Ну так на четвірки немає гаранту і в банері в принципі. Якби давно відоме правило "банер заради четвірки не крутися". Зате їх спокійно можна забрати за кешбек. Тут чисто самі себе переграли.Kirakishou: ↑ 17.11.2023 18:29 захотів Тіньюнь і мусив придбати середній пак, бо не було круток. Придбав пак і одразу програв 50/50. Тіньюнь не отримав.
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Крутиться, якщо хочеться. Тим більше, коли така спокуслива кіцуне заманює тебе хвостиком. Щодо програного 50/50 я мав на увазі самого генерала, звичайно. Типу докрутив до лєги - кіцуне не отримав. Але в геншині таке також було, тому я не здивувався.
Ви не подумайте, що я скаржусь. Мені вже давно пофіг на те, як ляо мене скамить. І на ті гроші теж пофіг. Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
Крутиться, якщо хочеться. Тим більше, коли така спокуслива кіцуне заманює тебе хвостиком. Щодо програного 50/50 я мав на увазі самого генерала, звичайно. Типу докрутив до лєги - кіцуне не отримав. Але в геншині таке також було, тому я не здивувався.
Після того, як я в геншині придбав Синідзе за гліттер і ще якихось четвірок, а потім в наступних баннерах отримав по 20 копій цих четвірок, я витрачаю гліттер лише на крутки.Зате їх спокійно можна забрати за кешбек.
Ви не подумайте, що я скаржусь. Мені вже давно пофіг на те, як ляо мене скамить. І на ті гроші теж пофіг. Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
-
lewerlin
Member
Пара акаунтів на... скільки там активного онлайну? Це от ні разу не репрезентативна вибірка. Якщо зорієнтуватися на старрейлстейшн, то середній шанс на 5* приблизно 1,6-1,7%, що в принципі корелює з заявленими у грі 1,6.Kirakishou: ↑ 17.11.2023 18:46Як Ви поясните аккаунти вище, де більшість круток в зеленій зоні і вінрейт 100%?
-
daesz
Member
Враження про персонажівKirakishou: ↑ 17.11.2023 18:58 Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
ХХ нереально крута, після Байлу і Наташі - неможу нарадуватись. Порівнювати звісно немає дуже з чим, але мені дуже зайшла, і тонна хіла, і кленс, і "батарейка", і 40% атаки ще й на додачу, і персонаж приємний, моя ще й умовно слабка поки що. Єдине що тут треба трохи "шурупати" головою, з тим же Гепардом чи Байлу все доволі просто в плані геймплею
-
lewerlin
Member
Ну наприклад, про 5* хіла, котрий пачку тримає гірше Наташі . Зате бафає, бо лисичка. По нюансам з механіками, там багато цікавого. Наприклад, Лінксі з 150к демеджу з брейка під Руан Мей.Kirakishou: ↑ 17.11.2023 18:58Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
В Хохо тотально слабке місце - хіл поза своїм ходом. Тупо моби в свій хід можуть когось фокуснути, а у лисички лише прок таланту зі смішними відсотками.daesz: ↑ 17.11.2023 19:08ХХ нереально крута, після Байлу і Наташі - неможу нарадуватись.
-
Kirakishou
Member
Мені немає що цікавого про Хохо сказати. Як персонаж вона подобається, але зараз не потрібен хілер в пачки. Краще спробую отримати Руан Мей з її +30% урону всій пачці. Втім Блек Сван мене цікавить ще більше. Мені треба п’ятірка-дотер в пачку до Кафки, бо Сампо хоч і гарно заходить в пачку до Кафки, але він мені як персонаж не дуже подобається.
Забалакався з вами і ледь не забув про сьогоднішні онгоїнги — герой щита, гоблінслеєр та краще аніме сезону про Фрірен.
Забалакався з вами і ледь не забув про сьогоднішні онгоїнги — герой щита, гоблінслеєр та краще аніме сезону про Фрірен.
