Donate: ↑
04.04.2024 20:21Аркнайтс тоже хоче грошей але це не заважає в грі не робити контент суцільно під нових операторів чи займатись поверкріпами. Мета операторів які вийшли на початку гри не змінна
Реверс теж ось вже патчів 5 особливо не змінює поки мету
Мета головного мозку?(без образ нічого особистого)
В чистому синглі принципова лише відсутність пей-волу, коли без донату(ну і у випадку гачі - конкретних персонажів) неможливо закривати контент.
Якщо ця принципова грань не перетнута, то різниці між іграми Хойо, Аркнайтсом, чи Реверсом - немає.
Це по перше.
По друге - недавній турік по безодні показав, куди можна запхнути "мету". Вона існує виключно в хайпі ком'юніті, а коли потрібно показувати реальний результат і битися за секунди, мета - Беннет, Шінобу, Цукроза, Сін Цю і оце от все 4*.
ХСР: новий режим і качайте Герту(котра Е6 всім дістається без круток взагалі), віртуалка, яку в соло проходить ПіроГГ, зеркало, яке принципово закривається 4*, зберіть тільки грамотно(ну як не можете, то крутіть ПЛа/ЦзинЛю/Ахерон).
І на противагу, та ж Азурка, де я принципово не можу пройти світи, без конкретних кораблів і маю ПВП режим зверху, де править веселковий гір(котрий на ФТП качається 1 штука на рік).
Знову ж таки, до Хойо вистачає справжніх претензій, але інфопростір забивають, натягнутим на глобус, "паверкріпом", коли "павер" немає ніякого принципового значення.
На хіба? Аби справжні трабли так і лишались?
В Пюр Фікшені, до речі, Ахерон не дотягує ні до Герти, ні до Хімеко. Шестерні в віртуалці мені було значно комфортніше проходити пачками з Зелє і Хімеко, ніж з Йомі. І це два з трьох "важких" режимів. От такий цікавий "паверкріп". За рівнем "хайпу", звісно, все паверкріпнуто без шансів
.
І ще я впевнений відсотків на 90, що
Kirakishou побіжить донатити на Джейд, не дивлячись на циферки і скілсет. Бо концентрований вайфу-фактор важить значно більше, ніж усі "хитрощі" разом узяті.