Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
daesz
Member
Стилістично мені ззз дуже зайшов, але грати одне й те саме з дня в день - нє, дякую. Я ще й підгорів на тому новому босі з електризованим кулаком. Дуже балансна ф!гня kapp, а його ж 100% додадуть в ебіс в одній з наступних ротацій.
-
Kirakishou
Member
Мене в Genshin Impact тримають гроші, які я витратив на цю гру, а також знайомі, які в неї зараз грають. А так певне я би також дропнув цю гру. Але Honkai Star Rail та Zenless Zone Zero поки що дуже подобаються. Саме сюжетно.lewerlin: ↑ 08.10.2024 15:19ЗЗЗ і Гашня довше протримались за рахунок інших аспектів, але теж дропнулись.
Хоча я недавно рахував, в Honkai Star Rail я вже витратив більше, ніж в Genshin Impact. І про що, до речі, не жалкую. Е6 няшки вартують того. Краще мати кілька Е6 damage dealer ніж купу Е0. Та ж Е6 Ахерон до сих пір залишається актуальною у всіх випробуваннях, які пропонує гра.
-
JKrl
Member
Затримка удару це ж класика. Бісить во всіх іграх від дмс до елден рінгаdaesz: ↑ 08.10.2024 15:35 Стилістично мені ззз дуже зайшов, але грати одне й те саме з дня в день - нє, дякую. Я ще й підгорів на тому новому босі з електризованим кулаком. Дуже балансна ф!гня kapp, а його ж 100% додадуть в ебіс в одній з наступних ротацій.
-
daesz
Member
Він ще рагдолить/станлочить так нефігово, якщо ненароком пропустив контр/додж + я незнаю взагалі що робити, якщо персонаж немає ай-френймів щоб "контрити" деякі його муви (я маю на увазі precisely мув, коли він забиває кулак в землю і кастує блекхол аое, собакен із зажатим E ідеально контрить це, але в інших ай-фрейми не такі тривалі* ).JKrl: ↑ 08.10.2024 19:31Затримка удару це ж класика. Бісить во всіх іграх від дмс до елден рінгаdaesz: ↑ 08.10.2024 15:35 Стилістично мені ззз дуже зайшов, але грати одне й те саме з дня в день - нє, дякую. Я ще й підгорів на тому новому босі з електризованим кулаком. Дуже балансна ф!гня kapp, а його ж 100% додадуть в ебіс в одній з наступних ротацій.
Востаннє редагувалось 08.10.2024 19:36 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
-
JKrl
Member
В мене Цезар, мені норм
-
Kirakishou
Member
Вітаю! А у мене гарант за 15-20 круток. Ось гадаю, чи варто закинути трохи грошей, щоб забрати Цезар Кінг. Зважаючи, що мені загалом пофіг на місцеву безодню, а Цезар не найкраща вайфу. З іншої сторони, до Міябі ще довго.JKrl: ↑ 08.10.2024 19:35В мене Цезар
-
JKrl
Member
Kirakishou: ↑ 09.10.2024 00:17 а Цезар не найкраща вайфу.
-
daesz
Member
-
lewerlin
Member
"Про смаки не сперечаються, друже" Люцифер(с)
-
daesz
Member
Я ржу з джпега
-
daesz
Member
Who would have thought, пам'ятаю як школьники з геншина "вякали" перед виходом хонкая, що в це ніхто не буде грати, що це покрокова гра, що це для пенсіонерів. І от хонкай збирає за черговий місяць більше, ніж гашня. Це при тому що в геншині ж Натлан вийшов?
https://www.gacharevenue.com/revenue
-
Donate
Member
Ці всі дані можеш до дупи лише поставити і не більше... Міхойо приватна контора і ні перед ким не відчитується скільки вона заробляє...daesz: ↑ 10.10.2024 02:14 Who would have thought, пам'ятаю як школьники з геншина "вякали" перед виходом хонкая, що в це ніхто не буде грати, що це покрокова гра, що це для пенсіонерів. І от хонкай збирає за черговий місяць більше, ніж гашня. Це при тому що в геншині ж Натлан вийшов?
