Cyberpunk 2077

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kib
Member

Повідомлення

З'явився свіжий трейлер гри, по завіренням розробників графіка з реального ігрового процесу (десь я вже це чув :gigi: , але буду надіятись).
Власний переклад опису сюжету під трейлером.
Cyberpunk 2077 - гра в жанрі РПГ з відкритим світом, де події розвертаються у найбільш яскравому та водночас небезпечному мегаполісі майбутнього - Night City. Ви граєте за персонажа "V", найманця на підйомі своєї кар'єри, який тільки що отримав свій перший серйозний контракт. В світі вуличних кібермодифікованих воїнів, технічно підкованих інтернет серферів, і корпоративних хакерів, сьогодні починається твій перший крок на шляху до міської легенди.
Трохи скрінів з трейлеру.
спойлер
Зображення
Зображення
Офіційний сайт.
Імхо, щось нагадує ГТА і Сторожових псів, але це напевно тому що події розвиваються в мегаполісі. Надіюсь в кінцевому варіанті, це не буде концепція грабуй вбивай... Хоча опис сюжету частково на це натякає. :(
Сама графіка на високому рівні, але нічого революційного в ній не бачу, але що мені знати про графіку, судячи з ютуб відео. :D
Востаннє редагувалось 11.06.2018 10:24 користувачем Kib, всього редагувалось 3 разів.
uaolmer
Member

Повідомлення

да видно же, что пререндер
Abracadabra
Member

Повідомлення

по трейлеру якась каша виходить. Я це десь уже бачив ( перші кадри подумав що на посилання трейлера метро потрапив, Літаюче авто з якого виходить ??вона?? в червоному платті ну прям з Масс Ефекту челнок, сама концепція людей машин Деус Екс, і т.д. і т.п.). А на практиці та все одно з чого все це взяли. Головне щоб сюжет завезли і цікаві побічні квести,
dmytro
Member

Повідомлення

Мне такой жанр фантастики импонирует. Если будет как Deus Ex + GTA V, то буду апгрейдить систему (видеокарту), такие игры нельзя пропускать.
Kib
Member

Повідомлення

Abracadabra:Головне щоб сюжет завезли і цікаві побічні квести
Не знаю як з основним сюжетом, але побічні квести повинні порадувати. Основний сюжет поки що викликає питання, можна буде створювати свого унікального персонажа, а також ця фраза в описі "на шляху до міської легенди", чомусь нагадує інший вираз "розбагатій, або помри намагаючись". З таким підходом не уявляю якоїсь значущої головної лінії сюжету, принаймні відноситись до неї з цікавістю і переживаннями не дуже хочеться, імхо.
Raynor
Member

Повідомлення

По моему еще рановато тему для этой игры создавать:).
Kib
Member

Повідомлення

Інтерв'ю з дизайн директором. В ньому даються відповіді на деякі питання, наприклад чому був обраний вид від першого лиця. Для такого детального пропрацьованого світу і кращого сприйняття атмосфери кіберпанку, розробники порахували буде краще коли вигляд буде від першого лиця, тому як це дозволить краще розгледіти ці деталі, і глибше зануритись в атмосферу.
Також підтверджуються мої думки з попереднього посту про направленість основного сюжету. Не буде головного жирного епічного сюжету як у відьмаку 3, розробники більше сконцентрувалися на історіях окремих персонажів.
Raynor:По моему еще рановато тему для этой игры создавать:).
Судячи з інтерв'ю, розробники планують бути більш відкритими і розповідати про гру більше деталей, тому тема створена, імхо вчасно. ;)
Saffa
Member

Повідомлення

выйдет тоже в 2077 году?
Kib
Member

Повідомлення

Saffa:выйдет тоже в 2077 году?
Фанати наче побачили на сайті якесь таємне послання в html коді сторінки, і реліз назначений на 2019 рік, але це ж так собі, навіть до рівня чуток не дотягує.
Saffa
Member

Повідомлення

Kib:
Saffa:выйдет тоже в 2077 году?
Фанати наче побачили на сайті якесь таємне послання в html коді сторінки, і реліз назначений на 2019 рік, але це ж так собі, навіть до рівня чуток не дотягує.
а я видел тайное послание,что мы в 2019 году в Киберпанк в реале играть начнём :laugh:
Kib
Member

Повідомлення

Saffa:а я видел тайное послание,что мы в 2019 году в Киберпанк в реале играть начнём
Угу, а згідно фільму "Назад до майбутнього", в мене ще в 2015 році повинні були бути кросівки з самозав'язуючимися шнурками, і куртка з автоочисткою і підгонкою по розміру, а також повсюди літаючі машини. :gigi:

Отправлено спустя 46 минут 12 секунд:
Фанатський ролик, зроблений по словам автора за пару вечорів на UE4. Бачення вулиці в стилі кіберпанку, очима автора.
Схоже що, або автор вмілий розробник, або такий же брехун, чи на UE4 робити ігри не так вже і складно.
MessiaH
Member

Повідомлення

dmytro:Если будет как Deus Ex + GTA V, то буду апгрейдить систему (видеокарту), такие игры нельзя пропускать.
к тому времени как эта игра выйдет всем надо будет уже делать апгрейд
Spurt
Member

Повідомлення

А вот внезапно и геймплейное видео подъехало: https://www.youtube.com/watch?v=euqbMkM-QQk&t=0s
Відповісти