Overwatch 2

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

Всем приветы. Первую не играл, вторая зашла на фоне надоевшей слегка COD Vanguard. Кто-то уже играет? Вчера за три минуты подключился, потом все перезапуски без очереди.
Васильович
Member

"Ветеран" першої частини. Грав на ПК.
Вирішив спробувати другу частину на Xbox і почати з "чистого листа".
Новий аккаунт з battle tag "AZOV" система не прийняла :)
Поки забив)
leif
Member

чимало грав в першу частину (1218 левел :shuffle: ), продовжив в другу. по геймплею класний апдейт, імхо, а от по стилю і графіці мені нововведення та покращення не подобаються взагалі поки що. можливо, звикну.
koteyjah
Member

Так головне це геймплей) навiть якщо меню не перероблять - все одно фаново.
leif: 08.10.2022 12:36(1218 левел )
Та ви задроти в хорошому сенсi

Отправлено спустя 48 секунд:
Э дискорд канал, якщо буде бажання - в лп)
Prescott
Member

Стоит пробовать ветерану БатлФилда? БФ5 уже приелся, БФ2042 стремаюсь покупать, наиграно много в БФ3, БФ1, БФ4.
koteyjah
Member

Prescott
Однозначно, совсем другой экспириенс
Vpupkin
Member

Близы сказали что у меня не такой тариф и их не устраивает мой номер, а ещё им очень жаль. ну и пусть сами играют в свой ЛГБТвотч.
koteyjah
Member

А у тебя мтс?
Vpupkin
Member

koteyjah: 08.10.2022 13:42 А у тебя мтс?
Киевстар.
koteyjah
Member

не знаю, у меня тоже, я на самом деле даже не знаю привязан ли он, ща гляну

Отправлено спустя 32 секунды:
Но какая разница, если у тебя из-за номера телефона уже такое отношение к игре
Kib
Member

koteyjah: 08.10.2022 12:43 Так головне це геймплей) навiть якщо меню не перероблять - все одно фаново.
leif: 08.10.2022 12:36(1218 левел )
Та ви задроти в хорошому сенсi

Отправлено спустя 48 секунд:
Э дискорд канал, якщо буде бажання - в лп)
Задрот для геймера якому вже за 30, не солідно звучить, а от Ветеран B-) :D
Васильович
Member

Kib: 08.10.2022 13:56 Задрот для геймера якому вже за 30, не солідно звучить, а от Ветеран B-) :D
Не кожен ветеран - задрот, як і не кожен задрот - ветеран :beer:
Trap
Member

Відносно небагато грав в 1 частину, вирішив з друзями спробувати другу (якраз безкоштовно)

З мінусів, які одразу помітив:
– Черги, які через раз дають зайти (вдень нормально, але граю переважно ввечері, де чекати вже доводиться годину)
– БП замість лутбоксів. Не розумію за що багато гравців хейтили їх – випадали часто, купувати не потрібно було, постійно є гроші і скіни. А зараз же грати хіба зі старими, бо заради нових треба або задротити завдання, з яких майже нічого не падає, або купувати БП (а він доволі скудний). Могли б для "ветеранів" і безкоштовний бп зробити, або хоча б якісь бонуси
– 5 гравців замість 6. Раніше було стандартом 2 танка+2 дд+2 сапорта, зараз же або з 1 танком, або з 1 сапом, або з 1дд. Не те...
– Порізали багато фіч 1 частини. Різні похвали (тепер же лише загальна), відсутність сенсу в рівні репутації (раніше за це хоча б кейси давали, зараз же ціле 1 очко баттлпаса), прибрали декілька цікавих режимів, ще декілька дрібниць. Фактично нічого не змінилось, але неприємненько...
– Візуально графіка не змінилась, але фпс впав + іноді може рандомно просісти
– Окремо хочеться виділити "не дуже гарну" компанію Бліззард, яка банить за AZOV, спокійно веде собі групу в ВК і мала ще декілька репутаційних проколів.

З плюсів:
– Сапорти тепер мають самовідхіл, можна не бігати по всій карті шукати аптечку
– Або мені здається, або справді збільшили урон всім персонажам, тепер танків можна доволі легко забивати навіть сапортам (ну, або противники доволі "овощні" були)
– Безкоштовність гри, адже тепер нарешті можна пограти з тими, кому "не хочеться витрачати грошей на таку фігню"). Проте це одночасно і є мінусом, бо гра перетворилась в донатну помийку (раніше хоча б просто помийка була)
– Редизайн персонажів. За "збільшення текстури" жіночих персів в окремих ділянках можна говорити окремо)

В цілому іграбельно, проте можна б було і набагато краще
Saffa
Member

Васильович: 08.10.2022 14:43
Kib: 08.10.2022 13:56 Задрот для геймера якому вже за 30, не солідно звучить, а от Ветеран B-) :D
Не кожен ветеран - задрот, як і не кожен задрот - ветеран :beer:
Ветераны детства :beer:
koteyjah
Member

Trap
Не играя в первую часть - прям балдею от этой, наслышан про 2 танка- но это же кринж был, который никак не смогли забалансить, а тут все так драйвово.

Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
Васильович: 08.10.2022 12:21Новий аккаунт з battle tag "AZOV" система не прийняла
Так измени поделикатному
Васильович
Member

Trap: 08.10.2022 16:13 – 5 гравців замість 6. Раніше було стандартом 2 танка+2 дд+2 сапорта, зараз же або з 1 танком, або з 1 сапом, або з 1дд. Не те...
Це через те, що два танки - сама непопулярна роль і щоб знайти двох на катку, збільшувався час пошуку матчу.
Trap: 08.10.2022 16:13 – Сапорти тепер мають самовідхіл, можна не бігати по всій карті шукати аптечку
А мені і раніше якось з цим проблем і не було.
Ну, крім "бабки" - її "банка" занадто цінна, щоб використовувати лише для себе.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
koteyjah: 08.10.2022 17:04
Васильович: 08.10.2022 12:21Новий аккаунт з battle tag "AZOV" система не прийняла
Так измени поделикатному
Я зразу спробував "AZ0V" - так прокатило, але ж "відчуття не ті".
Це я робив більше для того, щоб бліззів на "вшивість" перевірити. Нажаль, не помилився :down:
koteyjah
Member

Васильович
не тих перевиряеш
Trap
Member

Васильович
Часто грав на танках, не знаю чому непопулярна роль. Сапортів часто не вистачало, а танків нормально брали (якщо по режиму "без ограничений" судити)
А з сапортами майже на всіх така проблема була. Бабка, дзен, ангел, деякі інші без нормального хіла. Залишилось мало хп — аптечки або бігай шукай іншого сапорта, який йде з 1000 відхіла під кінець гри)
koteyjah
Member

Trapесли не в рейтинг, то можно стартануть режим беты))) что бы по ролям. я из 20 игр 15 играл сапом, мне нравиться )
DunveL
Junior

koteyjah: 08.10.2022 17:04 а тут все так драйвово.
*душевно, по домашнему* :rotate:
Ответить