Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 18:29 захотів Тіньюнь і мусив придбати середній пак, бо не було круток. Придбав пак і одразу програв 50/50. Тіньюнь не отримав.
Ну так на четвірки немає гаранту і в банері в принципі. Якби давно відоме правило "банер заради четвірки не крутися". Зате їх спокійно можна забрати за кешбек. Тут чисто самі себе переграли.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Крутиться, якщо хочеться. Тим більше, коли така спокуслива кіцуне заманює тебе хвостиком. Щодо програного 50/50 я мав на увазі самого генерала, звичайно. Типу докрутив до лєги - кіцуне не отримав. Але в геншині таке також було, тому я не здивувався.
Зате їх спокійно можна забрати за кешбек.
Після того, як я в геншині придбав Синідзе за гліттер і ще якихось четвірок, а потім в наступних баннерах отримав по 20 копій цих четвірок, я витрачаю гліттер лише на крутки.
Ви не подумайте, що я скаржусь. Мені вже давно пофіг на те, як ляо мене скамить. І на ті гроші теж пофіг. Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 18:46Як Ви поясните аккаунти вище, де більшість круток в зеленій зоні і вінрейт 100%?
Пара акаунтів на... скільки там активного онлайну? Це от ні разу не репрезентативна вибірка. Якщо зорієнтуватися на старрейлстейшн, то середній шанс на 5* приблизно 1,6-1,7%, що в принципі корелює з заявленими у грі 1,6.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 18:58 Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
Враження про персонажів :up:
ХХ нереально крута, після Байлу і Наташі - неможу нарадуватись. Порівнювати звісно немає дуже з чим, але мені дуже зайшла, і тонна хіла, і кленс, і "батарейка", і 40% атаки ще й на додачу, і персонаж приємний, моя ще й умовно слабка поки що. Єдине що тут треба трохи "шурупати" головою, з тим же Гепардом чи Байлу все доволі просто в плані геймплею :rolleyes:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 18:58Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
Ну наприклад, про 5* хіла, котрий пачку тримає гірше Наташі :gigi: . Зате бафає, бо лисичка. По нюансам з механіками, там багато цікавого. Наприклад, Лінксі з 150к демеджу з брейка під Руан Мей.

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
daesz: 17.11.2023 19:08ХХ нереально крута, після Байлу і Наташі - неможу нарадуватись.
В Хохо тотально слабке місце - хіл поза своїм ходом. Тупо моби в свій хід можуть когось фокуснути, а у лисички лише прок таланту зі смішними відсотками.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Мені немає що цікавого про Хохо сказати. Як персонаж вона подобається, але зараз не потрібен хілер в пачки. Краще спробую отримати Руан Мей з її +30% урону всій пачці. Втім Блек Сван мене цікавить ще більше. Мені треба п’ятірка-дотер в пачку до Кафки, бо Сампо хоч і гарно заходить в пачку до Кафки, але він мені як персонаж не дуже подобається.
Забалакався з вами і ледь не забув про сьогоднішні онгоїнги — герой щита, гоблінслеєр та краще аніме сезону про Фрірен.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 18:29 lewerlin
На довгій дистанції воно може й вирівнює, але погодьтеся, що є просто ну дуже везучі аккаунти, де купа банерів підряд лєги на 10-30 крутці. Це тупо якісь вибіркові аккаунти, яким міхойо дійсно дає більше, ніж всім. Щоб ці люди на радощах показували іншим, яка гра щедра. А пересічному гравцю гра не тільки не дає такі щедрі роли на 10 крутці, а й не дає те, що тобі дійсно треба. Наприклад, ти не виграєш останнє сузір’я просто так. Ти обов’язково програєш 50/50 перед цим. Бо в такому азартному стані тебе легше розвести на гроші. Типу вже є с5, то на одне сузір’я вже витрачу. Наприклад, мені тривалий час в геншині потрібен був лук Амоса для Ганюші, а я його і по сей день не отримав. Замість нього давало небесну серію зброї. В рельсі програю чи не кожну 50/50, жінки Зеле — Броні до сих пір немає, скоро вже гарантом за 300 круток її заберу. Вони роблять усе, щоб заставити тебе витратити гроші. Я впевнений, що ніякого рандому там немає, там чітко прописані скрипти. Бачать, що ти почав менше грати і менше крутити — дають тобі якусь подачку, щоб втримати тебе в грі. Бачать, що активно граєш і купуєш підписку з БП — значить, можна розвести тебе на покупку паків з бонусами. Купив паки з бонусами — купиш і без бонусів. Інакше б вони не збирали так багато інформації про тебе, типу скільки тобі років, ким працюєш, скільки витрачаєш на ігри і тому подібне.

