Останні статті і огляди
Новини
Родительский контроль на Mac
-
PCюк
Member
Посоветуйте родительский контроль на MacOS, чтобы можно было блокировать сайты, программы, задавать время работы каждой программы и сайта на день.
-
Sterkh
Member
В osX все вже є.
Шукаєте в системних «екранний час».
Там можна задати пароль для налаштувань, обмежити окремі програми і сайти. Навіть взагалі все вимкнути з 22:00 до 8:00.
Треба трошки розібратися, але функціонал достатній. Також, воно записує статистику користування. Що і коли, і скільки часу.
Шукаєте в системних «екранний час».
Там можна задати пароль для налаштувань, обмежити окремі програми і сайти. Навіть взагалі все вимкнути з 22:00 до 8:00.
Треба трошки розібратися, але функціонал достатній. Також, воно записує статистику користування. Що і коли, і скільки часу.
-
PCюк
Member
Я не нашел там как мне можно заблокировать конкретный сайт, например, youtube и программу, например, viber.
-
Sterkh
Member
https://support.apple.com/uk-ua/guide/m ... 0/mac/14.0PCюк: ↑ 06.05.2024 08:54 Я не нашел там как мне можно заблокировать конкретный сайт, например, youtube и программу, например, viber.
Якщо версія ос інша, то треба вибрати свою у шапці сторінки.
-
Ekz0rcyst
Member
Sterkh
Цей функціонал здається з macOS Big Sur додали, якщо мене пам'ять не підводить. Тому бажано аби ТС написав яка в нього стоїть...
Цей функціонал здається з macOS Big Sur додали, якщо мене пам'ять не підводить. Тому бажано аби ТС написав яка в нього стоїть...
-
Sterkh
Member
До 11 осі, воно називалося «батьківський контроль» і жило у «юзери та групи», а до левів, окремим пунктом у системних.Ekz0rcyst: ↑ 06.05.2024 09:39 Sterkh
Але його пошуком можна було знайти без проблем, бо називалося зрозіміло
-
Ekz0rcyst
Member
Sterkh
Значить мене таки пам'ять підводить. Дякую!
Значить мене таки пам'ять підводить. Дякую!
-
PCюк
Member
Sterkh
Спасибо. Попробую.
Спасибо. Попробую.