Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 10.12.2024 20:05 Улюблені ігри - call of duty, sniper elite, battlefield
MoH усі частини?
The_Rusik
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
А медаль за отвагу (medal of honor) играл?
Есть интересные части, сейчас не вспомню какие, давно играл. Там в какой-то части есть высадка в Нормандии.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.12.2024 21:06 арма 4 :lol: А поки не вийшла, то 3.
Та я якраз колись ставив ту арму 3, але він сам не розібрався, сказав там якісь складні механіки і не ясно шо робити) Чим менш гра рпг-шна, чим менше там сурвайвалу, і чим більш вона коридорна, тим йому краще.
acm_fan: 10.12.2024 22:30 Сталкер? :rolleyes:
Та я б хотів щоб він щось таке пограв, але він не терпить всяких монстрів, демонів, мутантів і зомбі :) Я ставив йому ігри типу метро, він такого не хоче. Ну і качатися-лутати то не його, він якось попросив мене пройти місію в якійсь грі, бо не міг розібратись, там було вже ближче до кінця, я зайшов і побачив, що він не використав жодного очка досвіду. Зброю нову підбирав і відкривав, але з прокачуванням персонажа не розібрався.
SERGBILL: 10.12.2024 23:36 MoH усі частини?
Оце якраз для нього :up: Він колись всі ігри цієї серії попроходив, але вони вже старенькі. От щось таке б, тільки новіше.
destructX: 10.12.2024 22:51 У кода, снайпера, батли, дуже багато частин, всі пройшов?
Та ніби всі. Особливо відколи через ковід мусів закрити бізнес і сидіти вдома, то все попроходив по 10 разів. Але дуже тішився, коли в його іграх я йому dlc купував або просто показав, що вони там є :laugh: Звідки йому знати що таке dlc)? є гра та й гра, ну хіба не так...
destructX: 10.12.2024 22:51 якщо Вайлдлендс сподобався покажи йому Breakpoint
Так, оце цікаво. Пише online tactical shooter, але там наче можна самому грати місії і ні з ким не взаємодіяти? Може бути для нього. Взагалі зі всього, що йому подобається, та гра ghost recon wildlands мені здається найцікавішою, красивий сетинг, я б і сам не цурався таке грати. Якщо це продовження схоже, то має зайти. Візьму на олівець. :up:

Я думав може є якісь менш відомі, не ААА. Хоча я розумію, що маленькі контори і інді-розробники не роблять одиночні спецназ-стрілялки з кампанією... Думав підсадити його на покрокові стратегії, може щось типу цивілізації, якраз ніби для нього - офлайн у себе на комп'ютері, не треба рефлексів мангусти, і в таких іграх гарне replayability. Але не хоче такого, хоче з засади стріляти з снайперської гвинтівки)
Panasi
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
Якщо я вірно зрозумів смаки вашого батька, то є декілька варіантів:
1. Homefront обидві частини. Схожа на call of duty. Коридорна і без складних механік. Потрібно грати за американців і валити північних корейців, які намагаються захопити сша.
2. Brothers in arms остання частина. Друга світова війна, граємо за американців, гра в дусі старих call of duty і medal of honor.
3. Medal of honor останні частини, які про сучасну війну, якщо ще не грав.
4. Spec ops: the line. Сучасний сеттинг про конфлікт в Дубаї після природньої катастрофи, коли все місто замело піском. Офігенний сюжет, непогані перестрілки, немає складних механік, але гра від третьої особи.
dimon2277
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
Ready or Not, так вона онлайн, але якщо не помиляюсь можно самому проходити місії
а так якщо не ААА то шукати в стімі щось типу Bodycam (і то це теж онлайн)
klim0056
Junior

Повідомлення

Piter Cantrope: 10.12.2024 20:05 Ану підкажіть. Тато - геймер на пенсії. Грає тільки один-єдиний тип ігор - стрілялки, і тільки одиночні, по мережі не грає. Улюблені ігри - call of duty, sniper elite, battlefield, sniper ghost warrior. Ще йому дуже сподобалась ghost recon wildlands. Йому важливий сетинг: він не грає нічого, де є монстри, doom чи metro - то не для нього. Він грав wolfenstein i titalfall 2, але це не його через сетинг. Wolfenstein ніби пройшов 1 раз, а titanfall трохи пограв і попросив мене видалити. Hitman пробував грати і забракував, каже що то якась головоломка. Колись давно я йому ставив arma, то він не грав, бо була складна. Far cry сказав "якась гидота".
А call of duty по 10 разів проходить, і місії там всякі грає.
Треба щоб була війна або якийсь спецназ, ніби щоб "реалістично", як він каже. І щоб графіка була "реалістична", а не "дитяча", як у якомусь fortnite :laugh:
Словом, щоб можна було засісти, як "снайпєр, молодой боєц", і стріляти в німців або терористів.

