S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Cirax: 21.12.2024 20:58 Hotspur
Если сейвы умрут, будет очень печально.
86 часов переигрывать, проще забить.
ну почакаєш 6 місяців поки допатчать таки і пройдеш заново. в мене злетіли сейви після виходу з болота було десь 35-39 годин гри

Відправлено через 56 хвилин 6 секунд:
До речі колір схронів змінили з білого на старий фіолетовий як було в старих іграх Сталкер :beer:
Cirax
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.12.2024 22:29
Cirax: 21.12.2024 20:58 Hotspur
Если сейвы умрут, будет очень печально.
86 часов переигрывать, проще забить.
ну почакаєш 6 місяців поки допатчать таки і пройдеш заново. в мене злетіли сейви після виходу з болота було десь 35-39 годин гри

Відправлено через 56 хвилин 6 секунд:
До речі колір схронів змінили з білого на старий фіолетовий як було в старих іграх Сталкер :beer:
Всё нормально, пока что.
Переустановил, часик побегал.
Вроде даже чуть быстрее заработало.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Доречі на осанньому патчі перестало в 20 фпс просідати в Заліссі і т.п, це досить потужний скачок) І фпс виріс на 5-15, зловив зниження коли трупів було багато але через 30 сек відновився фпс. Це перемога :super: І взагалі, пішов бокс дивитися далі :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 22.12.2024 00:18 Доречі на осанньому патчі перестало в 20 фпс просідати в Заліссі і т.п, це досить потужний скачок) І фпс виріс на 5-15, зловив зниження коли трупів було багато але через 30 сек відновився фпс. Це перемога :super: І взагалі, пішов бокс дивитися далі :beer:
В мене після патча 110 Гб і фікса 11 Гб

1 стало більше ФПС на 3-5-7
2 вивід кадра замість 14-17 мс став завжди 12-13 мс
3 підлагуваггя пропало
4 став краще ліхтарик
5 перестав падать ФПС там де купа народу стоїть

молодці :beer:
avuremybe
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.12.2024 22:29До речі колір схронів змінили з білого на старий фіолетовий як було в старих іграх Сталкер
Якби ще й аномалії почали якось на карті підписувати чи позначати :shuffle:
Відповісти