Что такое антропоморфный организм знаешь?er[socrates]: ↑ 22.08.2023 11:26начнем с того, что он эльф-вампир, а не людинаScore: ↑ 22.08.2023 08:18людина злягаеться з медведем...ЯКА ГИДОТА!![]()
Останні статті і огляди
Новини
Baldur's Gate 3 | 2023
-
Score
Junior
-
er[socrates]
Member
Score
а ты в расах фентези разбираешься?
а ты в расах фентези разбираешься?

-
eilef
Member
Короче секрет для людей которые используют "Chest of the mundane" который превращает вещи в ложки-вилки. Обязательно не забудьте вынуть все что в него положили перед началом третьего акта (где-то так). Для себя обнаружил неприятную вещь, что использовал его чтобы таскать все что подбирал (оно уменьшает вес нормально позволяя выносить все в 1-2 актах), а вот в третьем незаметил и оно сделало все вещи внутри просто ложками вилками. Пришлось возвращаться, чтобы не терять лут.
Вообще скажу пройдя игру: она конечно очень хороша, но после первого акта, который реально как сам по себе классное приключение, заметно падает уровень "доделанности". Видно что разрабы торопились или еще что, но после первого акта, лично мне второй и третий зашли похуже. Если первый 9,5 или даже 10/10, то второй акт с натяжкой 6 или 7 (с сильной) за отдельные моменты. В третьем вообще конечно видно что много убрали.
Игра конечно хороша, первый акт вообще великолепен, но жаль что они не сумели выдержать уровень качества, полировки и проработки и в втором и третьем. Если бы они были так же проработаны как первый - то да, была бы супер игра 10/10 всех времен и т.д. А так, очень хорошая но видно что торопились.
Производительность в городе на моей системе это конечно
Есть варианты ее как-то поднять? Или пока не пофиксят так и будет?
Вообще скажу пройдя игру: она конечно очень хороша, но после первого акта, который реально как сам по себе классное приключение, заметно падает уровень "доделанности". Видно что разрабы торопились или еще что, но после первого акта, лично мне второй и третий зашли похуже. Если первый 9,5 или даже 10/10, то второй акт с натяжкой 6 или 7 (с сильной) за отдельные моменты. В третьем вообще конечно видно что много убрали.
Игра конечно хороша, первый акт вообще великолепен, но жаль что они не сумели выдержать уровень качества, полировки и проработки и в втором и третьем. Если бы они были так же проработаны как первый - то да, была бы супер игра 10/10 всех времен и т.д. А так, очень хорошая но видно что торопились.
Производительность в городе на моей системе это конечно

-
Геральт
Member
А то в якому акті? Бо дійшов до битви з Тормом, а того мультика не бачив. Мабуть щось не так робив, а точніше, робив все такScore: ↑ 22.08.2023 08:18 Дiйшов до мультика, де людина злягаеться з медведем...ЯКА ГИДОТА!

upd. Здається, нарешті вкурив, як там на акти ділять. Фактично, то це час між "вечірками" в таборі. І неважливо, яка частина карти відкрита.
-
_FYA_EXel
Member
Шта, я думал по картамГеральт: ↑ 22.08.2023 13:29А то в якому акті? Бо дійшов до битви з Тормом, а того мультика не бачив. Мабуть щось не так робив, а точніше, робив все такScore: ↑ 22.08.2023 08:18 Дiйшов до мультика, де людина злягаеться з медведем...ЯКА ГИДОТА!
upd. Здається, нарешті вкурив, як там на акти ділять. Фактично, то це час між "вечірками" в таборі. І неважливо, яка частина карти відкрита.

