Останні статті і огляди
Новини
Очистка компа від вірусів.
-
kapitoshka
Member
ку!
Вчора в контакті.ру з аккаунта знайомого спамив чи то бот чи то реальна людина. Кидав ссилочку. Я знав, що там вірус, але хотілося відкрити щоб провірити чи моя NOD32 ESET SMART SECURITY справиться. Клацнув, нічого не відбулося, фаєрвол запросив дозвіл на мережеву активність - я відхилив. Ніби все нормально, виключив копм вже аж в вечері.
Сьогодні включаю а запускається через раз, то в "безопасний режим" без пуску і роб столу то перезагружається взагалі постійно то от останній раз загрузився нормально, правда антивірус мій став в режим, так званий "УСИЛЕНИЙ РЕЖИМ" і не дозволяє його відкрити.
Не хочеться міняти вінду. Провіряю зараз cureit-ом. Якщо нічого не знайде, чим ще і що ще можна провірити?
Дякую.
Вчора в контакті.ру з аккаунта знайомого спамив чи то бот чи то реальна людина. Кидав ссилочку. Я знав, що там вірус, але хотілося відкрити щоб провірити чи моя NOD32 ESET SMART SECURITY справиться. Клацнув, нічого не відбулося, фаєрвол запросив дозвіл на мережеву активність - я відхилив. Ніби все нормально, виключив копм вже аж в вечері.
Сьогодні включаю а запускається через раз, то в "безопасний режим" без пуску і роб столу то перезагружається взагалі постійно то от останній раз загрузився нормально, правда антивірус мій став в режим, так званий "УСИЛЕНИЙ РЕЖИМ" і не дозволяє його відкрити.
Не хочеться міняти вінду. Провіряю зараз cureit-ом. Якщо нічого не знайде, чим ще і що ще можна провірити?
Дякую.
-
EvGaS
Member
kapitoshka
От і приказка:
Не чіпай лиха, поки воно тихо.
От і приказка:
Не чіпай лиха, поки воно тихо.
-
kapitoshka
Member
та я знав шо так воно буде, але було ЦІКАВО! ((
Вже три віруса знайшло, в папках темпу і в папці windows. Пролікувало видаленням. То вони, я знаю.
Вже три віруса знайшло, в папках темпу і в папці windows. Пролікувало видаленням. То вони, я знаю.
-
Gagarin-ace
Member
вирус в студию !!!
-
kapitoshka
Member
прошу!
http://piccy.info/view3/1585574/8b45969 ... ba6e/orig/" target="_blank
http://piccy.info/view3/1585574/8b45969 ... ba6e/orig/" target="_blank
-
Gagarin-ace
Member
адрес уточни, битый наверное
-
kapitoshka
Member
ні, не битий, це просто обміник картинок на який я завантажив фотку тимчасово не відкривається, думаю потім буде доступно.
вірус name is trojan.killproc.7651
Добавлено через 35 секунд:
доречі звук також пропав, проблеми з драйверами. думаю після перезагрузки поправиться.
вірус name is trojan.killproc.7651
Добавлено через 35 секунд:
доречі звук також пропав, проблеми з драйверами. думаю після перезагрузки поправиться.
-
EvGaS
Member
kapitoshka
Віднови систему з останнього образу.
Якщо нема образу - співчуваю.
Віднови систему з останнього образу.
Якщо нема образу - співчуваю.
-
kapitoshka
Member
під образом ти маєш на увазі "точку відновлення" чи образ диску створений акронісом?
І навіщо відновлювати, ще та запускається, хочу перемонтувати.
І навіщо відновлювати, ще та запускається, хочу перемонтувати.
-
viperest1
Member
kapitoshka привіт.Я б на твоєму місці таки поміняв вінду і не переживав чи видалив всю цю заразу чи ще щось залишилося.Тим більше заміна вінди не зашкодить
-
Scream
Member
И больше не эксперементировал
-
kapitoshka
Member
в мну є створений образ диску С: акронісом. Створений ще рік тому, одразу після перестановки вінди і установки всіх драйверів та програм які були необхідні. Тому за теорією відновити вінду можна буде за хвилин 10. Але на практиці я ще цього не робив, тому не знаю чи вийде. пробував лише раз в друга відновлювати по образу диска за допомогою акроніса. Не получилося. Написало при загрузці вінди "NTLDR is missing" . Тому думаю що або образ диску або відновлення було зроблене не вірно.
