Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
ShaggY
Member

Повідомлення

Мда, хрень какая то.. все остальные сегдня тоже без бонуса.. так не интересно только по 240 очков за задание.. хоть и статусы уже нормальные были :FahCore returned: FINISHED_UNIT (100 = 0x64) :insane:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

в фолдинге при 4.0 макс 61 градус, ето нормально? :lamer:
ShaggY
Member

Повідомлення

Я думаю что да, можно дальше гнать :)
тем более что интелы отрубаются только около 90 хотя на сайте интела 67.4°C.. но думаю что можно.. у меня АМД пр положенных 60 нрмльно при большей работал :gigi:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ShaggY зменшуй розгін - в тебе і так не слабі цифри в Лінуксі.
В мене теж статус 64 (100), а очки не зараховувались (4 БЖ задачі). Підняв чуть напругу на проці, і не запускав Хром - сьогодні здав з бонусом. Може Хром тут і ні до чого - але без нього пару місяців було все добре.
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemunсейчас на линуксе ситает 6-й клиент и все отлично сдает.. в чем прикол? ядро а4 и нвоый клиент чувствительны на столько? тем более в винде то все норм было с такими настройками..
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

а 6-й клієнт в тій же системі що й 7-й? Може проблеми в системі - дані пошкоджуються через драйвера чи файлову систему, при передачі на сервер і т.п.
Щодо віндовса, ти ж сам писав, що як ядро відвалювалось то в журналі був запис.
До речі, в мене задачі в 6-му клієнті (69хх, 75хх) приносять лише чуть менше очок ніж 8028 у 7-му (52 тисячі проти 57). А в тебе?
ShaggY
Member

Повідомлення

В той же системе, просто разные клиеты.
8028 - 24кппд
6979 (в основном) - 19 кппд (на 16 ядер такие идут и 4096мб)
но меньше все таки..
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

в мене в лінуксі в 6 клієнті 69xx на будь-які настройки ідуть, крім бета - тоді ідуть 75хх

щодо очок за задачі, 19кппд вкладаються у формулу потужності проців (4400/3800/1,75=2,0 а в степені 1,5 буде 2,8, тобто ППД=2,8*19=53). 8028 напевно гірше оптимізована під багатопоточність (12 з гіпертрейдингом), тому в мене не сильно відривається від 69хх - всього 58, тоді як по формулі мало б бути 65. А може дійсно віндовс винен?
ShaggY
Member

Повідомлення

сейчас играюсь напряжением на бету в 7-м в лине идут 8510, это вообще что такое?
1,65 для моего проца как? не многовато?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

8510 - погані, фільтруй їх файєрволом, але в них той же сервер (128.143.199.96) що і у 69хх задач

1,65В забагато, це ж 45 нм, там 1,5В вже багато (але терпимо)
виліт потоків може бути і через нестандартний режим контролера памяті, розігнану память, її несумісність, завелику частоту північного моста і т.п
До речі, в мого проца, розблокованого з 2 ядер в 4, контролер памяті відмовлявся нормально працювати поки таймінг RFC не задер більше 200 наносек
(залежно як біос представляє цей таймінг - деякі пишуть у тактах, деякі у нс. Якщо у тактах, то тре поділити на розмір такта, який = 1.000/частоту в МГц. Частота має бути реальною, а не ефективною. Наприклад для DDR2 800 реальна частота 400Мгц, а такт=2,5нс, отбто RFC тре виставити більше 80 тактів.)
Тоді як в нерозблокованому стані все було ОК
Також впливає режим контролера памяті - Gandged (типу дуал канал 128 біт) чи Unganged (2 незалежних контролера по 64 біт - серйозно прискорює роботу памяті, але вимагає сильної сумісності). В мене в Unganged режимі вічно помилки сипались, хоча в тестах памяті і проца все було ОК. Перевів в Gandged - все стало супер.
Перевірку на стабільність констролера памяті тре вести в prime64, в режимі Blend і виставити вручну кількість памяті побільше, але для вінди 64 біт тре залишати 1,5 гіга - інакше тести сильно затормозяться.
А проц, окремо від памяті (щоб зменшити вплив її можливої нестабільності на тест проца) краще тестувати в тому ж праймі, але у тесті Small FFT
Прайм тре брати останній 2.77, можна останню стабільну 2.66

