Lineage II

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

чому загнулась ла2? чи це лише у нас загнулась
і чому товариш вище пише, що для України закритий шлях до ла2 на сервері Кореї?
daesz
Member

Повідомлення

Незнаю на рахунок Кореї, але на офф сервері в США можна грати без будь-яких танців з бубном.
jumanji
Member

Повідомлення

Помню, играл с бро, на мобильном модеме 5 килобайт GPS интернет в гиран можно было даже не лезть :gigi: но крипов норм было фармить и в дионе бегать. А бро мне посоветовал на профете играть :gigi: ( хитрая макака ) потом приходилось катакомбы фармить в соло на профете в лайте и с дагером на крты, орал весь сервер
korea
Member

Повідомлення

Дивився на ТЛ, якісь ролики, скріни, навіть знайомий гуляє. Я не знаю який в тому сенс, як на мене вона така сама як бдо чи архейдж. Вбиваєш тупих мобів, збираєш дроп, знову і знову потім ідеш до нпс, інколи покажуть простеньку катсцену і все це поколу. В 2005 це було цікаво, було незвично, але зараз в 2024, якось нудно і банально

Я як малим грав вкачав тх до 70 без бафів, бігав в топ люксорі по некрополісам, ото з мене ржали)))
А потім клани/вікна/твінки все як у людей, нормальних людей.

Стільки часу витратив, аж страшно рахувати, хоча я не жалкую зовсім, були, і друзі, і вороги. Та й на сходки, їздив малим в столицю, класно було :gigi:

Все ж л2 класна гра була, але це вже інша епоха. Все було нове, цікаве, комп видавав стабільних 30 кадрів на секунду в ТОІ і жоден ангел не міг пережити зустріч з тобою. А потім ловиш маг крит і дивишся що тіпчік твій, то вже в одних труселях лежить. Травма дитинства, бляха :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Буду відвертий, я tarisland пограв напевно з 2-3 годинки і видалив, і вона була значно цікавіша геймплейно ніж ТнЛ (хоча обидві - шляпа ще та, я б волів рагнарок онлайн грати, ніж будь-яких з цих двох :D ).
Vlaad13
Member

Повідомлення

jumanji: 04.10.2024 21:42 Помню, играл с бро, на мобильном модеме 5 килобайт GPS интернет в гиран можно было даже не лезть :gigi: но крипов норм было фармить и в дионе бегать. А бро мне посоветовал на профете играть :gigi: ( хитрая макака ) потом приходилось катакомбы фармить в соло на профете в лайте и с дагером на крты, орал весь сервер
бил мобов за пп на с4 в тяж сете и с дулями :lol:
Mixx
Member

Повідомлення

первый чар был котовод на ц2 или ц3, тоже дули, ц-б лайт, котик, ад крч, на х1 пол года до 52 качался :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

Темний ельф суммонер clears :)
Легко було качати, максимально сейвово, соло чистив 2 кімнати в катакомбах with ease, 1в1 ізі також, особливо з мілішниками :D
Якщо б коли небудь вирішив знову пограти в ла2 - тільки дарк ельф самонер (ну або якийсь дагерщик, ними весело пвп-шитись :) )
Nutbar
Member

Повідомлення

daesz: 06.10.2024 01:58 бо якийсь дагерщик, ними весело пвп-шитись
Але качатись взагалі не весело, якщо мова про лоу рейти :)
jumanji
Member

Повідомлення

Vlaad13: 06.10.2024 00:14
jumanji: 04.10.2024 21:42 Помню, играл с бро, на мобильном модеме 5 килобайт GPS интернет в гиран можно было даже не лезть :gigi: но крипов норм было фармить и в дионе бегать. А бро мне посоветовал на профете играть :gigi: ( хитрая макака ) потом приходилось катакомбы фармить в соло на профете в лайте и с дагером на крты, орал весь сервер
бил мобов за пп на с4 в тяж сете и с дулями :lol:

Веселое было время, и беззаботное :D
daesz
Member

Повідомлення

Качнув сьогодні згаданий вище астеріос; думаю, це звичайний архів/зіп-ник тож на всякий випадок просканю малвербейтсом та бітдефендером. До бітдефендера не дойшло :D
Зображення
Mixx
Member

Повідомлення

daesz
А что удивительного? У них своя защита от взлома пакетов, любой софт для параноиков решит, что это вирус.

Более того, оно еще мониторит запущеный софт на пк, в случае попытки взаимодействовать с клиентом - рвет связь и скорее всего высылает данные куда надо.
daesz
Member

Повідомлення

Воно моніторить ваш ПК, ваші дані, вихідний трафік і ще Бог зна куди пхає свій ніс. Це і є малвер, а ніякий не захист :D
Mixx
Member

Повідомлення

Шапочку из фольги?)
daesz
Member

Повідомлення

Собі залиште (схоже, ви не зовсім розумієте як захист має працювати і просто безплатно роздаєте свої приватні дані) ;)
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 08.10.2024 02:01 Воно моніторить ваш ПК, ваші дані, вихідний трафік і ще Бог зна куди пхає свій ніс. Це і є малвер, а ніякий не захист :D
Потім відправлять на аналіз і не буде верещати антивірус...
Якщо там дійсно античіт то вони всі такі :laugh: Просто на більшість такого антивірус не реагує до в білому списку
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 08.10.2024 02:54
daesz: 08.10.2024 02:01 Воно моніторить ваш ПК, ваші дані, вихідний трафік і ще Бог зна куди пхає свій ніс. Це і є малвер, а ніякий не захист :D
Якщо там дійсно античіт то вони всі такі :laugh: Просто на більшість такого антивірус не реагує до в білому списку
Зараз античіт мають більшість ігор які випускаються як великими, так і малими компаніями, думаєте компанії які роблять всякий антималвер софт (по типу того ж малвеабейтс) сидять і займаються наповленням білого списку? Ні, звичайно. У них є мільйон прикладів того, як повинен поводити себе захист, а ще мільйон скриптів того як поводять себе всякі шахрайські червяки, фраудвери, віруси, трояни, тощо.
В любому випадку, не бачу змісту це обговорювати - маєте бажання піддаватись ризику з втратою персольних даних, ніхто вас не зупинить. Я в любому випадку не планував грати довше декількох годин, а може й того менше :D
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 08.10.2024 03:28
Donate: 08.10.2024 02:54

Зараз античіт мають більшість ігор які випускаються як великими, так і малими компаніями, думаєте компанії які роблять всякий антималвер софт (по типу того ж малвеабейтс) сидять і займаються наповленням білого списку? Ні, звичайно. У них є мільйон прикладів того, як повинен поводити себе захист, а ще мільйон скриптів того як поводять себе всякі шахрайські червяки, фраудвери, віруси, трояни, тощо.
В любому випадку, не бачу змісту це обговорювати - маєте бажання піддаватись ризику з втратою персольних даних, ніхто вас не зупинить. Я в любому випадку не планував грати довше декількох годин, а може й того менше :D
Їм відправляють просто, вони кидають у білий список і все :rotate:
Autoworld
Junior

Повідомлення

вспомнил былое... все-таки л2 это страшная наркомания
после 5 лет перерыва голова квадратная))
завис сильно на пару дней
если у кого-то есть желания начать - пишите в ЛС
Draqoon
Member

Повідомлення

Nutbar: 06.10.2024 02:59
daesz: 06.10.2024 01:58 бо якийсь дагерщик, ними весело пвп-шитись
Але качатись взагалі не весело, якщо мова про лоу рейти :)
Та наче весело, тільки якщо є битви за мобів, а так як на роботу.
Відповісти