вона повна? не грав бо писали що історія ремейку буде розподілена на 3 частини .man1242: ↑ 23.02.2025 10:12фф7 реберт
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
Klon
CG graphikos fan
-
man1242
Member
Да, щас пока 2 части вышло. Вроде 3ю обещают на 2026год + щас есть предистрия ремастера с псп что тоже дополняет сюжеткуKlon: ↑ 23.02.2025 12:27вона повна? не грав бо писали що історія ремейку буде розподілена на 3 частини .man1242: ↑ 23.02.2025 10:12фф7 реберт
-
Геральт
Member
man1242: ↑ 23.02.2025 10:12 Проходим фф7 реберт, пока только наиграл 50ч полет нормальный.
Для поціновувачів східного геймдеву. Вистарчило мабуть на годинку. Є сюжет і катсцени.
-
Lekrs
Member
Рішив глянути Dragon Age: The Veilguard. Дуууже посередня гра, але пройду, виключно з інтересу.
-
kairo
Member
Накінець дійшли руки до Елдену. Награв 25 годин і хотів писати відгук, що гра стала казуальною в плані складності поки та дебільна дєва з академії не телепортнула мене в Volcano Manor, де знову ж таки, дві дебільні дєви в якості боса. Переміг мабуть із 30 раза, тупо півтори години місився із ними. Потім знову спустився в низ академії, щоб прибити дєву-телепорт і знову попав в садибу із лавою 
P.S. На ДЛЦ так і не зробили знижку під час розпродажу, жлоби)

-
mult
Member
kairo
Мене саме більше в елдені бісить їх погане відношення до налаштувань графіки гри.
Вони ну дуууже спірні налаштування типу вінєтка і хроматичні аберації зробили без можливості вимкнути.
Ці штуки дуже багатьом не подобаються і в нормальних розробників є можливість вибору.
Ще ефект грязного екрану постійний, наче плавка яка.
Ці всі штуки я правив решейдом і модами.
Але чому цього немає в грі нативно.
Дуже сильно вони корону на себе оділи і на всіх пофіг.
В тих же lords of the fallen, розробники чують аудиторію і роблять для неї.
Елден рінг легкий якщо грати через камяний щит і рапіра з мурашиними шипами.
Я фінального боса доповнення в цьому білді завалив граючись.
А там бос такий що дупу дере за секунди
Мене саме більше в елдені бісить їх погане відношення до налаштувань графіки гри.
Вони ну дуууже спірні налаштування типу вінєтка і хроматичні аберації зробили без можливості вимкнути.
Ці штуки дуже багатьом не подобаються і в нормальних розробників є можливість вибору.
Ще ефект грязного екрану постійний, наче плавка яка.
Ці всі штуки я правив решейдом і модами.
Але чому цього немає в грі нативно.
Дуже сильно вони корону на себе оділи і на всіх пофіг.
В тих же lords of the fallen, розробники чують аудиторію і роблять для неї.
Елден рінг легкий якщо грати через камяний щит і рапіра з мурашиними шипами.
Я фінального боса доповнення в цьому білді завалив граючись.
А там бос такий що дупу дере за секунди

