S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
mult
Member

Повідомлення

Я далеко не експерт, але мені здається що комусь патчі можуть і не допомогти з виправленням забагованих квестів.
Бо можуть бути такі баги, що їх виправить тільки нова гра і можливо чистова установка гри.
Наприклад модифікації по першій трилогії, то там іноді модери випускали такі глобальні патчі, що для їх нормальної роботи потрібна була нова гра.
Хто грав в моди той мабуть стикався з таким.
Я активно сидів на сталкер форумах то таке бачив не раз.
А тут дуже глобальні патчі, накатуються на вже кучу багів і якщо воно забагувалось за десяток годин гри до виходу патча, хто зна як воно це все працюватиме після установки зверху патча.
Ну це так, суто мої дилетантські думки і досвід з першим сталкером :)
Востаннє редагувалось 20.12.2024 22:19 користувачем mult, всього редагувалось 1 раз.
avuremybe
Member

Повідомлення

mult: 20.12.2024 22:17Хто грав в моди той мабуть стикався з таким.
Хто в моди грав - той під час викиду не зберігається :laugh:
Dremjke
Member

Повідомлення

mult: 20.12.2024 22:17Бо можуть бути такі баги, що їх виправить тільки нова гра і можливо чистова установка гри.
Я був тієї ж думки, тому заюзав консоль, щоб примусово завершити забагований квест. Вимушена міра.
У друга артефакт пляшка забагував, не міг його дістати, наче текстуру провалився, після патчу забрав з першої спроби.
КурткаБейн
Junior

Повідомлення

Diablique: 20.12.2024 22:16 Патч, фикс патча, фикс фикса и я сегодня поиграть толком и не поиграл, зависания на компиляции, зависания на входе в игру, опять зависания на компиляции... До этого вообще подобного не было. Что за бред?
ага, у меня до этого были зависания толлько в самой игре, сейчас постоянно при компиляции шейдеров :-/
nutman
Junior

Повідомлення

mult: 20.12.2024 22:17 досвід з першим сталкером
НУ 20 лет назад ещё ладно, но чтоб сейчас купить игру за заработанные гривни и после патча у тебя не грузились сейвы - не прокатит, слишком много хейта словят. Кроме того, уже можно делать нормально, а не как во времена молодости. Никогда не понимал людей, которые оправдывают забаганный сталкач тем, что предыдущие были такие же или даже хуже :gigi:
Тем более, что тут как бы не баги в традиционном понимании этого слова, а просто недоделанная игра, которую если доделать уже - можно искать баги, а пока что это просто норма, или классика :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Dremjke: 20.12.2024 22:29
mult: 20.12.2024 22:17Бо можуть бути такі баги, що їх виправить тільки нова гра і можливо чистова установка гри.
Я був тієї ж думки, тому заюзав консоль, щоб примусово завершити забагований квест. Вимушена міра.
В принципе не велика беда, ещё сильнее атмосферу оно уже не испортит :rotate:

Отправлено спустя 2 минуты 44 секунды:
Вот скачал 1.1.2, теперь игра крашится на компиляции. Хотя у всех она крашилась на 1.1.1, а у меня не крашилась тогда. Пока что патчи проблем скорее добавляют, чем решают. Я нормально уже кайфовал, приноровился с консолью, а тут на тебе
MessiaH
Member

Повідомлення

Даже после всех патчей игра по оптимизации такое же дно как и на релизе
Robostyle
Member

Повідомлення

Я как УЁтулс поставил ни разу еще шейдеры не компилировал принудительно, а автоматом ж-е-ж откючено. При том уже и патчей накатилось с 1.0.1, и дрова начисто новые накатил. Статтеров и лагов как не было так и нет, мегафризов больше не стало, дропы в густонаселенных локациях как были так и есть, не хуже. на производительности вообще не отобразилось.
nutman
Junior

Повідомлення

Robostyle: 21.12.2024 09:25 Я как УЁтулс поставил ни разу еще шейдеры не компилировал принудительно, а автоматом ж-е-ж откючено. При том уже и патчей накатилось с 1.0.1, и дрова начисто новые накатил. Статтеров и лагов как не было так и нет, мегафризов больше не стало, дропы в густонаселенных локациях как были так и есть, не хуже. на производительности вообще не отобразилось.
Ну я после каждого патча убираю уетулс, чтоб скомпилировало разок, дабы избежать проблем. А вообще в голос, прикинь сколько народу реально сидит и каждый раз ждет пока шейдеры скомпилируются. Я всегда моды ставлю на скип стартовых экранов, чтоб 10 лишних сек не ждать каждый раз. Уровень терпения у людей просто запредельный
MessiaH
Member

Повідомлення

Robostyle
nutman
Да они компилятся минуты 3 от силы. Не верю что эта срань не статеррит и не лагает
mult
Member

Повідомлення

nutman
Мій допис був не про захист пешого сталкера чи другого.
А про те що, є така вірогідність, що глобальний патч не виправить конкретні баги без нової гри.
Бо коли ламаються якісь скрипти, не завжди їх можна виправити патчем просто в грі, тільки нова гра перезапускає ці скрипти і вони вже з новим патчем працюють як треба.
Я не кажу починати нову гру, це просто моя теорія, та і гра ще не доведена до стабільності щоб кожен тиждень починати нову гру :)
Просто з досвіду з першим сталкером, там було так з глобальними модами.
Хоча тут новий рушій, може з ним такого немає як з першим сталкером.
Ну і звісно що судячи по відгукам, то якось поганенько вони тестували свою гру перед виходом і такого не повинно бути.
А з іншого боку дивишся на нові ігри ті що з закосом на рпг, то це майже скрізь таке, тони багів, глюків і купи патчів навіть у іменитих виробників.
Dremjke
Member

Повідомлення

mult: 21.12.2024 10:07А з іншого боку дивишся на нові ігри ті що з закосом на рпг, то це майже скрізь таке, тони багів, глюків і купи патчів навіть у іменитих виробників.
Та воно завжди так було. Взяти той же Skyrim, грі майже 15 років, до сих пір баги є, що не завадило цій грі набути легендарний статус.
Чем більше і маштабніше гра, тим важче її робити і прорахувати та відтворювати усі потенційні проблеми. Монстри типу Рокстар з їх необмеженим бюджетом можуть дозволити собі максимально полірувати свої шедеври, і то не завжди вдало виходить. Хоча по деяким проблемам Сталкера можна впевнено стверджувати, що Григоровичу слід більш уважно відноситися то тестування гри.
Diablique
Member

Повідомлення

nutman
Если Стим, запусти проверку файлов, у меня после патчей тоже зависло, прошло проверку, докачало, что-то, ещё минут 10 устанавливало, написало, 1 файл не прошел проверку и стало вроде норм.
Відповісти