Процес system

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
kapitoshka
Member

Повідомлення

Доброго дня!
проц: пень 2.4Ггц
антивірус: Nod32 smart security
Цікавить інформація про процес system. В мене він завантажує CPU на 5-20%, а мені потрібно вивільнити чим найбільше процесору для ігор. System завантажує проц не завжди. Або коли щось качаю, або коли запущена мережева гра, тобто тоді коли йде трафік, або може і просто так грузити. От під час гри в CS - system грузить проц на 10-15%.
Запитання:
1) За що відповідає процес system
2)Чи є нормою те, що він жре 5-20% процу.
3)Чи можна якось зробити так щоб він не жер проц (оптимізувати вінду)
4)Я читав в гуглі, що можна купити окрему мережеву карту, яка той процес буде виконувати оминаючи центральний процесор, це правда?
5)Чи є нормою 10-15% під час гри в CS ?
дякую!
kapitoshka
Member

Повідомлення

Для чого ви це написали? Чистої води флуд. Я що не ясно висловився, що мені потрібно, або поможіть і роз'ясніть або не висловлюйте свою не повагу. Не всі ж вчилися на програмістів, правда? Я наприклад ні і мало, що в тому тямлю, але головне, що є бажання взнати більше і розібратися самому. А ви своїми постами ображаєте мене, для чого?....
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

kapitoshka:Не всі ж вчилися на програмістів, правда?
Правда, я не вчився.
kapitoshka:є бажання взнати більше і розібратися самому
То в чому проблема? Не вмієш користуватися гуглом?
kapitoshka
Member

Повідомлення

читав я гугл. Не все там ясно. Що не було ясно виклав в 5-ох питаннях. Поможіть, якщо можете і знаєте будь ласка.
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

НУ що там можна не знати???!
Хм, цікаво, за що може відповідати процес system в віндовсі...Можливо..за роботу системи? - Та ні, це ж неможливо! :banghead:
3)Чи можна якось зробити так щоб він не жер проц (оптимізувати вінду)
Поставити лінукс :lol:
Чесно ,після таких постів рука сама мимовільно тягнеться до обличчя.
kapitoshka
Member

Повідомлення

Я просто читав в гуглі, що він відповідає за мережеву активність, тобто мережеві пакети обробляє саме цей процес. Тому поцікавився чи це дійсно так і чи є можливість передати обробку цих пакетів прямо на мережеву карту.
ось скрін з програми process explorer http://piccy.info/view3/1277057/1867e57" target="_blank ... d46d87325/
Пичому тут рукалице? ну не знаю я за що відповідає цей процес, вирішив запитатися. Зрозуміло що за систему, система це все що входить в віндовс. Я хочу розібратися чи можна якось зробити так, щоб він менше потребував CPU.
yupi
Member

Повідомлення

Поставить мощнее проц или отдельную карту.у меня даже на втсроенной он не грузит проц выше 2-3%
anatolikostis
Member

Повідомлення

чувствую гуглом здесь не обойтись, тебе нужно на хабру лезть - там тебе популярно объяснят, что и почему в винде и сколько должно есть памяти и что процесс system - сложная категория, ведь в нем еще столько "потоков" исполняется...не уверен, что тебе это понравится... ;)

Добавлено спустя 5 минут 2 секунды:
если бы можно было, он бы и ел меньше системного времени, но система не та, железо не то - быстродействие нужно повышать, однако, быстродействие! :beer:

Добавлено спустя 1 минуту 12 секунд:
а вот то, что стим и скайп на пару съели планку памяти на 256Мб - печально... :(
kapitoshka
Member

Повідомлення

о, щось починає бути ясно, дякую!
Це що стім і скайп їсть оперативку мене впринципі не турбує, так як мені для ігор не вистарчає саме процесору. Оперативки в мене дві планки по 512, чистота шось там 333 мгц.
Я так зрозумів, що якщо я кумлю мережеву карту з вбудованим процесором під pci слот то вся нагрузка піде саме на мережеву і проц вивільниться від загрузки по процесу system, правильно?
yakudza43
Member

Повідомлення

http://www.xard.ru/articles/net/19046/default.asp" target="_blank

сетевуха по цене вашего компа отличный вариант :super: :lol:
kapitoshka
Member

Повідомлення

все ясно, значить нічо не зробиш ((
тему можна закривати.
Відповісти