Ціна на HOGWARTS LEGACY

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Djay
Member

Повідомлення

Всім доброго дня. Ніхто не в курсі, що за підвищення ціни на Хогвартс??? Делюкс версія коштувала до 1к гривень, нещодавно на розпродажу була здається по десь 650+ гривень. Тут заходжу, делюкс 1849 рідненьких :-/ :-/ .
Хоча всі інші ігри коштують так само. Об'яви про підвищення не було, що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
Grava
Member

Повідомлення

Djay: 11.09.2023 17:40що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
стім іноді змінює рекомендовані регіональні ціни
Djay
Member

Повідомлення

Grava: 11.09.2023 17:42
Djay: 11.09.2023 17:40що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
стім іноді змінює рекомендовані регіональні ціни

Це в епік гейм. І регіональні ціни на конкретний проєкт?
Барбарис
Member

Повідомлення

Djay, в стім теж 2128, якщо окремо гру та длс або 1849, якщо делюкс.
marran
Member

Повідомлення

Згадайте Chernobilyte: коли вийшла, коштувала 300 грн (нібито), а нещодавно вже 600.
WSavage
Member

Повідомлення

Djay: 11.09.2023 17:40 Всім доброго дня. Ніхто не в курсі, що за підвищення ціни на Хогвартс??? Делюкс версія коштувала до 1к гривень, нещодавно на розпродажу була здається по десь 650+ гривень. Тут заходжу, делюкс 1849 рідненьких :-/ :-/ .
Хоча всі інші ігри коштують так само. Об'яви про підвищення не було, що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
Тут дуже зручно можно відстежувати зміну цін
https://steamdb.info/app/990080/
Holdyfolds
Member

Повідомлення

Для Elden Ring також підняли регіональні ціни. Мені здається, що закручують гайки тим, хто використовує інші регіони для придбання ігр в Steam.
Ostin
Member

Повідомлення

Є такий тип маркетологів, які беруть приклад з кожанки. Продається не дуже або "очєнь дєньгі нужни" - давайте піднімемо ціну! Щодо фізичного залізяччя воно ще може деякий час котитись по інерції, а от цифрові ігри на більшу суму продаватись точно не будуть, це я можу гарантувати :D
er[socrates]
Member

Повідомлення

Мда, ГП с 900 до 1600, ЭР с 900 до 1800. Когда т.н. "западные партнеры" уже признают нас европой, но доходы граждан не поспевают за этими признаниями :D
Djay
Member

Повідомлення

Треш, думав, ех, дочекаюсь скидонів нормальних і придбаю) Дочекався :gigi:
Spiryt
Member

Повідомлення

Ostin: 12.09.2023 16:16 Є такий тип маркетологів, які беруть приклад з кожанки. Продається не дуже або "очєнь дєньгі нужни" - давайте піднімемо ціну! Щодо фізичного залізяччя воно ще може деякий час котитись по інерції, а от цифрові ігри на більшу суму продаватись точно не будуть, це я можу гарантувати :D
Вот именно Hogwarts и Elden Ring не очень продавалась :lol:
Везде надо искать заговор рептилоидов, когда ответ на поверхности - инфляция
Prescott
Member

Повідомлення

Шо прям такая интересная игра стоящая таких эмоций? Там оптимизацию починили или снова недогруз на топовых ЦП+ГП?
Draqoon
Member

Повідомлення

Prescott: 14.09.2023 15:10 Шо прям такая интересная игра стоящая таких эмоций? Там оптимизацию починили или снова недогруз на топовых ЦП+ГП?
Aльтернатива лише LEGO® HARRY POTTER COLLECTION
daesz
Member

Повідомлення

Spiryt: 14.09.2023 10:02 Везде надо искать заговор рептилоидов, когда ответ на поверхности - инфляция
У нас як в лютому (коли гра вийшла) так і зараз курс по 37.50, звідкіля та інфляція взялась? :gigi:
Podyrio
Member

Повідомлення

Прикольно, ціну у 2 рази підняли, ще у березні купляв за 800 грн, стандарт едішн
Геральт
Member

Повідомлення

Prescott: 14.09.2023 15:10 Шо прям такая интересная игра стоящая таких эмоций? Там оптимизацию починили или снова недогруз на топовых ЦП+ГП?
Пройшов на релізі, якщо ті useless промені не ставити, то все норм було.
А гра норм, краще старфілда B-)
divinity
Member

Повідомлення

На дуже багато проектів підняли ціни. Після того, як в нас курс став 38 після 28 в липні минулого року, потихеньку змінюють ціни, деякі просто з запізненням в рік, бо воно їм не дуже цікаво.

З тих за якими я стежив:

last epoch - з 430 до 700
elden ring з 900 до 1800
football manager був десь 850, зараз 1300

і т.п. Лише деякі ще не підняли, але ще піднімуть.
Draqoon
Member

Повідомлення

divinity: 14.09.2023 16:29 На дуже багато проектів підняли ціни. Після того, як в нас курс став 38 після 28 в липні минулого року, потихеньку змінюють ціни, деякі просто з запізненням в рік, бо воно їм не дуже цікаво.

З тих за якими я стежив:

last epoch - з 430 до 700
elden ring з 900 до 1800
football manager був десь 850, зараз 1300

і т.п. Лише деякі ще не підняли, але ще піднімуть.
Ціна піднімається не ексклюзивно для України, а для всіх у кого низька ціна на перший погляд
unique-neon
Member

Повідомлення

Та загалом видавець на релізі Мотала переглянув цінову політику і на Хогвартс. Те саме з Елденом сталось при релізі Арморед Кор. Обидвом по негативному рев'ю зробив замість позитивних. Ціна сильно завищена відносно рекомендацвй стім, якщо вірити steamdb.
Відповісти