-
kairo
Member
mult
Я граю самураєм із катаною з упором на Декстеріті. Зараз хочу зробити респек на Moonveil Katana Samurai. На рахунок графіки, це рівень 2017-го року. РТ я взагалі вимкнув, бо гра статтерить із ним. В цьому плані рятує лише нереальна робота художників, регулярно зупинявся, щоб кайфонути від краєвидів.
Ще відмітив, що в Елдені купа дурнуватих надписів від гравців. В попередніх частина їх теж вистачало, всілякі: "finger, but hole", "try jump", але тут прям забагато.
Я граю самураєм із катаною з упором на Декстеріті. Зараз хочу зробити респек на Moonveil Katana Samurai. На рахунок графіки, це рівень 2017-го року. РТ я взагалі вимкнув, бо гра статтерить із ним. В цьому плані рятує лише нереальна робота художників, регулярно зупинявся, щоб кайфонути від краєвидів.
Ще відмітив, що в Елдені купа дурнуватих надписів від гравців. В попередніх частина їх теж вистачало, всілякі: "finger, but hole", "try jump", але тут прям забагато.
-
Metroa
Member
Пробував елден двічі. Двічі видаляв після пів години гри, не зайшло.
-
MAKKACIN
Member
NFS Heat почав грати, підкажіт за делюкс норм машини , або на якій зупинитися щоб пройти осн. сюжет?
-
kairo
Member
Фромівські ігри традиційно недружні для новачків. Я коли вперше спробував ДС2 пограти, подумав, що це якась наркоманія.Metroa: ↑ 21.03.2025 17:10 Пробував елден двічі. Двічі видаляв після пів години гри, не зайшло.
Гарна пародія на перші враження від соулів:
- спойлер
-
Lekrs
Member
А не краще вибрати машину яка тобі подобається?MAKKACIN: ↑ 21.03.2025 17:23 NFS Heat почав грати, підкажіт за делюкс норм машини , або на якій зупинитися щоб пройти осн. сюжет?
-
Vlaad13
Member
Пейзажі тут просто бімба, декотрі жаліються на купу простору, а як на мене все дуже красиво намальовано.kairo: ↑ 21.03.2025 16:19 Накінець дійшли руки до Елдену. Награв 25 годин і хотів писати відгук, що гра стала казуальною в плані складності поки та дебільна дєва з академії не телепортнула мене в Volcano Manor, де знову ж таки, дві дебільні дєви в якості боса. Переміг мабуть із 30 раза, тупо півтори години місився із ними. Потім знову спустився в низ академії, щоб прибити дєву-телепорт і знову попав в садибу із лавою
Щось ви дуже швидко все проходите, мені знадобилося вдвічі більше часу. У лаві бос ще середній по складності. Ви як дойдете до Крижаного велетня, Мога чи Маленії - відпишете.

Фраза i am malenia blade of miquella снилася мені декілька днів

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Дуже складна гра для новачків. Немає вибору складності моби і боси тут дуже не френдлі. В мене половина друзів також видалили бо казали що помирають кожні 5 хвилин. Але ті хто пройшов - кажуть що найкраща гра в яку коли небудь гралиMetroa: ↑ 21.03.2025 17:10 Пробував елден двічі. Двічі видаляв після пів години гри, не зайшло.
-
mult
Member
Vlaad13
У мене статистика в сиімі по елдену 332 години
Загалом гра чудова, мені подобається.
Але і вистачає недоліків, як по графіці, що для мене важливо так і по іншому.
Графіка взагалі, я не знаю як люди грають з хроматичною аберацією.
В мене зразу голова болить і дуже не комфортно, наче з очима якісь проблеми.
Не знаю якому "генію" таке прийшло в голову, що викривлення і мішанина кольорів в кашу це круто.
Ні, хай буде, може кому і подобається, але дайте людям вибір на такі спірні налаштування.
Вінєтка теж якесь дибільне рішення.
Я хочу милуватись повною картинкою, а не центром.
В доповненні дуже не сподобалась колірна гама, дуже багато якогось грязно зеленого туману часто, не скрізь.
На малєнію в мене пішло десь з десяток спроб.
Після 3-4 міняв підхід по зброї, але правда я бився з духом, той що ложна слєза.
Переміг кровотоком.
Я завжди використовував духів, адже я грав для задоволення, а не для того щоб щось там самому собі довести і втрачать години на проходження якогось боса.
Тим більше гра під таку механіку і заточувалась.
Мені найважче було з фінальним босом доповнення.
Я два дня не міг його пройти, спробував кучу білдів.
Шукав білди і на реддіті і в інтернеті.
А потім зайшов банально на вікі і там білд через камяний щит і рапіра з мурашиними шипами.
Я дуже скептично до цього віднісся, але вирішив спробувати.
І переміг граючись з другого разу.
Перший раз помер бо невдало відкрився.
Потім побігам ще світом, то виявляється цей білд просто імба проти любого противника.
І я б його не використовував для проходження, бо тоді гра швидко наскучить, не буде виклику.
У мене статистика в сиімі по елдену 332 години

