Друзі, мене дуже цікавить як у вас (у гравців цієї ігрулі) вона бігає...
у мене самого зараз
Sempron 140 @ X2 3650MHz,
4Gb RAM @ 930MHz 5-5-5-18
XFX GeForce 8800GTX 768Mb @ 628/1471/2000
FullHD монітор (1920х1080)
Windows XP SP3
Проблема в тому що при такому розрішення ігрушка дуже сильно лагає - менше 20 фпс! Понижуючи розрішення до 1366х768 - збільшується до 30фпс.
Але у друга на 8800GT (!) при 1680х1050 літає на максі...
Хтось стикався з таким?
Останні статті і огляди
Новини
The Saboteur - Шон-саботажник і тітьки, багато тітьок)
-
Ramon
Member
-
IvTK
Member
По-моему, причина в этом, даже если 2 ядра разблокированыSempron 140 @ X2? 3650MHz
-
Ramon
Member
IvTK
забув сказати, два ядра загружені порядка на 80% - я запускаю диспетчер задач, і згортаю його, і він собі продовжує моніторити нагрузку...
та і коли розрішення ставлю менше - ФПСки ростуть - це вказує на відяху..
блін шо за муйня
саме цікаво шо у друга 8800GT навіть не гналась - тобто навіть частоти менші ніж у моєї 8800GTX. Про память 768Мб і шину 384біта у моєї я взагалі мовчу...
забув сказати, два ядра загружені порядка на 80% - я запускаю диспетчер задач, і згортаю його, і він собі продовжує моніторити нагрузку...
та і коли розрішення ставлю менше - ФПСки ростуть - це вказує на відяху..
блін шо за муйня

саме цікаво шо у друга 8800GT навіть не гналась - тобто навіть частоти менші ніж у моєї 8800GTX. Про память 768Мб і шину 384біта у моєї я взагалі мовчу...

-
MoleX
Member
Ramon
спробуй з драйверами відеокарти пошаманити, понизь розгін ...
спробуй з драйверами відеокарти пошаманити, понизь розгін ...
-
Klon
CG graphikos fan
Ramon
Саботер крайне глючная игрулина у меня на АТИ вообще висла в меню, как я помню вышли фиксы, устраняющие лаги, посмотри на плейграунде, там они должны быть...
Саботер крайне глючная игрулина у меня на АТИ вообще висла в меню, как я помню вышли фиксы, устраняющие лаги, посмотри на плейграунде, там они должны быть...
-
Ramon
Member
Klon
Так, читав про це
поставив останній патч - 1.03...
але нічого не змінилося
Так, читав про це

поставив останній патч - 1.03...
але нічого не змінилося

-
wolfsanek
Reviewer
1280х1024, форсирование АF из драйверов. Без патчей. На 9800GTX+ ниже 30 fps не видел, в среднем под 40-60. Играл на Core 2 Quad 9550 при 3,2 ГГц.
P.S. Это проплаченный комментарий от Intel и Mushkin
P.S. Это проплаченный комментарий от Intel и Mushkin

-
Qntality
neadekvato nachalnego
wolfsanek, откат не забудь!
-
Serfer
Advanced Member
Ramon, а де х4? Мабуть і в цій грі треба більш як 2 ядра...

wolfsanek:P.S. Это проплаченный комментарий от Intel и Mushkin

-
Ramon
Member
Serfer
ну, в "требованиях" написано шо треба Кор2Дуо 2,4Ггц, думаю шо Атлон ІІ х2 3,7ггц явно краще ніж Кор2Дуо 2,4
- це раз.
Два - ядра не загружаються на 100%,
Три - ФПС збільшуються якшо зменшити розрішення екрану - це явно не процесор.
Отож зараз буду експериментувати з підбором оптимальних драйверів для 8800ПЕЧ
ну, в "требованиях" написано шо треба Кор2Дуо 2,4Ггц, думаю шо Атлон ІІ х2 3,7ггц явно краще ніж Кор2Дуо 2,4

Два - ядра не загружаються на 100%,
Три - ФПС збільшуються якшо зменшити розрішення екрану - це явно не процесор.
Отож зараз буду експериментувати з підбором оптимальних драйверів для 8800ПЕЧ
-
Ramon
Member
Хо-хо!
Установив дрова версії 175.16 - при фуллХД (1920х1080) і все на макс - не падає нижче 35!!
тітькееееее!
Установив дрова версії 175.16 - при фуллХД (1920х1080) і все на макс - не падає нижче 35!!

тітькееееее!

-
Serfer
Advanced Member
Ramon:Три - ФПС збільшуються якшо зменшити розрішення екрану - це явно не процесор.
А що, при зменшенні розширення повинно було впасти?

Ramon:Установив дрова версії 175.16 - при фуллХД (1920х1080) і все на макс - не падає нижче 35!!
Як груля?
-
Ramon
Member
Serfer
Якщо зменшувати розрішення (resolution) кадрів (FPS) стає більше.
Непогана ігруля, сюжет нічого так...
По суті сама модель гри дуже схожа на GTA IV, але наприклад модель пошкоджень автомобілів мені не сподобалась, тут ГТАЧ рулить
Не зрозумів питання...А що, при зменшенні розширення повинно було впасти?
Якщо зменшувати розрішення (resolution) кадрів (FPS) стає більше.
Непогана ігруля, сюжет нічого так...
По суті сама модель гри дуже схожа на GTA IV, але наприклад модель пошкоджень автомобілів мені не сподобалась, тут ГТАЧ рулить

-
Wonderboy
Member
Игра отличная. В свое время не успокоился, пока не разрушил все, что было на карте.
Игра процессорозависима, х2 Windsor 2.8 в ней не нагружал даже 9600ГТ, не говоря о 295гтх - фпс не увеличилось. Поменял на профильный - все залетало.
Саундтреки подобраны очень грамотно. Я в большинстве просто отключаю фоновую музыку в играх, но здесь она настолько органична, что помогает погружаться в атмосферу тех годов.
К графике в принципе можно придраться, консольные корни видны, но... не хочется. Жаль, что команда разработчиков распалась, с удовольствием поиграл бы DLC.
Игра процессорозависима, х2 Windsor 2.8 в ней не нагружал даже 9600ГТ, не говоря о 295гтх - фпс не увеличилось. Поменял на профильный - все залетало.
Саундтреки подобраны очень грамотно. Я в большинстве просто отключаю фоновую музыку в играх, но здесь она настолько органична, что помогает погружаться в атмосферу тех годов.
К графике в принципе можно придраться, консольные корни видны, но... не хочется. Жаль, что команда разработчиков распалась, с удовольствием поиграл бы DLC.