-
Евгений King
Member
А я викрутив Тиньюнь Е6 з того банера за 70 крутокKirakishou: ↑ 17.11.2023 18:29 lewerlin
На довгій дистанції воно може й вирівнює, але погодьтеся, що є просто ну дуже везучі аккаунти, де купа банерів підряд лєги на 10-30 крутці. Це тупо якісь вибіркові аккаунти, яким міхойо дійсно дає більше, ніж всім. Щоб ці люди на радощах показували іншим, яка гра щедра. А пересічному гравцю гра не тільки не дає такі щедрі роли на 10 крутці, а й не дає те, що тобі дійсно треба. Наприклад, ти не виграєш останнє сузір’я просто так. Ти обов’язково програєш 50/50 перед цим. Бо в такому азартному стані тебе легше розвести на гроші. Типу вже є с5, то на одне сузір’я вже витрачу. Наприклад, мені тривалий час в геншині потрібен був лук Амоса для Ганюші, а я його і по сей день не отримав. Замість нього давало небесну серію зброї. В рельсі програю чи не кожну 50/50, жінки Зеле — Броні до сих пір немає, скоро вже гарантом за 300 круток її заберу. Вони роблять усе, щоб заставити тебе витратити гроші. Я впевнений, що ніякого рандому там немає, там чітко прописані скрипти. Бачать, що ти почав менше грати і менше крутити — дають тобі якусь подачку, щоб втримати тебе в грі. Бачать, що активно граєш і купуєш підписку з БП — значить, можна розвести тебе на покупку паків з бонусами. Купив паки з бонусами — купиш і без бонусів. Інакше б вони не збирали так багато інформації про тебе, типу скільки тобі років, ким працюєш, скільки витрачаєш на ігри і тому подібне.
Відправлено через 21 хвилину 31 секунду:
daesz
У мене теж був гарний старт на банері Зеле, хоч я і витратив 156 круток на банері Зеле та її конуса, але виграв обидві 50/50. А вже на наступному банері я захотів Тіньюнь і мусив придбати середній пак, бо не було круток. Придбав пак і одразу програв 50/50. Тіньюнь не отримав. Купив ще один пак і вже тоді отримав одну копію Тіньюнь на 77 крутці від початку банера. Після цього вже не було сенсу реролити, бо вже витратив 60+35 доларів плюс підписки та БП. Ну а зараз тим більш немає сенсу, бо на банері Кафки я чимало витратив, якщо правильно пам’ятаю, то я купив три великі паки по 120 доларів і один за 60, тобто цей аккаунт вже не окупиться. Продавати його і купувати інший абсолютно не вигідно, та і я ніколи нічого не продавав, ні акаунти, ні вживану техніку. Якось соромно чи боязно, чи навіть не знаю чому.
-
Kirakishou
Member
Евгений King
Вона і на е1 класна. Я тоді хотів її просто в гарем, про те, як вона нагинає, я тоді навіть не думав.
Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Вона в мене просто шикарно зайшла в пачку до Кафки. Ще б якогось дотера замість Сампо і щитовика-няшку замість Гепарда, бо не люблю грати кунами.
Вона і на е1 класна. Я тоді хотів її просто в гарем, про те, як вона нагинає, я тоді навіть не думав.
Вона в мене просто шикарно зайшла в пачку до Кафки. Ще б якогось дотера замість Сампо і щитовика-няшку замість Гепарда, бо не люблю грати кунами.
-
Евгений King
Member
ХХ без сігни та Е1 таке собі, так вона безумовно перекриває Буйлу і Наташу, але Фуська або Лоча на голову вище в плані геймплею, останній так взагалі хілить тільки своєю присутністю в пачці ))))daesz: ↑ 17.11.2023 19:08Враження про персонажівKirakishou: ↑ 17.11.2023 18:58 Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
ХХ нереально крута, після Байлу і Наташі - неможу нарадуватись. Порівнювати звісно немає дуже з чим, але мені дуже зайшла, і тонна хіла, і кленс, і "батарейка", і 40% атаки ще й на додачу, і персонаж приємний, моя ще й умовно слабка поки що. Єдине що тут треба трохи "шурупати" головою, з тим же Гепардом чи Байлу все доволі просто в плані геймплею
Трохи поясню - ХХ жере скілпоінти, причому більше за ту ж Тіньюнь, тому їй місце в пачках де нема дефіциту скілпоінтів, а саме з Цзиньлю, Кафкою, Топаз, вона ще на Е0 стане. А от з іншими пачками вона буде комфортна тільки з сігною та Е1.
Проте, це вже про ефективність і т.п., якщо перс подобається і для вас не критична гра "в ручну", чому б ні, вона має багато плюсів.
Персонаж дуже гарний, у мене у самого рука тянеться покрутити, але в мене захисних персонажів аж четверо і хоча вона своє місце в пачці знайде, мені не хочеться зараз викачувати нового перса, то ж може заберу колись на рерані, якщо ще актуальна буде на той момент.
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Кафку я скіпнув і ні хвилини не пожалкував, для мене персонаж котрий вимагає ще прокачку додаткових двох персів аби все було чудово і прекрасно - це просто якийсь зашквар.Kirakishou: ↑ 17.11.2023 19:57 Евгений King
Гвінерву викачайте, котра Гуйнанфен, вона наче дуже гарний дотер
-
daesz
Member
Я й її буду забиратиKirakishou: ↑ 17.11.2023 19:33 Краще спробую отримати Руан Мей з її +30% урону всій пачці.
