![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
сижу на встройке в тишине:) тк для интеловской интеграшки ФаХ еще не допилили...
Два процесора на одній платі - це максимум 32 потока при частоті ~3...3.5 ГГц проти, наприклад, GF770 (1536 ядер при частоті ~1 ГГц зі значно швидшою пам'яттю GDDR5). Чому при такому співвідношенні характеристик CPU дає більше балів по відношенню до GPU? Якщо не помиляюся, GPU дає більше результатів для науки (так я переклав їхнє "doing science" з сайту F@H). Це значить, що doing science не пропорційне doing points? Це що, у Pande Lab особлива любов до CPU?2-процесорна станція приносить 200-400 тис очок, Радеон 7950 чи Жефорс 670 - 90тис.
Не можу погодитися. В очах світу ми мелькаємо переважно в неприємних сюжетах новин. А так - хоч помелькаємо у перших десятках статистики F@H. Так що назва країни у назві команди є одним з позитивних ознак (факторів), що формують думку світової громади щодо нас. І на мою думку теж впливає: приємно усвідомлювати, що у нас є не тільки гопота, що викрикує мати проміж реготання по нічних дворах, а й ті, хто якимось чином дізнався про спробу людства об'єднатися у боротьбі з онкозахворюваннями, та приймають у цьому участь; ті, хто крокують в ногу з передовими досягненнями людства (хоч це і сумнівної користі проект...).і назва країни у назві команди не є ознакою національного рівня
лекарство от глупости существует. это книги.ronemun:![]()
Добавлено через 14 минут 19 секунд:
а щодо піару для країни то скорше з гопника виросте новий Тайсон ніж фолдинг знайде лікарство від глупості
схоже, що у Вас недастатньо поваги до інших - це самолюбствоАлександр-Z:Схоже, новому учаснику байдуже, що його вітають))
теоретично мінімальне місце визначається швидкістю - на даний момент 37-ме - що тут прикольного?скоро обженемо Панде Лаб, і (можливо) навіть Польщу. Це був би "прикол".
І це за три роки. Не дивно тоді що такі успіхи в командиДо Вашого повідомлення, Рон, навіть не знав, що це ПРОЕКТ. Не уявляю, хто куратор, і де форум. Просто колись захотів приймати участь у пошуках ліків проти невиліковних хвороб
Дякую за увагуronemun:вітаємо нового учасника ChegeWARe
И шо я извиняюсь за "писькомеры" тут начались?
цитата:
скоро обженемо Панде Лаб, і (можливо) навіть Польщу. Це був би "прикол".
теоретично мінімальне місце визначається швидкістю - на даний момент 37-ме - що тут прикольного?
ми за рік (з 06.2012-150місце по 06.2013-100 місце) обігнали 50 команд - оце прикол![]()
Вот тут не понял... По конкретнее?коли робиться аби робити, без змісту і бажання, що видно по Ukraine.
дата обновлення інструкцій: Среда, 07 Февраль 2007. Інші інструкції +- рік-дваomega.zp:Вот тут не понял... По конкретнее?
схоже, що у Вас недастатньо поваги до інших - це самолюбство
І це за три роки. Не дивно тоді що такі успіхи в команди
<...>
наука обєднує, а не навпаки
Тут, напевне, Рон більше підкаже, та, наприклад, клієнт версії 7 для Win виконує розрахунки тільки на Full. Всі інші режими - запускають розрахунок на ЖдіПіЮ за тих умов, за яких Win запускає зберігач екрану.И заодно разберусь почему видеокарта простаивает, все только на проце. Я так подозреваю что процессор и видик должны быть нагружены одновременно....
И шо я извиняюсь за "писькомеры" тут начались?
Верно, 10% тем более менее актуальных - это раз. По новому клиенту и настройке инфа там есть.дата обновлення інструкцій: Среда, 07 Февраль 2007. Інші інструкції +- рік
форум - 90% процентів тем по фолдингу - останні повідомлення 2011-2012 рік