Щоб не зашкваритись з кацапнею, а взаємодія можлива лише з Обов'язком.avuremybe: ↑ 19.12.2024 05:52Коли я завершив сюжет і пішов досліджувати локації, на яких так і не побував - дізнався що в грі таки є Долг (у вигляді табору, а не поодиноких патрулів). Чому з ним відсутня будь-яка взаємодія теж не зрозумів.vansoul: ↑ 19.12.2024 05:10Кстати по сюжету будет какое-то взаимодействие с долгом? Я по сюжетке прошел уже
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Барбарис
Member
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Donate
Так. Прийшлось знову дивитися ютуб.
Проте було би легше якби не тупий скріпт шо саме на цій місії, моя думка, знос зброї ще х2 чи 3.
Не логічність, точніше немає анімації влучання в
Причому до перезаходу в гру, пробував відстрілити той
Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
Я б в длц додав квестових лінійок Волі, Обов'язку, Вченим.
З Двупалим і його асистентом лінійка була би цікавою. Малахіт, НДІЧАз. Ще годин на 20-30 а то і більше.
Відправлено через 9 хвилин 30 секунд:
Так. Прийшлось знову дивитися ютуб.
Проте було би легше якби не тупий скріпт шо саме на цій місії, моя думка, знос зброї ще х2 чи 3.
Не логічність, точніше немає анімації влучання в
- спойлер
- захисне поле
Причому до перезаходу в гру, пробував відстрілити той
- спойлер
- ліхтар
Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
Я б в длц додав квестових лінійок Волі, Обов'язку, Вченим.
З Двупалим і його асистентом лінійка була би цікавою. Малахіт, НДІЧАз. Ще годин на 20-30 а то і більше.
Відправлено через 9 хвилин 30 секунд:
Ще тікі раз її бачив. Здалося що це ШІ образ. а діалог з Фаустом наDonate: ↑ 19.12.2024 04:24мадам
- спойлер
- верхівці дуги, нагадав Черний кордон/на салон в Кіберпанку. Можливо все що ми бачимо це симуляція по типу матриці.