Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 04.04.2024 17:12Бо в принципі проблема вирішується живою дівчиною. Просто ще не зустріли свою.
Ну це поради на кшталт "з кокаїну можна перейти на каву". :rotate:

Відправлено через 10 хвилин 10 секунд:
Обновилася історія. На банері вже 28. Покручу до кінця банера так, а під кінець банеру зенесу гроші. Все одно там гарант.
Радує, шо прилетів двічі Вельт і Байлу. У мене цих персонажів не було.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 04.04.2024 17:53Ну це поради на кшталт "з кокаїну можна перейти на каву". :rotate:
Більше підходить "зі шмурдяку на віскі"
Kirakishou
Member

Повідомлення

Бо в принципі проблема вирішується живою дівчиною.
До речі нагадало макрос "drugs would be cheaper" з купою дисків з аніме в кімнаті якогось отакуна.

Відправлено через 28 хвилин 52 секунди:
lewerlin: 04.04.2024 18:04Більше підходить "зі шмурдяку на віскі"
Я не хочу сперечатися, мені зараз ліниво. Почнемо з того, що на цій планеті крім хуманів більше нікого немає — ні ельфійок, ні суккубок, ні демонів. Тому порівнювати взагалі немає сенсу.
Я її хотів, я її отримав. Ви самі казали, що гроші це ніщо. Тим більше, що я не останні гроші віддав.
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 04.04.2024 17:12 Бо в принципі проблема вирішується живою дівчиною. Просто ще не зустріли свою.
Проблема вирішується плануванням. Гачі як раз розвивають подібний експіріенс.

Ну типу коли тебе компанія доїть по КД то і планувати там немає що. Але в цілому тут можна легко бачити наскільки гача хоче твоїх грошей.
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 04.04.2024 19:29Проблема вирішується плануванням. Гачі як раз розвивають подібний експіріенс.

Ну типу коли тебе компанія доїть по КД то і планувати там немає що. Але в цілому тут можна легко бачити наскільки гача хоче твоїх грошей.
У випадку Kirakishou реально психологічна трабла.
Donate: 04.04.2024 19:29гача хоче твоїх грошей
Будь-який бізнес хоче чиїхось грошей, в цьому його сенс. Ваш Кеп
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 04.04.2024 19:46
Donate: 04.04.2024 19:29Проблема вирішується плануванням. Гачі як раз розвивають подібний експіріенс.

У випадку Kirakishou реально психологічна трабла.
Donate: 04.04.2024 19:29гача хоче твоїх грошей
Будь-який бізнес хоче чиїхось грошей, в цьому його сенс. Ваш Кеп
Аркнайтс тоже хоче грошей але це не заважає в грі не робити контент суцільно під нових операторів чи займатись поверкріпами. Мета операторів які вийшли на початку гри не змінна :rolleyes:
Реверс теж ось вже патчів 5 особливо не змінює поки мету :rolleyes:
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 04.04.2024 20:21Аркнайтс тоже хоче грошей але це не заважає в грі не робити контент суцільно під нових операторів чи займатись поверкріпами. Мета операторів які вийшли на початку гри не змінна :rolleyes:
Мета головного мозку?(без образ нічого особистого)
В чистому синглі принципова лише відсутність пей-волу, коли без донату(ну і у випадку гачі - конкретних персонажів) неможливо закривати контент.
Якщо ця принципова грань не перетнута, то різниці між іграми Хойо, Аркнайтсом, чи Реверсом - немає.
Це по перше.
По друге - недавній турік по безодні показав, куди можна запхнути "мету". Вона існує виключно в хайпі ком'юніті, а коли потрібно показувати реальний результат і битися за секунди, мета - Беннет, Шінобу, Цукроза, Сін Цю і оце от все 4*.
ХСР: новий режим і качайте Герту(котра Е6 всім дістається без круток взагалі), віртуалка, яку в соло проходить ПіроГГ, зеркало, яке принципово закривається 4*, зберіть тільки грамотно(ну як не можете, то крутіть ПЛа/ЦзинЛю/Ахерон).
І на противагу, та ж Азурка, де я принципово не можу пройти світи, без конкретних кораблів і маю ПВП режим зверху, де править веселковий гір(котрий на ФТП качається 1 штука на рік).
Знову ж таки, до Хойо вистачає справжніх претензій, але інфопростір забивають, натягнутим на глобус, "паверкріпом", коли "павер" немає ніякого принципового значення.
На хіба? Аби справжні трабли так і лишались?