Що вийшло такого останнім часом? Або можливо є якісь менш відомі ігри, які вийшли в останні 4-7 років.
Project: Snowblind, deus ex
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Дякую всім за відгуки. :up:
Купив вже ghost recon breakpoint, вона якраз пару соток коштує зараз.
І ще взяв на олівець ready or not, homefront другу частину, spec ops можливо, хоч то вже старіша гра. Старіші ігри, з тієї епохи, коли такі стрілялки якраз робили, він не хоче грати, він не любитель ретро-геймінгу і старенької графіки) Ще шепнули в приватні про гру Robocop, теж може його зацікавить, хоч там ніби треба всяких панків і бомжів відстрілювати, цікаво що він подумає)
Скину йому відео, хай дивиться і вибирає. До речі, глянув в ютубі, там є огляд на кожну гру українською. Раніш такого не було.
Якщо ще якась гра спаде на думку, то напишіть сюди.
koteyjah
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 11.12.2024 21:46ghost recon breakpoint
Тут краще з кимось, попередня була краще
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

koteyjah: 11.12.2024 21:49
Piter Cantrope: 11.12.2024 21:46ghost recon breakpoint
Тут краще з кимось, попередня була краще
Те, що попередня була хорошою, я погоджуюсь, на мій смак зі всього, що він грав, - це найкраща гра. І йому теж страшенно подобається. Що доволі не звично для нього, бо це від третьої особи і з відкритим світом. Він її називає просто "Болівія") Може ця й гірша, але вибирати не дуже є з чого.
Ну а з кимось він не буде грати. Він вже в тому віці, коли регулярно їздить на похорони однокласників і одногрупників. Збирати онлайн команди для проходження він не буде. В навушниках сидіти)? Та ну)) Ну і в деяких його іграх у нього є ко-оп і мультиплеєр режими, він якось згадував, що заходив туди випадково, і що там "всякі придурки". :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 10.12.2024 20:05 Що вийшло такого останнім часом? Або можливо є якісь менш відомі ігри, які вийшли в останні 4-7 років.
Trepang 2, Six Days In Fallujah
snapdragon999
Member

Повідомлення

Кто играет в far cry 6?
Shreder
Member

Повідомлення

Нарешті руки дійшли до RDR 2
man1242
Member

Повідомлення

Фф7 2часть на пк 23 января щас по предзаказу 1300грн :super: но осуждаю, могли и под нг закинуть :mad: На данный момент взял месяц вов ритейл пройти сюжет и рейтинговые бг пофарммть после работы, если есть у кого желание можем вместе поплеить, также зомби в боб6 тоже

Відправлено через 5 хвилин 28 секунд:
Геральт: 12.12.2024 17:59
Piter Cantrope: 10.12.2024 20:05 Що вийшло такого останнім часом? Або можливо є якісь менш відомі ігри, які вийшли в останні 4-7 років.
Trepang 2, Six Days In Fallujah
Трипанг2 норм идет? Статеры баги фпс ? То тим 17 с хел лет лузом вызывают опаску, на 12 директе пробовал там вообще статерфест вьетнам.
Торба лиха
Junior

Повідомлення

Горизонт пройшов 1,2 норм .
Рагнарок 2 дійшов до боса -ящера , не пройшов ,видалив🙁.
Зараз тягну RDR 2 пройшов 63% норм .
Геральт
Member

Повідомлення

man1242: 14.12.2024 08:42 Трипанг2 норм идет? Статеры баги фпс ? То тим 17 с хел лет лузом вызывают опаску, на 12 директе пробовал там вообще статерфест вьетнам.
Та сильно не бігав, спробував, не моє. Давніше було, але якихось технічних проблем не пригадую.

Пройшов сталкера, взявся за Indiana. А може бути, в принципі. Бойовки поки що нема фактично, якийсь стелс. Проти тупеньких і сліпеньких болванчиків. Але як кіношка - нічого.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Закінчив S.T.A.L.K.E.R. 2.
95 годин щастя і трошки страждань.

Гарна, потенційно чудова гра поки що з посереднім технічним станом.

Така густа і всепроникна атмосфера в іграх вкрай рідко зустрічається.
Занурення в ігровий світ приголомшливе.

Графіка трохи нерівна, в деякі моменти прям вау (кат-сцени, макове поле), а в деякі - графіка 5-річної гри.
Дуже вражає робота художників.

Звуковий дизайн у грі приголомшливий. Дуже атмосферний ембієнт. Українське озвучення автентичне та личить грі. У барах можна послухати цікаву сучасну українську музику. Додав кількох виконавців у плейліст.

Світ Зони дуже цікаво досліджувати, заглядаючи в кожен куточок. Гра нагороджує за цікавість.

Сюжет оригінальний і підкріплений безліччю добре поставлених кат-сцен.

Головний і мабуть єдиний мінус гри - посередній технічний стан і погана оптимізація.
На топових ПК можна грати досить комфортно (я проходив на i7 + 4090), на бюджетних доведеться чаклувати над налаштуваннями та/або модами для оптимізації.
Є безліч дрібних багів типу помилок колізій. Розробники активно їх правлять, вийшло вже кілька патчів.

Наразі Сталкер 2 - головний кандидат на гру року.
Особливо коли вони поправлять технічний стан.
Геральт
Member

Повідомлення

Ха, ну як же ж без аджендочки в Indiana. ГГ здається таки не наважились геєм зробити, але вже 2га кобіта, яку зустрічає - лесба.
Сама по собі гра, на диво, дуже і дуже непогана. Аж захотілось фільм переглянути. Це якщо грати як якусь візуальну новелу. Бо ігролад новизною не вражає. Головооломки (досить прості), скрадання (боти тупі, сліпі і глухі), кулачні бійки (фактично клікер) і якийсь мінімальний паркур. Є ще вогнепал, толку небагато з нього. Але баланс гейплейних компонентів настільки вдало витримано, що грається легко і невимушено.
7-8 з 10.
gidron69
Junior

Повідомлення

DEL
VolandInferno
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 14.12.2024 23:42Наразі Сталкер 2 - головний кандидат на гру року.
PoE 2
VBerezovsky
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 14.12.2024 23:42 Наразі Сталкер 2 - головний кандидат на гру року.
*Kingdom Come 2.
Відповісти