Провальні проекти та найбільші розчарування серед ігор на ПС

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

RA:Твій БФ3 - може дотягнути до таких показників? Це лише модифікований та покращений прототип контри з покращеною графікою...
:laugh: :laugh: :laugh: :up:
Wihar:Мне лично вторая часть понравилась! В отличие от первой не тормозит
Что и требовалось доказать. Первую многие не любили потому, что не тянули компы. :weep:
eikei
Advanced Member

Повідомлення

Что и требовалось доказать. Первую многие не любили потому, что не тянули компы.
Ну щас-то ее, слава Богу, вполне нормально тянут миддл-энд видики вроде печ560ти. Можно поиграть с макс. графикой и комфортным фпс. А на макс. графике она до сих пор смотрится великолепно :up: К стати эта игра типа "сделай себе интересно сам" - если ломиться из пункта А в пункт Б, отстреливая все, что движется, то тупо (а на сложности ниже последней вдвойне тупо). А вот если вносить разнообразие рукопашкой, хватанием за горло и бросанием в режиме силы, то очень даже весело и занимательно. Подобрал с земли кепку дохлого корейца, бросил ее в режиме силы в стену и повалял домик :laugh: :lol:
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

eikei:Ну щас-то ее, слава Богу, вполне нормально тянут миддл-энд видики вроде печ560ти.
Да сейчас уже не прет. Я тогда её не один раз прошел, а сейчас уже и не вспоминаю, купил лицуху позже на распродаже для коллекции да и не жаль было за неё заплатить (хоть и пару баксов :laugh: ).
RA
Member

Повідомлення

Eurofighter:
У грі дуже погано відтворена зброя - на реальну по характеристикам і особливостям стрільби зовсім не подібна. для чого було таке робити? А поранення які? де реальність дій, відчуття поранення і тд...
Якщо робити хорошу гру, то такі параметри треба враховувати!
:facepalm: ти знаэш кращу гру?!?
Eurofighter
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 1 і 2 - особливо тактика ведення бою - набагато реалістичніша.
СТАЛКЕР, особливо "Тінь Чорнобиля", його моди. Тут зброя набагато реалістичніше стріляє і поранення також.
Ти хоч раз у свому житті стріляв із справжної зброї? Знаєш, що таке екстремальні умови, військова екіпіровка та інші військові фактори?
Дітям краще сидіти за компом , грати у примітивні маркетингові стрілялки, та не заморочуватися над такими питаннями- не той рівень розвитку...
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

да кризис 2,батлефилд 3- :down:
а вот нфс ран :super:
Admiral
Member

Повідомлення

prosha_evolist
З вами не зігдний, NFS The Run ПРОВАЛ РОКУ :down: Крайзис 2 і Батл3 на село підуть :super:
RA
Member

Повідомлення

Admiral:prosha_evolist
З вами не зігдний, NFS The Run ПРОВАЛ РОКУ :down: Крайзис 2 і Батл3 на село підуть :super:
Крайзис 2 і Батл3 - :puke:
NFS The Run - також не дуже, але задум непоганий, просто не дуже реалізований... Для них було б ідеально об"єднати стареньку гру Драйвер, ГТА-4 та НФС. Сюжет би був такий, що шофер заробляє гроші:
- на різного типу гонках;
- може допомагати грабувати банки - бути шофером у команді, який везе злочинців, ті що викрали гроші карколомні погоні і тд;
- викрадає машини;
- може вступити у банди і тд

Також пора зробити NFS - ралійну гонку у дусі NFS ШІФТ. Дірт 3 по графіці та фізиці авто дуже хороший, а от з інтерфейсом перемудрили (кольори та текстури дибільні, структура меню також бажає кроащого), пора викинути Кена Блока, оскільки цей клоун у ралійних гонках вже не приймає участі - йому треба більше понту...
Востаннє редагувалось 05.02.2012 14:55 користувачем RA, всього редагувалось 1 раз.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

не я жду grid 2(в первый до сих пор играю)) :super: :up:

а то что блок ето тупо понты так я с етим полностью согласен) :tomat:
Admiral
Member

Повідомлення

За то хороші понти :gigi: :beer:
RA
Member

Повідомлення

Admiral:За то хороші понти :gigi: :beer:
Кен Блок ніразу не приїхав першим у раллі, а завжди був у хвості. Одне ділоз понтами проїхатися, вимахнутися, дріфтанути на трасі, яку знапам"ять знаєш, а друге діло у екстремальних умовах їздити, ще й на час - тут не потрібні ефекти, а потрібна ефективність...
Дірт 3 по графіці дуже гарний і по фізиці авто, та динамічності гонки, але інтерфейс підкачав.
Pretor
Member

Повідомлення

Deus Ex - Human Revolution
скучно, ожидал большего
Макsim
Member

Повідомлення

для меня стала просто разочарованием Deus Ex: human revolution
думал будет крутая игра, а оказалось уг
divinity
Member

Повідомлення

все игры скучны, последняя интересная была Diablo 2....
Eurofighter
Member

Повідомлення

RA
:facepalm: жодна гра не бередасть справжню балістику зброї тому це й спір напрасний...
Ти хоч раз у свому житті стріляв із справжної зброї? Знаєш, що таке екстремальні умови, військова екіпіровка та інші військові фактори?
Щось мені підсказує, що ти її бачив лише на картинках з гуглу :laugh:
Дітям краще сидіти за компом , грати у примітивні маркетингові стрілялки, та не заморочуватися над такими питаннями- не той рівень розвитку...
Ну ти прям петросян, ти хоча б профіль заповнив би олень :laugh:
RA
Member

Повідомлення

Eurofighter - мені під 40 років, а ти мене сприймаєш за малолітню дитину!
Краще піди в армію і навчися стріляти із зброї, може світ почнеш сриймати по іншому...
Eurofighter
Member

Повідомлення

RA:Eurofighter - мені під 40 років, а ти мене сприймаєш за малолітню дитину!
Краще піди в армію і навчися стріляти із зброї, може світ почнеш сриймати по іншому...
Повірь я без армії наю як веде себе зброя автоматична, а армія мені знадобиться лише коли я захочу піти туди.
RA
Member

Повідомлення

Eurofighter:
RA:Eurofighter - мені під 40 років, а ти мене сприймаєш за малолітню дитину!
Повірь я без армії наю як веде себе зброя автоматична, а армія мені знадобиться лише коли я захочу піти туди.
:facepalm:
Звідки? Де? :lol:
Ти хоч раз із калаша стріляв?
Eurofighter
Member

Повідомлення

калаша
Це що таке? :laugh:
RA
Member

Повідомлення

Eurofighter:
калаша
Це що таке? :laugh:
Раджу тобі подорослішати. Калашами називають автомати Калашнікова http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%B2%D0%B0" target="_blank
Вивчай матеріальну частину та набирайся досвіду ...
Eurofighter
Member

Повідомлення

RA
:laugh: це був сарказм...
Відповісти