В Пюр Фікшені, до речі, Ахерон не дотягує ні до Герти, ні до Хімеко. Шестерні в віртуалці мені було значно комфортніше проходити пачками з Зелє і Хімеко, ніж з Йомі. І це два з трьох "важких" режимів. От такий цікавий "паверкріп". За рівнем "хайпу", звісно, все паверкріпнуто без шансів :laugh: .

І ще я впевнений відсотків на 90, що Kirakishou побіжить донатити на Джейд, не дивлячись на циферки і скілсет. Бо концентрований вайфу-фактор важить значно більше, ніж усі "хитрощі" разом узяті.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 04.04.2024 21:18І ще я впевнений відсотків на 90, що Kirakishou побіжить донатити на Джейд, не дивлячись на циферки і скілсет. Бо концентрований вайфу-фактор важить значно більше, ніж усі "хитрощі" разом узяті.
Звичайно, якщо не назбираю круток до того часу. Я вже казав, що я пошанувач Міцуїсі Котоно. Ви не дивитеся аніме тому ми з вами на різних хвилях. Для розуміння, це сейю Кандзакі Урумі із Онідзуки та Кацурагі Місато із Евангеліона.
Ну і ви кажете, що у мене психологічні проблеми. Звичайно, як і у кожного українця в наші часи, у нас у всіх не все гаразд з психікою. Але я чітко усвідомлюю хто я, де я, і чого я хочу.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 04.04.2024 21:26Ну і ви кажете, що у мене психологічні проблеми.
У я просто повторюю озвучене
Kirakishou: 04.04.2024 16:39Хоча перед цим в наркології сказали, що у мене ОКР.
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 04.04.2024 21:18
Donate: 04.04.2024 20:21Аркнайтс тоже хоче грошей але це не заважає в грі не робити контент суцільно під нових операторів чи займатись поверкріпами. Мета операторів які вийшли на початку гри не змінна :rolleyes:
Мета головного мозку?(без образ нічого особистого)
Не мета у мене все росписано що цікаво що ні. Якщо можу я роляю, якщо не можу або немає в планах я не роляю. Мету можна теж пороляти але це вже залежить від того що є...

В більшості ігор сиплять стільки щоб було достатньо планувати... Займати топ місця наприкладі блю архіву практично неможливо. Але якщо це аркнайтс/реверс цілком достатньо того що дають, підписка/паки за бажанням які старт зроблять простішим і не більше. Та же арка за 4 роки багато грошей якщо подивитись зїла... Там десь витрати так в баксів 400 вийшли. Жалкую чи я? Да ні. Гра цілком F2P навідь зараз. Дублі які хотілося би за 4 роки тільки у одного оператора які вже давно є і падає він з рекруту що бескоштовно з умовним шансом, а різниця між банерами така що я стабільно в кишені маю 300-450 круток щоб закрити будь що...

Реверс поки що по монетизації схожий на аркнайтс (тільки скіни не бескоштовні) але ми подивимося в перспективу.

