Выбор игровой приставки

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
neo89skynet
Member

Повідомлення

Jura
На ПК. :gigi:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Jura: 21.11.2024 14:14Де екзи жирні? Ось головне питання до соні..
Поки що кращий екз року у МС :rotate:
corban_jum
Member

Повідомлення

Никто случайно диск МК1 не продаёт?
Jura
Member

Повідомлення

Дуже приємно здивувався, для злятого спайдермена 2 для пк, взяв в товариша дуалсенс. Просто підключив без сторонніх програм і все завелось наче як на пс5 а не на пкстейшену ))) адаптивна вібрація, адаптивні тригери (правда не розібрався як ці тригери налаштувати щоб ще сильніший супротив давали).
Питання: це усі так ігри на пк повноцінно граються на дуалсенсі як на пс5? Задумався придбати дуалссенс для пк
Lekrs
Member

Повідомлення

Jura: 21.12.2024 21:41 Дуже приємно здивувався, для злятого спайдермена 2 для пк, взяв в товариша дуалсенс. Просто підключив без сторонніх програм і все завелось наче як на пс5 а не на пкстейшену ))) адаптивна вібрація, адаптивні тригери (правда не розібрався як ці тригери налаштувати щоб ще сильніший супротив давали).
Питання: це усі так ігри на пк повноцінно граються на дуалсенсі як на пс5? Задумався придбати дуалссенс для пк
Ні, не всі. Фішки дуалсенса в основному працюють в іграх від соні.
Grava
Member

Повідомлення

Або моди додають підтримку у інших популярних.
moto
Member

Повідомлення

Всем доброго времени суток. В последнее время меня всё чаще посещает желание купить игровую приставку. Какую, спросите вы? А я не знаю :lol: Иногда хочется поиграть во что-то олдскульное 8-16 bit, чтобы всё это было подключено к современному телевизору и имело беспроводной джойстик. На что можно обратить внимание? Famicom, Dendy и т.д., наверное, не имеют беспроводных джойстиков?
Ostin
Member

Повідомлення

moto: 10.02.2025 00:29Иногда хочется поиграть во что-то олдскульное 8-16 bit
Універсальна порада - емулятори.
Так, можна і приставку (тут я не спец і не підкажу), але для початку раджу все ж спробувати емуль. По одній причині - чи зможете ви сьогодні насолодитись олдскульним геймплеєм, який не прощає помилок? Багато людей, яких потягнуло на ностальгію, відмічали, що колишні ігри, які нещадно ставились до гравця, можуть бути некомфортними гравцю сьогодні. Тоді на це закривались очі, бо альтернатив не було. Зараз же гравець балуваний дуже.
moto
Member

Повідомлення

Ostin так в цьому є доля правди , стосовно що , ігри нещадно ставились до гравця :) . Але я останнім часом немаю багато часу, компьютер вже тиждень не вмикав :-/ , а так собі сів на диван перед телевізором попригав в того маріо пів години, збив аскоміну і норм :beer:
den55den
Member

Повідомлення

Яку ПС 5 купити?
Bender911
Member

Повідомлення

moto: 10.02.2025 13:46 Ostin так в цьому є доля правди , стосовно що , ігри нещадно ставились до гравця :) . Але я останнім часом немаю багато часу, компьютер вже тиждень не вмикав :-/ , а так собі сів на диван перед телевізором попригав в того маріо пів години, збив аскоміну і норм :beer:
Я би брав ps5: там гра з малим роботом по жанру той же Маріо, але крутий зручний геймпад зі зворотним звʼязком.
moto
Member

Повідомлення

Bender911 буду думати, за ps5 взагалі думки не було в мене, так як це інша планета , якщо порівнювати з 8-16bit :rotate:
Відповісти