S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

MAKKACIN, підійти близько, коли майже активується і кинути болт.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Барбарис
Не виходить, напиши детальніше або може десь гайд є, я не знайшов поки. Пробував раз 20 але ніразу не вийшло...
Барбарис
Member

Повідомлення

MAKKACIN, та що детальніше? Може аномалія не та? Найпростіше в Малій Зоні біля північного блок поста тренуватись - аномалія вже пульсувати має.
В ютубі глянь «Швидке переміщення за допомогою аномалії - S.T.A.L.K.E.R. 2».
avuremybe
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 10.12.2024 09:36Малахіт багнувся
??
А що там за баги? Не зустрічав ще таких скарг
MAKKACIN
Member

Повідомлення

avuremybe
Крч двері закриті і персонажі оранжеві стали, хоча біля будинку всі дружні і не можу всередину попасти :-/
П.с в Заліссі не відкрилися двері і не відбив оборону, "Не йдіть сюди тут тільки смерть" :shuffle:
Геральт
Member

Повідомлення

Барбарис
Там відстань мізерна. Хіба що наловчитись і на бігу стрибати, бо не дуже воно то час і економить. Телепорти через бульки були б цікавіші

upd. а ні, глянув відоси, деякі стріляють як з катапульти.
Hotspur
Member

Повідомлення

BoJIbHbIu: 10.12.2024 09:20 Геральт
так, все так.

зи: за відео, знайшов проблему в себе, вирішив допомогти іншим в кого може бути таке. напхали мінусів, кончені якісь :)
більше сюди русню засовуй дурачок
avuremybe
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 10.12.2024 13:00Крч двері закриті і персонажі оранжеві стали, хоча біля будинку всі дружні і не можу всередину попасти
Якщо це після перестрілки з Вартою - то це сюжетний момент.
Попасти всередину можна або через провідника, або через тонель, в якому ти розмовляв зі Шрамом після перестрілки.

Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Геральт: 10.12.2024 13:06деякі стріляють як з катапульти.
Цілеспрямовано не юзав, але коли мимоволі так виходило - то відправляє в середньому на 500м.
Особливо бісить, коли ти з детектором і болтом залітаєш в табір ворогів.
А іноді закидало так, що убивався з висоти.

Вона коли тригериться (від болта, наприклад) то ця подія не миттєва, а триває десь секунду. І якщо ти заходиш в неї одразу після того, як тригернув її болтом - то дякуємо що скористались нашими авіалініями.
Востаннє редагувалось 10.12.2024 15:26 користувачем avuremybe, всього редагувалось 1 раз.
phobosse
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 10.12.2024 13:00Крч двері закриті і персонажі оранжеві стали, хоча біля будинку всі дружні і не можу всередину попасти
у мене теж таке було, але це норм, як я розумію. просто тобі там більше не раді  :D
mult
Member

Повідомлення

sasha76
Так це ж нормально :) ніяка гра не може подобатись абсолютно всім :) навіть якщо це мега хайпова гра. Я вважаю що абсолютно кожна гра повинна мати демо режим хоча б на один рівень гри, щоб людина могла спробувати і зрозуміти чи цікаво їй у цій грі і чи варта вона на її думку тих грошей.
А то купиш щось розхвалене з мега рейтингами, а воно тобі не зайшло і починається, не дай Боже переграв кількість годин які лімітовані для повернення, чи вийшло 14 днів з часу покупки.
В мене так вже не раз було, я ігри часто купую а спробувати пограти можу і через місяць і більше. І фіг вже повернеш :)
В цю частину Сталкера взагалі поки не граю, чекаю поліровки :) Хоча він в мене куплений і повертати не збираюсь, бо пограв трохи і мені зайшло.
Там ще моди будуть на нексусі і буде ще варіативніше :)
Востаннє редагувалось 10.12.2024 15:47 користувачем mult, всього редагувалось 2 разів.
SERGBILL
Member

Повідомлення

mult: 10.12.2024 15:37 В мене так вже не раз було, я ігри часто купую а спробцвати пограти можу і через місяць і більше. І фіг вже повернеш :)
а буває так, що гра заходить не з першого разу, а іноді і не з другого. Я Dishonored як спробував вперше, воно мені чомусь взагалі не зайшло, і Meto Exodus так само, але з третьої, здається, спроби, зачепило так, що пройшов двічі.
Барбарис
Member