Не знаю якому "генію" таке прийшло в голову, що викривлення і мішанина кольорів в кашу це круто.
Ні, хай буде, може кому і подобається, але дайте людям вибір на такі спірні налаштування.
В доповненні дуже не сподобалась колірна гама, дуже багато якогось грязно зеленого туману часто, не скрізь.
Після 3-4 міняв підхід по зброї, але правда я бився з духом, той що ложна слєза.
Переміг кровотоком.
Я завжди використовував духів, адже я грав для задоволення, а не для того щоб щось там самому собі довести і втрачать години на проходження якогось боса.
А потім зайшов банально на вікі і там білд через камяний щит і рапіра з мурашиними шипами.
Потім побігам ще світом, то виявляється цей білд просто імба проти любого противника.
І я б його не використовував для проходження, бо тоді гра швидко наскучить, не буде виклику.
Востаннє редагувалось 23.03.2025 12:32 користувачем mult, всього редагувалось 1 раз.
-
Piter Cantrope
Member
mult
А які моди ставити щоб прибрати ці графічні налаштування? Теж хочу пограти той елден.
А які моди ставити щоб прибрати ці графічні налаштування? Теж хочу пограти той елден.
-
mult
Member
Piter Cantrope
Я грав з цим
https://www.flawlesswidescreen.org/
До неї треба ставити мод на вимкнення античиту.
Запускається зразу ця прога і потім не закриваючи просто згортається, а потім гра
Я там не розблоковував частоту кадрів, не знаю як воно скажеться на грі, бо гра на це не розрахована.
Ще грав з модами цього автора.
https://www.nexusmods.com/eldenring/mod ... escription
В нього там цілий набір модів, я теж ставив тільки ті що потрібні.
Щоб все те працювало треба ставити мод лоадер і знову ж таки вимкнення анти читу.
З любими з цими модами анлайн не пограєш.
Для мене це не проблема я ніколи не грав у дарк соулси онлайн.
Мені це не цікаво.
Ну і на нексусі треба дивитись по модах, може щось вийшло новіше за оті мої моди.
Я декілька місяців не моніторив.
Там з лоадером можуть буть проблеми.
Короче не так просто все, чого мене так і бомбить, що ці банальні налаштування повинні бути в грі нативно
А не шукати різні костилі, сидіть на нексусі годинами шукаючи мод і всяке таке.
Ефект грязного екрану знімав у решейді налаштуванням DPX, ну але це вже не критично можна грати і так.
А взагалі якщо в гру ще не грали то варто спробувати в нативі, може воно і так буде прийнятно без всіх ціх модів.
Адже в кожного свої вподобання.
Я грав з цим
https://www.flawlesswidescreen.org/
До неї треба ставити мод на вимкнення античиту.
Запускається зразу ця прога і потім не закриваючи просто згортається, а потім гра
Я там не розблоковував частоту кадрів, не знаю як воно скажеться на грі, бо гра на це не розрахована.
Ще грав з модами цього автора.
https://www.nexusmods.com/eldenring/mod ... escription
В нього там цілий набір модів, я теж ставив тільки ті що потрібні.
Щоб все те працювало треба ставити мод лоадер і знову ж таки вимкнення анти читу.
З любими з цими модами анлайн не пограєш.
Для мене це не проблема я ніколи не грав у дарк соулси онлайн.
Мені це не цікаво.
Ну і на нексусі треба дивитись по модах, може щось вийшло новіше за оті мої моди.
Я декілька місяців не моніторив.
Там з лоадером можуть буть проблеми.
Короче не так просто все, чого мене так і бомбить, що ці банальні налаштування повинні бути в грі нативно

А не шукати різні костилі, сидіть на нексусі годинами шукаючи мод і всяке таке.
Ефект грязного екрану знімав у решейді налаштуванням DPX, ну але це вже не критично можна грати і так.
А взагалі якщо в гру ще не грали то варто спробувати в нативі, може воно і так буде прийнятно без всіх ціх модів.
Адже в кожного свої вподобання.
-
Vlaad13
Member
я не знаю що ви маєте на увазі коли пишите що з графікою щось не такmult: ↑ 23.03.2025 12:08 Vlaad13
У мене статистика в сиімі по елдену 332 години![]()
Переміг кровотоком.
я не знаю що таке хроматична аберація
я пройщов усю гру і десь половину ДЛС і до графіки у мене жодних питань немає - жодних фризів, гарна оптимізація

