The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

Bethesda випустила The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered. Гру перенесли на Unreal Engine 5
— Подивився трохи проходження на Ютубі. — Це точно Unreal Engine 5? Бо в підземеллях графіка, як була колись на Unreal Tournament за 1999 рік.

Відправлено через 3 години 5 хвилин 5 секунд:
Вот что значит интересная игра: прошло два дня, а уже 262 мода на Нексусе!
Varzek
Member

Повідомлення

Посоветуйте интересные билды для прохождения плиз. Skyrim я проходил лучником лесным эльфом, теперь думаю либо воином, либо магом, либо каким-то комбинированным билдом.

Также предлагаю обсуждать полезные моды для игры. Я для себя пока выявил несколько:

1) Ultimate Engine Tweaks (Anti-Stutters - Lower Latency - No Film Grain - No Chromatic Aberration - Lossless) - фпс стал стабильнее, статтеров особо больше не встречал.
2) Classic Oblivion Color Grading
3) Natura LUT
4) Ayleid Reshade

Последние 3 мода - изменение гаммы игры. Мир выглядит более натурально, что ли. Из них нужно выбрать какой-то один.
Ortyomko
Member

Повідомлення

Графоній мені зайшов, але продуктивність, м'яко кажучи, така собі.
У мене на високих у 4К без ФСР видає 60-80фпс. На 7900ХТХ :shuffle:
VovaII
Member

Повідомлення

Ortyomko: 26.04.2025 11:22Графоній мені зайшов
А не підкажете: графоній у Вас і на Ютубі сильно відрізняються, чи можна на Ютуб орієнтуватись, при оцінці графіки? Для персонального враження.
Ortyomko
Member

Повідомлення

VovaII: 28.04.2025 17:44
Ortyomko: 26.04.2025 11:22Графоній мені зайшов
А не підкажете: графоній у Вас і на Ютубі сильно відрізняються, чи можна на Ютуб орієнтуватись, при оцінці графіки? Для персонального враження.
я ютуб особливо й не дивився) зара глянув - десь так і є.
я ще звернув увагу, що оскільки я проходив оригінал разів зо 20-30, у ремастері коли особливо занурюєшся у геймлей, то взагалі перестаєш звертати увагу на графіку, і здається що граєш у ту саму гру з 2006 :)
Vlaad13
Member

Повідомлення

:laugh:
Вкладення
кунуыкну.jpg
VovaII
Member

Повідомлення

Vlaad13
Поясніть в чому прикол. А то я в попередню гру не грав. І взагалі, із подібних тільки Скайрім пробував, але не пішло.

Відправлено через 15 хвилин 5 секунд:
Varzek: 26.04.2025 10:55Также предлагаю обсуждать полезные моды для игры.
Мені подобається підбирати, все що не так лежить.
Тому:
1) Мод на максимальні кармани
2) Мод на зменшення ваги всього, чого тільки можна. — Щоб совість не мучила, не до нуля, але в декілька раз. Хоче ще не знаю скільки там того луту. Може і до нуля, нормально буде?
3) Купці мають більше коштів для торгу.

Ну і почитати різні білди, бо люблю по можливості економити на самолікуванні(не тратити пляшечки, а лікуватись магією, чи щоб здоров'я саме скоріше відновлювалось)(Була якась гра, де за пів-години/годину від початку, знайшов алебарду яка при попаданні по трішки мене лікувала... — Здогадайтесь із чим я всю гру пройшов. :) ), самому зброю лагодити/модернізувати. Самому зілля варити.

Ще цікавить базу прокачувати. Щось типу як в Фаллоут 4.

— З досвіду Скайріму: не сподобались бої на мечах/топорах і тому подібне, бо щось там із відстанню незрозуміле, плюс керованість дратує. — Тому буду орієнтуватись на дальній бій. Луки, магія, стелс.
Відповісти