Повідомлення

Геральт, все залежить від прицілу - куди дивишся. Таку свічку можна запустити.
Зловив цікавий баг: на базі Моноліту по дорозі до Фауста/Дубового(де 2 дошки над холодцями) зробив швидкий спуск і вбився об підлогу, але повторити не вийшло :mad: :lol:
Nutbar
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 10.12.2024 09:36 на 2+ км бігати
Насправді, це дуже велика недопрацьовка (геймдизайну?). Немає ні нормального фасттревелу, ні якоїсь автівки чи коня. Витривалості кіт наплакав, переносимої ваги кіт наплакав. Не зрозуміло нашо так було робити. Типу реалістично-харкор? - ну таке, це ж гра, і в першу чергу вона має прикольно гратися, а не бути реалістичною. Нема нічого цікавого в тому, щоб тупо бігти туди-сюди 2км десятий раз. Ну зробіть хочаб телепорти по вогнищам, де б сиділи групи сталкерів і стояла скриня для луту. А для харкорності можна було б на них і сейви зробити, а не в будь-який момент гри. Таке. Гра дуже подобається, але оцей момент прям вибиває. Довелось ставити мод на ребаланс витривалості і ваги, це хоч якось виправляє становище.
sasha76
Member

Повідомлення

SERGBILL: 10.12.2024 15:46
mult: 10.12.2024 15:37 В мене так вже не раз було, я ігри часто купую а спробцвати пограти можу і через місяць і більше. І фіг вже повернеш :)
а буває так, що гра заходить не з першого разу, а іноді і не з другого. Я Dishonored як спробував вперше, воно мені чомусь взагалі не зайшло, і Meto Exodus так само, але з третьої, здається, спроби, зачепило так, що пройшов двічі.
мне метро сразу зашло.у меня все части купленны только в эпике.все прошёл и даже не раз.а эта не зашла и не зайдёт,эти пустые локации,этот бег не знаю куда.такое не люблю.
Геральт
Member

Повідомлення

Nutbar: 10.12.2024 16:58 Нема нічого цікавого в тому, щоб тупо бігти туди-сюди 2км десятий раз.
Саме цікаве, що то карпатські км, а не звичайні )
Бачив мод на нексусі на телепорти по мінікарті, але не пробував. Оте все, що суттєво ігролад міняє, лишу на повторне проходження
Eduard1980
Member

Повідомлення

Nutbar: 10.12.2024 16:58 Ну зробіть хочаб телепорти по вогнищам, де б сиділи групи сталкерів і стояла скриня для луту. А для харкорності можна було б на них і сейви зробити, а не в будь-який момент гри.
І тоді б ти також бігав би, тільки від вогнищ)) Таке собі))
А от з забігами по квестам могли б щось придумати, але може в цьому і є сутність Сталкера? Бігати зоною, а не на лімузинах і зорельотах льотати))
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

Hotspur
вибач я не спеціально, але не знайшов шоб хтось з Україномовних чи Англомовних вирішив це питання, чи підказав. хворе ти :)
avuremybe
Member

Повідомлення

Eduard1980: 10.12.2024 18:09А от з забігами по квестам могли б щось придумати, але може в цьому і є сутність Сталкера? Бігати зоною, а не на лімузинах і зорельотах льотати
В цьому і є.
Тільки без робочого A-Life це тупі кілометрові забіги по пустій карті, а не сталкер.
Барбарис
Member

Повідомлення

avuremybe, з робочим A-Life це будуть тупі кілометрові забіги по пустій карті, бо мобів буде видно здаля та їх можна оминути. Той спавн ворогів\мантів - скидка на зумерів, яким подавають "активності" кожні 2 хвилини. Зона має бути порожня та раптово небезпечна, щоб поява ворога доставляла емоції.
Eduard1980
Member

Повідомлення

avuremybe: 10.12.2024 18:35 Тільки без робочого A-Life це тупі кілометрові забіги по пустій карті, а не сталкер.
Та я згоден, повині шось придумати.
Класно буде підгорати ,коли незапланована зграя собак тобі під базою завдання покрашить))
Що що, а сейвитись сталкер навчив :gigi: , але іноді в запалі гри забуваєш... :weep:
Відповісти