10 піті, 11к джейду, 10 тікетів і патч тільки почався, 100% встигну 180 ролів зібрати до її виходу
Ще є 1200 дасту в магазині, але поки не кваплюсь його тратити.
Мені вона тупо відмовилась падати і все.Евгений King: ↑ 17.11.2023 20:03 Гвінерву викачайте, котра Гуйнанфен, вона наче дуже гарний дотер
Але в мене така ж історія зі всіма четвірками - Лука на банері Кафки не впав, Лінкс (30 круток) на банері Фу не впала, Йукон на банері Лоча (20 круток) не впала, Гвен на банері Топаз не впала (правда я отримав е1 Топаз за 40 круток, спочатку е0 на 5 піті і то був дабл 5*, тож мав гарант, думав зроблю декілька десяток для Гвен - в результаті не впала, отримав е1 Топаз на 30 піті, крутнув ще 20 раз після е1 Топаз і далі вирішив не ризикувати) (60 круток всього).
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
Брешу, то був дабл : Топаз е0 + Гепард, а в наступній десятці Янчинь. Після Янчиня на 30+ впала ще раз Топаз, так і прогавив гарант
- спойлер
-
Kirakishou
Member
Евгений King
Я Кафку хотів ще зі старту гри і вже тоді вирішив, що якщо не назбираю крутки, то витрачу на неї гроші. Мені подобаються схожі до неї типажі в аніме, а до того ж у неї ще й одна з моїх улюблених сейю. Тоді у мене була просто якась одержимість нею, я в очікуванні її банера навіть в реальному житті людям вуха продзижчав, не тільки в мережі. Вже навіть мій начальник знає, хто така Кафка. Власне я думав крутити до е3, щоб на рерані забрати ще три ейдолони, але мене в конфочці відговорили. У неї наступні ейдолони майже всі сміття, крім е6.
Гуйнайфень — четвірка, у мене вже є четвірки-дотери. Я хочу п’ятірку. І я б не сказав, що вона вимагає ще двох персонажів, щоб нагинати. Дайте їй Броню чи Тіньюнь і цього буде достатньо, щоб вона нагинала гру. Власне в мене пачка з Кафкою та Тіньюнь зараз закриває весь контент на ізі.
Я Кафку хотів ще зі старту гри і вже тоді вирішив, що якщо не назбираю крутки, то витрачу на неї гроші. Мені подобаються схожі до неї типажі в аніме, а до того ж у неї ще й одна з моїх улюблених сейю. Тоді у мене була просто якась одержимість нею, я в очікуванні її банера навіть в реальному житті людям вуха продзижчав, не тільки в мережі. Вже навіть мій начальник знає, хто така Кафка. Власне я думав крутити до е3, щоб на рерані забрати ще три ейдолони, але мене в конфочці відговорили. У неї наступні ейдолони майже всі сміття, крім е6.
Гуйнайфень — четвірка, у мене вже є четвірки-дотери. Я хочу п’ятірку. І я б не сказав, що вона вимагає ще двох персонажів, щоб нагинати. Дайте їй Броню чи Тіньюнь і цього буде достатньо, щоб вона нагинала гру. Власне в мене пачка з Кафкою та Тіньюнь зараз закриває весь контент на ізі.
Бо Вам повезло з Хохо і взагалі чітерський аккаунт. Я б теж так всіх забирав, як Ви. А коли реально приходиться витрачати в середньому по 150 круток на персонажа, тоді вже приходиться вибирати — або Хохо, або Руан Мей.daesz: ↑ 17.11.2023 20:21Я й її буду забирати
-
Евгений King
Member
daesz от у кого везучий акк, 4 леги на 40 круток
-
daesz
Member
Я бачив кіт Блек Свон ще десь місяця 2 чи 3 тому незнаю чи він мінявся чи ні, але ж там немає синергії з ДоТами? Якщо не помиляюсь, там кіт на дебафах був зав'язаний.Kirakishou: ↑ 17.11.2023 20:27 Я хочу п’ятірку.
-
Kirakishou
Member
Дайте мені 100% вінрейт і я погоджуюсь на хард-піті. 90 круток легше назбирати, ніж 150.Евгений King: ↑ 17.11.2023 20:27daesz от у кого везучий акк, 4 леги на 40 круток
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Справді? Я сам зливи її кіта не дивився, але мені знайомий чувак казав, що вона до Кафки в пачку зайде ідеально на місце Сампо.daesz: ↑ 17.11.2023 20:34Якщо не помиляюсь, там кіт на дебафах був зав'язаний.
Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Або дивився, але забув. Треба буде перевірити.
-
daesz
Member
В мене перед банером Джинлю було 350 круток зібрано, на гарант Дж+ТопазKirakishou: ↑ 17.11.2023 20:41Дайте мені 100% вінрейт і я погоджуюсь на хард-піті. 90 круток легше назбирати, ніж 150.Евгений King: ↑ 17.11.2023 20:27daesz от у кого везучий акк, 4 леги на 40 круток
Хіба в неї мінявся кіт. В того ж Скруллума кіт вже двічі мінялиKirakishou: ↑ 17.11.2023 20:41 Справді? Я сам зливи її кіта не дивився, але мені знайомий чувак казав, що вона до Кафки в пачку зайде ідеально на місце Сампо.
Хойо постарались декілька місяців тому, щоб загальну "базу" зі зливами витерли з гуглдрайва, і я відтоді перестав слідкувати за зливами кітів
-
Donate
Member
Зайшов забрати ФоФо. Хочаб раз дак пройшло
- спойлер
-
daesz
Member
Мені сторі сподалась. Жаль що деякі сайди в івенті були без войс овера, я полінився читати і поскіпав всі неозвучені крім Марч і ЮконDonate: ↑ 18.11.2023 01:19 Зайшов забрати ФоФо. Хочаб раз дак пройшлоА от у сюжетному плані лайна поки наробили. Мене вже з*****о скіпати всю цю духоту. Таке враження що там кінця краю їм немає
- спойлер
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Олсо
- спойлер
- спойлер
-
Donate
Member
Мені просто цікаво, а що з подібного ви грали що ви спроможні подібне переварювати? Це ж виглядає як якись нудний слайс з року так 2006, десь пару раз влучно пошуткували і на цьому все Ну тип коли це так дівчатка/хлоп'ятка років 14 говорять то це пів біди, якщо там років 20-25 я думаю запас якісного контенту такий що взагалі подібне сприймається ніяк Да і я не дивлюса на тайтл якось надто серйозно, є уйма тайтлів подібного жанру які можуть з початку до кінця затягти хоча там не відбувається взагалі нічогоdaesz: ↑ 18.11.2023 01:50 Мені сторі сподалась. Жаль що деякі сайди в івенті були без войс овера, я полінився читати і поскіпав всі неозвучені крім Марч і Юкон
-
daesz
Member
З подібного genshin/arknights/reverse1999/snowbreak/7ds/tof/ptn/neural cloud. Правда, з цього всього (крім геншина і аркнайтса) нічого довше тижня, і аркнайтс більше підкупив геймплеєм ніж сторі.Donate: ↑ 18.11.2023 02:05Мені просто цікаво, а що з подібного ви грали що ви спроможні подібне переварювати? Це ж виглядає як якись нудний слайс з року так 2006, десь пару раз влучно пошуткували і на цьому все Ну тип коли це так дівчатка/хлоп'ятка років 14 говорять то це пів біди, якщо там років 20-25 я думаю запас якісного контенту такий що взагалі подібне сприймається ніяк Да і я не дивлюса на тайтл якось надто серйозно, є уйма тайтлів подібного жанру які можуть з початку до кінця затягти хоча там не відбувається взагалі нічогоdaesz: ↑ 18.11.2023 01:50 Мені сторі сподалась. Жаль що деякі сайди в івенті були без войс овера, я полінився читати і поскіпав всі неозвучені крім Марч і Юкон
Мені сподобалось енівей, не бачу нічого поганого, коли гра по "дитячому наївна", всього іншого і так вистачає в інших іграх
-
Donate
Member
Спробуйте blue archive побачите різницю в написанні. Як можна в цілому зробити новелку CGDCT цікавою для читання. Це напевно перша гарно прописана гача зі всих, да і взагалі перша коли за 2 роки автор зміг поставити хоч якусь крапку в сценарії, тому що на фоні інших там кінця і краю немає Да і з якого лайна гра підіймалася і що з нею зараз коїться теж заслуговує похвали.daesz: ↑ 18.11.2023 02:18 З подібного genshin/arknights/reverse1999/snowbreak/7ds/tof/ptn/neural cloud. Правда, з цього всього (крім геншина і аркнайтса) нічого довше тижня, і аркнайтс більше підкупив геймплеєм ніж сторі.
Мені сподобалось енівей, не бачу нічого поганого, коли гра по "дитячому наївна", всього іншого і так вистачає в інших іграх
P.S: Деякі речі повинні бути написані просто, те що китайці полюбляють писати сценарії розумнішими на вигляд чим вони є з горою тексту не робить тайтл кращим