-
Scream
Member
Откати винду из точки восстановления
-
kapitoshka
Member
http://bestdownload.at.ua/news/2009-02-25-25" target="_blank
точки відновлення відключені (
але я думаю після лікування все буде добре )
точки відновлення відключені (
але я думаю після лікування все буде добре )
-
Scream
Member
kapitoshka
Восстанавливай Акронисом, если не прокатит - с помощью Хиренса бут фиксится за пару минут
Восстанавливай Акронисом, если не прокатит - с помощью Хиренса бут фиксится за пару минут
-
kapitoshka
Member
piccy.info вже працює.
Добавлено через 5 часов 10 минут 35 секунд:
Розібрався без переустановки віндовса. Кому тре то скажу. В папці windows була лєва папка update1. Тре видалити. З неї йшло в трей "подобіє" типу антивіруса. А насправді цей значок в треї і був сам вірус.
Добавлено через 5 часов 10 минут 35 секунд:
Розібрався без переустановки віндовса. Кому тре то скажу. В папці windows була лєва папка update1. Тре видалити. З неї йшло в трей "подобіє" типу антивіруса. А насправді цей значок в треї і був сам вірус.
-
такоэ
Member
Вот, а знать нужно, в противном случае это не образ, а иллюзия. Поэтому после после сотворения образа нужно обязательно восстановиться с оного не отходя от кассы дабы убедиться в работоспособности системы в целом. Хранить же образ или его копию очень желательно на другом жестяке или вообще нарезать на компакт.відновити вінду можна буде за хвилин 10. Але на практиці я ще цього не робив, тому не знаю чи вийде.
-
EvGaS
Member
такоэ
Не, ну тут уже перебор у тебя с перепроверкой - я пользуюсь Drive Image и ничего проверять не надо - работает как часы, да и гораздо быстрее Акрониса создаёт/восстанавливает. И архивирует даже плотнее.
kapitoshka
Создать образ 5-10 минут, если брезговалось год, то.. удачного согляденья свежей установки/искания всех покорёженностей вирусом.
З.Ы. Я никогда не видел смысла "фоткать" новую систему - всё равно меня такая винда из себя выводит. Предпочитаю чуть попользоваться, всё установить/подстроить, и тогда уже снимать образ - чтоб откат вообще незаметен был кроме последних мелочей.
З.З.Ы. Винду надоело везде ставить, сейчас просто разворачиваю из образа и переставляю пару драйверов и вуаля.
Не, ну тут уже перебор у тебя с перепроверкой - я пользуюсь Drive Image и ничего проверять не надо - работает как часы, да и гораздо быстрее Акрониса создаёт/восстанавливает. И архивирует даже плотнее.
kapitoshka
Создать образ 5-10 минут, если брезговалось год, то.. удачного согляденья свежей установки/искания всех покорёженностей вирусом.
З.Ы. Я никогда не видел смысла "фоткать" новую систему - всё равно меня такая винда из себя выводит. Предпочитаю чуть попользоваться, всё установить/подстроить, и тогда уже снимать образ - чтоб откат вообще незаметен был кроме последних мелочей.
З.З.Ы. Винду надоело везде ставить, сейчас просто разворачиваю из образа и переставляю пару драйверов и вуаля.
-
такоэ
Member
EvGaS
Может быть, но пользуясь программой впервые проверить чего она натворила всё таки нужно, а уж потом, действительно, хушь и не рассветай..
Похоже, что бог создал всего две стоящие вещи -ВиндоусХР и Акронис, устал и ушёл в бессрочный отпуск, оставив ВРИО товарища Лукавого.
Может быть, но пользуясь программой впервые проверить чего она натворила всё таки нужно, а уж потом, действительно, хушь и не рассветай..
Похоже, что бог создал всего две стоящие вещи -ВиндоусХР и Акронис, устал и ушёл в бессрочный отпуск, оставив ВРИО товарища Лукавого.
Востаннє редагувалось 04.06.2011 22:45 користувачем такоэ, всього редагувалось 1 раз.
-
Klon
CG graphikos fan
EvGaS а я вот никогда не делал бекапы, пока есть антивирусник, и простые правила "не открывать различные левые ПОПкорно сайты, и приложения контакта и все будет норм. Бэкап развивает лень