20:00
у ліні на 6 клієнт чомусь на всі компи самі 6951 завдання лізуть з нииизьким ППД :think: Даааавно в ліні задач не змінювали. І я не знав що серед 69хх задач є настільки погана

21:00
зараз у 7 клієнті 8028 задачі ідуть на client-type=bigadv (bigbeta, advanced)
на normal, крім 110хх, нажаль ідуть 101хх з дууууже низьким ППД
на beta ідуть 85хх - теж низький ППД, але більше 101хх

21:20 у ліні йдуть 6901
Шаженла
Member

Повідомлення

Что то с докторами не так.
Пошли одни :puke:
Дневной ппд упал на 10к.
Так что не удивляйтесь почему так мало от меня.
Кстати, хорошие задачи что то не ловятся.... :weep:
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
за биг бета спасибо, забыл за такой пораметр кокраз него и пришли 8028

6901? они еще живы? линукс 6-й клиент? на какие параметры?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

6901 іде часто (певно кожен день, коли точно - не знаю, но під вечір часто - година 9-та). Ідуть невеликими періодами по півгодини. Вимоги до компа і очки такі ж як колись були
Ловиться на параметри для БЖ:
клієнт 6-й
виставити 16 ядер (у VMvare через скріпт corefix.sh, він же cf.sh) до запуску клієнта
у конфігу (лише важливі параметри):

[settings]
bigpackets=big
extra_parms=-smp -bigadv

[clienttype]
memory=3000

smp поставити свій
Цікаво, хто має 7-й клієнт в Лінусі - там теж на тіж параметри ловить БЖ чи ні
команда 119 місце :super:
Востаннє редагувалось 18.01.2013 22:28 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
ShaggY
Member

Повідомлення

Не идут пока что у меня.. Может только для интела.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Не йдуть 6901 чи взагалі БЖ
БЖ ідуть на будь-якому компі, лише тре обманути клієнт щодо кількості ядер - 16.
А 6901 ідуть періодами по пів години, решту часу ідуть 8101-02. Тре через скріпт періодично запускати клієнт з фальшивою ідентифікацією і ним ловити БЖ поки 6901 не зловиться, тоді автоматом запускати ловлю зі своїми даними. Але обовязко тре ловити під своїми даними - якщо просто підставити свої дані у задачу, вже зловлену під лівими даними, бонус не зарахується (або зарахується тому, під чиїми даними зловлена задача)
Востаннє редагувалось 18.01.2013 22:39 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
ShaggY
Member

Повідомлення

Только 6974 или похожие.. Даже на 24 ядра
Я все сразу на себят ловлю, не заморачиваюсь
Востаннє редагувалось 18.01.2013 22:41 користувачем ShaggY, всього редагувалось 1 раз.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

24 ядра - це в скрипті corefix?
Востаннє редагувалось 18.01.2013 22:46 користувачем ronemun, всього редагувалось 2 разів.
ShaggY
Member

Повідомлення

Да, решил попробовать.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

а скрипт спрацьовує? ти його запускаєш після загрузки лінукса до запуску клієнта.
І ще, сам скрипт ти пропустив через команду, яка робить його виконавчим, тобто
chmod +x corefixf.sh
Це тре робити лише один раз
Чи працює скрипт можеж подивитись по кількості запущених потоків, якщо виставити просто smp, без числа. Тоды в журналы писатиме
Mapping NT 24 to 24

якщо не поможе - тре дивитись чи скрипт вірно прописаний, а може у 12-й Ubunti сам скрипт тре редагувати
ShaggY
Member

Повідомлення

Я просто запускаю только сам скртпт и потокив диспетчере задач появляются и всегда так ловил. за чем схмод?
Відповісти