Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
понял, странно, паскей вводил при установке, попробовал еще раз
-
ronemun
Advanced Member
якщо з паскеєм все ок, то, скорше всього, в тебе:
а. збої в розрахунку через
1- перерозгін проца чи памяті - тестуй праймом в режимі blend з максимальною кількістю оперативки (але для системи тре лишити 1 ГБ мінімум)
2- буває проги типу Chrome так часто перебивають інші потоки що в них дані поряться
б. рейтинг нижче 80%
а. збої в розрахунку через
1- перерозгін проца чи памяті - тестуй праймом в режимі blend з максимальною кількістю оперативки (але для системи тре лишити 1 ГБ мінімум)
2- буває проги типу Chrome так часто перебивають інші потоки що в них дані поряться
б. рейтинг нижче 80%
Востаннє редагувалось 24.01.2013 21:55 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Оперу не гнал, проц всего множитель на 42, задания вроде вовремя отправлял, хотя... Может ето сказывается из-за моего старого компа? Там часто не вовремя сдавал
-
ronemun
Advanced Member
я підправив попередній текст
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Скорее всего рейтинг ниже 80, причина- бывший комп
-
ronemun
Advanced Member
але ж в тебе задача за 01.23, 3am (згідно EOC) має 1895 очок - здається, це не базові очки, а з бонусом (хоча, може відеокарта). До речі, задачі, спорчені відеоклієнтом теж впливають на рейтинг. Щодо старого компа, то він міг рішати тільки прості smp задачі, а в них дуже великий час на здачу. І, крім того, пізно здана задача не має негативно впливати на рейтинг, просто за неї не буде бонусів.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
8028 в клиенте написано что дадут 218, а в статистике на какао пишет о 240
опять 7809, пишет что нужно 13ч
кстати, сильно 7970 отстает от 670?
опять 7809, пишет что нужно 13ч
кстати, сильно 7970 отстает от 670?
-
ronemun
Advanced Member
1. щодо очок - так має бути - за задачі на А4 ядрі дають додатково 10%, 218*1,10=240. Але головне, де бонуси - твій клієнт пише про наявність паскея чи ні. Дивись у настройках клієнта, там на вкладці Identity є поле Passkey - його тре ввести і має засвітися зеленим - значить паскей вірний.
2. 7809 не рахуй, в них малий ППД. Заборони у брендмауері віндовса (чи у маршрутизаторі) вихідні зєднання з сервером цієї задачі і тебе буде перекидати на інші сервери, якщо вони мають задачі. Але це тре робити до зєднання з серваком, тому що вже отримані з нього задачі не зможеш здати. Якщо хочеш попробувати вже, прийдеться отримані задачі стерти.
3. відеокарти АМД заробляють дуже мало очок, 7970-десь 6-7тис в день, а також грузять неслабо одне ядро проца. Для фолдингу тільки Нвідія
2. 7809 не рахуй, в них малий ППД. Заборони у брендмауері віндовса (чи у маршрутизаторі) вихідні зєднання з сервером цієї задачі і тебе буде перекидати на інші сервери, якщо вони мають задачі. Але це тре робити до зєднання з серваком, тому що вже отримані з нього задачі не зможеш здати. Якщо хочеш попробувати вже, прийдеться отримані задачі стерти.
3. відеокарти АМД заробляють дуже мало очок, 7970-десь 6-7тис в день, а також грузять неслабо одне ядро проца. Для фолдингу тільки Нвідія
Востаннє редагувалось 25.01.2013 17:15 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ronemun
пдд 19к, учитывая то что я при етом играю в танки, в 8028 где-то так-же
за время 7809 я бы успел бы посчитать около 5-6 8028, 240*6=1440,
за 7809-1.7к+, так что я не полностью понимаю почему ее выкинуть
пдд 19к, учитывая то что я при етом играю в танки, в 8028 где-то так-же
за время 7809 я бы успел бы посчитать около 5-6 8028, 240*6=1440,
за 7809-1.7к+, так что я не полностью понимаю почему ее выкинуть

