Думаю стоит поставить настройки и выключить игру а потом заново запустить

Так я в неё и не играю. Я кранчуthunder_blade:Mechanical
Думаю стоит поставить настройки и выключить игру а потом заново запустить
Ну не знаю тоді ,в налаштуваннях все на екстра ,можливо треба було всякі размитія повиключати ,до речі в тебе яке згладжування виставлене,в мене тхаа4.А можливо десь на рівні драйвера якість ріжеться ,щоб 2гб відеопамяті хватило .Скинь будь ласка детальні налаштування графіки.Mechanical:По твоим скринам не похоже, что игра реально использует текстуры "экстра"
Сглаживание отключайте. Это сразу повышает качество текстур. Если торрент-эдишн, то ищите поновее версию, были обновления под игру с оптимизацией загрузки текстур.ВадимЧ:графика кака
Ага особливо цейMechanical:Вот не хочу задеть, но посты попахивают фанатизмом к НВ.
vikpvv:А можливо десь на рівні драйвера якість ріжеться ,щоб 2гб відеопамяті хватило
Думаю ,що ні ,ситуація з картинкою нагадує мило з першого метро ,треба ще щоб володарі радіка з 2г відеопам'яті кинули свої скріни ,тоді стане все ясно.Для себе проблему вирішив так ,зробив користувацьке розширення 2520х1575(+50% до 1680х1050),потім виключив взагалі зглажку і в налаштуваннях гри виставив розширення 2520х1575.Все картинка на моніторі значно чіткіша ,сходинок не видно і фпс 50 і більшеthunder_blade:Может дело в 2 гб? таки
Гарні скріни,треба віддати належне розробникам ,недостатки текстур перекрили роботою зі світлом ,вийшло непогано ,в мене зараз така ж картинка ,але для цього прийшлось підняти на 50%розширення екрану ,жаль скріншотом це не передаш ,треба бачити на моніторі ,це приблизно так як фото 5мп дивитись на моніторі з 2 мп ,зжата картинка чіткіше дивиться.Як шутер гра також сподобалась ,але треба грати на найтяжчому рівні складності,інакше немає драйву .Mechanical:Прошу заценить.
В Метро 2033 было так :vikpvv:Думаю ,що ні ,ситуація з картинкою нагадує мило з першого метро ...
Вообще-то, если я не ошибаюсь, то это основа сглаживания SSAA.vikpvv:... але для цього прийшлось підняти на 50%розширення екрану...
Та от діло в тому ,що в Mechanical хоч листочки чітко видно ,а в мене також на максах не листя а якесь розмивчасте місивоwolfsanek:Вы разве не в курсе, что графония и геймплея в Ghosts не завезли. Даже игрожуры все написали так. Вы еще скажите, что звук лучше стал — вас точно предадут анафеме
Да. После Ghost однозначно хочется увидеть COD от Treyarch с такой обновленной графикой.Mechanical:До встречи осенью 2014