в конфізі.Kib: ↑ 27.12.2024 10:42 Якщо у вас і в мене нема проблеми, то не значить що її не існує.
Переустановил - часа 3 играл, всё прекрасно.
Через сутки игра не работает, не запускается, постоянно вылетает, тупо ничего не помогает.
Ещё через сутки запустил - всё отлично, часа 4 играл без малейших проблем.
Скажете конфиг меняется каждые сутки, или какая причина?
-
VovaII
Member
А гра за ці сутки змінювалась?Cirax: ↑ 27.12.2024 12:34Скажете конфиг меняется каждые сутки, или какая причина?