Приклад дуже простий...
- спойлер
Але можна подивитись фінансовий звіт. І побачити геть інші цифри...
https://www.pwrd.com/en/report.html
https://www.pwrd.com/cn/presentation/re ... 0415_1.pdf
https://www.pwrd.com/cn/presentation/re ... 230407.pdf
Там мінімум 10кк$ в місяць І це у гри яка практично не звяляється навідь у топ50, і вже давно на тому світі з точки зору комьюніті.
А хойо гребе гроші лопатою, дивлячись який шлак вони зробили цього року всюди HSR/Genshin/ZZZ а робити шлак не дорого...
Аркнайтс ось на білібілі ніколи нижче топ10 взагалі не падає... Як апдейт так висить в топ1, і це ще на фоні того що там в гашні апдейт
- спойлер
Тому це все профанація "ИМХО"
-
daesz
Member
В гру ніхто не грає, але вона робить 10М в місяць. Віримо? Я повірив.
(так не буває, тим більше, що ті цифри напевно ще й юанях, а не в $)
До того ж, сенсор тавер трекає гроші по гугл сторівському айпі і туди не входять грощі з ПК клієнтів (і якщо так подумати, то 10М юанів - це десь 1.2-1.3М$, що трохи вище ніж у сенсор тавера, але якраз різниця буде виправдана ПК клієнтом).
Тобто топ7 в топ10 не входить? Зроз
При тому всі так от чудесно щось заробляють, а потім раз і eol
Відправлено через 25 хвилин 5 секунд:
Дорнчі на рахунок нових гача-шутерів
https://store.steampowered.com/app/3092 ... he_Novita/
(так не буває, тим більше, що ті цифри напевно ще й юанях, а не в $)
До того ж, сенсор тавер трекає гроші по гугл сторівському айпі і туди не входять грощі з ПК клієнтів (і якщо так подумати, то 10М юанів - це десь 1.2-1.3М$, що трохи вище ніж у сенсор тавера, але якраз різниця буде виправдана ПК клієнтом).
Тобто топ7 в топ10 не входить? Зроз
При тому всі так от чудесно щось заробляють, а потім раз і eol
Відправлено через 25 хвилин 5 секунд:
Дорнчі на рахунок нових гача-шутерів
-
lewerlin
Member
Виглядає цікаво. Якщо не підкачає шутерна складова. Вийде з нього "аніме-дівіжн" - я б побігав.daesz: ↑ 10.10.2024 03:38Дорнчі на рахунок нових гача-шутерів
-
daesz
Member
Глянув ще одне відео по цьому еш екоус - графічно виглядає норм, і от те що дуже "зацепило" в геншині, а саме реакції між елементами - також є, але візуальна частина персонажів виглядає максимально всрато, "мальовка" ну зовсім не подобається (на джпегах). Вона виходить чи то 11, чи то 13 листопада, тобто за місяць до релізу ГФН2 - так що спробую/подивлюсь, але не думаю що залишуть грати в неї.daesz: ↑ 04.10.2024 00:29
Помітив сьогодні, що прайдвен добавили її на сайті, глянув поки десь 5 хв відео, наче непогано виглядає
-
Kirakishou
Member
Завдання Архонтів Натлана так мене зачепило, що знову з’явився інтерес до Геншин Імпакт. Це щось на рівні історії Фокалорс та Фуріни. Зараз захотілося не просто ролити персонажів та проходити івенти, а почати проходити завдання світу та історії персонажів. І прокачувати персонажів, яких давно отримав, але не прокачував. Як от Хранительку Хмар — Сянь Юнь, наприклад.
Зараз чілово бігаю по цій новій локації в Лі Юе, котра майже повністю складається з зелених гір, і до чого ж в біса вона гарна.
