Сам ще не грав, думаю на якій платформі купити та чи варто взагалі. Які ваші враження? На ПК оптимізацію завезли чи ні? Без відгуків стіма неможливо зрозуміти, а кота в мішку брати не хочеться
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
На ютубе мне стало очевидно что это очередной ФК но в другом сеттинге.Nutbar: ↑ 12.12.2023 16:58 а кота в мішку брати не хочеться
Доповніть думку для людини, що не грала в останні фаркраї. Це добре чи погано?Prescott: ↑ 12.12.2023 17:02 На ютубе мне стало очевидно что это очередной ФК но в другом сеттинге.
Ну в ФК3 это было интересно, в ФК4 ещё тоже работало а потом это скатилось в однотипный конвейер где вся игра проходит по одним и тем же лекалам. Играл в один ФК - считай играл во все.Nutbar: ↑ 12.12.2023 17:53Це добре чи погано?
Первая игра по Аватару была годным продуктом для своего времени с кучей геймплейных механик за каждого из персонажей.L E V: ↑ 13.12.2023 11:10 Я грав ще в 1-шу частину фк, далі просто не заходило).
На рахунок аватара, колись грав в першу частину, якщо відходити, що фільм мені тоді зайшов, то гра теж сподобалась. на рахунок ціє почекаю.![]()
Ну я ж и говорю, фар крайNutbar: ↑ 16.12.2023 02:04Загальна історія (але я тікі почав, може щось насиплять цікавого).
Відсутність навіть умовного вибору. Просто винонуєш бойові завдання і все.
Є якась система навичок, якась система крафту, але якщо вони так за руку ведуть, то в принципі все одно на те все.
Гра настільки нудна, що то просто капець. Графіка гарна, а все решта нижче середнього. Того разу воно навіть нудніше ніж асасіни. А до Фар Края (особливо primal) як до місяця.Nutbar: ↑ 16.12.2023 02:04 Вирішив все ж купити. У епіків знижка 33% на будь-що зараз по купону, тож взяв там за 1к грн звичану версію,
Вже не згадаю, але здається там порядок грав роль. Може спочатку гра, а тоді моніторинг. А може навпаки. Але в мене тільки ріва, без ABMessiaH: ↑ 16.03.2024 10:14 Подскажите как подружить амд фср 3 генерацию кадров с мси аб? если включить генерацию кадров с амд фср 3, то выдаёт ошибку и не включается пока мси аб не отключишь с рива тюнер. Как это пофиксить?
А выводишь тогда мониторинг как?Геральт: ↑ 17.03.2024 20:36Але в мене тільки ріва, без AB
Через ріву і виводжу. Вона має свої датчики, не всі, але мені вистарчає. Ну і там трохи мороки з першим налаштуванням.MessiaH: ↑ 18.03.2024 18:51А выводишь тогда мониторинг как?Геральт: ↑ 17.03.2024 20:36Але в мене тільки ріва, без AB
Выкачай 3д марк либо любой другой бенчмарк, погоняй карту им. Если и там вылетает, это прямо связано с твоей проблемой 43м кодом ошибки.MessiaH: ↑ 04.10.2024 11:41 Игра стала вылетать через пару минут после запуска, раньше шла нормально. У кого-нибудь есть такое?