Ну на Заліссі і нема нічого такого...а от вже на Териконі,якщо йти навіть тільки по сюжетній лінії можна розжитись нормальними стволами-дробовик Нестора та ствол зі сховку Шаха.Neuromantic: ↑ 10.04.2025 21:00Не знайшов на Заліссі нічого видатного. Ні зброї, ні снаряги.Hotspur: ↑ 10.04.2025 20:07 там якщо знати нички через годину ходиш як термінатор обвішаний 3 гарними стволами
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Азазелло
Member
-
Neuromantic
Member
Я на Хімзаводі пішов трохи далі на захід та північний захід, вийшов на Росток, придбав там бронекостюм за 44к, з непоганим фізичним захистом. Зрадів - думав що тепер легше буде воювати. Но нєт - б'ють на Териконі так само боляче, різниці між одягом попроще не помітив взагалі((Азазелло: ↑ 13.04.2025 09:20 Ну на Заліссі і нема нічого такого...а от вже на Териконі,якщо йти навіть тільки по сюжетній лінії можна розжитись нормальними стволами-дробовик Нестора та ствол зі сховку Шаха.
-
VovaII
Member
У дорожчому більше карманів для артефактів. Але помітний ефект побачив лише із потужними артефактами, як от наприклад "Пляшка". На Ютубі є відоси як її шукати.Neuromantic: ↑ 13.04.2025 09:37різниці між одягом попроще не помітив взагалі((
-
Барбарис
Member
Neuromantic, бити будуть і в екзоскелеті - це гра така. Треба трохи по укриттях никатись і в голову стріляти.
-
Азазелло
Member
Думав сьогодні побігати по Зоні-а тут чергове оновлення...клацнув завантажити та й пішов каву варити,через 10 хвилин глянув-гра не завантажується,"Недостатньо місця на жорсткому диску"....ога,ССД на 250 гіг вже мало???Видалив гру,інсталюю по новому-тепер місця досить...поки що. 

-
Барбарис
Member
Азазелло, так це фішка рушія - завантажуються нові файли(гра у великі запакована), а тоді копіюються. Для оновлення треба трохи місця.
-
VovaII
Member
Бачу сталкери вже не так поспішають обнову тестувати. Схоже попроходили та чекають ДЛЦ?
-
MAKKACIN
Member
VovaII
Не знаю наскільки це буде цікаво, але я поки проходжу Crysis трилогію ремастер, далі ГТА5(ще ніразе не проходив), чекаю глобального апдейту сталкера або мультиплеєр
Не знаю наскільки це буде цікаво, але я поки проходжу Crysis трилогію ремастер, далі ГТА5(ще ніразе не проходив), чекаю глобального апдейту сталкера або мультиплеєр

-
VovaII
Member
Від першого було не відірватись. Про інші якось і згадати нічого. Ремастер не дивився.MAKKACIN: ↑ 16.04.2025 16:21поки проходжу Crysis трилогію ремастер
Навіть не скачував. Чи варто спробувати?MAKKACIN: ↑ 16.04.2025 16:21ГТА5(ще ніразе не проходив)
-
Hotspur
Member
Добрався до Припяті, побігав трошки - місто дуже велике і дуже пусте, навіть мутантів не багато, взагалі дивна атмосфера. Але дуже гарно вранці коли сонце встає
Відправлено через 26 секунд:
Відправлено через 26 секунд:
так, там гарний сюжет і взагалі гра топоваVovaII: ↑ 16.04.2025 17:50Навіть не скачував. Чи варто спробувати?
-
MAKKACIN
Member
VovaII
ГТА5 запустив тіко налаштування графіки виставив і закрив, поки не грав нормально) Легендарна гра як кажуть, напевн варто пройти за стільки років хоч раз
ГТА5 запустив тіко налаштування графіки виставив і закрив, поки не грав нормально) Легендарна гра як кажуть, напевн варто пройти за стільки років хоч раз

-
mult
Member
MAKKACIN
VovaII
Недавно теж перепройшов всі ремастери Crysis.
Грав без фішок які сильно полегшують проходження, типу невидимість і помічування цілей специфічним зором
Лук теж в 3 частині використовував буквально пару раз.
Рівень складності максимальний.
Грав тупо так, бачу ворога, відкриваю вогонь, не дивлячись на те що в деяких місіях напарники натякають на стелс
Так грати набагато цікавіше і драйвовіше і є хоч якась складність від тупих противників.
Мені сподобалось
VovaII
Недавно теж перепройшов всі ремастери Crysis.
Грав без фішок які сильно полегшують проходження, типу невидимість і помічування цілей специфічним зором
Лук теж в 3 частині використовував буквально пару раз.
Рівень складності максимальний.
Грав тупо так, бачу ворога, відкриваю вогонь, не дивлячись на те що в деяких місіях напарники натякають на стелс