Зараз усвідомлюю, що відноситись дуже серйозно до цієї гри було великою помилкою. В свій час я навіть карту придбав на mapgenie і відмічав на ній кожну скриню, яку знайшов. Це дуже сильно відволікало і перетворило гру на роботу. Як і серйозне відношення до Безодні та інших івентів. Коли той факт, що ти не можеш отримати всі нагороди і забрати всі скрині псує тобі настрій, а відповідно і змінює відношення до гри на негативне.
Починав я грати казуально, просто чілово бігав зі знайомим та знайомою, збирав руду, виконував дейліки, спілкувалися. Потім почав сидіти в діскорді і там мене заангажували, що треба мінмаксити та проходити весь контент. Власне це й зіпсувало відношення до гри. Це і гача. З банера Нахіди я програю майже всі 50/50 на хардпіті і це також додає негативу.
А зараз отримав Шілонен і мені хочеться нею грати. Цього не було вже давно, щоб хотлося грати новим персонажем. З банеру Яе Міко я тривалий час просто забирав персонажів, прокачував їх і не грав ними. А деяких навіть і не прокачував. Я тільки порівняно недавно прокачав Клорінду, Навію та Арлекіно, і то таланти їм не до кінця прокачав. Хранительку Хмар — Сянь Юнь я колись до 50 рівня прокачав і мені це набридло, а зараз з великим задоволенням бігаю, фармлю ресурси для неї.
Шілонен взагалі просто супер. І як персонаж — своїм характером, зовнішністю, і як корисний член команди. З нею підйом по горам став просто прогулянкою.
Не знаю, як довго протримається це відношення до Геншина, але зважаючи на те, що далі буде Часка і Піро Архонт — Мавуйка, сподівання на високому рівні. Головне, знову не скотитися до того, щоб почати відмічати сундуки і паритися через 60 прімогемів, які не отримав, бо не пройшов Безодню на всі зірки.
Зараз чілово бігаю по цій новій локації в Лі Юе, котра майже повністю складається з зелених гір, і до чого ж в біса вона гарна.
- спойлер
Зараз усвідомлюю, що відноситись дуже серйозно до цієї гри було великою помилкою. В свій час я навіть карту придбав на mapgenie і відмічав на ній кожну скриню, яку знайшов. Це дуже сильно відволікало і перетворило гру на роботу. Як і серйозне відношення до Безодні та інших івентів. Коли той факт, що ти не можеш отримати всі нагороди і забрати всі скрині псує тобі настрій, а відповідно і змінює відношення до гри на негативне.
Починав я грати казуально, просто чілово бігав зі знайомим та знайомою, збирав руду, виконував дейліки, спілкувалися. Потім почав сидіти в діскорді і там мене заангажували, що треба мінмаксити та проходити весь контент. Власне це й зіпсувало відношення до гри. Це і гача. З банера Нахіди я програю майже всі 50/50 на хардпіті і це також додає негативу.
А зараз отримав Шілонен і мені хочеться нею грати. Цього не було вже давно, щоб хотлося грати новим персонажем. З банеру Яе Міко я тривалий час просто забирав персонажів, прокачував їх і не грав ними. А деяких навіть і не прокачував. Я тільки порівняно недавно прокачав Клорінду, Навію та Арлекіно, і то таланти їм не до кінця прокачав. Хранительку Хмар — Сянь Юнь я колись до 50 рівня прокачав і мені це набридло, а зараз з великим задоволенням бігаю, фармлю ресурси для неї.
Шілонен взагалі просто супер. І як персонаж — своїм характером, зовнішністю, і як корисний член команди. З нею підйом по горам став просто прогулянкою.
Не знаю, як довго протримається це відношення до Геншина, але зважаючи на те, що далі буде Часка і Піро Архонт — Мавуйка, сподівання на високому рівні. Головне, знову не скотитися до того, щоб почати відмічати сундуки і паритися через 60 прімогемів, які не отримав, бо не пройшов Безодню на всі зірки.