А те що міхойо робить обовязковими самого персонажа ще копії до нього і ще треба крутити банер зброї. Ну це пробачте при тої швидкості накоплення це нереально тримати руку на пульсі ніяк :laugh:
Але нічого такими донатами як раз є підтримка того що компанія робить. Що все ОК не треба перейматися :laugh: Хом'яки зменшили оцінку в тому же геншині і пішли знову туди нести кошти на фуріну, яка зламана, а на С6 взагалі може гратися як соло персонаж. Ну ото дякуємо що замість мінорних апів в нас тепер +100-200% сили персонажу :laugh:
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 05.04.2024 01:21А те що міхойо робить обовязковими самого персонажа ще копії до нього і ще треба крутити банер зброї.
Ви тут дуже сильно не праві. Бо вирішують саппорти і арти. Найсильніший ДД в ХСР на сьогодні - Цінь Цюе в монокванті. 4*. В ХСР дуже "тупе" ком'юніті, в питанні розуміння механік і будь-яким масовим хайпом навколо {ЇМ'Я ПЕРСОНАЖА} можна просто підтертися. А в Йомі ще й багований лічильник демеджу зверху. Якщо рахувати не по лічильнику, а по циклах - є об'єктивні моменти(відповідна вразливість, п'юр фікшн) де вона закономірно програє навіть моїй Хімеко, з гіршими статами.
Donate: 05.04.2024 01:21в нас тепер +100-200% сили персонажу :laugh:
Які кудись магічно зникають, як тільки людина пробує самостійно, а не на ютубі, пограти персонажем.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я забрав Е6.
спойлер
Зображення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.04.2024 10:12Я забрав Е6.
Заспокоїло?
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 10:23Заспокоїло?
Та я і вчора був спокійний. Якщо я вам скажу в скільки вона мені обійшлась, ви будете здивовані. Е2S1 я отримав за накоплені крутки, решта ейдолонів обійшлася мені в 9 230,72 гривень. Просто я переймався, що на картці залишилося 5 тисяч. Але я сьогодні пішов в банк та поповнив картку, тому все нормально.
А тепер скажіть, 9 тисяч гривень це дорого за Е6?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.04.2024 11:40А тепер скажіть, 9 тисяч гривень це дорого за Е6?
Тут суть не в грошах. Вони для того і треба, аби їх витрачати. Куди - то питання особисте(я на подарунки друзям в Доті якось більше витратив).
От ваші попередні пости - трохи лякають. Будь-яка манія принципово небезпечна і не є нормальною. Добре що поки вона обходиться лише грошима. А далі?
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 09:22
Donate: 05.04.2024 01:21А те що міхойо робить обовязковими самого персонажа ще копії до нього і ще треба крутити банер зброї.
Ви тут дуже сильно не праві. Бо вирішують саппорти і арти. Найсильніший ДД в ХСР на сьогодні - Цінь Цюе в монокванті. 4*. В ХСР дуже "тупе" ком'юніті, в питанні розуміння механік і будь-яким масовим хайпом навколо {ЇМ'Я ПЕРСОНАЖА} можна просто підтертися. А в Йомі ще й багований лічильник демеджу зверху. Якщо рахувати не по лічильнику, а по циклах - є об'єктивні моменти(відповідна вразливість, п'юр фікшн) де вона закономірно програє навіть моїй Хімеко, з гіршими статами.
Donate: 05.04.2024 01:21в нас тепер +100-200% сили персонажу :laugh:
Які кудись магічно зникають, як тільки людина пробує самостійно, а не на ютубі, пограти персонажем.
Це Ви там в яку іншу гру граэте що вони зникають? :lol: Я ось бачу 300% відсотків приросту і це факт. Шукаєш рандомом С6 і дивишся...
Тип раніше 200% було нормою, тепер 300%. :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 11:47От ваші попередні пости - трохи лякають. Будь-яка манія принципово небезпечна і не є нормальною. Добре що поки вона обходиться лише грошима. А далі?
Вона — один із трьох персонажів, яких я хотів з початку гри. Ще до її банеру я був готовий витратити на неї гроші. Пригадайте, я писав, що якщо вони скинуть бонуси на паках, то я придбаю всі паки. Я це і зробив. Це навіть не якась імпульсивна покупка була. Так, я казав, що я не хочу витрачати гроші на паки в цій грі, бо декілька раз підряд програв 50/50. Але на банері Йомі мені дуже круто підкрутили удачу і сам персонаж настільки крутий, що мені просто захотілося віддячити компанії за неї.
На Джейд я гроші витрачати не збираюся. Якщо не отримаю її, то так і буде. Власне вона мені команду ніяк не підсилить, я просто хочу її в колекцію, як і всіх дівчат в цій грі.
Ну і до речі, з власного досвіду, імпульсивні покупки виявляються найбільш вдалими. Навіть відеокарта від АМД, яку я придбав імпульсивно, бо хотів купувати 4070. Перший день я був розчарований зеленим екраном при перегляді відео, але потім розібрався з налаштуваннями адреналіну і вона виявилася дуже крутою, тому зараз я радий, що придбав її.
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 05.04.2024 11:52Я ось бачу 300% відсотків приросту і це факт. Шукаєш рандомом С6 і дивишся...
В неї лічильник багований. Мертві моби залишаються тушками до кінця ультімейту і по ним некоректно рахується демедж(ламається частина формули, пов'язана з захистом цілі). Я на Е0 в себе бачив 1.2м, в данжі, після яких у елітки лишилось пів ХП :lol: . А потім, в тому ж данжі, Елітка вже шотнулась з 440к на лічильнику :laugh: . Що там на Е6 накручується, навіть уявити страшно.
Єдина хоч скільки об'єктивна метрика - кількість циклів дзеркала. А там всі івенд ДД, і навіть деякі 4*, принципово можуть в "0" циклів.
В П'юр Фікшені Йомі взагалі і поруч не стоїть з Гертою і Хімеко, бо там вже роляє не демедж, а кількість дій(не плутати з ходами). Це як 12гіг у 3060.
Єдина прямо вагома перевага Йомі - в неї пачка збирається з лайна і дрючків. І то це перевага лише для новеньких.
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 12:19
Donate: 05.04.2024 11:52Я ось бачу 300% відсотків приросту і це факт. Шукаєш рандомом С6 і дивишся...
В неї лічильник багований. Мертві моби залишаються тушками до кінця ультімейту і по ним некоректно рахується демедж(ламається частина формули, пов'язана з захистом цілі). Я на Е0 в себе бачив 1.2м, в данжі, після яких у елітки лишилось пів ХП :lol: . А потім, в тому ж данжі, Елітка вже шотнулась з 440к на лічильнику :laugh: . Що там на Е6 накручується, навіть уявити страшно.
Єдина хоч скільки об'єктивна метрика - кількість циклів дзеркала. А там всі івенд ДД, і навіть деякі 4*, принципово можуть в "0" циклів.
В П'юр Фікшені Йомі взагалі і поруч не стоїть з Гертою і Хімеко, бо там вже роляє не демедж, а кількість дій(не плутати з ходами). Це як 12гіг у 3060.
Єдина прямо вагома перевага Йомі - в неї пачка збирається з лайна і дрючків. І то це перевага лише для новеньких.
Китайці з nga підрахували так... 283% приросту
Зображення