Відправлено через 21 хвилину 31 секунду:
daesz
У мене теж був гарний старт на банері Зеле, хоч я і витратив 156 круток на банері Зеле та її конуса, але виграв обидві 50/50. А вже на наступному банері я захотів Тіньюнь і мусив придбати середній пак, бо не було круток. Придбав пак і одразу програв 50/50. Тіньюнь не отримав. Купив ще один пак і вже тоді отримав одну копію Тіньюнь на 77 крутці від початку банера. Після цього вже не було сенсу реролити, бо вже витратив 60+35 доларів плюс підписки та БП. Ну а зараз тим більш немає сенсу, бо на банері Кафки я чимало витратив, якщо правильно пам’ятаю, то я купив три великі паки по 120 доларів і один за 60, тобто цей аккаунт вже не окупиться. Продавати його і купувати інший абсолютно не вигідно, та і я ніколи нічого не продавав, ні акаунти, ні вживану техніку. Якось соромно чи боязно, чи навіть не знаю чому.
А я викрутив Тиньюнь Е6 з того банера за 70 круток :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King
Вона і на е1 класна. Я тоді хотів її просто в гарем, про те, як вона нагинає, я тоді навіть не думав.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Вона в мене просто шикарно зайшла в пачку до Кафки. Ще б якогось дотера замість Сампо і щитовика-няшку замість Гепарда, бо не люблю грати кунами.
Евгений King
Member

Повідомлення

daesz: 17.11.2023 19:08
Kirakishou: 17.11.2023 18:58 Просто про що ще в цій темі писати? Тупо постити скріни з безодні?
Враження про персонажів :up:
ХХ нереально крута, після Байлу і Наташі - неможу нарадуватись. Порівнювати звісно немає дуже з чим, але мені дуже зайшла, і тонна хіла, і кленс, і "батарейка", і 40% атаки ще й на додачу, і персонаж приємний, моя ще й умовно слабка поки що. Єдине що тут треба трохи "шурупати" головою, з тим же Гепардом чи Байлу все доволі просто в плані геймплею :rolleyes:
ХХ без сігни та Е1 таке собі, так вона безумовно перекриває Буйлу і Наташу, але Фуська або Лоча на голову вище в плані геймплею, останній так взагалі хілить тільки своєю присутністю в пачці ))))
Трохи поясню - ХХ жере скілпоінти, причому більше за ту ж Тіньюнь, тому їй місце в пачках де нема дефіциту скілпоінтів, а саме з Цзиньлю, Кафкою, Топаз, вона ще на Е0 стане. А от з іншими пачками вона буде комфортна тільки з сігною та Е1.
Проте, це вже про ефективність і т.п., якщо перс подобається і для вас не критична гра "в ручну", чому б ні, вона має багато плюсів.
Персонаж дуже гарний, у мене у самого рука тянеться покрутити, але в мене захисних персонажів аж четверо і хоча вона своє місце в пачці знайде, мені не хочеться зараз викачувати нового перса, то ж може заберу колись на рерані, якщо ще актуальна буде на той момент.