А где там город, после лунных башен?
-
Spiryt
Member
После каждого акта ачивка открывается, первая была после кузни, а вторая будет после лунных башенГеральт: ↑ 22.08.2023 13:29А то в якому акті? Бо дійшов до битви з Тормом, а того мультика не бачив. Мабуть щось не так робив, а точніше, робив все такScore: ↑ 22.08.2023 08:18 Дiйшов до мультика, де людина злягаеться з медведем...ЯКА ГИДОТА!
-
Геральт
Member
Spiryt
Так власне, що першу отримав після вечірки з бісинами. Другу мабуть отримаю після вечірки з арфістами.
Але після першої я ще креш знайшов і трохи там полазив, тобто фактично в 2му акті. А міг би прийти до ачівки, ще в першому.
Так власне, що першу отримав після вечірки з бісинами. Другу мабуть отримаю після вечірки з арфістами.
Але після першої я ще креш знайшов і трохи там полазив, тобто фактично в 2му акті. А міг би прийти до ачівки, ще в першому.
-
Spiryt
Member
Геральт
Первая ачивка, как раз, после выхода из кузни. А В креш можно и в первом акте попасть, но там уровень врагов слишком высокий будет
Первая ачивка, как раз, после выхода из кузни. А В креш можно и в первом акте попасть, но там уровень врагов слишком высокий будет
-
Ostin
Member
Все по канонам ДОСів.eilef: ↑ 22.08.2023 11:55после первого акта, лично мне второй и третий зашли похуже
-
Геральт
Member
Ха, що я казав. Ачівка за 2й акт з'явилась після довгенької сцени в таборі.
-
erazel
Member
Панове, як залізти в кляту диру позаду малого тіфлінга-крадія-торговця в Смарагдовому гаю? пише що не мій персонаж не може пролізти і все.
-
Геральт
Member
erazel
Там по сайд місії (при певних варіантах даілогу), дітвора той вхід покаже/відкриє. Але нічого особобливо цікавого там нема.
Хтось в діри газом лазить, в тому конкретному місці я не пробував
Там по сайд місії (при певних варіантах даілогу), дітвора той вхід покаже/відкриє. Але нічого особобливо цікавого там нема.
Хтось в діри газом лазить, в тому конкретному місці я не пробував
- спойлер
- В тій печері дітваки ще запропонують ідола з гаю поцупити, я відмовився.
-
erazel
Member
Ну от меній й показали .а залізти не можу. Тобто треба яйиксь спелл на зміну розміру/форми заюзати? хм, спробую при нагоді.Геральт: ↑ 23.08.2023 15:52 Там по сайд місії (при певних варіантах даілогу), дітвора той вхід покаже/відкриє. Але нічого особобливо цікавого там нема.
-
Геральт
Member
erazel
Ну, там же ж маску дають одразу, яка трансформує в бдудь-якого гуманоїда. Можна в напіврослика, чи хто там самий дрібний. Якщо друїд в партії є, то в кота. Є спел на газоподібний стан. Є зілля/спел на зміну розміру. Але в мене здається не було проблем, якщо добре памятаю. Там та діра типу як перетворюється, подібно до насипаної землі зі скринями, коли герой помічає.
Ну, там же ж маску дають одразу, яка трансформує в бдудь-якого гуманоїда. Можна в напіврослика, чи хто там самий дрібний. Якщо друїд в партії є, то в кота. Є спел на газоподібний стан. Є зілля/спел на зміну розміру. Але в мене здається не було проблем, якщо добре памятаю. Там та діра типу як перетворюється, подібно до насипаної землі зі скринями, коли герой помічає.
-
Draqoon
Member
Там треба поговорити з дитям тіфлінга, розумово відсталим, він піде в секретне місце, з'явиться прохід. Є спел який трансформує в газоподібну хмаринку, але так за 40 годин ніразу їм не скористався для проникнення в трубиerazel: ↑ 23.08.2023 16:32Ну от меній й показали .а залізти не можу. Тобто треба яйиксь спелл на зміну розміру/форми заюзати? хм, спробую при нагоді.Геральт: ↑ 23.08.2023 15:52 Там по сайд місії (при певних варіантах даілогу), дітвора той вхід покаже/відкриє. Але нічого особобливо цікавого там нема.

Прийшовши до передмістя Брам Балдура можу з впевністью писати, що це все таки Брами Балдура щось середнє між 1 та 2 частинами. Щось 100 років пройшло, а все як в і раніше

Сюжетна лінія щось середнє між балдурсами 1-2+Throne of Bhaal та neverwinter nights 2. Сподіваюсь не зільют так як злили злодіїв в балдурсах 1-2 та розв'язку як в neverwinter nights 2.
-
Геральт
Member
Ох мені Рафаель дав прочуханки. Карга і він поки що найважчі боси.
- спойлер
- І даремно я Надію звільняв перед битвою з ним, але перегравати ну буду, ну його.
-
Геральт
Member
Все, пройдена на тактиці.
Найважчі бої: карга, Рафаель, фінальний.
Допомогу друзів не викликав, бо банально забував про неї.
Найважчі бої: карга, Рафаель, фінальний.
Допомогу друзів не викликав, бо банально забував про неї.
- спойлер
- І даремно вдягав тих, з ким не бігав. Думав, може вони всі в фіналі допоможуть. А ні, сиділи в корчмі, поки я світ рятував.
Імператор і мегамозок мертві, корона на дні. Компаньйони всі живі, крім блідого, якого я в таборі порішив
-
erazel
Member
Це про каргу з першого акту? Я прийшов туда 5 рівнем. Великих проблем не викликала. Але 5 рівень це 5 рівень. Просто наслухався яка вона складна і перед тим як спуститися у її підземелля. Так то болото я 3-4 рівнем пройшов.
P.S. Спойлери краще не юзати, або не цитувати дописи з спойлерами - воно, трясця показує вміст при цитуванні

-
Геральт
Member
erazel
Так, про неї. На 4му чи взагалі 3му ввалився, отримав чортів, перезавантажився і вже не ліз. А пізніше вже прийшов більш прокачаним.
Загалом, гра значно простіша DOS2. Хоч і було кілька боїв, які перегравав разів з 10
Так, про неї. На 4му чи взагалі 3му ввалився, отримав чортів, перезавантажився і вже не ліз. А пізніше вже прийшов більш прокачаним.
Загалом, гра значно простіша DOS2. Хоч і було кілька боїв, які перегравав разів з 10
-
Draqoon
Member
Добре, що у мене карга затупила і не втекла в піч
слава багам
Другий раз з нею битися було нецікаво, слабко зробили.

Другий раз з нею битися було нецікаво, слабко зробили.