Prydwen теж десь около :laugh:
Зображення

Так що да за рік інфляція ДПСу рівно в два рази стосовно зеле :laugh:
спойлер
Зображення
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 05.04.2024 12:54Китайці з nga підрахували так... 283% приросту
Donate: 05.04.2024 12:54Prydwen теж десь около :laugh:
Ексель+прайдвін. Гримуча суміш. Здається ще вже 1.2 це проходили. Приблизно те саме, що тести заліза зі всіляких "Testing Games". B-)
Реальний демедж, якщо ми обійдемо багований лічильник(притримуємо ульту, поки не почистимо дріб'язок, зберігаючи елітку максимально цілою. ), E0S1 в сінгл ~ 230к. І це з 225КД на фуллсеті. Ну, додамо Вовка, Кілі - доженемо до 300.
Це реальні цифри з гри. Я навіть з Зелє можу трохи більше витиснути, але це буде більш геморно і воно їй не треба(бо вона грає від ДПМу)
Достовірний ексель вам можуть дати лише самі Хойо, бо лише вони знають, в яку частину формули і в якому вигляді запхнуті додаткові множники Ахерон. І якщо ще китайські тести(саме тести) раніше можна було приводити в приклад, то наразі, поки не поремонтують лічильник, це така собі справа(не бачив ще, аби цей клятий баг хоч хтось враховував).

Ще про прайдвін
Хімеко в них дає на Е0 390к в три таргети за 10од. В мене вона дає ті ж 390 за ульт+бонус атаку. 150КД, 4* конус.
Е0 Зелє в них 347 в сінгл на Е0 за 12од. Навіть якщо я залишу її саму, без тіми, 12од це 12ешок+3ультімейти. Це треба, аби вона біла по смішних 20к з Ешки і по 40 з ульти, аби відповідати прайдвіну. :laugh:
Ще вони цікаво порахували Ахерон приріст на Е1. Там блін немає приросту :lol: Конста по суті знижує вимоги до артів. Все. Набрати 90+КШ складно, але реально, після чого Ейдолон повністю йде в помийку.
На виході Руан Мей вони рейтили "Коги" вище Р5 "Спогадів" :lol: (поки їх носом не ткнули).
По всім персонажам пройтись, це нагадує тести Фенікса з руоверів(і то ті були більш наближені до реальності).

Ви мене звісно вибачте, але вже бомбити починає від непролазної тупості ком'юніті. Ще й ви сюди тягнете все це, як аргументи.
Відповісти