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Kirakishou: 17.11.2023 19:57 Евгений King
Вона і на е1 класна. Я тоді хотів її просто в гарем, про те, як вона нагинає, я тоді навіть не думав.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Вона в мене просто шикарно зайшла в пачку до Кафки. Ще б якогось дотера замість Сампо і щитовика-няшку замість Гепарда, бо не люблю грати кунами.
Кафку я скіпнув і ні хвилини не пожалкував, для мене персонаж котрий вимагає ще прокачку додаткових двох персів аби все було чудово і прекрасно - це просто якийсь зашквар.
Гвінерву викачайте, котра Гуйнанфен, вона наче дуже гарний дотер :beer:
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 19:33 Краще спробую отримати Руан Мей з її +30% урону всій пачці.
Я й її буду забирати :D
10 піті, 11к джейду, 10 тікетів і патч тільки почався, 100% встигну 180 ролів зібрати до її виходу :rotate:
Ще є 1200 дасту в магазині, але поки не кваплюсь його тратити.
Евгений King: 17.11.2023 20:03 Гвінерву викачайте, котра Гуйнанфен, вона наче дуже гарний дотер :beer:
Мені вона тупо відмовилась падати і все.
Але в мене така ж історія зі всіма четвірками - Лука на банері Кафки не впав, Лінкс (30 круток) на банері Фу не впала, Йукон на банері Лоча (20 круток) не впала, Гвен на банері Топаз не впала (правда я отримав е1 Топаз за 40 круток, спочатку е0 на 5 піті і то був дабл 5*, тож мав гарант, думав зроблю декілька десяток для Гвен - в результаті не впала, отримав е1 Топаз на 30 піті, крутнув ще 20 раз після е1 Топаз і далі вирішив не ризикувати) (60 круток всього).

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
Брешу, то був дабл : Топаз е0 + Гепард, а в наступній десятці Янчинь. Після Янчиня на 30+ впала ще раз Топаз, так і прогавив гарант :weep:
спойлер
Зображення
Зрештою, 5050 на ХХ виграв. тому жалітись не дуже є на що.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King
Я Кафку хотів ще зі старту гри і вже тоді вирішив, що якщо не назбираю крутки, то витрачу на неї гроші. Мені подобаються схожі до неї типажі в аніме, а до того ж у неї ще й одна з моїх улюблених сейю. Тоді у мене була просто якась одержимість нею, я в очікуванні її банера навіть в реальному житті людям вуха продзижчав, не тільки в мережі. Вже навіть мій начальник знає, хто така Кафка. Власне я думав крутити до е3, щоб на рерані забрати ще три ейдолони, але мене в конфочці відговорили. У неї наступні ейдолони майже всі сміття, крім е6.
Гуйнайфень — четвірка, у мене вже є четвірки-дотери. Я хочу п’ятірку. І я б не сказав, що вона вимагає ще двох персонажів, щоб нагинати. Дайте їй Броню чи Тіньюнь і цього буде достатньо, щоб вона нагинала гру. Власне в мене пачка з Кафкою та Тіньюнь зараз закриває весь контент на ізі.
daesz: 17.11.2023 20:21Я й її буду забирати :D
Бо Вам повезло з Хохо і взагалі чітерський аккаунт. Я б теж так всіх забирав, як Ви. А коли реально приходиться витрачати в середньому по 150 круток на персонажа, тоді вже приходиться вибирати — або Хохо, або Руан Мей.
Евгений King
Member

Повідомлення

daesz от у кого везучий акк, 4 леги на 40 круток :weep:
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 20:27 Я хочу п’ятірку.
Я бачив кіт Блек Свон ще десь місяця 2 чи 3 тому незнаю чи він мінявся чи ні, але ж там немає синергії з ДоТами? Якщо не помиляюсь, там кіт на дебафах був зав'язаний.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 17.11.2023 20:27daesz от у кого везучий акк, 4 леги на 40 круток :weep:
Дайте мені 100% вінрейт і я погоджуюсь на хард-піті. 90 круток легше назбирати, ніж 150.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
daesz: 17.11.2023 20:34Якщо не помиляюсь, там кіт на дебафах був зав'язаний.
Справді? Я сам зливи її кіта не дивився, але мені знайомий чувак казав, що вона до Кафки в пачку зайде ідеально на місце Сампо.