-
daesz
Member
Декілька тижнів тому чув, що хойо анонсували 2 нові гри у вселенній ХСР, але знайти яку небудь інформацію стосовно цього так і не зміг. Навіть офф відео чи статтю
-
Kirakishou
Member
daesz
Я також про це читав. З однієї сторони нові ігри від хойо це добре, з іншої — у мене толком не вистачає часу і на ці три гри від хойо, в які я зараз граю. Мені доводиться на вихідних тупо цілими днями по черзі проходити у всіх цих іграх сюжет. На минулих своїх вихідних я повністю закрив борги по ХСР, пройшовши там весь сюжет та всі теперішні івенти. А також пройшов перші дві частини сюжету в Натлані. Зараз ось думаю, що на цих вихідних робити — пройти в зенлесі новий сюжет, чи в геншині. У мене вихідні завтра та післязавтра. Втім, можливо, я встигну пройти і там, і там. Бо вже почав проходити і там, і там. Якби скіпав діалоги, то певне на це менше часу йшло, але я люблю слухати японських сейю. Хоча буває скіпаю діалоги чоловіків, залежить від настрою.
Ще я думаю, що більше не буду купувати паки з крутками. Бо гроші також прив’язують до гри, а також завищують очікування від персонажів, у яких ти вклався. Думаю, що буду брати підписку в цих трьох іграх, як я власне і роблю. І буду інколи купувати БП заради конусів чи аватарок. Тому що у мене зараз багато персонажів, в яких я вклав чимало коштів і якими я вже давно не граю, бо вони перестали бути актуальними як в безодні, так і просто побігати, пофармити. Думаю, що Е0 та інколи конус – золота середина. В зенлесі взагалі крутити конуси поки що не планую. Мабуть, як і в геншині.
Я також про це читав. З однієї сторони нові ігри від хойо це добре, з іншої — у мене толком не вистачає часу і на ці три гри від хойо, в які я зараз граю. Мені доводиться на вихідних тупо цілими днями по черзі проходити у всіх цих іграх сюжет. На минулих своїх вихідних я повністю закрив борги по ХСР, пройшовши там весь сюжет та всі теперішні івенти. А також пройшов перші дві частини сюжету в Натлані. Зараз ось думаю, що на цих вихідних робити — пройти в зенлесі новий сюжет, чи в геншині. У мене вихідні завтра та післязавтра. Втім, можливо, я встигну пройти і там, і там. Бо вже почав проходити і там, і там. Якби скіпав діалоги, то певне на це менше часу йшло, але я люблю слухати японських сейю. Хоча буває скіпаю діалоги чоловіків, залежить від настрою.
Ще я думаю, що більше не буду купувати паки з крутками. Бо гроші також прив’язують до гри, а також завищують очікування від персонажів, у яких ти вклався. Думаю, що буду брати підписку в цих трьох іграх, як я власне і роблю. І буду інколи купувати БП заради конусів чи аватарок. Тому що у мене зараз багато персонажів, в яких я вклав чимало коштів і якими я вже давно не граю, бо вони перестали бути актуальними як в безодні, так і просто побігати, пофармити. Думаю, що Е0 та інколи конус – золота середина. В зенлесі взагалі крутити конуси поки що не планую. Мабуть, як і в геншині.
-
daesz
Member
Kirakishou,
думаю, що реліз ще не скоро. Та й якщо так подумати : Натлан - це ж останній регіон в геншині? Мб ці ігри прийдуть на заміну геншину, коли він відправиться в стан "стазису", як хонкай 3, наприклад.
(грати більше 2 гача ігор одночасно - це погано для ментала, по крайній мірі мого - не залишається часу ні на що інше, а інколи хочеться якийсь сингл пограти, чи в мультиплеєр (хоча я крім дедлока та батлфронта2 давно нічого не грав, та й ці 2 не те щоб кожного дня виходить), а ще серіали/анімешки глянути)
думаю, що реліз ще не скоро. Та й якщо так подумати : Натлан - це ж останній регіон в геншині? Мб ці ігри прийдуть на заміну геншину, коли він відправиться в стан "стазису", як хонкай 3, наприклад.