-
ronemun
Advanced Member
якщо клієнт пише що ппд 19к - значить паскей введений вірний. Тільки чомусь бонуси не нараховуються.
19к - це 19 тис в добу, а в тебе тільки ~2 тис виходить
Бонус - це додаткові очки ДО базової ставки, які нараховуються за швидкість. У 4 рази швидше розрахована і здана задача приносить у 2 рази більше очок, тобто за 8028 задачу дадуть не 240 а 480 очок. За одиницю швидкості береться час, який рівний preferred day. Порахуєш у 100 раз швидше - отримаєш тільки за 1 задачу у 10 раз більше, тобто за 8028 - 2400 очок. Наприклад стільки отримує мій 3930k@4500 - крок рівний 40с, задача здається за 4000с=67хв. В добу виходить 21 задача, ППД десь 55 тис. Але це все з бонусами. Без бонусів я б отримав 21*240=2640 очок.
8028 краще рахувати, тому що вони малі- швидше рейтинг відновиться, якщо будеш здавати не спорчені задачі. Або навпаки, ще більше опуститься - якщо задачі будуть порчені. Також, якщо рахуєш з перервами, малу задачу легше встигнути розвязати і здати, не втрачаючи бонусів.
19к - це 19 тис в добу, а в тебе тільки ~2 тис виходить
Бонус - це додаткові очки ДО базової ставки, які нараховуються за швидкість. У 4 рази швидше розрахована і здана задача приносить у 2 рази більше очок, тобто за 8028 задачу дадуть не 240 а 480 очок. За одиницю швидкості береться час, який рівний preferred day. Порахуєш у 100 раз швидше - отримаєш тільки за 1 задачу у 10 раз більше, тобто за 8028 - 2400 очок. Наприклад стільки отримує мій 3930k@4500 - крок рівний 40с, задача здається за 4000с=67хв. В добу виходить 21 задача, ППД десь 55 тис. Але це все з бонусами. Без бонусів я б отримав 21*240=2640 очок.
8028 краще рахувати, тому що вони малі- швидше рейтинг відновиться, якщо будеш здавати не спорчені задачі. Або навпаки, ще більше опуститься - якщо задачі будуть порчені. Також, якщо рахуєш з перервами, малу задачу легше встигнути розвязати і здати, не втрачаючи бонусів.
Востаннє редагувалось 25.01.2013 17:50 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ronemun
теперь я понял почему так мало дают, интересно из-за чего, может сделать другой акк и проверить на нем?
просто ме кажется что у меня меньше 80%
теперь я понял почему так мало дают, интересно из-за чего, может сделать другой акк и проверить на нем?
просто ме кажется что у меня меньше 80%
-
ronemun
Advanced Member
новий нік не треба, хватає створити новий паскей - на нову пошту і на той же нік. Далі тре без помилок здати 10 задач, аж з 11-ї почнуть іти бонуси.
Але спочатку попробуй на старому паскеї здати одну задачу, пораховану на не занятому компі - може це якийсь паралельний процес портить розрахунки. Звичайно, візьми задачу коротку - скорше взнаєш результат.
Якщо ж задача буде без бонуса - тре дивитись журнал - може там вказана помилка. В журналі після завершення задачі пишуть її статус - типу
FINISHED_UNIT (100 = 0x64)
Але спочатку попробуй на старому паскеї здати одну задачу, пораховану на не занятому компі - може це якийсь паралельний процес портить розрахунки. Звичайно, візьми задачу коротку - скорше взнаєш результат.
Якщо ж задача буде без бонуса - тре дивитись журнал - може там вказана помилка. В журналі після завершення задачі пишуть її статус - типу
FINISHED_UNIT (100 = 0x64)
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
а можно как-то рейтинг узнать?
-
ronemun
Advanced Member
я не знаю 

-
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Добавлено через 1 час 21 минуту 8 секунд:
проблема решилась удалением virtu mvp

-
ronemun
Advanced Member
сьогодні часто 6901 ідуть
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
по ходу пошло с бонусом, отправил 8028 дали 788 

-
ronemun
Advanced Member
788 за 8028 це з бонусом
хоча твій комп може явно більше:
1. Можеш спокійно розганяти до 4700 в режимі 24/7 під фолдингом - тільки напруги перед тим протестуй під лінпаком і праймом - напругу по дефолту для такої частоти я не радив би залишати.
2. при обрахунку паралельно з ігрою краще запускай не 8 а 6 потоків, - тому що потоки, які сповільнюються через робочі процеси, тормозять всі інші потоки - адже розрахунок йде гуртом. Хоча пробуй і сам вибери кращий режим.

хоча твій комп може явно більше:
1. Можеш спокійно розганяти до 4700 в режимі 24/7 під фолдингом - тільки напруги перед тим протестуй під лінпаком і праймом - напругу по дефолту для такої частоти я не радив би залишати.
2. при обрахунку паралельно з ігрою краще запускай не 8 а 6 потоків, - тому що потоки, які сповільнюються через робочі процеси, тормозять всі інші потоки - адже розрахунок йде гуртом. Хоча пробуй і сам вибери кращий режим.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ronemun
4.7 при сток напряге проходит Linx без проблем
только температура не радует (66-70 в фолдинге) , хотя на днях куплю две 120 на охлад
4.7 при сток напряге проходит Linx без проблем
только температура не радует (66-70 в фолдинге) , хотя на днях куплю две 120 на охлад
-
ronemun
Advanced Member
лінпак - це ще не повна стабільність - адже бонуси пропадали - значить була нестабільність. Прайм сильніше нагружає кеш 3 рівня і контролер памяті - самі підпільні ділянки.
66-70 це норма для проца, і навіть холодно - в мене 85 при 24/7 і жодних наслідків - це ж кремній
66-70 це норма для проца, і навіть холодно - в мене 85 при 24/7 і жодних наслідків - це ж кремній