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Або дивився, але забув. Треба буде перевірити.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.11.2023 20:41
Евгений King: 17.11.2023 20:27daesz от у кого везучий акк, 4 леги на 40 круток :weep:
Дайте мені 100% вінрейт і я погоджуюсь на хард-піті. 90 круток легше назбирати, ніж 150.
В мене перед банером Джинлю було 350 круток зібрано, на гарант Дж+Топаз :)
Kirakishou: 17.11.2023 20:41 Справді? Я сам зливи її кіта не дивився, але мені знайомий чувак казав, що вона до Кафки в пачку зайде ідеально на місце Сампо.
Хіба в неї мінявся кіт. В того ж Скруллума кіт вже двічі міняли :dontknow:
Хойо постарались декілька місяців тому, щоб загальну "базу" зі зливами витерли з гуглдрайва, і я відтоді перестав слідкувати за зливами кітів :-/
Donate
Member

Повідомлення

Зайшов забрати ФоФо. Хочаб раз дак пройшло :laugh:
спойлер
Зображення
А от у сюжетному плані лайна поки наробили. Мене вже з*****о скіпати всю цю духоту. Таке враження що там кінця краю їм немає :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.11.2023 01:19 Зайшов забрати ФоФо. Хочаб раз дак пройшло :laugh:
спойлер
Зображення
А от у сюжетному плані лайна поки наробили. Мене вже з*****о скіпати всю цю духоту. Таке враження що там кінця краю їм немає :lol:
Мені сторі сподалась. Жаль що деякі сайди в івенті були без войс овера, я полінився читати і поскіпав всі неозвучені крім Марч і Юкон :D

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Олсо
спойлер
Зображення
Зображення
jing yuan be like
спойлер
Зображення
:gigi:
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.11.2023 01:50 Мені сторі сподалась. Жаль що деякі сайди в івенті були без войс овера, я полінився читати і поскіпав всі неозвучені крім Марч і Юкон :D
Мені просто цікаво, а що з подібного ви грали що ви спроможні подібне переварювати? :dontknow: Це ж виглядає як якись нудний слайс з року так 2006, десь пару раз влучно пошуткували і на цьому все :gigi: Ну тип коли це так дівчатка/хлоп'ятка років 14 говорять то це пів біди, якщо там років 20-25 я думаю запас якісного контенту такий що взагалі подібне сприймається ніяк :facepalm: Да і я не дивлюса на тайтл якось надто серйозно, є уйма тайтлів подібного жанру які можуть з початку до кінця затягти хоча там не відбувається взагалі нічого :insane:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.11.2023 02:05
daesz: 18.11.2023 01:50 Мені сторі сподалась. Жаль що деякі сайди в івенті були без войс овера, я полінився читати і поскіпав всі неозвучені крім Марч і Юкон :D
Мені просто цікаво, а що з подібного ви грали що ви спроможні подібне переварювати? :dontknow: Це ж виглядає як якись нудний слайс з року так 2006, десь пару раз влучно пошуткували і на цьому все :gigi: Ну тип коли це так дівчатка/хлоп'ятка років 14 говорять то це пів біди, якщо там років 20-25 я думаю запас якісного контенту такий що взагалі подібне сприймається ніяк :facepalm: Да і я не дивлюса на тайтл якось надто серйозно, є уйма тайтлів подібного жанру які можуть з початку до кінця затягти хоча там не відбувається взагалі нічого :insane:
З подібного genshin/arknights/reverse1999/snowbreak/7ds/tof/ptn/neural cloud. Правда, з цього всього (крім геншина і аркнайтса) нічого довше тижня, і аркнайтс більше підкупив геймплеєм ніж сторі.
Мені сподобалось енівей, не бачу нічого поганого, коли гра по "дитячому наївна", всього іншого і так вистачає в інших іграх :-P
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.11.2023 02:18 З подібного genshin/arknights/reverse1999/snowbreak/7ds/tof/ptn/neural cloud. Правда, з цього всього (крім геншина і аркнайтса) нічого довше тижня, і аркнайтс більше підкупив геймплеєм ніж сторі.
Мені сподобалось енівей, не бачу нічого поганого, коли гра по "дитячому наївна", всього іншого і так вистачає в інших іграх :-P
Спробуйте blue archive побачите різницю в написанні. Як можна в цілому зробити новелку CGDCT цікавою для читання. Це напевно перша гарно прописана гача зі всих, да і взагалі перша коли за 2 роки автор зміг поставити хоч якусь крапку в сценарії, тому що на фоні інших там кінця і краю немає :laugh: Да і з якого лайна гра підіймалася і що з нею зараз коїться теж заслуговує похвали.

P.S: Деякі речі повинні бути написані просто, те що китайці полюбляють писати сценарії розумнішими на вигляд чим вони є з горою тексту не робить тайтл кращим :dontknow:
Відповісти