(грати більше 2 гача ігор одночасно - це погано для ментала, по крайній мірі мого - не залишається часу ні на що інше, а інколи хочеться якийсь сингл пограти, чи в мультиплеєр (хоча я крім дедлока та батлфронта2 давно нічого не грав, та й ці 2 не те щоб кожного дня виходить), а ще серіали/анімешки глянути)
-
Kirakishou
Member
Ні, ще має бути Снєжная. І Натлан щойно почався, він буде виходити ще довго. Після Снєжної ще щось має бути, я думаю. Наприклад, той таємничий острів в небі — Селестія.daesz: ↑ 13.10.2024 22:32Натлан - це ж останній регіон в геншині?
Щодо ментала погоджуюся, але і дропати ці ігри шкода. Як мінімум ігри від міхойо. Та і Browndust2 також поки що не готовий дропати. Всі решта гачі то дропаю, то буває знову повертаюся на якісь еніверсарі-івенти. Недавно ось в Нікке повернувся, щоб забрати Аянамі Рей та Аску. Кацурагі Місато вони безкоштовно дали, а Марі не вдалося отримати. Причому помітив, що якщо в Нікке довго не грати, а потім повернутися – виграєш легу с першої десятки. В мене це вже не вперше таке. Тому в нікке підкрутка 100% є. Це ще й корейська гра, а корейці наче це не так сильно контролюють, як китайці.
З іншої сторони, у мене немає особистого життя, немає жінки. На вулицю зараз виходити страшно. Та і я завжди був домосідом. Тому на що ще витрачати час, як не на ігри? Ось тільки що аніме менше дивитися став, не кажучи вже про те, що майже перестав читати мангу. І ранобе вже не пам’ятаю, коли востаннє читав. А вже вийшла купа продовжень тих тайлів, від яких я в свій час отримав масу гарних емоцій і які дуже-дуже сильно хотів почитати далі. Зараз продовження вже є, деякі тайтли навіть закінчилися, а часу і бажання почитати їх немає.
Хоча тут не можна винити тільки те, що гача-ігри почали відбирати більше часу. Тут ще й війна, яка сильно вплинула на настрій та смаки. Зараз все більше дивишся якісь новини чи блогерів замість того, щоб аніме подивитися. Та й загалом пригнічений тою безвихіддю, яка чекає в майбутньому, бо нічого хорошого там не проглядається. У мене вже зараз дуже сильно просів дохід, у нас прибрали і премії, і доплати. Роботи дуже сильно побільшало, бо деякі звалили за кордон, деякі на війну, деякі просто звільнилися.
Хоча не можу сказати, що сюжет в цих іграх потребує прям так багато часу. Справа в тому, що я просто на них трохи підзабив. Особливо на геншин. В ХСР та Зенлесс місяць чи навіть трохи більше також було ліниво грати, бо було навантаження на роботі із-за того, що хтось то на лікарняному, то у відпустці. Та й сам я місяць назад хворів чимось схожим на ковід, тому також бажання читати сюжет не було. Просто заходив, робив дейліки та івенти. Причому івенти навіть напрягався, щоб закрити повністю, чисто забирав крутки і все. Зараз по ХСР я вже борги закрив. Думаю, що Зенлесс також по сюжету на цих вихідних пройду, як і Геншин. А решта все — типу купи отих бойових завдань в Зенлесі не дуже цікаві, тому я щодо них не переймаюся. Я і безодню там тільки раз пробував пройти — пройшов три поверхи і забив. Більше навіть не пробував, бо банально ліниво. Хоча зараз вже маю персонажів які чотири, а то й п’ять поверхів пройдуть точно. Тупо ліниво.