Так грати набагато цікавіше і драйвовіше і є хоч якась складність від тупих противників.
Мені сподобалось

-
CnC_General
Junior
Шановні форумчани, таке питання щодо продуктивності Сталкер 2.
Наскільки комфортно буде грати у цю гру на системі Ryzen R5-7500F + 32Gb RAM + Radeon RX6500XT 8Gb?
1080p + мінімальні налаштування графіки.
Наскільки комфортно буде грати у цю гру на системі Ryzen R5-7500F + 32Gb RAM + Radeon RX6500XT 8Gb?
1080p + мінімальні налаштування графіки.
-
phobosse
Member
пошукай на ютубі тести з такою відяхою. якщо немає rx 6500, то точно буде з rx 580, там різниця не велика.CnC_General: ↑ 17.04.2025 20:01Наскільки комфортно буде грати у цю гру
-
CnC_General
Junior
красно дякую. розумію що таке питання піднімалось, але тут були результати швидкодії на різних конфігурацій. типу окремий пост. конфігурація + налаштування + фпс + враження (комфортно чи статтери часто).
Отправлено спустя 5 минут 14 секунд:
глянув на ютубі для своєї конфігурації. часто густо 5-7 фпс.
якщо занизити все в ноль на 1080р тоді десь 25-30фпс отримаю. краще замінити відяху. RX7700 та вище.
Отправлено спустя 5 минут 14 секунд:
глянув на ютубі для своєї конфігурації. часто густо 5-7 фпс.
якщо занизити все в ноль на 1080р тоді десь 25-30фпс отримаю. краще замінити відяху. RX7700 та вище.
-
Neuromantic
Member
А що такого солодкого заховано на сході Градирень, в локаціях "Польова база радіології" і "Цвинтар села Нагірці"?
Рипнувся туди - там якась божевільна кількість суперсолдатів, лютих кровосісів, котів Баюнів...
Угандошив в боях зі 100% до повного зносу весь екіп і зброю, розстріляв весь БК, потім на ремонт витратив всі наявні гроші. З Цвинтарю довелося тікати - монстрів не зміг перемогти. На Польовій базі нічого цікавого не знайщов - хабар як хабар.
Погано шукав, чи там справді нічого видатного немає?
І ще питання: часто люди пишуть що збирають з трупів зброю і потім продають. А як? Її ж поламану ніхто не купує! Чи купує?
Чи тільки "жовті сердечка" збирають?
Рипнувся туди - там якась божевільна кількість суперсолдатів, лютих кровосісів, котів Баюнів...
Угандошив в боях зі 100% до повного зносу весь екіп і зброю, розстріляв весь БК, потім на ремонт витратив всі наявні гроші. З Цвинтарю довелося тікати - монстрів не зміг перемогти. На Польовій базі нічого цікавого не знайщов - хабар як хабар.
Погано шукав, чи там справді нічого видатного немає?
І ще питання: часто люди пишуть що збирають з трупів зброю і потім продають. А як? Її ж поламану ніхто не купує! Чи купує?
Чи тільки "жовті сердечка" збирають?
-
MAKKACIN
Member
Neuromantic
як дядечко з мультфільму Джекі Чан - " АйЯЯ" і по голові пальцями!
Це ж було вже!
Купують всю зброю, Лахмітник на станції, загугли
як дядечко з мультфільму Джекі Чан - " АйЯЯ" і по голові пальцями!

Це ж було вже!
Купують всю зброю, Лахмітник на станції, загугли

-
Neuromantic
Member
Хм... Но я до нього ще не дойшов.MAKKACIN: ↑ 18.04.2025 09:59 Лахмітник на станції
-
moto
Member
Начал проходить сталкера, пока первые задачи прохожу типа добраться до Залесья. Хочу спросить а где мои плюшки за ультимейт версию ?, типа костюма и оружия ?, или это все потом будет ?
-
AFU_power
Member
Буде завдання з схованками журналіста, в них всі бонусиmoto: ↑ 20.04.2025 02:11Хочу спросить а где мои плюшки за ультимейт версию ?, типа костюма и оружия ?, или это все потом будет ?