взагалі у Елдені я б сказав 4 рівні важкості
найлегше грати зі сльозою (хоча навіть так багато хто помирає

грати без духів взагалі - але качати стати і рівень
качати тільки 1 вид статів
взагалі нічого не качати
-
mult
Member
Vlaad13
По графіці тут все індивідуально.
Мені погано, комусь нормально
Яписав за свої враження.
Хроматична аберація в іграх, можна погуглити.
Всякі хроматичні аберації, вінєтки, розмиття в русі, тряска камери і тп, дуже багатьом не подобаються, від них часто навіть некомфортно і погано.
От вам нормально.
Тому такі налаштування повинні бути опціональні.
Ну фризи то до графіки не мають відношення.
З цим і в мене все чудово.
По графіці тут все індивідуально.
Мені погано, комусь нормально

Яписав за свої враження.
Хроматична аберація в іграх, можна погуглити.
Всякі хроматичні аберації, вінєтки, розмиття в русі, тряска камери і тп, дуже багатьом не подобаються, від них часто навіть некомфортно і погано.
От вам нормально.
Ну фризи то до графіки не мають відношення.
З цим і в мене все чудово.
-
SERGBILL
Member
так і є, усе вище перелічене вимикаю в усіх іграх обов'язково. А взагалі настільки пофіг на графіку, що колись почав грати у Prey на мінімалках через слабку вк, замінив вк на достатньо потужну для максималок, але гру так і пройшов на мінімалках, бо просто забув, що можна ж накрутити графон)))mult: ↑ 23.03.2025 13:30 Vlaad13
От вам нормально.
-
mult
Member
SERGBILL
А для мене графіка відіграє не менше значення ніж достойний сюжет чи геймплей
Я майже в кожну гру ставлю решейд.
Хоча є ігри де достатньо налаштувань без костилів.
Тільки решейд не ті готові пресети від користувачів з нексуса де накручено таке що очі на лоба лізуть
Я ставлю чистий з оф сайта.
І налаштовую буквально декілька параметрів.
В залежності від гри.
Чіткість, наприклад в багатьох іграх не вистачає, саме мило.
Десь згладжування якщо рідне погане.
Наприклад в елдені знайшов налаштування яке більш менш прибирає постійний ефект грязного екрану.
В кожній грі буквально 2-3-4 налаштування в залежності чого там не вистачає.
І графіка стає набагато кращою.
Але це все дуже індивідуально.
Багатьом взагалі пофіг на хроматичну аберацію, не кажучи вже про менш дратуючі мильні текстури і тд.
Тому тут не може бути що хтось правильно налаштовує, а хтось не правильно.
Просто бажано щоб в грі було максимальна варіативність налаштувань.
Через мої вподобання по графіці я ніколи не буду користуватись консолями, бо там налаштувань якраз мінімум.
А для мене графіка відіграє не менше значення ніж достойний сюжет чи геймплей

Я майже в кожну гру ставлю решейд.
Хоча є ігри де достатньо налаштувань без костилів.
Тільки решейд не ті готові пресети від користувачів з нексуса де накручено таке що очі на лоба лізуть

Я ставлю чистий з оф сайта.
І налаштовую буквально декілька параметрів.
В залежності від гри.
Чіткість, наприклад в багатьох іграх не вистачає, саме мило.
Десь згладжування якщо рідне погане.
Наприклад в елдені знайшов налаштування яке більш менш прибирає постійний ефект грязного екрану.
В кожній грі буквально 2-3-4 налаштування в залежності чого там не вистачає.
І графіка стає набагато кращою.
Але це все дуже індивідуально.
Багатьом взагалі пофіг на хроматичну аберацію, не кажучи вже про менш дратуючі мильні текстури і тд.
Тому тут не може бути що хтось правильно налаштовує, а хтось не правильно.
Просто бажано щоб в грі було максимальна варіативність налаштувань.
Через мої вподобання по графіці я ніколи не буду користуватись консолями, бо там налаштувань якраз мінімум.
-
SERGBILL
Member
Titanfall 2 взяв на розпродажу, досить приємний шутанчик, мультиплеєр не пробував.